Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Στο άρθρο του Σπυροπουλου έχει 437 σχόλια τα μισά αεχτζηδων που προσπαθούν να μειώσουν την αξία του ή να κοροϊδέψουν τον Ιβάν για τα ποσά που δίνει. Αυτό εμένα μου δείχνει τον πανικό και την ζήλια τους.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν υποστηρίζουν ομαδα που στη βασικη εντεκάδα έχει τα 2 σεντερ μπακ, 3 πλάγια μπακ κ 2 αμυντικα χαφ που φτανουν μέχρι το κεντρο και πίσω, δεν μπορουν μιλανε και για μπαλα.
Δεν ηταν λεει καλος με τη Ντιναμο, που μέχρι σημερα να επαιζαν γκολ δεν εβαζαν.
Ο καθενας το βλέπει αλλιώς το ποδόσφαιρο.
Δεν ηταν λεει καλος με τη Ντιναμο, που μέχρι σημερα να επαιζαν γκολ δεν εβαζαν.
Ο καθενας το βλέπει αλλιώς το ποδόσφαιρο.
Εκεί στην λΕΡΑ Σπορ,βγήκε κανένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για Χατσεριδη?Ποια είναι η γνώμη των μαφιοζων εεεε αξιοματουχων για τον παίχτη?Ενημερώστε μας ρε, τζάμπα σας πληρώνουμε?
ο μελιχαρτιδης με τον κλαρίνο χτυπάνε ντιγκινι
ευτυχώς που έσκασε σήμερα η είδηση και θα γλιτώσουμε δέκα και πλέον σχόλια που θα εκθειάζουν την επιλογή
ευτυχώς που έσκασε σήμερα η είδηση και θα γλιτώσουμε δέκα και πλεον σχόλια που θα λένε έναν παίχτη τύπου ντιγκινι
ευτυχώς που έσκασε σήμερα η είδηση και θα γλιτώσουμε δέκα σελίδες αντιπαραθέσεις επ αυτού
αυτά ας δούμε τώρα κανα παιχτακι της σειράς τύπου βερνμπλουμ πουκι νατχο κτλ.
ευτυχώς που έσκασε σήμερα η είδηση και θα γλιτώσουμε δέκα και πλέον σχόλια που θα εκθειάζουν την επιλογή
ευτυχώς που έσκασε σήμερα η είδηση και θα γλιτώσουμε δέκα και πλεον σχόλια που θα λένε έναν παίχτη τύπου ντιγκινι
ευτυχώς που έσκασε σήμερα η είδηση και θα γλιτώσουμε δέκα σελίδες αντιπαραθέσεις επ αυτού
αυτά ας δούμε τώρα κανα παιχτακι της σειράς τύπου βερνμπλουμ πουκι νατχο κτλ.
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλά ο Σπυρόπουλος ήταν αυτός που μας έλεγε ότι κάτι παίκτες τύπου Μακ και Ροντρίγκεζ είναι της σειράς και ότι που θέλει να πάει ο ΠΑΟΚ με αυτά τα παιχτακια.Mīngus έγραψε:Εγώ να δεχτώ ότι είναι και άμπαλος.
Ε όταν βγαίνουν όμως κάτι Σπυρόπουλοι και μου λένε για τον μπαλαδόρο τον Τσιγκρίνσκι που είναι λιγότερο αθλητικός κι από τον Ιησού από την Ναζαρέτ στην ταινία του Τζεφιρέλι και γράφουν ότι μοιράζει ωραία το τόπι ξέρω γω και πριν 20 μέρες τον είδαμε να το μοιράζει στους επιθετικούς μας πάρε βάλε, ε για μένα είναι αστείο.
Και είναι τέτοια η πονηριά, που πάει να βγάλει έτσι μια θετική αύρα κλπ στο κειμενάκι, αλλά πετάει και τα οπαδικά κολλήματα μέσα. Ότι τον κάνανε γιογιό οι της κούλας χαμηλά (αλλά σου λέει ήταν και Φλεβάρης γιατί είμαστε και αντικειμενικοί ρε).
Αν θες να κάνεις ανάλυση, πιάσε την πορεία του παίκτη, πες μας 5 πράγματα που δεν ξέρουμε όσοι είδαμε μόνο βιντεάκια από utube. Μη μου βάζεις μέτρο σύγκρισης αυτά που έχεις στο μυαλό σου για την κούλα.
Η ιστορία τον δικαίωσε πραγματικα

Υγ τις κρυφές να φοβάστε παιδια...τις κρυφές.
Μια χαρά είναι ο Χατσερίδης. Θα υπάρξουν παιχνίδια που τα χαρακτηριστικά του θα είναι πολύτιμα. Καλή προετοιμασία και επαναενεργοποίηση των κινήτρων για μπάλα. Έτσι απλά. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι η υπογραφή του τράβηξε τόσο χρόνο και παράλληλα και ταυτόχρονα μάλλον κάθεται και του Σουηδού. Στα παιχνίδια που θες πιο γρήγορο και εκρηκτικό CB πιθανό για αυτό το ρόλο να προορίζεται ο Wernbloom. 1.87 είναι το παλικάρι και τη θέση την ξέρει καλά, δεν χρειάζεται φροντιστήριο. Με τον τρόπο αυτό φορτώνεις και το κέντρο με 2 μπαλαδόρικα 8άρια για να κάνεις παιχνίδι και να σπας το πρες του αντπάλου.
- desperando
- Επικοινωνία:
το ξέρωdesperando έγραψε:Τσε δεν είσαι εντάξει
όπως και εσυ ξερεις αν είμαι έτσι κανονικά και τι με κάνει να μην ειμαι εντάξει
στα των μεταγραφών ντεσπε πες μια άποψη για βερνμπλουμ και αν είναι αυτό που περιέγραψε ο λουτσεσκου για χάφ αν θες
επειδή χθες είχαμε μεγάλη κουβέντα επι του θέματος θα ήθελα την άποψη σου
- desperando
- Επικοινωνία:
Θα πάθω Τζος
( χαβαλε κάνω Τζος) και θα πωοτι
Δεν τον θέλω
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιέγραψε ο Λου

Δεν τον θέλω
desperando έγραψε:Θα πάθω Τζος( χαβαλε κάνω Τζος) και θα πωοτι
Δεν τον θέλω
θενκς τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι δεν είναι λάθος αυτό που είδα
εμένα μου αρέσει σαν παίχτης αλλά να ξέρουμε τι περιμένουμε γιατί δυστυχώς κάποιοι περιμένουν ότι ο βερνμπλουμ είναι το χάφ που περιέγραψε ο λουτσεσκου
-
O Lucescu ειπε συγκεκριμενα δεν θελω 6αρι θελω 8αρι box to box
Οι ρεπορτερ οποιον και να ρωτησουν τους απαντανε οτι ειναι καθαρο 6αρι ο παιχτης και πολυ καλο μαλιστα
Αυτοι βεβαια προσπαθουν να μας βγαλουν τρελους και λενε οτι αυτο ακριβως ζηταει ο Luce
1.Θελω να ερθει ο παιχτης
2. Συμφωνω αμα βρεις τετοια ευκαιρια την αρπαζεις
3.Δεν ειναι αυτο που ζηταει ο προπονητης στη συνεντευξη
Αλλο 6αρι (Wenbloom) αλλο 8αρι box to box (Natkho) για να ξερουμε τι λεμε
Οι ρεπορτερ οποιον και να ρωτησουν τους απαντανε οτι ειναι καθαρο 6αρι ο παιχτης και πολυ καλο μαλιστα
Αυτοι βεβαια προσπαθουν να μας βγαλουν τρελους και λενε οτι αυτο ακριβως ζηταει ο Luce
1.Θελω να ερθει ο παιχτης
2. Συμφωνω αμα βρεις τετοια ευκαιρια την αρπαζεις
3.Δεν ειναι αυτο που ζηταει ο προπονητης στη συνεντευξη
Αλλο 6αρι (Wenbloom) αλλο 8αρι box to box (Natkho) για να ξερουμε τι λεμε
- desperando
- Επικοινωνία:
Είναι παικτουρα, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτο που περιέγραψε ο Λου
Και ένας ακόμη λόγος που δεν τον θέλω είναι ότι αν ο Μαουρίτσιο κάνει παρόμοιο με το περσινό πρωτάθλημα και δεν ανεβάσει λίγο επιθετικά την απόδοση του θα έχουμε πρόβλημα.
Το καλό βέβαια είναι ότι με έναν παίκτη σαν τον ποντιου, μπορεί να παίξει πιο εύκολα ο Μουλέν.
Το σίγουρο είναι ότι θα δυναμώσουμε πολύ στις δεύτερες μπάλες που ήταν το μεγαλύτερο μας πρόβλημα φέτος.
Προσωπικά πιστεύω ότι ένας καμπορε ταιριάζει καλύτερα
Και ένας ακόμη λόγος που δεν τον θέλω είναι ότι αν ο Μαουρίτσιο κάνει παρόμοιο με το περσινό πρωτάθλημα και δεν ανεβάσει λίγο επιθετικά την απόδοση του θα έχουμε πρόβλημα.
Το καλό βέβαια είναι ότι με έναν παίκτη σαν τον ποντιου, μπορεί να παίξει πιο εύκολα ο Μουλέν.
Το σίγουρο είναι ότι θα δυναμώσουμε πολύ στις δεύτερες μπάλες που ήταν το μεγαλύτερο μας πρόβλημα φέτος.
Προσωπικά πιστεύω ότι ένας καμπορε ταιριάζει καλύτερα
- Chuck Norris
8άρι καθαρό ο Βερνμπλουμ , ο ορισμός του μποξ του μποξ ... Κάτσε να βρει τωρα ο Μάκης το παιχνίδι που έψαχνε και θα δεις !che4 έγραψε:desperando έγραψε:Θα πάθω Τζος( χαβαλε κάνω Τζος) και θα πωοτι
Δεν τον θέλω
θενκς τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι δεν είναι λάθος αυτό που είδα
εμένα μου αρέσει σαν παίχτης αλλά να ξέρουμε τι περιμένουμε γιατί δυστυχώς κάποιοι περιμένουν ότι ο βερνμπλουμ είναι το χάφ που περιέγραψε ο λουτσεσκου
-
Ο ορισμος του box to box ειναι ο Lampard και ο Gerrard ειναι τετοιο στυλ ο Wernbloom?
- ΑποστόληςΑ
Βασικά αυτό που κατάλαβα εγώ ότι εννοούσε ο Λου είναι ότι δεν θέλει ένα χαφ που να έχει ΜΟΝΟ ανασταλτικές ικανότητες, αλλά να μπορεί να κατεβάζει τη μπάλα, να προωθεί το παιχνίδι και να δημιουργεί και κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Όλα αυτά τα έχει ο Σουηδός, απ' ό,τι διαβάζω.