31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
15_50

Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από 15_50 »

bersekeros έγραψε:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς τρώει το δεύτερο γκολ από τόσο μακριά.
Αφού πάνω του πήγε η μπάλα.
Και γω δεν μπορώ να καταλάβω πως τρώει ψωμί από τον ΠΑΟΚ ο μαϊμού Σούπερμαν, αλλά κάτι μέσα μου μου λέει, πως θα συνεχίσει να το κάνει και για τα επόμενα 3 χρόνια ως μαϊμού Σπάιντερμαν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν μπορω να πιστεψω ότι δεν κόντραρε η μπάλα
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Πω πω πω.... και οπτικό πεδίο έχει και τα πάντα όλα και πάνω του πηγαίνει μπάλα, χωρίς να ακουμπήσει κάπου και να αλλάξει πορεία ή να τον ξεγελάσει .

Αδικαιολόγητος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όντως τραγική αντίδραση.
Ειδικά σε έναν τομέα (τα μακρινά σουτ και τα ριφλεξ) όπου θεωρείται από τα πολύ δυνατα σημεία του πασχαλάκη.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Το σουτ πάει πάνω του κ δεν είναι καν πολύ δυνατό
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

15_50 έγραψε:
bersekeros έγραψε:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς τρώει το δεύτερο γκολ από τόσο μακριά.
Αφού πάνω του πήγε η μπάλα.
Και γω δεν μπορώ να καταλάβω πως τρώει ψωμί από τον ΠΑΟΚ ο μαϊμού Σούπερμαν, αλλά κάτι μέσα μου μου λέει, πως θα συνεχίσει να το κάνει και για τα επόμενα 3 χρόνια ως μαϊμού Σπάιντερμαν.
Διαμαρτυρομαι για το μπαν που εφαγα λογω του μαιμου σουπερμαν. :shock:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Έχω την εντύπωση πως ακουμπάει ελάχιστα με το κεφάλι ένας Ιρλανδός, έστω και λίγο. Άν όχι, τότε αυτό τον μπερδεύει και κάνει λάθος κίνηση.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Έχει χρόνια που δεν τον θεωρώ τερματοφυλακα, ότι κ να δω απο αυτον είναι αναμενόμενο...
Δεν υποστηρίζω απόψεις που λένε πως παιζει λόγω της φιλίας του με 2 3 πολυ σημαντικές προσωπικοτητες της ομάδας αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είναι αυτός αντί του Ζίφκοβιτς.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το κακό δεν είναι οτι δεν έχει έξοδο, ή ότι με τα πόδια δεν μπορεί. Αυτά αντισταθμίζονται από τα φοβερά ρεφλέξ που έχει.

Το κακό είναι οτι σε ΚΑΘΕ ματς θα σου κάνει μία με δύο γκάφες ολκής. Θα σου κάνει απίστευτα προσωπικά λάθη σε κρίσιμα μάτς και θα το πληρώσεις. Εμείς παίρνουμε το ρίσκο και λέμε οτι γενικά είναι τερματοφύλακας που μπορεί να κατεβάσει τα ρολά (που είναι), ας κάνει και κανἀ-δυό γκάφες. Ο προπονητής φέρει ακέραια την ευθύνη για την χρησιμοποίηση τέτοιου τύπου τερματοφύλακα. Τόσο ο Γκαρσία, όσο και ο Λουτσος τον στήριξαν και τον εμπιστεύτηκαν. Άλλοι δεν θα το έκαναν. Άρα κακώς συζητάμε για ευθύνες στον Πάσχα.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Δεν θα γίνουμε σοφοτεροι φέτος. Έχουμε 2 μέτριους τερματοφυλακες που οποίος παίζει θα είναι χειρότερος από τον άλλον στον πάγκο και εναλλάξ. Προφανώς ένα κόστος 4-6 εκατομμύρια για τερματοφυλακα είναι εκτός ορίων για το μπάτζετ της ομάδας οπότε ευχόμαστε τα καλύτερα. Καλα μυαλά και στους 2.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Luigi Vampa έγραψε:https://twitter.com/ismisenathan/status/1422678740480536585?s=20

Πίστεψε το
Ω θεε μου
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Να θυμισω και μια φαση στο 40κατι στο πρωτο ημιχρονο που παει η μπαλα πανω του απο σεντρα και την χτυπαει με γροθιες ενω μπορει να καθαρισει την φαση. Ελεος κρατήστε τον δευτερο αν τον πιστευετε τοσο πολυ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

Έχω κουραστεί να γκρινιάζω για τον συγκεκριμένο. Απλά δεν κάνει. Καθόλου σταθερός, μπορείς να φας το γκολ από το πουθενά...
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

dikomou01 έγραψε:Έχω κουραστεί να γκρινιάζω για τον συγκεκριμένο. Απλά δεν κάνει. Καθόλου σταθερός, μπορείς να φας το γκολ από το πουθενά...
+1. Και σε αλλους ευρωπαικους αγωνες επισης μας στοιχισαν τα λαθη του. Πρεπει να κοιταξουμε για κατι καλυτερο στο τερμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”