Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
O Thiam εκτός απροόπτου κλείνει και μένει του φορ. Αν η Rayo θέλει να παίξει παιχνιδάκια δεν νομίζω ότι θα την ικανοποιήσουμε. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Το πολύ - πολύ πάμε για ελεύθερο. Μακάρι να παίρναμε και Stoch δανεικό με option.
Πάντως ο Thiam έχει στυλ που μπορεί άνετα να παίξει και φορ.
Πάντως ο Thiam έχει στυλ που μπορεί άνετα να παίξει και φορ.
- paokovios1974
Δεν θυμαμαι πως σου απαντησα.obanebane έγραψε:Μα εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το οτι προτιμας τον Μικου,ειναι σεβαστοτατο.
Απλα να ξερουμε τι γραφουμε για να καταλαβαινομαστε.
Και δεν εχω τιποτα απολυτως μαζι σου.
Απλα τα πηρα γιατι οταν μιλαγαμε εχθες εγραψα οτι προτιμω τον Βασκεζ μονο και μονο λογω καλυτερης προοπτικης και ας ειναι πιθανον καλυτερος αυτη τη στιγμη ο Βενεζουελανος.
Οταν σου εχω γραψει αυτο δε μπορεις να μου απαντας με αυτο τον τροπο.
Τελος γιατι κουρασαμε και τους υπολοιπους.
Αν ειπα κατι και σε προσβαλα να ξερεις οτι δεν εγινε εσκεμενα, ειχα πιει και τα ποτηρακια μου χθες και θα μου φυγαν μ@λ@κιες,sory φιλε.
ο Μανιακος δεν ειχε γραψει σαν Πορκυ? αυτο καταλαβα νωριτεραilovegame27 έγραψε:Ο Πόρκυ κάνει σαματά στο live του sdna επειδή κάποιος έγραψε αντί για αυτόν με τo nickname toy
Αυτο φοβαμαι,μην τελικα βολευτουμε με αυτον και για φορ. 

paokovios1974 έγραψε:Δεν θυμαμαι πως σου απαντησα.obanebane έγραψε:Μα εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το οτι προτιμας τον Μικου,ειναι σεβαστοτατο.
Απλα να ξερουμε τι γραφουμε για να καταλαβαινομαστε.
Και δεν εχω τιποτα απολυτως μαζι σου.
Απλα τα πηρα γιατι οταν μιλαγαμε εχθες εγραψα οτι προτιμω τον Βασκεζ μονο και μονο λογω καλυτερης προοπτικης και ας ειναι πιθανον καλυτερος αυτη τη στιγμη ο Βενεζουελανος.
Οταν σου εχω γραψει αυτο δε μπορεις να μου απαντας με αυτο τον τροπο.
Τελος γιατι κουρασαμε και τους υπολοιπους.
Αν ειπα κατι και σε προσβαλα να ξερεις οτι δεν εγινε εσκεμενα, ειχα πιει και τα ποτηρακια μου χθες και θα μου φυγαν μ@λ@κιες,sory φιλε.
Τελος λαιμαι,αντε λιγες ωρες μεινανε να δουμε τι θα γινει.

- ΑποστόληςΑ
- ace79grpaok
Καθίστε βρε ακόμα δεν ήρθε ο ένας, θέλετε κι άλλον;
SM-G935F
SM-G935F
Ο ΤΔ της Χετάφε λέει ότι οι 2 ομάδες έχουν συμφωνήσει και μένει να τα βρει ο ΠΑΟΚ με τον παίκτη.
To να πάρουμε κ άλλον πόσο δίνει?ace79grpaok έγραψε:1,05 δίνει οτι μόνο τιαμ θα πάρουμε.
Αυτό είναι γνωστό.
Ο μάνατζερ κάνει κόλπα από χτες το απόγευμα. Για αυτό έβαλε στο τραπέζι την πρόταση που είχε από αλαβες τον Ιούλιο, και ενώ το πρωί στο ραδιόφωνο άκουσα ότι δεν υπάρχει θέμα για την αλαβες, ξαφνικά προέκυψε νέο ενδιαφέρον...
Αυτά.
SM-G935F
Ο μάνατζερ κάνει κόλπα από χτες το απόγευμα. Για αυτό έβαλε στο τραπέζι την πρόταση που είχε από αλαβες τον Ιούλιο, και ενώ το πρωί στο ραδιόφωνο άκουσα ότι δεν υπάρχει θέμα για την αλαβες, ξαφνικά προέκυψε νέο ενδιαφέρον...
Αυτά.
SM-G935F
ο προηγουμενος Πορκυ

και ο τελευταιος ΠορκυΠΟΡΚΥ-5
καποιος εκλεψε το νικ μου, ΠΟΡΚΥ ειναι μονο ενας! Θα σας πω σε λιγο και ποιον παικτη θα παρουμε
ΠΟΡΚΥ-5.1
Παρακαλώ πολύ να σταματήσει η άσκοπη χρήση του User/BrandName μου! Ερχεται ο Δανος ΠΑΟΚτσακια μου μην φοβαστε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Marianov6 την Τρί 30 Αύγ 2016, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Chuck Norris έγραψε:Έχει έρθει ποτέ μεταγραφή που να άρεσε σε ΟΛΟΥΣ?
Μαγκντι Τολμπά
Δεξι μπακ χαφ ημουν ρε αδερφε νταξει, εσυ χαντμπολιστας σε 90 μονολεπτα προφανως παραπανω γκολ θα εβαζεςK_geo έγραψε: δεν ξέρω τι ιδέα έχεις για τον εαυτό σου, αλλά αν εγω κανω 90 συμμετοχες του ενος λεπτου και εσυ μια των 90 σαφως και εχω περισσοτερες πιθανοτητες για περισσοτερα γκολ καθως εισαι ολιγον τι αμπαλος απεναντι μου παλικαρι.

Παοκοβιε, ε τιλταρω παρτο σαν νευριαζω γενικα