5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειμαστε η μοναδικη ομαδα που θεωρει πως αφου καποιοι παικτες εκαναν 2 γαματες χρονιες, πρεπει να τους κραταμε αιωνια. Ε ας φερουμε και τον Στοκτον στα 60 του. Κλαιν, πλειμεικερ δε θελουμε?
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

μαλλον το κατεβασε..εψαξα να βρω το ποσταρισμα. Αλλα γενικως δεν μου φανηκε και πολυ νορμαλ σαν ατομο
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Sick Bastard έγραψε:
paok düsseldorf έγραψε:ΕΛΕΟΣ,
ΙΒΑΝ σταματα αυτη την ΑΗΔΙΑ που γινετε στο ινσταγκραμ.
Δεν κατάλαβα, αν μπορεί ο Γιωργάκης, μπορεί και η γυναίκα του Βαρέλα.
Και η γυναίκα του Γκαρσία.
Και όποιος θέλει βασικά. Ελεύθερο μέσο είναι.
Exεις δικιο.Ειναι ο πρωτος διδαξας.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Aureliano Buendia έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Ναι ρε συ το βρήκες είμαι manager του.. Τυγχάνει όμως να είμαι και λάτρης της κοινής λογικής. Για ποια ταχύτητα του Κρέσπο μου μιλάς? Και πού φταίει ο Βαρέλα ας πούμε σήμερα παραπάνω από τον Ίνγκασον? Ο ΠΑΟΚ χαφ δεν έχει και αυτό πληρώνει. Όπως και ταχυδυναμικά μπακ. Εκείνες είναι χτυπητές αδυναμίες. Όχι ο Βαρέλα που έχετε κολλήσει όλοι επειδή παίρνει πολλά λεφτά.
Πάντως χαίρομαι που αντιδράς έτσι όταν κάποιος απλά δεν σου γράφει επαίνους για τα ποσταρίσματά σου αλλά τα κριτικάρει.

Πάλι με τα πολλά λεφτά. Κόλλησε η βελόνα. Γράφω ο δόλιος ότι ουδόλως με απασχολεί το πόσο παίρνει, ότι δεν με νοιάζουν τα μισθολογικά των παικτών, εσύ εκεί, εξακολουθείς να μου προσάπτεις κάτι που δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν ισχύει. Δεν ξέρω σε πόσο πιο καθαρά ελληνικά να το πω: μου είναι αδιάφορο το πόσα παίρνει ο Βαρέλα, δεν του τα δίνω εγώ.
Εγώ προσωπικά, εξ όσων έχω δει, θεωρώ ότι ο Βαρέλα και δη στη θέση του αριστερού στόπερ απέναντι σε ομάδες που πιέζουν ψηλά είναι κίνδυνος-θάνατος. Αυτή είναι η γνώμη μου, όπως και το ότι οι Ίνγκασον-Κρέσπο είναι το λιγότερο επικίνδυνο δίδυμο. Όχι καλό, ούτε ιδανικό, αλλά το λιγότερο επικίνδυνο. Από τους 4 της τετράδας, όπως ξαναείπα, μόνο τον Ίνγκασον θα κρατούσα και όχι βασικό. Έχεις άλλη γνώμη; Κανένα πρόβλημα, μπορείς να την εκφράσεις ήρεμα κι ωραία (όχι, όπως φαίνεται, αλλά τέλος πάντων)
Όσο για την αστεία προσβολή ότι τάχα μου θέλω μόνο τεμενάδες, αγαπητέ Καρτέσιε του φόρουμ, δεν αντιδρώ στην κριτική ή στη διαφωνία, αλλά στη μονοκόμματη αγένεια.
ΥΓ: το πόσο έχει προσφέρει ο Βαρέλα και το πόσο μέσα στην καρδιά μου τον έχω για όσα προσέφερε παίζει να το έχω γράψει 1.000 φορές.
Όταν χαρακτηρίζεις κάποιον μάνατζερ ή συγγενή κάποιου παίκτη σημαίνει απριόρι ότι απαντάς προκλητικά και ουσιαστικά δε δέχεσαι την άλλη άποψη. Ο Κρέσπο κατά τη γνώμη μου είναι ο χειρότερος φέτος όλων σε όποια θέση και αν αγωνίστηκε. Ο Βαρέλα δεν είναι ο αμυντικός των δύο νταμπλ αλλά ούτε το σαπάκι που παρουσιάζετε οι κατακριτές του. Και ο πόλεμος αυτός ξεκίνησε όταν διεκδίκησε και εν τέλει πήρε ένα μεγάλο συμβόλαιο. Ο καλός Ίνγκασον στο ταβάνι του δεν φτάνει τον καλό Βαρέλα. Αντίθετα ο Μιχαηλίδης με τα όποια λάθη του έχει άγνωστο ταβάνι. Στην κριτική σου φίλε μου εφόσον θέλεις να είσαι δίκαιος πρέπει να αναφέρεσαι και στον τρόπο που παίζει η άμυνα και κατά πόσο οι γραμμές είναι ψηλότερα φέτος. Για να μην πω ότι φέτος τα χαφ δεν κόβουν ούτε με βαλέ.
Οπότε αυτά με τις μονοκόμματες αγένειες να τα σκεφτόσουν πριν χαρακτηρίσεις κάποιον manager ή συγγενή επειδή έχει διαφορετική άποψη από εσένα. Εντάξει φιλόσοφε του φόρουμ?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτά γίνονται όταν δεν υπάρχει εσωτερικός κανονισμός. Όλα στην τύχη.
Εδώ βέβαια κάνει γελοία ποστ η σύζυγος του προπονητή, δε θα κάνουν των παικτών;
Τριμπούρδελο τα αποδυτήρια.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλά έκανε. Δύο γκολ φάγαμε από τις μαλακίες τους. Και λίγα θα έγραψε η γυναίκα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

η γυναικα του καθε Βαρελα, οπως και ο καθενας απο μας, μπορει να γραφει στο ινστα ο,τι επιτρεπει το ινστα στους χρηστες του.

το τι θεωρει η ΠΑΕ ομως ανεκτο, ειναι αλλη ιστορια, και σιγουρα μπορει και πρεπει να προασπισει τα συμφεροντα της.

μολις τελειωσουν με την ιστορια με τα αθεωρητα δελτια θα το δουν κι αυτο, ειμαι σιγουρος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν θα πληρώσει 50.000 πρόστιμο, επειδή εμφανίστηκε στην προπόνηση της Μπάγερν με McLaren 720 και όχι με το Audi που του έχει παραχωρηθεί βάσει χορηγίας από το club.
Κανένα post από Άντρια ή Λάουρα έχουμε σήμερα;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

jibbie έγραψε:η γυναικα του καθε Βαρελα, οπως και ο καθενας απο μας, μπορει να γραφει στο ινστα ο,τι επιτρεπει το ινστα στους χρηστες του.

το τι θεωρει η ΠΑΕ ομως ανεκτο, ειναι αλλη ιστορια, και σιγουρα μπορει και πρεπει να προασπισει τα συμφεροντα της.

μολις τελειωσουν με την ιστορια με τα αθεωρητα δελτια θα το δουν κι αυτο, ειμαι σιγουρος :mrgreen:
Ποια ΠΑΕ;
Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Ααααχχαχχαχαχαααχαχαχχχαχαχα μπα σε καλό σου
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ναι Sick, δεν τους χαριζω τπτ. αυτα που οφειλουν να κανουν θα τα λεω. το αν ειναι ανικανοι, ειναι αλλη κουβεντα. βασικα ουτε καν κουβεντα νομιζω ειναι, απλα συμφωνουμε :D
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Διαβάζω ότι ο Βαρέλα, συζήτησε με τον Ίνγκασον και τον Κρέσπο, το θέμα της ανάρτησης της συζύγου του, που ουσιαστικά κατηγορούσε τους άλλους δύο κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΟΚ.

Ο Βαρέλα τους διαβεβαίωσε, ότι η ανάρτηση δεν απηχεί τις δικές του απόψεις και η συζήτηση που έγινε έσβησε / έληξε το θέμα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εκτός αποστολής με χανουμι;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εκτός αποστολής χωρίς να αναφέρεται στο απουσιολόγιο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

john4serres έγραψε:Εκτός αποστολής χωρίς να αναφέρεται στο απουσιολόγιο.
Γιατί άραγε.......;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπήκε ο Μιχαηλίδης στη θέση του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”