10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Ναι το βρήκες,μπράβο.Γι αυτό σου έχω αφήσει όλα τα υπόλοιπα και βρήκα αυτό Σαββατιάτικα να στο διαγράψω.
Εξ άλλου επίθεση στον desperando ήταν το post,όχι κριτική για berbatov.Για βιογραφικά και λοιπά γραφικά έγραφες."Σιγά ρε προπονηταρά με το βιογραφικό" έγραφες.Και τώρα λες οτι δεν είχε ειρωνεία.Έλεος..
Εξ άλλου επίθεση στον desperando ήταν το post,όχι κριτική για berbatov.Για βιογραφικά και λοιπά γραφικά έγραφες."Σιγά ρε προπονηταρά με το βιογραφικό" έγραφες.Και τώρα λες οτι δεν είχε ειρωνεία.Έλεος..
odi το έχεις ξανακάνει φιλε, μου είχες σβήσει μήνυμα κριτικής στο βέρμπα. ξέρεις εδώ είναι forum του ΠΑΟΚ, άμα είναι forum odi και πρέπει να λέμε ότι γουστάρεις εσύ πες το να ξέρουμε τι κάνουμε.όταν το φιλαράκι σου που υποστηρίζει τον βέρμπα μας έλεγε "αμπαλους" και μας μιλούσε υποτιμητικά δεν έκανες τίποτα, τώρα σε πείραξε που ο άλλος μας συστήθηκε αναλυτής ποδοσφαίρου.........
Εγώ σου έχω ξανασβήσει μήνυμα;;Δεν υπάρχει περίπτωση,λάθος θυμάσαι.Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού τα μηνύματα που έχω σβήσει.
Λήξτε την κόντρα.
Φιλαράκι μου ο desperando?Φαίνεται οτι είσαι νέος στο forum..
Όταν γράφατε οτι αποβλήθηκε ο Μπερμπάτοφ για να πάει ταξιδάκι με την γυναίκα του και περνούσε,σας άρεσε..
Λήξτε την κόντρα.
Φιλαράκι μου ο desperando?Φαίνεται οτι είσαι νέος στο forum..
Όταν γράφατε οτι αποβλήθηκε ο Μπερμπάτοφ για να πάει ταξιδάκι με την γυναίκα του και περνούσε,σας άρεσε..
Φίλε όλοι είμαστε άμπαλοι και αυτος που σε το είπε η μαγκιά είναι να γνωρίζουμε ότι είμαστε άμπαλοι και πάντα γνωρίζουμε πολύ λιγότερα απο αυτους που περνουν αποφάσεις οπότε ότι λέμε κρίνουμε είναι πάντα με το ερωτηματικο ότι δεν γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους.... Γενικότερα όμως συμφωνω με τα περισσότερα που λες σχεδόν σε όλα;);)Sfinas έγραψε:δεν είχε καμια ειρωνεία το μήνυμα, αυτός μας αποκαλούσε "αμπαλους" και δεν έσβησες τίποτα, αλλα τώρα το έσβησες gt είναι από τι μεριά βέρμπα.
είσαι απαράδεκτος , τόσο απλά
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έτσι είναι όλοι ampaloi είμαστε, για μπάλα μιλάμε όχι για μαθηματικά. ακόμα και ο τεράστιος μουρίνιο αυτή τι χρονια απότυχε.... αλλα όχι να γυρνάει να μας λέει "αμπαλους" και να μας συστήνεται σαν ειδικός αναλυτής ,και να λέει ότι το κακό είναι ότι όλοι έχουμε άποψη...eorptol έγραψε:Φίλε όλοι είμαστε άμπαλοι και αυτος που σε το είπε η μαγκιά είναι να γνωρίζουμε ότι είμαστε άμπαλοι και πάντα γνωρίζουμε πολύ λιγότερα απο αυτους που περνουν αποφάσεις οπότε ότι λέμε κρίνουμε είναι πάντα με το ερωτηματικο ότι δεν γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους.... Γενικότερα όμως συμφωνω με τα περισσότερα που λες σχεδόν σε όλα;);)Sfinas έγραψε:δεν είχε καμια ειρωνεία το μήνυμα, αυτός μας αποκαλούσε "αμπαλους" και δεν έσβησες τίποτα, αλλα τώρα το έσβησες gt είναι από τι μεριά βέρμπα.
είσαι απαράδεκτος , τόσο απλά
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έγραψε οτι το κακό είναι να έχουμε άποψη ρε φίλε,έγραψε οτι είναι κακό να το παίζουμε όλοι ειδικοί,επειδή έχουμε μια άποψη.
desperando έγραψε:αυτο ειναι το προβλημα οτι μας αρεσει να εχουμε για ολα αποψηKOSTAS54 έγραψε:@desperando
Το ποδόσφαιρο είναι τόσο δημοφιλές, γιατί είναι λαϊκό άθλημα και όλοι μπορούν να έχουν άποψη, τη δική τους άποψη.
Δεν είναι μαθηματικά, που και εκεί ακόμη καταρρίπτονται θεωρίες που τις θεωρούσαμε αξιωματικές.
Εν πάσι περιπτώσει, είναι υποκειμενικό να σ αρέσει ή να μην σ αρέσει ένας παίχτης.
για τον ΠΑΟΚ,για την πολιτικη ,την οικονομια κ.α αλλα στερουμαστε των βασικων.
Ήμαρτον ειλικρινά. Πάντα κάποιον θέλετε να κράζετε. Μετά από αδιάφορο αγωνιστικά ματς με τραγική μπάλα βρήκατε τρόπο να βγάλετε την εμπάθεια σας σε έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας. Σε όποιον δεν αρέσει αγωνιστικά ο χ ή ο ψ παίκτης το γράφει μια-δυο φορές και φτάνει. Το εμπεδώσαμε, δε σας αρέσει. Κούρασε η ιστορία κάθε φορά. Και είναι εμπάθεια, γιατί όποιος κάνει κάτι αντίστοιχο σε άλλα τόπικ βγαίνετε και λέτε όχι μην κράζετε δικό μας παιδί είναι ο τάδε.
Αυτό.Όταν στερείσαι των βασικών,δεν μπορείς να το παίζεις ειδήμων.Και αν παρατήρησες δεν γράφει μόνο για τον ΠΑΟΚ.Sfinas έγραψε:desperando έγραψε:αυτο ειναι το προβλημα οτι μας αρεσει να εχουμε για ολα αποψηKOSTAS54 έγραψε:@desperando
Το ποδόσφαιρο είναι τόσο δημοφιλές, γιατί είναι λαϊκό άθλημα και όλοι μπορούν να έχουν άποψη, τη δική τους άποψη.
Δεν είναι μαθηματικά, που και εκεί ακόμη καταρρίπτονται θεωρίες που τις θεωρούσαμε αξιωματικές.
Εν πάσι περιπτώσει, είναι υποκειμενικό να σ αρέσει ή να μην σ αρέσει ένας παίχτης.
για τον ΠΑΟΚ,για την πολιτικη ,την οικονομια κ.α αλλα στερουμαστε των βασικων.
ωραία, δηλαδή εδώ δεν πρέπει να μιλάει κανεις, μονο εσύ και ο despe που αυτοπροσδιορίζεστε ειδικοί,και εμείς από κάτω οι ταπεινοί ampaloi να σας αποθεώνουμε 
αφού υιοθετείς την άποψη του despe ότι δεν πρέπει να έχουν άποψη όσοι δεν είναι ειδήμων, έμμεσα αυτοπροσδιορίζεσαι σαν ειδήμων γιατί εκφέρεις άποψη δεν σε βλέπω σιωπηλό. ποσο μάλλον όταν διαγραφείς και μηνύματα..... τα οποια έχουν και μια ερώτηση που ακόμα να απαντηθεί, σχετικά με τα παλτα του γαυρου σαβιόλα, ριέρα, ntiogko, αφελαι κτλ....
Ρε άνθρωπε,λέμε οτι απλά επειδή έχει κάποιος άποψη αυτό δεν τον κάνει και ειδικό.Είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθείς;
Και το μήνυμα το διέγραψα γιατί ήταν προσωπική επίθεση.Κ αυτό τόσο δύσκολο είναι;
Τέλος πάντων,βαρέθηκα.Πίστευε οτι θέλεις.
Και το μήνυμα το διέγραψα γιατί ήταν προσωπική επίθεση.Κ αυτό τόσο δύσκολο είναι;
Τέλος πάντων,βαρέθηκα.Πίστευε οτι θέλεις.
- Notorious4
Η ποιότητα του Berbatov είναι αδιαμφισβήτητη και φένεται κάθε φορά που ακουμπάει την μπάλα και της κινήσεις που κάνει χωρίς αυτήν.
Με προτροπή του Desperando κάθησα και είδα τα 23 goal που πέτυχε στην Μονακό.
https://www.youtube.com/watch?v=dwncOK4SGJc
Ξεκαθαρίζω αρχικά οτί έχω λίγες γνώσεις σε θέματα τακτικής και απλά εκφράζω την άποψη μου απο την δική μου οπτική γωνία.
1ον. Τα περισσότερα γκολ στην μονακό προήρθαν από σέντρες των ακραίων και χωρίς πυκνή αμυντική γραμμή.Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αντίπαλη ομάδα δεν έχει γεμίσει την περιόχη της παραπάνω από 3-4 παίχτες ; Έτσι το έργο του Dimitar είναι αρκετά εύκολο κάτι που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα ενώ έχει σκοράρει γκολ "πάρε βάλε" από έτοιμες πάσες των συμπαιχτών του.
2ον. Απο τα 23 γκολ τα 5 είναι με κεφαλιά , και όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ πάσχουμε στο ψηλό παιχνίδι όσο επιθετικά όσο και αμυντικά
3ον. Ο ρόλος πού είχε στην Μονακό είναι τελείως διαφορετικός με τον ρόλο που έχει στον ΠΑΟΚ.Είναι φανερό οτί πατάει ελάχιστα στην περιοχή και έχει μηδενικές προσωπικές ενέργειες καθώς φένεται να προτιμάει την πάσα για να έρθει το γκολ που μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει καρπούς.
Συμπέρασμα : Στην Μονακό δείχνει αρκετά ποιό αθλητικός ενώ τον βοηθά πάρα πολύ και η αμυντική φιλοσοφία των ομάδων που έπαιξε εναντίον ενώ έχει τους κατάλληλους συμπαίκτες που χρείαζετε για εκμεταλευτεί τα χαρακτηριστικά του.Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής πέρα απο τον Χαρίση , Ζάιρο και Πέλκα στις καλές του μέρες δεν έχει τέτοιους παίχτες και φυσικά λόγο τον τραυματισμών δεν έχει συνεργαστεί αρκέτα μαζί τους στα παιχνίδια που έχει παίξει ο ίδιος.Τέλος , ο Berbatov δεν μπορεί να κριθεί γιατί δεν είναι παίχτης που μπορεί να σηκώσει την ομάδα στους ώμους του και για να φανεί η απόδοση του πρέπει αρχικά να τον υποστηρίζει η ομάδα και το ρόστερ με τη τακτική της και την ποιότητα.Δεν θα μάθουμε πότε αν είναι φορμαρισμένος η όχι.Το λάθος ξεκινάει από τον ερχομό του που ήταν επιλογή Σαββίδη και θα πρέπει να το χρεωθεί αυτός και όχι ο ΙΤ & ΦΑ.
Με προτροπή του Desperando κάθησα και είδα τα 23 goal που πέτυχε στην Μονακό.
https://www.youtube.com/watch?v=dwncOK4SGJc
Ξεκαθαρίζω αρχικά οτί έχω λίγες γνώσεις σε θέματα τακτικής και απλά εκφράζω την άποψη μου απο την δική μου οπτική γωνία.
1ον. Τα περισσότερα γκολ στην μονακό προήρθαν από σέντρες των ακραίων και χωρίς πυκνή αμυντική γραμμή.Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αντίπαλη ομάδα δεν έχει γεμίσει την περιόχη της παραπάνω από 3-4 παίχτες ; Έτσι το έργο του Dimitar είναι αρκετά εύκολο κάτι που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα ενώ έχει σκοράρει γκολ "πάρε βάλε" από έτοιμες πάσες των συμπαιχτών του.
2ον. Απο τα 23 γκολ τα 5 είναι με κεφαλιά , και όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ πάσχουμε στο ψηλό παιχνίδι όσο επιθετικά όσο και αμυντικά
3ον. Ο ρόλος πού είχε στην Μονακό είναι τελείως διαφορετικός με τον ρόλο που έχει στον ΠΑΟΚ.Είναι φανερό οτί πατάει ελάχιστα στην περιοχή και έχει μηδενικές προσωπικές ενέργειες καθώς φένεται να προτιμάει την πάσα για να έρθει το γκολ που μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει καρπούς.
Συμπέρασμα : Στην Μονακό δείχνει αρκετά ποιό αθλητικός ενώ τον βοηθά πάρα πολύ και η αμυντική φιλοσοφία των ομάδων που έπαιξε εναντίον ενώ έχει τους κατάλληλους συμπαίκτες που χρείαζετε για εκμεταλευτεί τα χαρακτηριστικά του.Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής πέρα απο τον Χαρίση , Ζάιρο και Πέλκα στις καλές του μέρες δεν έχει τέτοιους παίχτες και φυσικά λόγο τον τραυματισμών δεν έχει συνεργαστεί αρκέτα μαζί τους στα παιχνίδια που έχει παίξει ο ίδιος.Τέλος , ο Berbatov δεν μπορεί να κριθεί γιατί δεν είναι παίχτης που μπορεί να σηκώσει την ομάδα στους ώμους του και για να φανεί η απόδοση του πρέπει αρχικά να τον υποστηρίζει η ομάδα και το ρόστερ με τη τακτική της και την ποιότητα.Δεν θα μάθουμε πότε αν είναι φορμαρισμένος η όχι.Το λάθος ξεκινάει από τον ερχομό του που ήταν επιλογή Σαββίδη και θα πρέπει να το χρεωθεί αυτός και όχι ο ΙΤ & ΦΑ.
-
τσιριγώτης