Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Γίνονται αναβρασμοί, θα σταματήσει το πρωτάθλημα, σε πηδάνε ασάλιωτα με πρόστιμα, ο γαύρος πλήρωσε 7000 χιλιάρικα!
Σήμερα δηλαδή στο συμβούλιο δεν θα έπρεπε να είσαι?
Δεν γίνεται έτσι...
Σήμερα δηλαδή στο συμβούλιο δεν θα έπρεπε να είσαι?
Δεν γίνεται έτσι...
Την ωρα που παει να πληρωσει τα χρέη, πάνε να σταματήσουν το πρωτάθλημα οι αθεοφοβοι.
Προβλήματα με την δικαιοσύνη φαίνεται πως έχουν δύο βασικά στελέχη προηγούμενων διοικήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηλία Βιολίδη, αλλά και τον νυν ευρωβουλευτή της ΝΔ Θόδωρο Ζαγοράκη. Στο εδώλιο θα καθίσει ο πρώτος έπειτα από έρευνα στα οικονομικά στοιχεία του «δικεφάλου» κατά τη διάρκεια της θητείας του δεύτερου στην ΠΑΕ. Για τον νυν ευρωβουλευτή αναστέλλεται η διαδικασία έως ότου χορηγηθεί άδεια από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ , η ΠΑΕ μεταβίβαζε τις επιταγές του Ηλία Βιολίδη σε πιστωτές της και στη συνέχεια επέστρεφε τα χρήματα αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ ο οποίος φέρεται έλαβε ως επιστροφή το συνολικό ποσό περίπου 753.000 ευρώ χωρίς όμως να εξοφληθούν οι πιστωτές της ΠΑΕ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, σύμφωνα με το πόρισμα του καταλογίζεται χρηματικό ποσό περίπου 320.000 ευρώ το οποίο όφειλε να επιστρέψει στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά με απόφαση του ΔΣ, του δόθηκε αναδρομική αμοιβή 6.400 ευρώ μηνιαίως για όλο το διάστημα που ήταν διευθύνων σύμβουλος, ώστε να απαλλαγεί από την υποχρέωση επιστροφής και να εξοφλήσει το παραπάνω ποσό.
Ο Ιβάν τον έχει σύμβουλο (χα χα), πάντα μαζί του στη σουίτα και τον κατέβασε ευρωβουλευτή - μας βοήθησε ιδιαίτερα απ' το πόστο του (χα χα). Και εμείς περιμένουμε αυτός ο άνθρωπος να καθαρίσει την ΠΑΕ και να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ. Εγώ πιάστηκα πάντως αυτή την τριετία και είπα να αλλάξω πλευρό και να δω κάνα άλλο όνειρο.
Υ.Γ. Τα μυαλά μας πονάνε
Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ , η ΠΑΕ μεταβίβαζε τις επιταγές του Ηλία Βιολίδη σε πιστωτές της και στη συνέχεια επέστρεφε τα χρήματα αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ ο οποίος φέρεται έλαβε ως επιστροφή το συνολικό ποσό περίπου 753.000 ευρώ χωρίς όμως να εξοφληθούν οι πιστωτές της ΠΑΕ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, σύμφωνα με το πόρισμα του καταλογίζεται χρηματικό ποσό περίπου 320.000 ευρώ το οποίο όφειλε να επιστρέψει στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά με απόφαση του ΔΣ, του δόθηκε αναδρομική αμοιβή 6.400 ευρώ μηνιαίως για όλο το διάστημα που ήταν διευθύνων σύμβουλος, ώστε να απαλλαγεί από την υποχρέωση επιστροφής και να εξοφλήσει το παραπάνω ποσό.
Ο Ιβάν τον έχει σύμβουλο (χα χα), πάντα μαζί του στη σουίτα και τον κατέβασε ευρωβουλευτή - μας βοήθησε ιδιαίτερα απ' το πόστο του (χα χα). Και εμείς περιμένουμε αυτός ο άνθρωπος να καθαρίσει την ΠΑΕ και να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ. Εγώ πιάστηκα πάντως αυτή την τριετία και είπα να αλλάξω πλευρό και να δω κάνα άλλο όνειρο.
Υ.Γ. Τα μυαλά μας πονάνε
Αν πληρώσει τα χρέη θα έχει κάνει τεράστιο βήμα και νομίζω ότι θα το κανει εσύ τότε άλλαξε πλευρό μην πιαστεις
Θαυμάζω το κουράγιο σου!eorptol έγραψε:Αν πληρώσει τα χρέη θα έχει κάνει τεράστιο βήμα και νομίζω ότι θα το κανει εσύ τότε άλλαξε πλευρό μην πιαστεις
Προ ποιου τέλους; Της ζωής μου (περίμενα 3 χρόνια για να κρίνω, αν είναι να περιμένω τη φυσική φθορά του χρόνου, άστο) ή της θητείας του Ιβάν; Ο ΠΑΟΚ ως μη πεπερασμένος οργανισμός εξαιρείται.K_geo έγραψε:mingus
μηδενα προ του τελους μακαριζε.
φαινεσαι και σοφος παναθεμα σε!
Όσο για τα χρέη, ακόμη κι αν πληρωθούν πλευρό δεν αλλάζω. Η αποπληρωμή των χρεών οδηγεί με μονή συνεπαγωγή στη δημιουργία του μεγάλου ΠΑΟΚ, αποτελεί προϋπόθεση για την εκπλήρωση των ονείρων μας αλλά δε διασφαλίζει τίποτα.
αν δεν εκπληρωσουμε τις δεσμευσεις μας εναντι της τροϊκας δεν θα εχουμε δικαιωμα για εκταμιευση επομενης δοσης. ειναι προυποθεση.Mīngus έγραψε:αποτελεί προϋπόθεση για την εκπλήρωση των ονείρων μας αλλά δε διασφαλίζει τίποτα.

όμορφα, λιτά και απέριττα:
ΠΑΟΚ.
δυναμη αλλαγης, η ελπιδα ερχεται κτλ κτλ.Πρέπει να τελειώνουμε μ΄αυτό τον «καρκίνο» που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε προσπαθήσει και με προτάσεις και με την απειλή ακραίων αντιδράσεων να κάνουμε την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σ΄ ένα σπουδαίο κοινωνικό αγαθό όπως είναι το ποδόσφαιρο και να δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα απέναντι στην διαφθορά, τη διαπλοκή, την ανισονομία, απέναντι σε όλα όσα προκαλούν την οπαδική βία.
Κι αφού η απόφαση φαίνεται πως υπάρχει, πρέπει να γίνει μια συνάντηση των ιδιοκτητών και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ώστε να δεσμευθούμε όλοι πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ένα ποδόσφαιρο καθαρό και έντιμο, που δεν θα προκαλεί και δεν θα υποθάλπτει πυρήνες βίας. Και τότε θα δούμε ποιός πραγματικά ενδιαφέρεται και επενδύει για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και ποιός απλά ενδιαφέρεται να προασπίσει τα μικροσυμφέροντά του
ΠΑΟΚ.
- PAOK_Antarctica
μπα!
για την ωρα ειναι εντελως μονος του.
εμεις εχουμε αλλα να ασχοληθουμε. βρυζα, αγγελο, σαλπι, κυρκυρ,μπιριμπιρ,σιρσιρ κτλ κτλ.....
για την ωρα ειναι εντελως μονος του.
εμεις εχουμε αλλα να ασχοληθουμε. βρυζα, αγγελο, σαλπι, κυρκυρ,μπιριμπιρ,σιρσιρ κτλ κτλ.....
Επειδή ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει και η απάντηση του κατηγορούμενου:Mīngus έγραψε:Προβλήματα με την δικαιοσύνη φαίνεται πως έχουν δύο βασικά στελέχη προηγούμενων διοικήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηλία Βιολίδη, αλλά και τον νυν ευρωβουλευτή της ΝΔ Θόδωρο Ζαγοράκη. Στο εδώλιο θα καθίσει ο πρώτος έπειτα από έρευνα στα οικονομικά στοιχεία του «δικεφάλου» κατά τη διάρκεια της θητείας του δεύτερου στην ΠΑΕ. Για τον νυν ευρωβουλευτή αναστέλλεται η διαδικασία έως ότου χορηγηθεί άδεια από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Υ.Γ. Τα μυαλά μας πονάνε
Πηγή:«Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν στην πορεία της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως πρόεδρός της, θα ήθελα να αποσαφηνίσω τα έξης:
Αμέσως μόλις αποσταλεί σχετικό αίτημα άρσης της ασυλίας μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα ζητήσω ο ίδιος από τους βουλευτές του Ε.Κ, την άρση της ασυλίας μου, προκειμένου να διευκολύνω την Ελληνική Δικαιοσύνη στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και έθεσα από την πρώτη στιγμή τον εαυτό μου στη διάθεσή της, βέβαιος για την αθωότητα μου».
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superleague/paok/arthro/18287/katigoreitai-gia-upexairesi-o-zagorakis-ti-apada/
λογικα βγηκε στην επικαιροτητα γιατι πλησιασε η μερα της δικης
Εγω δεν ξερω γιατι δεν βγηκε στην επικαιροτητα το οτι παραιτηθηκε
αφου θα κανονισει τα χρεη του ΠΑΟΚ αφου

Εγω δεν ξερω γιατι δεν βγηκε στην επικαιροτητα το οτι παραιτηθηκε
αφου θα κανονισει τα χρεη του ΠΑΟΚ αφου