Πιθανός Νέος Προπονητής
- ΑποστόληςΑ
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Υπομονή. Μην προσπαθείτε να μαντέψετε το όνομα. Θα το μάθουμε κάποια στιγμή, μέσα στην εβδομάδα.
- GiorgosAtha
Εσένα τι σε πειράζει και ειρωνεύεσε? Ναι χαλιέμαι... το πρόβλημά σου πιο ακριβώς είναι?Black_White_Heart έγραψε:Ζούμε ιστορικά στιγμές....
Ο κόσμος χαλιετε γιατί έμαθε το τέλος του GoT [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Έχεις δίκιο, δεν τα έδωσα σημασία. Ο Τσε το πήρε πρέφα αμέσως.paokpantou έγραψε: Tο τ. Και το σ δεν το προσεξες αδερφέ ειναι τα αρχικα του προπονητη που λέω..
Τον συγκεκριμένο τον έχω κι αδυναμία, αλλά αν είναι αυτός, θα χρειαστεί αρκετή πίστωση χρόνου.
Και ποιός δεν θα χρειάζοταν, θα μου πεις...
ΥΓ: Ελα ρε τώρα ρε Στέφανε. K_Geo
εγώ να δεις πρωί πρωί τι έπαθα.
άντε τώρα να ψάχνω τα Preview και να περιμένω τη Δευτέρα... ήμαρτον.
αν κανείς θέλει να κάνει spoiler ας το κάνει στο θέμα του Προπονητή. όχι στο τελευταίο επεισόδιο του got.

υγ: Kostomanolis ΑΝ ΔΕΝ γίνει κατι τέτοιο, ριπόρτ νσ21 για 2 χρόνια φίλος.
υγ2: ΤΕΛΟΣ με τα ΟΦ ΤΟΠΙΚ και ειδικά τα περι αμερικάνικων σειρών.
αν κανείς θέλει να κάνει spoiler ας το κάνει στο θέμα του Προπονητή. όχι στο τελευταίο επεισόδιο του got.
υγ: Kostomanolis ΑΝ ΔΕΝ γίνει κατι τέτοιο, ριπόρτ νσ21 για 2 χρόνια φίλος.
υγ2: ΤΕΛΟΣ με τα ΟΦ ΤΟΠΙΚ και ειδικά τα περι αμερικάνικων σειρών.
- GiorgosAtha
Έκανε ένα -μεγάλο- spoiler για μια σειρά που παρακολουθώ και μου αρέσει.obanebane έγραψε:Τι εγραψε ο κοστομανωλης και εφερε την αναστατωση του αθα;
Σα να βλέπεις μια γαμάτη ταινία ή να διαβάζεις ένα βιβλίο που σου αρέσει και να έρθω εγώ να σου πω το τέλος.
Σόρρυ αλλά εμένα αυτό με πειράζει τρέλα...
Μπορεί σε κάποιους να φαίνετε περίεργο αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν έχουμε όλοι τα ίδια ενδιαφέροντα. Κάποια που σε κάποιους είναι αδιάφορα, σε κάποιους άλλους είναι ενδιαφέροντα. Οπότε δεν το βρίσκω σωστό να ειρωνευόμαστε και να πετάμε εξυπνάδες για την αντίδρασή κάποιου σε ένα γεγονός.
- GiorgosAtha
Τι έχουν και δεν σου αρέσουν?K_geo έγραψε: ... ειδικά τα περι αμερικάνικων σειρών.
Κουμουνιστής?
Spoiler στον προπονητή δέχομαι...
Και παπά δέχομαι...
δηλωσεις σιντελφελντ :
Για την πιο δύσκολη στιγμή στον Παναθηναϊκό: «Είχα κάποια προβληματάκια στην αρχή. Όχι τόσο στο να προσαρμοστώ στο στυλ παιχνιδιού και στη φιλοσοφία της ομάδας, αλλά στον συνολικό τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Σε κάποιους εσωτερικούς κανονισμούς. Να πας για ύπνο από τις 10-11 το βράδυ, να μην κάνεις αυτό, να μην κάνεις το άλλο. Εγώ ήμουν 29 χρονών, ήμουν πλέον αρκετά μεγάλος και είχα τον δικό μου τρόπο ζωής. Εννοείται ότι είσαι επαγγελματίας και πρέπει να ακολουθήσεις κανόνες. Στην πορεία βρήκαμε την ισορροπία μας με τον κόουτς και με την ομάδα και τον δεύτερο χρόνο ήταν πολύ πιο εύκολα σε όλα...».
Αυτο μπορει να το επιτυχει οποιος και αν ερθει?? Γιατι πολλοι παικτες δικοι μας νυχτοπερπατουσαν..
Για την πιο δύσκολη στιγμή στον Παναθηναϊκό: «Είχα κάποια προβληματάκια στην αρχή. Όχι τόσο στο να προσαρμοστώ στο στυλ παιχνιδιού και στη φιλοσοφία της ομάδας, αλλά στον συνολικό τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Σε κάποιους εσωτερικούς κανονισμούς. Να πας για ύπνο από τις 10-11 το βράδυ, να μην κάνεις αυτό, να μην κάνεις το άλλο. Εγώ ήμουν 29 χρονών, ήμουν πλέον αρκετά μεγάλος και είχα τον δικό μου τρόπο ζωής. Εννοείται ότι είσαι επαγγελματίας και πρέπει να ακολουθήσεις κανόνες. Στην πορεία βρήκαμε την ισορροπία μας με τον κόουτς και με την ομάδα και τον δεύτερο χρόνο ήταν πολύ πιο εύκολα σε όλα...».
Αυτο μπορει να το επιτυχει οποιος και αν ερθει?? Γιατι πολλοι παικτες δικοι μας νυχτοπερπατουσαν..
πιο κατω βέβαια λέει ότι βρήκε μια...ισορροπία (ξερω γω 12 και μισή για ύπνο
) και το ακόμα πιο σημαντικό, ότι είναι αρκετά μεγάλος και έχει δικό του τρόπο ζωής.
θυμάμαι είχα κάποτε ένα κόουτς που μας έλεγε πως ότι κάνουμε κάθε μέρα, θα πρέπει να το κάνουμε και την ημέρα πριν τον αγώνα για να μην αλλάξει κάτι στις συνήθειες του ο οργανισμός του ανθρώπου....
φυσικά, όλα αυτά που λεω δεν αναιρούν το ότι πρέπει να υπάρχουν κανονισμοί που θα τηρούνται με ευλάβεια.
θυμάμαι είχα κάποτε ένα κόουτς που μας έλεγε πως ότι κάνουμε κάθε μέρα, θα πρέπει να το κάνουμε και την ημέρα πριν τον αγώνα για να μην αλλάξει κάτι στις συνήθειες του ο οργανισμός του ανθρώπου....
φυσικά, όλα αυτά που λεω δεν αναιρούν το ότι πρέπει να υπάρχουν κανονισμοί που θα τηρούνται με ευλάβεια.
Βλεπω και εγω got μετα το καψιμο του κοριτσιου απο τον πατερα της μαλον δεν θα δω το τελευταιο επεισοδιο.
Ξενερωσα παρα πολυ,η αηδια εχει και ορια και αυτοι τα ξεπερασαν.
Ετσι και αλλιως ο τελευταιος κυκλος ειναι μουφα,κουρασε η ολη φαση καιρος να ξεμπερδευουμε μα δαυτο.
true detectiv τωρα για τα μεσανυχτα του καλοκαιριου.
Ξενερωσα παρα πολυ,η αηδια εχει και ορια και αυτοι τα ξεπερασαν.
Ετσι και αλλιως ο τελευταιος κυκλος ειναι μουφα,κουρασε η ολη φαση καιρος να ξεμπερδευουμε μα δαυτο.
true detectiv τωρα για τα μεσανυχτα του καλοκαιριου.
και για αυτό χαίρομαι που ονόματα όπως του Πάκο του Αγιεστεράν ή του Τόμας του Σάαφ και μερικών ακόμα, ΔΕΝ έχουν βγεί στους αρδ. και άρα ελπίζω!gkey έγραψε:Όχι τον παπατζή προπονητή Ντι Ματέο ρε Φρανκ. Τόσοι υπάρχουν...
υγ: όχι ότι ο Ντι Ματέο με χαλάει. και απορώ γιατί να μας χαλάει ένας κόουτς με τις παραστάσεις του αλλά τεσπα.
υγ2: σωστός ο τρελαρχηγός, πολύ δυνατή σειρά ο αληθινός ντετέκτιβ, αν και εγώ ολιγον τι μαζόχας, αυτά τα φρικαλέα του got τα ψιλογουστάρω...
- kataramenos5
Σιγα μωρε που τρελαθηκες κιολας.Εδω καθε χρονο ξερεις ποιος θα ναι προπονητης το Μαρτιο στον ΠΑΟΚ πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία, αυτο σε πειραξε?GiorgosAtha έγραψε:Έκανε ένα -μεγάλο- spoiler για μια σειρά που παρακολουθώ και μου αρέσει.obanebane έγραψε:Τι εγραψε ο κοστομανωλης και εφερε την αναστατωση του αθα;
Σα να βλέπεις μια γαμάτη ταινία ή να διαβάζεις ένα βιβλίο που σου αρέσει και να έρθω εγώ να σου πω το τέλος.
Σόρρυ αλλά εμένα αυτό με πειράζει τρέλα...