(Δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανείς και ούτε θα κοντραριστώ με κάποιον, απλά λέω αυτό που νιώθω!)

Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει ο Σάντος ...
hasio_john έγραψε:Λοιπόν , σταράτα λόγια για να μην κρυβόμαστε!! Ο Στέφενς, δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ! Πέρα από τις αλχημείες που κάνει συνεχώς και μπερδεύει τους παίχτες και χαλάει το ρολάρισμα της ομάδας, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!! Μην μου πει κανείς ότι είναι νωρίς και ακόμα δένει η ομάδα και μ@λακίες! Η ομάδα μας ΔΕΝ παίζει μπάλα, ΔΕΝ έχει ψυχολογία, ΔΕΝ έχει ψυχή, ΔΕΝ έχει πίστη, ΔΕΝ έχει νοοτροπία νικητή!,Δεν φταιει απαράιτητα μόνο ο προπονητής σε αυτό!!! Ομάδα με έλειψη σοβαρής διοίκησης!!! ΙΒΑΝ ΑΚΟΥΣ!!!!!! ΔΕΝ έχει σεβασμό στον προπονητή της....., οπότε καταλήγουμε με απλά μαθηματικά πως ο κύριος φταίχτης είναι ο προπονητής!!!
(Δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανείς και ούτε θα κοντραριστώ με κάποιον, απλά λέω αυτό που νιώθω!)![]()
Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει ο Σάντος ...
Τα συγχαρητηρια πανε στον Αναστασιου των 300χιλ που εφτιαξε με ασιμους παιχτεςSRV έγραψε:Huub, εγώ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα απλήρωτα πιτσιρίκια του βάζελου που μασούσαν σίδερα και δεν έχασαν ούτε μια μονομαχία από τους παίχτες σου. Μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξει αυτό? Αν όχι, σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία. φιλικα
Αιντε βρε,βγειτε πειτε για υπομονη κ χλευαστε οσους μιλανε για μηδενικη τακτικη απο το Λαμπρουκο..Αλλα οταν θα χρειαστει να βαλεις στο Β', βαζοντας Λουκας στη θεση του Κοντου, Στοχ η Χουσεν στη θεση του νινη και λαζαρ στη θεση του μαντουρο, ας ελπισουμε να μην ειναι πολυ αργα κ οι κατσε-νατχο-κλαους πτωματα...
μαζί σου, προφανώς τους εμφύσησε νοοτροπία "θα μπω μέσα και τους γ@μήσω". Μπράβο του. Μπράβο και στους πιτσιρικάδες. ΑΝ είχαν και κανέναν σοβαρό παίχτη μεσοεπιθετικά, τάλιρο θα είχαμε σήμερα...markos4 έγραψε:Τα συγχαρητηρια πανε στον Αναστασιου των 300χιλ που εφτιαξε με ασιμους παιχτεςSRV έγραψε:Huub, εγώ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα απλήρωτα πιτσιρίκια του βάζελου που μασούσαν σίδερα και δεν έχασαν ούτε μια μονομαχία από τους παίχτες σου. Μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξει αυτό? Αν όχι, σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία. φιλικα
καλη ομαδα και οχι το συνοθυλευμα που παρουσιαζει ο προπονητης του 1.5 εκατ.