Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από hasio_john »

Λοιπόν , σταράτα λόγια για να μην κρυβόμαστε!! Ο Στέφενς, δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ! Πέρα από τις αλχημείες που κάνει συνεχώς και μπερδεύει τους παίχτες και χαλάει το ρολάρισμα της ομάδας, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!! Μην μου πει κανείς ότι είναι νωρίς και ακόμα δένει η ομάδα και μ@λακίες! Η ομάδα μας ΔΕΝ παίζει μπάλα, ΔΕΝ έχει ψυχολογία, ΔΕΝ έχει ψυχή, ΔΕΝ έχει πίστη, ΔΕΝ έχει νοοτροπία νικητή!, ΔΕΝ έχει σεβασμό στον προπονητή της....., οπότε καταλήγουμε με απλά μαθηματικά πως ο κύριος φταίχτης είναι ο προπονητής!!!
(Δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανείς και ούτε θα κοντραριστώ με κάποιον, απλά λέω αυτό που νιώθω!) :|
Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει ο Σάντος ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 09 Φεβ 2014, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Paiania

Δημοσίευση από PAOK_Paiania »

Απαράδεκτες δηλώσεις... :redcard: Η μπάλα στην εξέδρα...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

μετα τις προσθηκες ιανουριου ο στεφενς δεν εχει ασυλο.Φυσικα θα κριθει στο τελος της σεζον,ωστοσο δε νοειται να μας κανει γιογιο ο βαζελος του υποδεκαπλασιου μπατζετ!

Κυριε Στεφενς βρειτε τι φταει και αναλαβετε τις ευθυνες,το γεγονος οτι παιζουμε σε 3 διοργανωσεις δε σημαινει οτι θα παραταμε την μια τελειως,αυτο ειναι κοροιδια
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

Huub, εγώ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα απλήρωτα πιτσιρίκια του βάζελου που μασούσαν σίδερα και δεν έχασαν ούτε μια μονομαχία από τους παίχτες σου. Μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξει αυτό? Αν όχι, σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία. φιλικα
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Σε στηριζω.

Σε πιστευω.
Άβαταρ μέλους
Μακεδνός

Δημοσίευση από Μακεδνός »

Φέρτε τον Σάντος να τελειώνουμε με τους αφελείς προπονητές.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Πολλά τα λεφτά για να τον διώξεις, αλλά δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα.

Ας κάνει ο Σαββίδης οτι νομίζει σωστό. έχει δίκιο να είναι εξοργισμένος. Το θέαμα και η ποιότητα ποδοσφαίρου που προσφέρει η ομάδα είναι άθλια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εννοειται στηριξη Σλινταρ

Βεβαια υπερανω κριτικης κανενας...ουτε και μεις οι ιδιοι...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

hasio_john έγραψε:Λοιπόν , σταράτα λόγια για να μην κρυβόμαστε!! Ο Στέφενς, δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ! Πέρα από τις αλχημείες που κάνει συνεχώς και μπερδεύει τους παίχτες και χαλάει το ρολάρισμα της ομάδας, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!! Μην μου πει κανείς ότι είναι νωρίς και ακόμα δένει η ομάδα και μ@λακίες! Η ομάδα μας ΔΕΝ παίζει μπάλα, ΔΕΝ έχει ψυχολογία, ΔΕΝ έχει ψυχή, ΔΕΝ έχει πίστη, ΔΕΝ έχει νοοτροπία νικητή!,Δεν φταιει απαράιτητα μόνο ο προπονητής σε αυτό!!! Ομάδα με έλειψη σοβαρής διοίκησης!!! ΙΒΑΝ ΑΚΟΥΣ!!!!!! ΔΕΝ έχει σεβασμό στον προπονητή της....., οπότε καταλήγουμε με απλά μαθηματικά πως ο κύριος φταίχτης είναι ο προπονητής!!!
(Δεν θέλω να παρεξηγηθεί κανείς και ούτε θα κοντραριστώ με κάποιον, απλά λέω αυτό που νιώθω!) :|
Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει ο Σάντος ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για καποιους που ελπιζουν για το μελλον απλα να πω οτι και η επομενη χρονια θα μοιαζει με την φετινη καθως και παλυ θα πρεπει να αποκτηθουν καμια δεκαρια παικτες εκτος και αν περιμενουμε απο τον Σαββιδη να παρει 11 νατχο αλλα ετσι κανω και εγω τον προπονητη...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

SRV έγραψε:Huub, εγώ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα απλήρωτα πιτσιρίκια του βάζελου που μασούσαν σίδερα και δεν έχασαν ούτε μια μονομαχία από τους παίχτες σου. Μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξει αυτό? Αν όχι, σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία. φιλικα
Τα συγχαρητηρια πανε στον Αναστασιου των 300χιλ που εφτιαξε με ασιμους παιχτες
καλη ομαδα και οχι το συνοθυλευμα που παρουσιαζει ο προπονητης του 1.5 εκατ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αλλα οταν θα χρειαστει να βαλεις στο Β', βαζοντας Λουκας στη θεση του Κοντου, Στοχ η Χουσεν στη θεση του νινη και λαζαρ στη θεση του μαντουρο, ας ελπισουμε να μην ειναι πολυ αργα κ οι κατσε-νατχο-κλαους πτωματα...
Αιντε βρε,βγειτε πειτε για υπομονη κ χλευαστε οσους μιλανε για μηδενικη τακτικη απο το Λαμπρουκο..
Που μου κατεβαζει ενδεκαδα καρναβαλι που οποιοσδηποτε θα εβλεπε τις προφανεις αλλαγες - διορθωσεις στο 2ο ημιχρονο...
Βγειτε να πειτε για εκεινη την αγκυρα εκει στο κεντρο, το Μαντουρο, που πρεπει να διδασκεται και στις προπονησεις η απαραμιλλη απλοτητα του... Λες και ηρθε ο Τουρε, και τον βαζει ο μυρωδιας 7 συνεχομενα παιχνιδια βασικο, παιχτη που εχει να παιξει απο περσι...
Που λογω αυτου που δε μαρκαρει κ οπισθοχωρει απλα κοιταζοντας τους αντιπαλους του, εβλεπες τον Κατσε να πηγαινει περα δωθε αλαφιασμενος για να τον καλυψει...
Και παει και μου τον βγαζει στο ημιχρονο, υποχρεωνοντας την ομαδα σε μηδενικη πιεση κ να παει 10-15 μετρα πισω... Τι φοβηθηκε για πιθανη κοκκινη καρτα?
Αντι να βγαλει τον μονιμως επικινδυνο κατσουρ?
Που εκανε συνεχως λαθη, ο Μπεργκ τον περνουσε στα σπριντ πανευκολα κ γενικα ειναι επιρρεπης στα πεναλτι κ στις κοκκινες επειδη δεν μπορει να φτασει τον αντιπαλο, απλα σπρωχνει και καλα πουστικα, επειδη νομιζει κανεις δεν τον βλεπει..Συνεχεια το ιδιο πραγμα, ασχετα αν σε αρκετες περιπτωσεις δεν του εχουν δωσει πεναλτι..Βλεπεις στον Παναθηναικο ανδρωθηκε κ αυτος κ στην ατιμωρησια...

Το ξερω, φυσικα, θα βρεθει για αλλη μια φορα η δικαιολογια κ θα αποδωθουν ολα στο σιχαμενο κορακι που εδωσε την καρτα στον Κατσε κ σου εδινε ο,τι ναναι φαουλ..

Για το οτι μια τελειως καινουργια ομαδα με τοσα νεα προσωπα απ'το καλοκαιρι (ναι αυτες τις πολλες αλλαγες κ τα νεα προσωπα που πολλοι φερνανε ως δικαιολογια για τη χαλια εικονα της ομαδας μεχρι τωρα..), με τοσα απειρα 20χρονα, με μπατζετ υποπολλαπλασιο απ'το δικο σου, με προπονητη χωρις περγαμηνες, σε εκανε τελειως *$%τανα απ'την αρχη (μετα απ΄τη μοναδικη φαση που εβγαλες στο ματς), με τρομερη ενεργεια, τακτικο παιχνιδι, κατοχη, τρεξιματα χωρις τη μπαλα, παθος??
Που απ'την αρχη της χρονιας λεμε οτι οποια ομαδα σε πιεζει ψηλα με καλο πρεσινκ κ καλες αποστασεις, δε μπορεις να αλλαξεις μπαλια??
Που ακομα και με ολη την ομαδα πισω κλεισμενη ανημπορη να αντιδρασει στην κατοχη του βαζελου, η αμυντικη λειτουργια ηταν ο,τι ναναι κ ολοι ηταν σε τρικυμια?
Αυτο το μαμημενο το παθος, την αποφασιστηκοτητα και τη νοοτροπια θα μπειτε να τα σκιστετε τα παιδαρελια τη μεταδιδει ΚΑΙ ο προπονητης...

Αντε λες τα προηγουμενα χρονια ο αλλος ηταν ανωτερος..
Με ποιους πρεπει να κατεβουμε επιτελους για να μη μας κανουν πλακα?

Αιντε να πουμε μ'αυτη την αηδια..Εχουμε καρκινιασει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 09 Φεβ 2014, 22:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

markos4 έγραψε:
SRV έγραψε:Huub, εγώ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα απλήρωτα πιτσιρίκια του βάζελου που μασούσαν σίδερα και δεν έχασαν ούτε μια μονομαχία από τους παίχτες σου. Μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξει αυτό? Αν όχι, σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία. φιλικα
Τα συγχαρητηρια πανε στον Αναστασιου των 300χιλ που εφτιαξε με ασιμους παιχτες
καλη ομαδα και οχι το συνοθυλευμα που παρουσιαζει ο προπονητης του 1.5 εκατ.
μαζί σου, προφανώς τους εμφύσησε νοοτροπία "θα μπω μέσα και τους γ@μήσω". Μπράβο του. Μπράβο και στους πιτσιρικάδες. ΑΝ είχαν και κανέναν σοβαρό παίχτη μεσοεπιθετικά, τάλιρο θα είχαμε σήμερα...
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Δημοσίευση από pouthenas »

απο σημερα θα εγκαινιασω το βραβειο του "πουθενα" της αγωνιστικης που θα δινεται σε καθε αγωνιστικη σε καποιον...

σημερα αφιερώνεται στον ολλανδο ορεστη μακρη που ξεκινησε ενδεκαδα της πλακας με νινη-παλαιστη
και λινο καταστρεφοντας τον...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Εμφανιση ερασιτεχνικού σωματείου.
Αδούλευτη άμυνα. Ουτε καν το οφσάιντ δεν μπορεί να παίξει.
Αδούλευτο κέντρο. Κανένα συστημα για να σπάσει το πρέσινγκ.
Επίθεση με προσωπικές ενέργειες. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

Αν φέρουν εντεκα παικταράδες στυλ Νάτχο για να αρχίσουμε να κερδίζουμε, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να πληρώνουμε και προπονητη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”