Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
μηπως να επαναφερω το ονομα χ-----
εχει δοντια σαν της αλιμπερτη.. και περασε απο την μεγαλυτερη ομαδα μιας πολης συμφωνα με τους οπαδους τους μονο βεβαια..ποιος ειναι?
επισης λευτερος ειναι και ο
Gergely Rudolf του βαζελου που βεβαια δεν επαιξε περσι αλλα εχει καλο βιογραφικο
εχει δοντια σαν της αλιμπερτη.. και περασε απο την μεγαλυτερη ομαδα μιας πολης συμφωνα με τους οπαδους τους μονο βεβαια..ποιος ειναι?
επισης λευτερος ειναι και ο
Gergely Rudolf του βαζελου που βεβαια δεν επαιξε περσι αλλα εχει καλο βιογραφικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Δευ 03 Σεπ 2012, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παρων....RoMaN έγραψε:Πιστεύω άμα μαζευτούμε για ένα 5χ5 μερικοί από το Paokmania () θα βρούμε μερικούς καλύτερους από τον Γιάννου, τον Khumalo, τον Robert, τον Γλύκο... Και είμαστε και ΠΑΟΚτσάκια!
ειμαι αριστεροποδαρος παιζω και τις 2 πλευρες στα χαφ...
ειμαι 32 εχω δηλαδη ανετα 3-4 χρονακια μπαλα
και το πιο σημαντικο ειμαι φετες σαν τον κουμαλο....
προτεινω για κοουτσ τον μανιακο και για προεδρο τον σερα...
- teo4giannitsa
- sourmenetes
- Moderator
Εστω και αυτην τη στιγμη πρεπει να κανουμε 2-3 μεταγραφες.
Παιχτες υπαρχουν που μπορουν να δωσουν εμπειρια και τεχνικη καταρτιση στην ομαδα.
Η ομαδα δεν μπορει να παιζει με 3-4 κατω των 24 χρονων.Θα καψουμε και τους ιδιους.
ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ.ΑΝ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.
Παιχτες υπαρχουν που μπορουν να δωσουν εμπειρια και τεχνικη καταρτιση στην ομαδα.
Η ομαδα δεν μπορει να παιζει με 3-4 κατω των 24 χρονων.Θα καψουμε και τους ιδιους.
ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ.ΑΝ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.
- kataramenos5
YES!theoPAOK έγραψε:ZLATAN MUSLIMOVIC
ONE PAOK, ALWAYS PAOK
ONE OF YOU...ALANI 11

αμα υπαρχει δυνατοτητα αποκτησης του νιμανι παντως ας κινηθουν χθες... :ugeek:
@sera
δεν γνωριζεις τ δογμα της παε ? " ο μπολονι ηταν λαθος οτι εχει σχεση μαζι του πρεπει να τελειωσει"
σταφ πουληθηκε
παναγιωτουδης παγκο κερκιδα
ρομπερ ρομπεν με το ζορι
γιαννου ρουνει με τρικ χουντινι
433 αυτος 442 εμεις σε ευθεια ρομβο τριγωνο οτιδηποτε
μια μεταγραφη εκανε λαζαρ και ενα παιχτη με 30 χιλιαρικα εφερε χαλουσε την πιατσα πως να δουλεψεις με αυτον
τωρα που εφυγε γλιτωσες και τις θλασεις
παιχτες υπαρχουν ακομα και τωρα αλλα ο ιβαν δεν νομιζω οτι ενδιαφερεται και πολυ για την ομαδα ο ισολογισμος να βγαινει και ολα τα αλλα...
δεν γνωριζεις τ δογμα της παε ? " ο μπολονι ηταν λαθος οτι εχει σχεση μαζι του πρεπει να τελειωσει"
σταφ πουληθηκε
παναγιωτουδης παγκο κερκιδα
ρομπερ ρομπεν με το ζορι
γιαννου ρουνει με τρικ χουντινι
433 αυτος 442 εμεις σε ευθεια ρομβο τριγωνο οτιδηποτε
μια μεταγραφη εκανε λαζαρ και ενα παιχτη με 30 χιλιαρικα εφερε χαλουσε την πιατσα πως να δουλεψεις με αυτον
τωρα που εφυγε γλιτωσες και τις θλασεις
παιχτες υπαρχουν ακομα και τωρα αλλα ο ιβαν δεν νομιζω οτι ενδιαφερεται και πολυ για την ομαδα ο ισολογισμος να βγαινει και ολα τα αλλα...
το νιμανί σέρνει καράβι...Sera4 έγραψε:αμα υπαρχει δυνατοτητα αποκτησης του νιμανι παντως ας κινηθουν χθες... :ugeek:
Σερδέλα έρα ως το Γενάρη....
Το θεμα νιμανι ειναι μια απο τις ενδειξεις οτι το ΠΑΟΚ πανω απο ολα εχει απο καιρο καταρευσει.......(αν υπηρχε και ποτε ή απλα ηταν μια μοδα)....ο εγωισμος πανω απο ολα..ή πλεον ο ισολογισμος πανω απο ολα...το τελευταιο αναγκαιο βεβαια..
ο τουντσαι παει παντως..
φερτε τον ρ-----ε
ο τουντσαι παει παντως..

φερτε τον ρ-----ε

Re: Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Και εναν μετρ τις πυλης αξιουkataramenos5 έγραψε:YES!theoPAOK έγραψε:ZLATAN MUSLIMOVIC
ONE PAOK, ALWAYS PAOK
ONE OF YOU...ALANI 11Πακέτο μ έναν ορθοπεδικό όμως..
Εγώ από αυτούς που φέρανε Kumalo Vivian Etto Robert και όλους αυτούς τους απίθανους όλα αυτά τα χρονια δε θέλω καμια μεταγραφή. Θέλω φέτος να κάνουμε όλοι υπομονή να περάσει η χρονια με οποιοδήποτε κόστος και το καλοκαίρι όταν με το καλο αποφασίσει να ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι ο Σαββίδης να φέρει έναν ξένο τεχνικό διευθυντή και έναν ξένο προπονητή και να σχεδιάσουν την ομάδα από την αρχή σωστά.
στα δημοσιευματα δε λεγανε κινουμαστε για εναν εξτρεμ και θα βλεπανε τον αγωνα με ατρομητο? (λες και τοσοι αγωνες δε φτανουν αλλα τεσπα) Εχουμε κανα νεο? εστω τον ιβιτς πισω?