Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
τα μουτρα τους παντως αξια ανεκτιμητη που λεει και η διαφημιση.....
και ακρως ενοχλητικη η δηθεν χαρα τους για το αποελ....αφου εχετε σκασει απο τη ζηλια....λαμογια....σας ξεβρακωσε ο αποελ..
και ακρως ενοχλητικη η δηθεν χαρα τους για το αποελ....αφου εχετε σκασει απο τη ζηλια....λαμογια....σας ξεβρακωσε ο αποελ..
ντεμεκ... αντικειμενικοι...
να σε καψω Γιαννη, να σ' αλειψω μυξα για να γιάνει....
να σε καψω Γιαννη, να σ' αλειψω μυξα για να γιάνει....
Decemberfest!!!!
Με πολλά Pfefferbeisser wurst.... (καυτερα λουκανικα ελληνιστι)
ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΤΙΡΙ, ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ 16 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΘΡΗΝΟ
Με πολλά Pfefferbeisser wurst.... (καυτερα λουκανικα ελληνιστι)
ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΤΙΡΙ, ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ 16 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΘΡΗΝΟ
Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι ποτέ με αυτόν που τόσα χρόνια μου στερεί με κάθε αθέμιτο μέσο την καταξίωση ενώ την δικαιούμαι..
ΥΓ Ο Αρσέν δεν μας έκανε την χάρη,έβαλε τα 3α. Η Μαρσέιγ όμως τους έριξε την φούτσα τους. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ!
ΥΓ Ο Αρσέν δεν μας έκανε την χάρη,έβαλε τα 3α. Η Μαρσέιγ όμως τους έριξε την φούτσα τους. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ!
ΤΖΙΜΠΟΥΡ: ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΣΕΪΓ...
Πικραμένος από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους «16» του Champions League, εμφανίστηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ μετά την λήξη του αγώνα με την Άρσεναλ.
«Δώσαμε όλο ματς τον εαυτό αλλά παρόλο που κερδίσαμε, δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, εμείς δώσαμε τον καλύτερο εαυτό», είπε αρχικά ο Αλγερινός επιθετικός.
Όσο για το τι έφταιξε;
«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ματς με την Μρσέιγ και αυτό το πληρώσαμε. Αν δεν παίξεις σε όλα τα ματς καλά, το πληρώνεις σε μια τέτοια διοργάνωση όπως το Champions League».
Όσο για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στο Europa League;
«Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα κάνουμε καλή πορεία και σε αυτή τη διοργάνωση για να εκπροσωπήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Πικραμένος από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους «16» του Champions League, εμφανίστηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ μετά την λήξη του αγώνα με την Άρσεναλ.
«Δώσαμε όλο ματς τον εαυτό αλλά παρόλο που κερδίσαμε, δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, εμείς δώσαμε τον καλύτερο εαυτό», είπε αρχικά ο Αλγερινός επιθετικός.
Όσο για το τι έφταιξε;
«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ματς με την Μρσέιγ και αυτό το πληρώσαμε. Αν δεν παίξεις σε όλα τα ματς καλά, το πληρώνεις σε μια τέτοια διοργάνωση όπως το Champions League».
Όσο για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στο Europa League;
«Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα κάνουμε καλή πορεία και σε αυτή τη διοργάνωση για να εκπροσωπήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2011/12/blog-post_1156.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jpower73 την Τετ 07 Δεκ 2011, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
έτσι eorptol και rainmaker...έτσι...και να φανταστείς αυτόν τον βάζελο τον π@π@ρα μας τον μοστράρουν και εδώ μέσα...έλεος..eorptol έγραψε:ναι το καθηκι είδες γλυψιμο ακόμη και στον θρίαμβο με τοτεναμ το σχόλιο του ήταν όλο χολη για διοίκηση ζαγορακη και την ομάδα στην εφημερίδα γκολ.....rainmaker έγραψε:Παλιά@@ Περικλή Στέλλα μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις το οτιδήποτε σχετικά με τον ΠΑΟΚ στο βρωμερό στόμα σου. Κάτσε γλύψε τα αφεντικά σου και ξεκουμπίσου απ την καθημερινότητα μας. Κάνε κι ένα χατήρι στον εαυτό σου και μη δικαιώνεις αυτούς που σου επιτέθηκαν προ ετών. ΟΥΣΤ γλιντζιάρηδες. ΟΥΣΤ.
Σόρρυ αλλά δεν άντεξα.
π@π@ρα Στέλλα...για τον Σπάθα στου Χαριλάου ακόμη να γράψεις..;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Τετ 07 Δεκ 2011, 10:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
...σχολια απο φορουμ......
Μεγάλη μπάλα μεγάλοι παίχτες με 8 κιλά στα παντελόνια τους,δεν χρειάζεται να ξενερώνεται ούτε να σας παίρνει απο κάτω αδέρφια,αυτή η βραδυά που σας χάλασε την διάθεση θα έρθει η στιγμή που θα πείτε ότι ήταν μεγάλη μέρα για την ομάδα μας.
Το μεγάλο ταξίδι άρχισε απόψε,αυτός ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ αυτή η ΟΜΑΔΑ με αυτό τον ΚΟΣΜΟ αρχίζει το μεγάλο ταξίδι,εκεί που πρέπει εκεί που μπορεί να μας κάνει να ζήσουμε ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Οταν παίζεις με την Αρσεναλ και είναι να την γλεντάς δεν φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑ στο ΟΥΕΦΑ.
Πρόεδρε σε παρακαλώ πάρε ένα αριστερό χαφ μεγάλο παίχτη και ένα 10αρι να τους πηδήξουμε όλους στα 4.Πρόεδρε σε παρακαλώ ήρθε η ώρα να γράψεις το όνομα σου στην ιστορία της ομάδας μας με μεγάλα γράμματα.Πρόεδρε ΜΠΟΡΟΥΜΕ πρόεδρε ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ βούτα το τιμόνι του καραβιού σαν καλός καπετάνιος και πάμε να βρεθούμε στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ τον ΜΑΙΟ και άσε τους άλλους να κοιτάνε τον ΚΑΚΟ.Προεδρε σε παρακαλώ παμε να ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ.
Μεγάλη μπάλα μεγάλοι παίχτες με 8 κιλά στα παντελόνια τους,δεν χρειάζεται να ξενερώνεται ούτε να σας παίρνει απο κάτω αδέρφια,αυτή η βραδυά που σας χάλασε την διάθεση θα έρθει η στιγμή που θα πείτε ότι ήταν μεγάλη μέρα για την ομάδα μας.
Το μεγάλο ταξίδι άρχισε απόψε,αυτός ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ αυτή η ΟΜΑΔΑ με αυτό τον ΚΟΣΜΟ αρχίζει το μεγάλο ταξίδι,εκεί που πρέπει εκεί που μπορεί να μας κάνει να ζήσουμε ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Οταν παίζεις με την Αρσεναλ και είναι να την γλεντάς δεν φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑ στο ΟΥΕΦΑ.
Πρόεδρε σε παρακαλώ πάρε ένα αριστερό χαφ μεγάλο παίχτη και ένα 10αρι να τους πηδήξουμε όλους στα 4.Πρόεδρε σε παρακαλώ ήρθε η ώρα να γράψεις το όνομα σου στην ιστορία της ομάδας μας με μεγάλα γράμματα.Πρόεδρε ΜΠΟΡΟΥΜΕ πρόεδρε ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ βούτα το τιμόνι του καραβιού σαν καλός καπετάνιος και πάμε να βρεθούμε στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ τον ΜΑΙΟ και άσε τους άλλους να κοιτάνε τον ΚΑΚΟ.Προεδρε σε παρακαλώ παμε να ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ.
Nαι..οκ...Δεν γλέντησαν ακριβώς την άρσεναλ, αλλα οκ...Θα τους πέσει το...ηθικό οταν θα δουν ΠΑΟΚ στην λίστα..
Είμαστε ειδικοί σ'αυτά

Είμαστε ειδικοί σ'αυτά
Ναι,ρε προεδρε........παρε ενα αριστερο χαφ και ενα δεκαρι...σε παρακαλω..........
Για να ερθετε στο Βουκουρεστι και να σας ΞΕΜ@ΥΝΙΑΣΟΥΜΕ!Γ@ΜΙΟΛΟΠ@ΥΣΤΕΣ!
Και θα εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον απο που θα ερθετε!......................
Για να ερθετε στο Βουκουρεστι και να σας ΞΕΜ@ΥΝΙΑΣΟΥΜΕ!Γ@ΜΙΟΛΟΠ@ΥΣΤΕΣ!
Και θα εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον απο που θα ερθετε!......................
όποιος ΠΑΟΚτσις τόλμησε να ξεστομίσει οτι "ηθελα να περάσει ο γαύρος" να αλλάξει άμεσα ομάδα γιατι κανει κακο στο ήδη ρημαγμένο οπαδικο μας κίνημα.
ΔΕΝ υπαρχει χωρα, ΔΕΝ υπαρχει για την ελλαδα ΔΕΝ υπάρχει καμια δικαιολογία.
Μονο Τσαπου στον γαυρο τον αιώνιο καρκίνο.
ΥΓ. Σάπιε...... το σάββατο παμε για ξερή στου Θωμά.
ΔΕΝ υπαρχει χωρα, ΔΕΝ υπαρχει για την ελλαδα ΔΕΝ υπάρχει καμια δικαιολογία.
Μονο Τσαπου στον γαυρο τον αιώνιο καρκίνο.
ΥΓ. Σάπιε...... το σάββατο παμε για ξερή στου Θωμά.
Τι είπανε ρε στο Mega....
Με τον ΠΑΟΚ 2ο λέει,αποφεύγουνε και την Rubin Kazan....
Μήπως να ξεσκίσουμε τους Ρώσους,για να περάσει η Τόττεναμ και να τους πει 2 λογάκια (ή 5)
Να συγκρίνουμε και με ίδιους ευρωαντιπάλους τι κάνουμε ρε παιδάκι μου
Α ρε Ζώααα.....
Με τον ΠΑΟΚ 2ο λέει,αποφεύγουνε και την Rubin Kazan....
Μήπως να ξεσκίσουμε τους Ρώσους,για να περάσει η Τόττεναμ και να τους πει 2 λογάκια (ή 5)
Να συγκρίνουμε και με ίδιους ευρωαντιπάλους τι κάνουμε ρε παιδάκι μου
Α ρε Ζώααα.....
- khaledfreepaok
++++++ 1111111111KilledByDeath_4 έγραψε:τι πινετε ρε μαγκες γαμω την ελλαδα και γαυρο μεσα.... ρε νιωστε λιγο ρε 20 χρονια σε κλεβουν και τιμωρουντε εξω,παιζουν τσ. λου εις βαρος σου και θα τους ευχηθω και καλη τυχη για χαρη μια γαμημενης πατριδας ? εγω πρωτα ΠΑΟΚ ειμαι και μετα ελληνας/τουρκος/βουλγαρος κ.ο.κ Τιποτα δεν μας ενωνει με αυτα τα ρχιδια ουτε με κανεναν του ποκ,απολυτως τιποτα και αυτο βαλτε το καλα στο μυαλο σας. γινετε να φανε 3 και να καρκινιασουν ολοι εκει μεσα...μακαρι να γινετε.
Μονο ΠΑΟΚ ρε.
πρωτα ΠΑΟΚ και μετα ανθρωπος
- Sick Bastard
Δεν πολυκατάλαβα τα συγχαρητήρια στον γαυρό απο κάποιους εδώ μέσα.
Μάλλον κάτι έχω κάνει λάθος...
Μάλλον κάτι έχω κάνει λάθος...