Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Othin

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Othin »

Αν σκεφτούμε τα χαρακτηριστικά και την πολιτική συμπεριφορά μας ως λαού, τότε συμπεραίνουμε πως η λαϊκή βάση είναι πράγματι πολύ δύσκολο να λειτουργήσει. Απαιτεί παιδεία και ήθος που δε νομίζω πως υπάρχει σε τέτοια έκταση. Θέλω να πιστεύω πως οι παοκτσήδες είμαστε διαφορετικοί, αλλά φοβάμαι πως η πραγματικότητα θα με διαψεύσει. Τα συμφέροντα που λυμαίνονται τον ΠΑΟΚ δεν εντοπίζονται μόνον στα λαμόγια που παριστάνουν τους επενδυτές. Χειρότεροι όλων είναι αυτοί που χρησιμοποιούν εφήβους και πιτσιρικάδες για το προσωπικό τους συμφέρον, καπηλευόμενοι την αγνή αγάπη των νεαρών φίλων του ΠΑΟΚ προς την ομάδα. Και δεν εννοώ μόνον τους δημοσιογράφους. Ο νοών νοείτω.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

vlachodeutsch έγραψε:
ΥΓ Μονο βλακας μπορει να πιστευει οτι θα μπορουσε να πετυχει λαικη βαση στην Ελλαδα,ποσο μαλλον στην Θεσσαλονικη

Παμε ολοι μαζι λοιπον να υποδεχτουμε το νεο λαμογιο στον ΠΑΟΚ.
Ας ωψετε η νεα σωτηρια της ομαδας στον νεο "επενδυτη" :lol:
Λαος που δε μαθαινει απο την ιστορια επιβαλλεται να τη ξαναζει.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γκάρντιαν, έχεις την εντύπωση ότι δημιουργείς κάποιες εντυπώσεις; Ή κάποιο τετελεσμένο;
Έγινε κάποια συμφωνία και προτρέπεις τους άλλους να τρέξουν να υποδεχθούν το λαμόγιο που δεν κατονομάζεις;

ΝΑ σε πω ρε φίλε: πάνε εσύ να τον υποδεχτείς και πες μας και πως ήταν. :lol:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Να σου πω.
Ανατρεχωντας στο παρελθον και βλεπωντας το ποσοι σωτηρες με λεφτα ηρθαν και ποσα λαμογια, οιπιθανοτητες ειναι όλες υπερ του δευτερου. Αρα περιμενουμε το νεο λαμογιο.

Ωσπου υπαρχουν παγωμενα χρεη δε θα ρθει οποιοσδηποτε σοβαρος στον ΠΑΟΚ.

Χωνεψετε το.

Μονη λυση να παρουμε τον ΠΑΟΚ πανω μας. Αφου ετσι κι αλλιως το κανουμε

Υ.Γ Εγω δεν παω να υποδεχτω κανενα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μάλιστα ....
Πόσοι σωτήρες και πόσα λαμόγια ήρθαν από Γούμενοι και μετά;
Κατά έναν περίεργο τρόπο, αν και ακούστηκαν κάποιοι είτε από Ελλάδα, είτε από την Πόλη είτε από Αμερική πλευρά, λαμόγιο στο τιμόνι της ομάδας δεν ξαναφάνηκε. Κάποιος αστικός μύθος λέει ότι αυτό οφείλεται στον Μπιτσαξή. :lol:
Βέβαια, από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο μας τίτλο, με ένα λαμόγιο στο τιμόνι τον πήραμε ...
Γκο φίγκιουρ.

Άκου λιγάκι φίλε, προσωπικά νιώθω να υποτιμάς την νοημοσύνη μου (ίσως να το νιώθουν και άλλοι αυτό) όταν μας προτρέπεις να πάμε να υποδεχτούμε το "λαμόγιο". Οι μόνοι που πάνε να υποδεχτούν μεσίες, είναι οι χαρτζηλικωμένοι και οι υποτελείς τους.
Δεν ξέρω εσύ τι θα κάνεις. Την μια λες "πάμε" και την άλλη "δεν πάω". Δικό σου πρόβλημα στο φινάλε.
Λίγη περισσότερη προσοχή λοιπόν. 8-)

Και κάτι τελευταίο: δικαίωμά σου να λες την άποψή σου. Το πολύ το κυρ' ελέησον, όμως, το βαριέται κι ο παππάς. Έχεις τοποθετηθεί για την Λαϊκή βάση, έχεις πάρει τις απαντήσεις σου, το έχουμε εμπεδώσει όλοι μας, άμα θες βάλτο και στην υπογραφή σου, όμως, μια και είναι "παγωμένες" οι εγγραφές στο φόρουμ, δεν νομίζω ότι έχουν μείνει άλλοι ανενημέρωτοι για τα πιστεύω σου. :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

λαμόγιο στο τιμόνι της ομάδας δεν ξαναφάνηκε.
Είσαι σίγουρος;;
Άβαταρ μέλους
guardian4

DC, δεν καταλαβες τι εννοω.
Δεν μιλαω για την τελευται 5ετια αλλα για την τελευταια 20ετια.

Επενδυτης δεν ερχεται οσο υπαρχουν παγωμενα χρεη, και ξεκαθαρη δυσχερη οικονομικη κατασταση της χωρας απο ανα πασα στιγμη μπορει να τα ζητησει.

Στο οτι ειπα παντε να υποδεχτειτε τον επομενο ηταν μεταφορικο
Και δεν υποτμω την νοημοσυνη κανενος εδωπερα.

Δλδ ναι οκ, ισως ειμαι εντονος υπερ της λαικης βασης.
Ποια ειναι η εναλλακτικη λυση ομως?
Να ρισκαρουμε να μπουμε κι αλλο μεσα με επενδυτη σε μια εποχη που δε σηκωνει η ομαδα αλλα πισωγυρισματα?
Αληθεια αξιζει να το ρισκαρουμε ποιες ειναι οι συνεπειες?
Η ιστορια τι δειχνει?

Ηρθε επενδυτης ποτε στον ΠΑΟΚ και να μην κανει τα δικα του?
Γιατι να αλλαξει αυτο?

Ευλογα ερωτηματα και τροφη για συζητηση. Προσωπικα δεν πιστευω να υπαρχει απαντηση.
Δεν υπαρχει λογος να τρεφουμε αυτοπατες στο οτι θα ρθει καποιος και θα σηκωσει την ομαδα στις πλατες του, καθως ξενος επιχειρηματιας δεν του συμφερει λογω των παγωμενων χρεων και αλλων παραγκιακων παραγοντων, και ΠΑΟΚτσης δεν υπαρχει με 5-6 εκατομυρια εξτρα να τα βαλει και να μην τα θελει, so ειτε το κανουμε ολοι μαζι ή περιμενουμε ποτε θα ανοιξει η επομενη , μη αναστρεψημη πλεον, τρυπα.

Τον πολυ τον επενδυτη, τον βαριεται και ο ΠΑΟΚτσης θα λεγα γω.

Και το τοπικ ειναι αυτο , να μη γραφουμε δλδ?
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Προσωπικά δεν ελπίζω σε επενδυτή. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει "κορόϊδο" που να έρθει και να μοιράζει χρήματα. Και ειδικά όταν δεν υπάρχει περίπτωση να εκμεταλλευτεί το γήπεδο. Η μοναδική εφικτή λύση είναι να σηκώσουμε τον ΠΑΟΚ στις πλάτες μας. Να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε με το όποιο τίμημα. Αλλά τουλάχιστον οι σαχπατζοφλοριδησαββιδηκαμπάνηδες και οι κουστωδίες τους να μην ξαναεμφανιστούν γιατί θα οδηγήσουν σε νέες γουμενομπατατουδιάδες.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

guardian4 έγραψε: Δλδ ναι οκ, ισως ειμαι εντονος υπερ της λαικης βασης.

Δεν είπα να μην γράφεις. Είπα κι εγώ την άποψή μου μια φορά. :lol:
Για μένα η καλύτερη εναλλακτική θα είναι μια βελτιωμένη βερσιόν της λύσης που ακολουθούμε την τελευταία πενταετία.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δηλαδη? Να στηριχτουμε στις ηθικες αξιες και τη κριτικη ικανοτητα και βουληση ενος ατομου?
Οι ισολογισμοι καθε ποσο θα ανακοινωνονται?
Ποιος θα μπει εγγθητης οτι σε περιπτωση που υπαρχει λαθος στον ισολογισμο και "παραθυρακια" εγγυαται να επιστρεψουν τα χαμενα χρηματα?
Ισως αυτος που θα ηγειτε της προσπαθειας?

Δεν ξερω, το μοντελο που περασε και διαφανεια, δεν μου πολυταιριαζουν, ουτε εχω , πλεον εμπιστοσυνη στη κριτικη ικανοτητα καποιου συγκεκριμενου ατομου.

Τουλαχιστον αυτο με την ουεφα ειναι δικλιδα ασφαλειας , και απο δω και περα θα πρεπει να ειμαστε σωστοι οικονομικα καθε χρονο, αρα θα φανει η οποια τρυπα. Ποσο να χρεωθουμε σε ενα χρονο.

Απο την αλλη το να στηριζω το ΜΕΛΛΟΝ του συλλογου απο το να περιμένουμε τον ελεγχο της ουεφα ειναι υπερβολικο προχειρο και ανευθινο.

Το να υπαρξει καποιος μηχανισμος που να μη μπορει να λαδωθει απο τους (μεγιστανες) που θα ρθουν ειναι πολυ αμφιβολο για μενα.

Στη τελικη το μοντελο που ακολουθουσαμε τοσα χρονια τι ηταν? Μια ανεπισημη Λ.Β με τις αυξησεις Α.Μ.Κ τα Εισ.Δ και τη μπουτικ(λεμε τωρα).

Δεχομαι να υπαρχει Λ.Β με καποιον ΠΑΟΚτση προεδρο, αλλα οχι εναν ΠΑΟΚτση προεδρο που να ελεγχει την Λ.Β.
Δεν εχω εμπιστοσυνη πλεον για κατι τετοιο, οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι. εκτος και αν δεν καταλαβα τι εννοεις.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

DC έγραψε: Για μένα η καλύτερη εναλλακτική θα είναι μια βελτιωμένη βερσιόν της λύσης που ακολουθούμε την τελευταία πενταετία.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

DC έγραψε:
guardian4 έγραψε: Δλδ ναι οκ, ισως ειμαι εντονος υπερ της λαικης βασης.

Δεν είπα να μην γράφεις. Είπα κι εγώ την άποψή μου μια φορά. :lol:
Για μένα η καλύτερη εναλλακτική θα είναι μια βελτιωμένη βερσιόν της λύσης που ακολουθούμε την τελευταία πενταετία.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από eorptol »

Η λαϊκή βάση πρακτικα ειναι ανεφαρμοστη και αν ποτε εφαρμοστεί θα εκφυλιστει πολυ γρήγορα γιατι απλα στην Ελλάδα και στον έλληνα ΠΑΟΚΤΣΗ οπαδο απλα δεν εφαρμόζετε....στην αρχη θα άντε 5.000(παρα πολλούς λέω) άτομα και στο τέλος θα μείνουν 100 άτομα να πηγαίνουν στις συνεδριάσεις γιατι δεν θέλετε να το δείτε και ονειρευεστε Λ.Β. Με πλήθος κόσμου ;
Κάτι εφαρμόσιμο μπορούμε να βρούμε ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

guardian4 έγραψε:Δεχομαι να υπαρχει Λ.Β με καποιον ΠΑΟΚτση προεδρο, αλλα οχι εναν ΠΑΟΚτση προεδρο που να ελεγχει την Λ.Β.
Δεν εχω εμπιστοσυνη πλεον για κατι τετοιο, οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι.

Αυτο που περιγραφει ο φιλος παραπανω ειναι αληθινο...Οτι δηλάδη εχει χαθει πλεον η εμπιστοσυνη στον κοσμο....

Αλλα , απαραιτητη προυποθεση για να ξεκινησει και να περπατησει ενα εγχειρημα οπως αυτο της Λ.Β. ειναι η εμπιστοσυνη....

Εαν δεν υπαρχει αυτο - και με την ψυχοσυνθεση του ΠΑΟΚτση οπως εχει διαμορφωθει τα τελευταια χρονια- καθε τρεις και λιγο , θα εχουμε προτασεις μομφης , προτασεις ανατροπης , "φυγε εσυ , να ερθει ο αλλος " , προσπαθειες καπελωματος των μεν απο τους δε , και παει λεγοντας ....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το μεγαλητερο πρόβλημα στο εγχείρημα ΛΒ εκτός του γεγονότος οτι σε καθε ΓΣ θα γινόταν της @&€@&€ ειναι η πολυ μικρότερη στην πράξη αγάπη για το ποδόσφαιρο γενικά αλλα και για την ομάδα ειδικα σε σχέση με αυτη που κάποιοι πιστεύουν οτι υφίσταται.Ο έλληνας ειναι οπαδός της εφημερίδας του καφενείου του καναπέ και γενικά οτιδήποτε εκτός της ομάδας στη πράξη.Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός οτι τα τελευταία 5 χρόνια με κάποιες τρανταχτες αγωνιστικές επιτυχίες τα sold out στην τούμπα αν υπήρξαν ήταν ελάχιστα.Όταν φτάνει η ώρα να μπει το χέρι στη τσέπη πόσο μάλλον στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία το παρόν δίνουν ελάχιστοι σε σχέση με το τι θα ήθελαν να πιστεύουν κάποιοι.Χαρακτηριστικό αντιπαραδειγμα η μπενφικα ομάδα μιας χώρας με παραπλήσια χαρακτηριστικά της δικής μας ακόμα και σήμερα όπου η ομάδα στην ουσία και όχι στα λόγια αποτελει για τους οπαδούς της κάτι παραπάνω απο χόμπι,ειναι πραγματικός τρόπος ζωής Όπως κάποιοι νομίζουν οτι ισχύει και για εμάς.Λαϊκή βάση με τα σημερινά δεδομενα στην καλύτερη περίπτωση θα επέφερε μια συντήρηση σε παρόμοια με τη σημερινη κατασταση της ομάδας και πλήρη αδυναμία ανάπτυξης καθώς θα απουσίαζαν συνεχώς τα κεφάλαια που θα εσπρωχναν την ομάδα είτε προς αγωνιστική ανάπτυξη είτε έξωαγωνιστικη σε θέματα υποδομών Όπως αυτο του γηπέδου.Επενδύσεις που ναι μεν θα είχαν ανταποδωτικα οφέλη μελλοντικά αλλα θα έλειπε ο τρόπος αρχικής χρηματοδότησης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”