Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
να φυγει ο ξαδερδος σου και να παρει τα 800χιλ ο βιερινια....αυτος τα αξιζει περισσοτερο τουλαχιστον....dj_timo έγραψε:Βιερινια μπορεις να προσφερεις? τελεια!
Δεν μπορεις? Δρομο!
Ειρωνικά το είπε, εις απάντηση σε κάτι που είχε κάποιος για τον Σάλπι, αν δεν κάνω λάθος.
Ηρεμία.
Ηρεμία.
Ακους εκει να παιρνεις 250.000 και με την παλια φορολογια και να μας εκμεταλλευεσαι ετσι.dj_timo έγραψε:Βιερινια μπορεις να προσφερεις? τελεια!
Δεν μπορεις? Δρομο!
Εμεις γουσταρουμε να δινουμε 800.000 + 40% φορο ρε φτανει να εισαι μετανιωμενο ΠΑΟΚτσακι απο την Πολιχνη. Τι να μας πεις εσυ απο την γυφτοπορτογαλια.
spiros1989 έγραψε:να φυγει ο ξαδερδος σου και να παρει τα 800χιλ ο βιερινια....αυτος τα αξιζει περισσοτερο τουλαχιστον....dj_timo έγραψε:Βιερινια μπορεις να προσφερεις? τελεια!
Δεν μπορεις? Δρομο!
αμα δεν καταλαβαινεις μην απαντας. Δεν μπορει? Οποιος κι αν ειναι αυτος. Να φυγει.. ετσι λειτουργουμε εμεις οι σκληροπυρηνικοι

Ετσι. Σωστα. Αν δεν μπορεις, φυγεdarklord έγραψε:Ακους εκει να παιρνεις 250.000 και με την παλια φορολογια και να μας εκμεταλλευεσαι ετσι.dj_timo έγραψε:Βιερινια μπορεις να προσφερεις? τελεια!
Δεν μπορεις? Δρομο!
Εμεις γουσταρουμε να δινουμε 800.000 + 40% φορο ρε φτανει να εισαι μετανιωμενο ΠΑΟΚτσακι απο την Πολιχνη. Τι να μας πεις εσυ απο την γυφτοπορτογαλια.
- ΑποστόληςΑ
Να φύγει ο Σαλπι, να φύγει ο Βιερι, να φύγει ο Kresic, να φύγει ο Vitolo, να φύγει ο Contreras, να φύγει ο Musli...
(και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα)
(και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα)
Οι καθαροαιμοι θες να πεις ; Να μην φύγει κανεις ούτε ο μπαλαφας ούτε ο γιασερ γιατί και αυτός ντεφορμε είναι τελευταία.....είναι φανερά κουρασμένος ο γιασερ.....dj_timo έγραψε:spiros1989 έγραψε:να φυγει ο ξαδερδος σου και να παρει τα 800χιλ ο βιερινια....αυτος τα αξιζει περισσοτερο τουλαχιστον....dj_timo έγραψε:Βιερινια μπορεις να προσφερεις? τελεια!
Δεν μπορεις? Δρομο!
αμα δεν καταλαβαινεις μην απαντας. Δεν μπορει? Οποιος κι αν ειναι αυτος. Να φυγει.. ετσι λειτουργουμε εμεις οι σκληροπυρηνικοι

- navigator11
γνώμη μου είναι πως,πέρα από την αγωνιστική μίνι κάμψη,το ανησυχητικό με τον πάιχτη είναι πως δείχνει πλέον ξενερωμένος.το καλοκαίρι,αν υπάρξει άνωθεν σοβαρός σχεδιασμός κ αγωνιστική προοπτική αυτή τη φορά,υπάρχει κάποια ελπίδα να παραμείνει.θα'ναι υπέρβαση ούτως ή άλλως να μείνει κ του χρόνου.εύχομαι να εξαντληθούν απλώς οι όποιες πιθανότητες από τη διοίκηση.οι πάιχτες μέχρι κ πέρυσι,παρά τα προβλήματα που υπήρχαν,ψιλογούσταραν που ήταν στον ΠΑΟΚ.φέτος αμφιβάλλω εντόνως.
Εγω γιατι πιστευω οτι ο παιχτης εχει ηδη φυγει?
Α και για να μην παρεξηγηθω δεν εχω καμια πληροφορια.
Φιλε ναβι , ακομα στην αμφιβολία εισαι??navigator11 έγραψε:οι πάιχτες μέχρι κ πέρυσι,παρά τα προβλήματα που υπήρχαν,ψιλογούσταραν που ήταν στον ΠΑΟΚ.φέτος αμφιβάλλω εντόνως.

- ΑποστόληςΑ
Μόλις μάθουν ότι θα έρθει, ως προπονητής, ο Le Guen θα αλλάξουν συμπεριφορά όλοι!
(κι εμείς...πλευρό)
(κι εμείς...πλευρό)
αν παίξει δεκάρι όπως δοκιμάστηκε σήμερα μπορεί να αλλάξει κατα πολύ η εικόνα μας πιστεύω και το έχω ξαναγράψει
στο δέκα είναι η θέση που πονάμε περισσότερο και ο βιειρίνια από το 5(ιβιτς) μπορεί να μας πάει στο 9
στο δέκα είναι η θέση που πονάμε περισσότερο και ο βιειρίνια από το 5(ιβιτς) μπορεί να μας πάει στο 9
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
+10000.......θα βγάλει 4-5 κάθετες και θα σου βάλει και γκολ με κανά ξερό....
Thx, AdminTeam
+10000.......θα βγάλει 4-5 κάθετες και θα σου βάλει και γκολ με κανά ξερό....
Και γω το ίδιο πιστεύω.obanebane έγραψε:Εγω γιατι πιστευω οτι ο παιχτης εχει ηδη φυγει?