Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

paok-porter1337 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 15:14
KalamarGiannis έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:34 κι εγώ έχω αρχίσει να ιδρώνω...
σκέψου να βγει ένας Μπέβερλι και να πει σην Ελλάδα με είχαν απλήρωτο και δεν τηρήσαν το συμβόλαιο...

αλλά από την άλλη , πόσο μ@λ@κες μπορεί να είμαστε αν συμβεί κάτι τέτοιο; εδώ πήγες και πλήρωσες ξένες ομάδας για τα buy-out, γιατί να μη δώσεις και στους παίκτες τα χρήματά τους που συμφωνήθηκαν; δε δίνω ούτε 1% να γίνει τέτοια πατάτα .
Αλλά μέχρι να μιλήσει κάποιος από την ΚΑΕ, κρατάω μικρό καλάθι.
Πλέον με το νέο ιδιοκτήτη δικαιολογημένα πρέπει να κρατάμε πισινή.
Ας ειμαστε λιγο πιο σοβαροι. Ολη αυτη η φαση σας εχει κανει καχυποπτους με τα παντα. Ειπαμε εχει γινει ΑΜΚ με 12μυρια μεσα επιβεβαιωμενα. https://publicity.businessportal.gr/api ... 7826104000

Δεν χρειαζονται τετοια post. Δηλαδη εδωσες buyout σχεδον συνολο οσο το αρχικο σου μπατζετ το καλοκαιρι και μου λετε δεν υπαρχουν λεφτα, καπου ελεος.
Περισσότερο εννοεί το δίνω λεφτά οποτε και όπως θέλω.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
paok-porter1337
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από Taseos »

Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 15:56
paok-porter1337 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 15:14
KalamarGiannis έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:34 κι εγώ έχω αρχίσει να ιδρώνω...
σκέψου να βγει ένας Μπέβερλι και να πει σην Ελλάδα με είχαν απλήρωτο και δεν τηρήσαν το συμβόλαιο...

αλλά από την άλλη , πόσο μ@λ@κες μπορεί να είμαστε αν συμβεί κάτι τέτοιο; εδώ πήγες και πλήρωσες ξένες ομάδας για τα buy-out, γιατί να μη δώσεις και στους παίκτες τα χρήματά τους που συμφωνήθηκαν; δε δίνω ούτε 1% να γίνει τέτοια πατάτα .
Αλλά μέχρι να μιλήσει κάποιος από την ΚΑΕ, κρατάω μικρό καλάθι.
Πλέον με το νέο ιδιοκτήτη δικαιολογημένα πρέπει να κρατάμε πισινή.
Ας ειμαστε λιγο πιο σοβαροι. Ολη αυτη η φαση σας εχει κανει καχυποπτους με τα παντα. Ειπαμε εχει γινει ΑΜΚ με 12μυρια μεσα επιβεβαιωμενα. https://publicity.businessportal.gr/api ... 7826104000

Δεν χρειαζονται τετοια post. Δηλαδη εδωσες buyout σχεδον συνολο οσο το αρχικο σου μπατζετ το καλοκαιρι και μου λετε δεν υπαρχουν λεφτα, καπου ελεος.
Περισσότερο εννοεί το δίνω λεφτά οποτε και όπως θέλω.
Η ΚΑΕ ούτε ανακοίνωσε ούτε έκανε αύξηση.στην ΚΑΕ αναμένουμε την αυξης που είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”