Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από astral »

Και κάτσε εσύ να σκας για τε σέντερ μπακ και τα εξτρέμ όταν οι άλλοι είναι μια ωραία ατμόσφαιρα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί, αφού ο Σέρβος τεχνικός μετρά συνολικά έξι απουσίες ενόψει του αυριανού ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ωραία ατμόσφαιρα κι εκεί
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε αγόρασε η ΑΕΚ ξερωγω κοντοσούβλι απέναντι απ' το προπονητικό της Λαμίας;

Αν όχι, τότε δεν υπάρχει καμία υποψία για τίποτα

Όλα καλα

Δεν είναι αλήτες αυτοί σα το Σαββίδη που πήγε και επένδυσε σε σουτζούκ λουκούμ στην Ξάνθη και κόντεψε να καταρρεύσει το υγιές οικονομικό σύστημα της Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για αυτό κάνε πρωτάθλημα 10 ομάδων να έχεις λιγότερα παραρτήματα.

Εσύ σήμερα θα σκυλιασεις και οι άλλοι 3 θα έχουν φιλικά.
Venera8

Δημοσίευση από Venera8 »

Γελαει ο κόσμος με την σχεση λαμιας, κουλας πλεον
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Το να κλείνεις παίκτη που σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος δεν είναι μεμπτό. Μπορούσε όμως άνετα η Αεχ 2014, να το ανακοινώσει και να τον αφήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και ας είχε και όρο να μην παίζει. Το να μην το γνωρίζει ο προπονητής, να μην το ανακοινωνεις, να βγάζεις εκνευρισμό όταν μαθαίνεται από τον προπονητή και πιθανόν να τον διώχνεις, μάλλον οφείλεται στην ένδοξη και περήφανη ιστορία του σωματείου της ντροπής της προσφυγιας...

Μην ξεχάσει και ο Μπρινιολι να κάνει follow τον Τσιλουλη!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πως θα αφήσει δανεικό παίχτη που θα της ανήκει 5 μήνες αργότερα;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Venera8 έγραψε:Γελαει ο κόσμος με την σχεση λαμιας, κουλας πλεον

Πέσαμε από τα σύννεφα. Παρεμπιπτόντως, σε χαρτοφόρουμ υπάρχει αυτόνομο θρεντ, με τίτλο πανηγυρικό, για την ... συμπαθή Λαμία. Εδώ και χρόνια, όχι φετινό. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

tzouvi έγραψε:Το να κλείνεις παίκτη που σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος δεν είναι μεμπτό. Μπορούσε όμως άνετα η Αεχ 2014, να το ανακοινώσει και να τον αφήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και ας είχε και όρο να μην παίζει. Το να μην το γνωρίζει ο προπονητής, να μην το ανακοινωνεις, να βγάζεις εκνευρισμό όταν μαθαίνεται από τον προπονητή και πιθανόν να τον διώχνεις, μάλλον οφείλεται στην ένδοξη και περήφανη ιστορία του σωματείου της ντροπής της προσφυγιας...

Το να το πληροφορήθηκε ο βοκολος χτες ή προχθές πάντως μου ακούγεται σαν πολύ πετυχημένο ανέκδοτο.
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Μπορεί, ούτως ή άλλως μία ακόμα φορά που δεν γίναμε σοφότεροι ή ανακαλύψαμε την Αμερική....
Άλλα όπως βλέπω και εδώ στη χαβούζα καρφάκι δεν καιγεται στους οπαδούς του ΠΟΚ, για τη σαπίλα του ποδοσφαίρου. Ας κερδίζουν με κάθε τρόπο, αλλά φυσικά όλοι είναι τιμητές της διαφάνειας (ποιάς???) :lol: :lol:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

tzouvi έγραψε:Το να κλείνεις παίκτη που σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος δεν είναι μεμπτό. Μπορούσε όμως άνετα η Αεχ 2014, να το ανακοινώσει και να τον αφήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και ας είχε και όρο να μην παίζει. Το να μην το γνωρίζει ο προπονητής, να μην το ανακοινωνεις, να βγάζεις εκνευρισμό όταν μαθαίνεται από τον προπονητή και πιθανόν να τον διώχνεις, μάλλον οφείλεται στην ένδοξη και περήφανη ιστορία του σωματείου της ντροπής της προσφυγιας...

Bεβαια ειναι αστειο και να το συζηταμε οτι η αεκ πηρε παικτη 30 χρονων ελληνα απο λαμια με μηδενικη καριερα σε μεγαλες ομαδες..
Ειναι τυχαιο οτι αυτο εγινε ενω η λαμια θα ειναι μεσα στα πλευ οφ, αρα θα παιζει με ολους τους υπολοιπους εκτος με την αεκ...
Μη δειτε και κανα "ελευθερο" να κλεινει απο ρουλη μερια..
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Εγώ βλέπω τον Τσιλούλη να έρχεται δανεικός στην Παπαναστασίου
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Από τη μια έχουμε όλα αυτά να γίνονται μπροστά στα μούτρα μας και να έχουν ξεκάθαρο αγωνιστικό αντίκτυπο στην ομάδα οδηγώντας είτε ακαριαία είτε σταδιακά σε πτώση.
Από την άλλη έχουμε απόψεις για αστοχίες και παραβλεψεις της διοίκησης στον καταρτισμό του ρόστερ και απόψεις για λάθη του προπονητή. Επιπρόσθετα πρέπει να αναφερθεί πως οι απόψεις για αστοχία στον καταρτισμό του ρόστερ σχηματίζονται μετά από τους πρόσφατους τραυματισμούς οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στο πρόγραμμα λαιμητόμο που μας έστησαν. Δλδ κάποιοι τραυματισμοί δεν ήταν φυσικό φαινόμενο αλλά και αυτοί επακόλουθο κλεψιας.
Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής:
Πώς γίνεται να μπαίνουν στη ζυγαριά η αντικειμενική κλεψιά των ποκιτων απέναντι στις αστοχίες της διοίκησης και του προπονητή κι εμείς να κάνουμε συνεχώς ενδοσκόπηση και να ξεσκιζουμε περισσότερο την ομάδα μας παρά τους κλέφτες.
Πώς γίνεται να θεωρούμε πιο κατακριτέο γεγονός κάτι που είναι μέρος του παιχνιδιού όπως ένα λάθος αγωνιστικό ή διοικητικό σε σχέση με κάτι που είναι ανήθικο και παράνομο όπως είναι οι αδιάκοπες κλεψιες των ποκιτων.
Θα αναφέρω 2 παραδείγματα. Ένα ποδοσφαιρικό και ένα όχι.
Παράδειγμα 1ο:
Έχει ο Τάισον ενοχλήσεις. 2 πράγματα σου έρχονται στο μυαλό.
α) Βρε τους απατεώνες. Μας έστησαν να παίξουμε 4 ντέρμπι σε 10 μέρες. Αναγκάστηκε να παίξει παραπάνω ενώ είχε ήδη εμφανίσει ενοχλήσεις μετά το 1ο ματς κυπέλλου.
β) Βρε αυτή η διοίκηση, δεν πήρε 6ο εξτρέμ να είναι πιο γεμάτη η ομάδα και να μη μασάμε από τραυματισμούς.

Και οι 2 απόψεις είναι σωστές. Στο δικό μου μυαλό όμως η κλεψιά ζυγίζει πιο πολύ από το διοικητικό λάθος γιατί το ένα είναι ανήθικο ενώ το άλλο είναι μέρος του παιχνιδιού. Άρα δε μπορώ να διανοηθω το να ξεσκίσω την ομάδα γιατί πολύ απλά απέναντι έχω κλέφτες. Άρα θα στρέψω σε αυτούς το βλέμμα μου. Γιατί οι κλεψιες είναι ασταμάτητες και απλά αλλάζουν μορφή. Ακόμα και να φτιάξεις τέλειο ρόστερ θα έρθει μια μορφή κλεψιας που δεν θα αντιμετωπίζεται από το ρόστερ.

Παράδειγμα 2ο:
Δίνει το παιδί μου πανελλαδικές (ευτυχώς όχι ακόμα).
Το παιδί μου είχε αφήσει για το τελευταίο βράδυ να διαβάσει μία τελευταία ενότητα γιατί δεν προλάβαινε λόγω φόρτου τον προηγούμενο καιρό. Όμως ένας συνυποψήφιος του που έχει τον ίδιο στόχο με το παιδί μου, εκείνο το βράδυ έφερε στημένο κόσμο έξω από το σπίτι και έκανε μεγάλο σαματά με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να διαβάσει το παιδί μου.
Πάει την επόμενη μέρα να γράψει και βλέπει ότι πέφτει αυτή η ενότητα που δεν είχε διαβάσει.
Εκεί που γράφει, μπαίνει κάποιος μέσα και δίνει στον μπροστινό του απροκάλυπτα τις απαντήσεις. Οι επιτηρητες δεν λένε κουβέντα. Ο μπροστινός είναι αυτός που οργάνωσε τη φασαρία το προηγούμενο βράδυ.
Βγαίνουν τα αποτελέσματα. Το παιδί μου μένει για μία θέση έξω από τη σχολή που θέλει, την οποία θέση την κερδίζει ο μπροστινός..
Αυτό που θα κάνουμε εμείς σαν οικογένεια είναι να μην ασχοληθούμε με τους επιτηρητες (διαιτητές, δικαστές) ούτε και με τη στημένη φασαρία (στημένο πρόγραμμα, στημένα κεκλεισμένων κτλ.).
Θα τα βάλω με τον εαυτό μου που δεν προβλεψα να έχω αγοράσει ωτοασπιδες στο παιδί μου να διαβάσει την τελευταία ενότητα..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Με 1/3 της ντουζίνας μεταγραφές τον Γενάρη, ίσως και λίγο παραπάνω, θα έτρεχες τώρα αγωνιστικά ξεγνοιαστος στα ποδοσφαιρικά λιβάδια της αιλυνοικείς λίγκας (γέλια κοινού).
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

marsantos έγραψε:Από τη μια έχουμε όλα αυτά να γίνονται μπροστά στα μούτρα μας και να έχουν ξεκάθαρο αγωνιστικό αντίκτυπο στην ομάδα οδηγώντας είτε ακαριαία είτε σταδιακά σε πτώση.
Από την άλλη έχουμε απόψεις για αστοχίες και παραβλεψεις της διοίκησης στον καταρτισμό του ρόστερ και απόψεις για λάθη του προπονητή. Επιπρόσθετα πρέπει να αναφερθεί πως οι απόψεις για αστοχία στον καταρτισμό του ρόστερ σχηματίζονται μετά από τους πρόσφατους τραυματισμούς οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στο πρόγραμμα λαιμητόμο που μας έστησαν. Δλδ κάποιοι τραυματισμοί δεν ήταν φυσικό φαινόμενο αλλά και αυτοί επακόλουθο κλεψιας.
Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής:
Πώς γίνεται να μπαίνουν στη ζυγαριά η αντικειμενική κλεψιά των ποκιτων απέναντι στις αστοχίες της διοίκησης και του προπονητή κι εμείς να κάνουμε συνεχώς ενδοσκόπηση και να ξεσκιζουμε περισσότερο την ομάδα μας παρά τους κλέφτες.
Πώς γίνεται να θεωρούμε πιο κατακριτέο γεγονός κάτι που είναι μέρος του παιχνιδιού όπως ένα λάθος αγωνιστικό ή διοικητικό σε σχέση με κάτι που είναι ανήθικο και παράνομο όπως είναι οι αδιάκοπες κλεψιες των ποκιτων.
Θα αναφέρω 2 παραδείγματα. Ένα ποδοσφαιρικό και ένα όχι.
Παράδειγμα 1ο:
Έχει ο Τάισον ενοχλήσεις. 2 πράγματα σου έρχονται στο μυαλό.
α) Βρε τους απατεώνες. Μας έστησαν να παίξουμε 4 ντέρμπι σε 10 μέρες. Αναγκάστηκε να παίξει παραπάνω ενώ είχε ήδη εμφανίσει ενοχλήσεις μετά το 1ο ματς κυπέλλου.
β) Βρε αυτή η διοίκηση, δεν πήρε 6ο εξτρέμ να είναι πιο γεμάτη η ομάδα και να μη μασάμε από τραυματισμούς.

Και οι 2 απόψεις είναι σωστές. Στο δικό μου μυαλό όμως η κλεψιά ζυγίζει πιο πολύ από το διοικητικό λάθος γιατί το ένα είναι ανήθικο ενώ το άλλο είναι μέρος του παιχνιδιού. Άρα δε μπορώ να διανοηθω το να ξεσκίσω την ομάδα γιατί πολύ απλά απέναντι έχω κλέφτες. Άρα θα στρέψω σε αυτούς το βλέμμα μου. Γιατί οι κλεψιες είναι ασταμάτητες και απλά αλλάζουν μορφή. Ακόμα και να φτιάξεις τέλειο ρόστερ θα έρθει μια μορφή κλεψιας που δεν θα αντιμετωπίζεται από το ρόστερ.

Παράδειγμα 2ο:
Δίνει το παιδί μου πανελλαδικές (ευτυχώς όχι ακόμα).
Το παιδί μου είχε αφήσει για το τελευταίο βράδυ να διαβάσει μία τελευταία ενότητα γιατί δεν προλάβαινε λόγω φόρτου τον προηγούμενο καιρό. Όμως ένας συνυποψήφιος του που έχει τον ίδιο στόχο με το παιδί μου, εκείνο το βράδυ έφερε στημένο κόσμο έξω από το σπίτι και έκανε μεγάλο σαματά με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να διαβάσει το παιδί μου.
Πάει την επόμενη μέρα να γράψει και βλέπει ότι πέφτει αυτή η ενότητα που δεν είχε διαβάσει.
Εκεί που γράφει, μπαίνει κάποιος μέσα και δίνει στον μπροστινό του απροκάλυπτα τις απαντήσεις. Οι επιτηρητες δεν λένε κουβέντα. Ο μπροστινός είναι αυτός που οργάνωσε τη φασαρία το προηγούμενο βράδυ.
Βγαίνουν τα αποτελέσματα. Το παιδί μου μένει για μία θέση έξω από τη σχολή που θέλει, την οποία θέση την κερδίζει ο μπροστινός..
Αυτό που θα κάνουμε εμείς σαν οικογένεια είναι να μην ασχοληθούμε με τους επιτηρητες (διαιτητές, δικαστές) ούτε και με τη στημένη φασαρία (στημένο πρόγραμμα, στημένα κεκλεισμένων κτλ.).
Θα τα βάλω με τον εαυτό μου που δεν προβλεψα να έχω αγοράσει ωτοασπιδες στο παιδί μου να διαβάσει την τελευταία ενότητα..
++
Καλό είναι και επιβάλλεται να σχολιάζουμε τις αστοχίες στην ομάδα (τουλάχιστον όπως το βλέπει ο καθένας από εμάς), γιατί αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να προοδεύει. Δυστυχώς όμως η πρόοδος δεν σημαίνει και αυτόματα τίτλους (αν και θα έπρεπε) στο σάπιο και στημένο περιβάλλον που παίζει η ομάδα. Πρέπει να είσαι τρομερά δυνατός ψυχολογικά για να διαχειριστείς και να ξεπεράσεις τα ανήθικα εμπόδια που σου βάζουν (ακόμα και το κράτος).
Επομένως πρέπει όλοι μας να κρατάμε μικρό καλάθι και να το έχουμε στο πίσω μέρο του μυαλού μας, όταν βλεπουμε προσπάθεια από την ομάδα (που γίνεται) και να τη στηρίζουμε έμπρακτα στο γήπεδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”