Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Καλως σας βρηκα αλανια και παλι, να δω για ποσο με αυτα που γινονται
- kataramenos5
Καλως τον Dim .Πρωτο ποστ γκρι ια
Ασε και κατι να περασει μωρε μην ασχολεισαι τοσο μ αυτα.Τζαμπα χαλιεσαι και χαλας το καρμα

- Μπαρκαρούτσος
2023 έχουμε, είσαι εκατό χρόνια εδώ μέσα και ακόμα πιστεύεις ότι τρως έναν μήνα για ένα μεμονωμένο ποστ;
Πόσα χρόνια θα ασχολούμαστε με την πάρτη σου;
Αν δεν σε αρέσουν οι διαχιειριστές, μπορείς να φύγεις. Μας ξέρεις και σε ξέρουμε.
Έχεις φάει μόνιμο μπαν και μετά από δικό σου αίτημα σε επιτρέψαμε να επιστρέψεις.
Α και τώρα που μιλάμε για μόνιμα μπαν, montekZeggara_6_Carlos μόνιμα εκτός.
Πόσα χρόνια θα ασχολούμαστε με την πάρτη σου;
Αν δεν σε αρέσουν οι διαχιειριστές, μπορείς να φύγεις. Μας ξέρεις και σε ξέρουμε.
Έχεις φάει μόνιμο μπαν και μετά από δικό σου αίτημα σε επιτρέψαμε να επιστρέψεις.
Α και τώρα που μιλάμε για μόνιμα μπαν, montekZeggara_6_Carlos μόνιμα εκτός.
Ναι δε σημαινει αυτο οτι οποτε σας καπνισει θα με μπαναρετε χωρις να εχω δωσει πατημα. Το αν θα φυγω η οχι δεν ειναι δικο σου θεμα, υπαρχει μια κοινοτητα ΠΑΟΚτσηδων εδω μεσα που χαιρομαι να συνυπαρχω.
Να ειστε δικαιοι θελω, οχι να βγαζετε απωθημενα με την πρωτη ευκαιρια. Σαν να λες σε μπαναραμε για το τι ειπες στο παρελθον
Να ειστε δικαιοι θελω, οχι να βγαζετε απωθημενα με την πρωτη ευκαιρια. Σαν να λες σε μπαναραμε για το τι ειπες στο παρελθον

Επειδή το παοκμάνια είναι μία μεγάλη εξάρτηση, θα παρακαλούσα κάποιος από τους υπεύθυνους να μπλοκάρει το λογαριασμό μου ούτως ώστε να μην μπορώ να μπαίνω
- Μπαρκαρούτσος
"Μπλοκ" δεν ευσταθεί. Εννοείς μπαν (μόνιμο πχ) ή οριστική διαγραφή;
Κάτι ( δεν με νοιάζει τι) ώστε να μην έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου
- Μπαρκαρούτσος
Θέλεις να το σκεφτείς λίγες μέρες μήπως αλλάξεις γνώμη; Δεν θέλουμε η απόφασή σου να είναι εν βρασμώ.
Η διαγραφή είναι διαγραφή και δεν μπορείς να πάρεις πίσω το λογαριασμό σου ποτέ, θα αναγκαστείς να κάνεις καινούριο, όπως πχ πρόσφατα ο Dimg4a (Πρώην Dimg4).
Η διαγραφή είναι διαγραφή και δεν μπορείς να πάρεις πίσω το λογαριασμό σου ποτέ, θα αναγκαστείς να κάνεις καινούριο, όπως πχ πρόσφατα ο Dimg4a (Πρώην Dimg4).
- kataramenos5
Με Dimg4 μπαναρισμενο ριξαμε 4 σε γαυρο .Ριξτε του ενα μονοημερο με Αιντραχτ να δω κατι.
Θα μ ριξει ο σνουφελ που αποκαλει τον λαο του ΠΑΟΚ αχαριστο και δεν ανοιγει μυτη, τη στιγμη που αν το ελεγε αλλος θα ετρωγε κανα χρονο.
- Μπαρκαρούτσος
Μπα όχι ρε, χιλιετία θα έτρωγε.
Ένα κομμάτι του λαού είναι αχάριστο, άλλο είναι άμπαλο, άλλο είναι πανηγυρτζίδικο, άλλο είναι μέσα στην παρανομία, άλλο είναι μίζερο, άλλο τα παίρνει από διοικήσεις, έχουμε απ'όλα. Κάποιους χαρακτηρισμούς τους έχω πει κι εγώ.
Ένα κομμάτι του λαού είναι αχάριστο, άλλο είναι άμπαλο, άλλο είναι πανηγυρτζίδικο, άλλο είναι μέσα στην παρανομία, άλλο είναι μίζερο, άλλο τα παίρνει από διοικήσεις, έχουμε απ'όλα. Κάποιους χαρακτηρισμούς τους έχω πει κι εγώ.
- ΑποστόληςΑ