Εγώ δεν πιστεύω τίποτα από αυτά. Τη δική σου λογική ακολουθώ. Για τις επιτυχίες φταίει ο προηγούμενος προπονητής. Για τις αποτυχίες φταίει ο νυν. Δικά σου λόγια είναι αυτά, όχι δικά μου.ariskatiforos έγραψε:η επεξεργαστικη σου δυνατοτητα φαινεται εξαντλειται δυστυχως στο 1 συν 1 ισον δυο συμφωνα με την απλοικοτητα του συμπερασματος σου
οκ φτσιει ο γκαρσι φτσιει κ ας πηρε το κυπελλο με παρομοιο ροστερ μη σου χαλασω το χατηρι
το ντσμπλ το πηρε μονος ο ρουμανος μαγος π φετος ειναι αντι για μαγος, μαγεμενος; οκ ετσι θελεις ετσι ειναι
να τελειωνουμε τον ανουσιο διαλογο
Razvan Lucescu
- PAOK_Antarctica
Re: Razvan Lucescu
-
ariskatiforos
περσι ειχαμε εξτρεμ των 16 γκολ κ 15 ασιστ π στα πρωτα ματς με καποια μποεμιανς ηταν στον παγκο για να παιξει ο καντουρι,χαρακτηριστηκε μη απαραιτητος κ οταν ερχοταν ο μιτριτσα στη θεση τ οι περισσοτεροι ηλπιζαν κ σε αναβαθμιση ως επιλογη λουτσεσκου
- PAOK_Antarctica
Σε αντίθεση με τον Πάμπλο που τον χρησιμοποιούσε σε κάθε παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν τον εξαφάνισε στην σημαντική τελική ευθεία που παιζόταν η Ευρώπη κρατώντας τον στον πάγκο ακόμα και σε τελικό κυπέλλου.
-
ariskatiforos
ναι μετα απο ενα 6μηνο π κουβαλησε την ομαδα σε καποιο σημειο αποκλειστικα στη πλατη τ στη πρωτη τ χρονια κ στα 19 τ χρονια
εσκασε κ σωματικα κ ψυχολογικα κ πολυ σωστα προστατευθηκε
εσκασε κ σωματικα κ ψυχολογικα κ πολυ σωστα προστατευθηκε
- PAOK_Antarctica
Ειδικά εκεί που έπαιζε σε κάτι αδιάφορες επαναληπτικές πεντάρες του κυπέλλου με τις Λαμίες και τις Λάρισες χωρίς λόγο και μετά δεν μπορούσε να παίξει στον τελικό, έπαιξε τρελή προστασία.
Για ποιο λόγο κάνουμε σύγκριση των δύο προπονητών; Προφανώς και ο Ράζβαν με τόσα χρόνια και τόσους τίτλους στην πλάτη είναι καλύτερος προπονητής από τον Πάμπλο, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ή έστω είναι πιο ασφαλής ως επιλογή από άποψη διαχείρισης ρίσκου. Προσωπικά διαφωνώ με την απόφαση που πάρθηκε το καλοκαίρι, αλλά από εκεί και πέρα ας μη μας τυφλώνουν οι προτιμήσεις μας. Ο ένας έφερε κύπελο με σαρδέλες απέναντι σε έναν δυνατό γαύρο, ο δεύτερος έφερε δύο νταμπλ (το ένα αήττητο) σε χρονιές που η ομάδα είχε το υψηλό μπάτζετ τόσο στην ιστορία της όσο και στη λιγκα.
Αυτό που γίνεται πλέον ξεκάθαρο είναι πως με κλειστή κάνουλα και σάπιο ρόστερ, είτε φέρεις έναν προπονητή με περγαμηνές από την Πορτογαλία, είτε φέρεις έναν προπονητή από την Κ19 σου, είτε φέρεις έναν προπονητή με αήττητο ντάμπλ στο ελλαδιστάν, η ομάδα θα γκελάρει συχνά πυκνά, θα είναι εκτός τίτλου από νωρίς, θα τερματίζει τουλάχιστον 20 βαθμούς πίσω από τον πρώτο και εμείς εδώ μέσα θα τρωγόμαστε για το ποιος φταίει.
Αυτό που γίνεται πλέον ξεκάθαρο είναι πως με κλειστή κάνουλα και σάπιο ρόστερ, είτε φέρεις έναν προπονητή με περγαμηνές από την Πορτογαλία, είτε φέρεις έναν προπονητή από την Κ19 σου, είτε φέρεις έναν προπονητή με αήττητο ντάμπλ στο ελλαδιστάν, η ομάδα θα γκελάρει συχνά πυκνά, θα είναι εκτός τίτλου από νωρίς, θα τερματίζει τουλάχιστον 20 βαθμούς πίσω από τον πρώτο και εμείς εδώ μέσα θα τρωγόμαστε για το ποιος φταίει.
Το ότι ασπουμε στο ένα ο Τζολης έκανε χαττρικ και στο άλλο έβαλε 2 γκολ προφανώς και το προσπερνάς εννοείται.PAOK_Antarctica έγραψε:Ειδικά εκεί που έπαιζε σε κάτι αδιάφορες επαναληπτικές πεντάρες του κυπέλλου με τις Λαμίες και τις Λάρισες χωρίς λόγο και μετά δεν μπορούσε να παίξει στον τελικό, έπαιξε τρελή προστασία.
Ανέβασε τα νούμερα του σε εύκολα ματς κάθε ομάδα το κάνει και αυτό. +5 γκολ έγραψε.
Ανεβάζει την αξία του ποδοσφαιριστή.
Είπαμε τον μισείς τον Γκαρσία αλλά μισές αλήθειες και τεχνάσματα με διαστρέβλωση της πραγματικότητας?
Ούτε προπονητής στο ρουλη να ήταν.
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και πάλι..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
Αν δεν με απατα η μηνμη μου,τον Λουτσε τον φεραμε,
για μα μην ειμαστε 20+ βαθμους πισω απ την κορυφη..
Αν ειναι να με γλεντανε οι ουραγοι κ ο αρουλης και να ειμαι 20+ πισω κ μ αυτον,
συμφωνω με τον Κατηφορο,ειναι περιτη η παρουσια του..
Προσωπικα τον θεωρω ποδοσφαιρικα λιγο και δεν χαρηκα ιδιαιτερως με την επιστροφη του..
για μα μην ειμαστε 20+ βαθμους πισω απ την κορυφη..
Αν ειναι να με γλεντανε οι ουραγοι κ ο αρουλης και να ειμαι 20+ πισω κ μ αυτον,
συμφωνω με τον Κατηφορο,ειναι περιτη η παρουσια του..
Προσωπικα τον θεωρω ποδοσφαιρικα λιγο και δεν χαρηκα ιδιαιτερως με την επιστροφη του..
Οι ευθύνες του Λουτσέσκου έγκεινται στο ότι υπέγραψε το παχυλό γι' αυτόν και τους συνεργάτες του συμβόλαιο, χωρίς όπως φαίνεται να έχει 100% τη δέσμευση πως η ομάδα θα κάνει μεταγραφές από το πάνω ράφι και όχι δανεικούς.
Κατά δήλωση Ιβάν δεν προσλαμβάνεται Τ.Δ. ενώ άλλα μας έλεγαν τον Απρίλιο, για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να μπορεί ο προπονητής να επιλέξει άμεσα από μόνος του. Αυτό δείχνει και η έκβαση στο τέλος των μεταγραφών, όταν τέλος Αυγούστου ο Λουτσέσκου ευχαρίστησε τον Ιβάν για τις μεταγραφές. Άρα ήταν ευχαριστημένος. Τί έγινε νωρίτερα;
Επιλέγει τον Τέιλορ κατά την εισήγηση του πατρός για δεξί μπακ και στη θέση αυτή η ομάδα έχει δύο ξένους και δη μέτριους. Από λίστα σέντερ φορ τον Ολιβέιρα. Απορρίπτει μέσους από Ιβηρική που είχε επιλέξει ο προκάτοχος, δεν κάνει η ομάδα καν κίνηση για τον Ντιαγιέ του σκώληκα που κάποιοι εδώ τον είπαν πρώην ποδοσφαιριστή και μεταξύ αθλητικών μέσων επιλέγει τον Κούρτιτς 32,5 ετών που του ταιριάζει στο σετ παιχνίδι. Από εξτρέμ φέρνουμε τελικά τον Μιτρίτσα από MLS που μας έχει βγάλει ως τώρα από τα ρούχα μας, για αριστερό μπακ ζητάει απλά backup του Βιερίνια (τελικά έρχεται ο Σίντκλεϊ με 84΄ συμμετοχής του τελευταίο χρόνο) και σέντερ μπακ δεν θέλει παρότι ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με τον Ίγκι- ο οποίος ακόμα είναι στα πιτς και δεν ξέρουμε πως θα γυρίσει.
Και πάμε στο δεκάρι για το οποίο εμμένει στον Τζιοβίνκο για 2 μήνες με το γνωμικό ή αυτός ή κανένας. Στην παρατήρηση για τις ηλικές 32+ στην ενδεκάδα αντιτείνει το και οι 32+ είναι ποδοσφαιριστές.
Δυστυχώς μετά τα πρώτα όποια αισιόδοξα μηνύματα κάποια των οποίων ήταν απόρροια και τύχης και Πασχαλάκη (να μην τον μπινελικώνουμε μόνο), ήλθαν τα χαστούκια και αντιφατικές του δηλώσεις του τη μια μέρα ξεκουράστηκε η ομάδα και την άλλη χάσαμε τον ρυθμό και εικόνα στους τελευταίους αγώνες ομάδας πιο αργής και από την περιφορά του Επιταφίου.
Τί γίνεται τώρα; Πρέπει να αλλάξει και αυτός τρόπο σκέψης. Έχει συνεργάτη ατομικής βελτίωσης. Να δουλέψει αυτός και οι παίκτες που χρειάζεται παραπάνω χρόνο στο θέμα αυτό και σε αυτό ακριβώς να μπουν μέσα και οι μικροί βαθμιαία, γιατί οι μεγάλοι δεν μπορούν πλέον. Με τέτοια βραδυκίνητη και γερασμένη ομάδα, ας δοκιμάσει και λίγο άλλο σύστημα, το 4-3-3 στο κέντρο. Δεν μπορεί να έχει 0 λεπτά ο Τσιγγάρας, 25΄ο Κωνσταντέλιας, 30΄ και όχι σαν κλασικός φορ ο Κούτσιας και 10΄ ο Λύρατζης όταν άλλοι βαδίζουν.
Αλλά και ο Πρόεδρος στον οποίο πλείστα οφείλει ο ΠΑΟΚ να βγει μπροστά. Να πάρει θέση και να στηρίξει την επένδυσή του στο προπονητικό τημ από αύριο κιόλας. Γεγονός είναι το ότι δεν μπορεί να αλλάξει άρδην τώρα η ομάδα, αλλά να γίνουν οι όποιες δυνατές και καλές προσθήκες είναι δυνατόν για να σωθεί ότι μπορεί μέχρι τέλους της σεζόν. Σε αντίθετη περίπτωση και αν γίνουν τα ανάλογα του καλοκαιριού, θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας σε κάθε αγώνα και δεν ξέρω σε ποια θέση θα βρεθεί τον Μάιο η ομάδα.
Κατά δήλωση Ιβάν δεν προσλαμβάνεται Τ.Δ. ενώ άλλα μας έλεγαν τον Απρίλιο, για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να μπορεί ο προπονητής να επιλέξει άμεσα από μόνος του. Αυτό δείχνει και η έκβαση στο τέλος των μεταγραφών, όταν τέλος Αυγούστου ο Λουτσέσκου ευχαρίστησε τον Ιβάν για τις μεταγραφές. Άρα ήταν ευχαριστημένος. Τί έγινε νωρίτερα;
Επιλέγει τον Τέιλορ κατά την εισήγηση του πατρός για δεξί μπακ και στη θέση αυτή η ομάδα έχει δύο ξένους και δη μέτριους. Από λίστα σέντερ φορ τον Ολιβέιρα. Απορρίπτει μέσους από Ιβηρική που είχε επιλέξει ο προκάτοχος, δεν κάνει η ομάδα καν κίνηση για τον Ντιαγιέ του σκώληκα που κάποιοι εδώ τον είπαν πρώην ποδοσφαιριστή και μεταξύ αθλητικών μέσων επιλέγει τον Κούρτιτς 32,5 ετών που του ταιριάζει στο σετ παιχνίδι. Από εξτρέμ φέρνουμε τελικά τον Μιτρίτσα από MLS που μας έχει βγάλει ως τώρα από τα ρούχα μας, για αριστερό μπακ ζητάει απλά backup του Βιερίνια (τελικά έρχεται ο Σίντκλεϊ με 84΄ συμμετοχής του τελευταίο χρόνο) και σέντερ μπακ δεν θέλει παρότι ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με τον Ίγκι- ο οποίος ακόμα είναι στα πιτς και δεν ξέρουμε πως θα γυρίσει.
Και πάμε στο δεκάρι για το οποίο εμμένει στον Τζιοβίνκο για 2 μήνες με το γνωμικό ή αυτός ή κανένας. Στην παρατήρηση για τις ηλικές 32+ στην ενδεκάδα αντιτείνει το και οι 32+ είναι ποδοσφαιριστές.
Δυστυχώς μετά τα πρώτα όποια αισιόδοξα μηνύματα κάποια των οποίων ήταν απόρροια και τύχης και Πασχαλάκη (να μην τον μπινελικώνουμε μόνο), ήλθαν τα χαστούκια και αντιφατικές του δηλώσεις του τη μια μέρα ξεκουράστηκε η ομάδα και την άλλη χάσαμε τον ρυθμό και εικόνα στους τελευταίους αγώνες ομάδας πιο αργής και από την περιφορά του Επιταφίου.
Τί γίνεται τώρα; Πρέπει να αλλάξει και αυτός τρόπο σκέψης. Έχει συνεργάτη ατομικής βελτίωσης. Να δουλέψει αυτός και οι παίκτες που χρειάζεται παραπάνω χρόνο στο θέμα αυτό και σε αυτό ακριβώς να μπουν μέσα και οι μικροί βαθμιαία, γιατί οι μεγάλοι δεν μπορούν πλέον. Με τέτοια βραδυκίνητη και γερασμένη ομάδα, ας δοκιμάσει και λίγο άλλο σύστημα, το 4-3-3 στο κέντρο. Δεν μπορεί να έχει 0 λεπτά ο Τσιγγάρας, 25΄ο Κωνσταντέλιας, 30΄ και όχι σαν κλασικός φορ ο Κούτσιας και 10΄ ο Λύρατζης όταν άλλοι βαδίζουν.
Αλλά και ο Πρόεδρος στον οποίο πλείστα οφείλει ο ΠΑΟΚ να βγει μπροστά. Να πάρει θέση και να στηρίξει την επένδυσή του στο προπονητικό τημ από αύριο κιόλας. Γεγονός είναι το ότι δεν μπορεί να αλλάξει άρδην τώρα η ομάδα, αλλά να γίνουν οι όποιες δυνατές και καλές προσθήκες είναι δυνατόν για να σωθεί ότι μπορεί μέχρι τέλους της σεζόν. Σε αντίθετη περίπτωση και αν γίνουν τα ανάλογα του καλοκαιριού, θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας σε κάθε αγώνα και δεν ξέρω σε ποια θέση θα βρεθεί τον Μάιο η ομάδα.
- stravostomis
Δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση σχετικά με τον προπονητή, αυτήν την σεζόν. Και τον Ιησού Χριστό να είχε στον πάγκο, δε θα μπορούσε να καταφέρει κάτι πολύ καλύτερο με αυτήν την σαπίλα που άφησε πίσω η διοίκηση, πέφτοντας στην παγίδα του ενθουσιασμού του ντάμπλ και δίνοντας αυτά τα συμβόλαια.
Όχι μόνο δεν φρόντισε να αναχαιτίσει την σαπίλα, ούτε καν δεν επιδίωξε να φέρει και λίγο φρεσκάδα. Ότι φρέσκο είχε το πούλησε, αναδεικνύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την σήψη.
Οι μόνοι που δεν το έβλεπαν αυτό, είναι οι φρουροί, που παίρνουν προσκλήσεις και ταξίδια δωρεάν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Όχι μόνο δεν φρόντισε να αναχαιτίσει την σαπίλα, ούτε καν δεν επιδίωξε να φέρει και λίγο φρεσκάδα. Ότι φρέσκο είχε το πούλησε, αναδεικνύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την σήψη.
Οι μόνοι που δεν το έβλεπαν αυτό, είναι οι φρουροί, που παίρνουν προσκλήσεις και ταξίδια δωρεάν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
- PAOK_Antarctica
Ναι παρολε, μισώ τον Γκαρσία. Το κατάλαβες.
Τον σιχαίνομαι ρε παιδί μου, δεν τον αντέχω. Επειδή μου χρωστάει λεφτά ή μου έφαγε τη γκόμενα ή μου τρώει το φαγητό ή είμαι ρατσιστής με την Ουρουγουάη.
Με κατάλαβες. Μισώ τον Γκαρσία.
Ενώ εσείς τον αγαπάτε τον Λουτσεσκου.
Γι'αυτό όταν ο Γκαρσία εξαφανίζει τον Τζολη στα σημαντικότερα ματς της χρονιάς είναι μαστερμαιντ στρατηγικής, όταν δεν τον χρησιμοποιεί ο Λουτσος με κάτι ημιερασιτεχνες ξυλοκόπουςστα πρόθυρα μεταγραφής δεκάδων εκατομμυρίων είναι μ@λ@κ@ς.
Γι'αυτό οταν παίρνει νταμπλ ο Λουτσος τα βρήκε έτοιμα από τον Ίβιτς, αλλά όταν τα κάνει μουνι τα κάνει μουνι μόνος του.
Εσείς τον αγαπάτε τον λουτσο κι εγώ μισώ τον Γκαρσία.
Επίπεδο δάπεδο.
Τον σιχαίνομαι ρε παιδί μου, δεν τον αντέχω. Επειδή μου χρωστάει λεφτά ή μου έφαγε τη γκόμενα ή μου τρώει το φαγητό ή είμαι ρατσιστής με την Ουρουγουάη.
Με κατάλαβες. Μισώ τον Γκαρσία.
Ενώ εσείς τον αγαπάτε τον Λουτσεσκου.
Γι'αυτό όταν ο Γκαρσία εξαφανίζει τον Τζολη στα σημαντικότερα ματς της χρονιάς είναι μαστερμαιντ στρατηγικής, όταν δεν τον χρησιμοποιεί ο Λουτσος με κάτι ημιερασιτεχνες ξυλοκόπουςστα πρόθυρα μεταγραφής δεκάδων εκατομμυρίων είναι μ@λ@κ@ς.
Γι'αυτό οταν παίρνει νταμπλ ο Λουτσος τα βρήκε έτοιμα από τον Ίβιτς, αλλά όταν τα κάνει μουνι τα κάνει μουνι μόνος του.
Εσείς τον αγαπάτε τον λουτσο κι εγώ μισώ τον Γκαρσία.
Επίπεδο δάπεδο.
Μαζί μου μιλάς όχι με άλλα σχόλια.
Μπορείς να κάνεις παράθεση από προχτές τί εχω πει και να σχολιάσεις ότι θες όχι αερολογίες δήθεν ότι έχω πει και τσουβαλιάσματα.
ΥΓ: Α τώρα είδα και για το επίπεδο.. ΑΚΑΛΑΟΚ.
Για να το συνδέσω: Je suis αμόρφωτοι και απολίτιστοι.
Μπορείς να κάνεις παράθεση από προχτές τί εχω πει και να σχολιάσεις ότι θες όχι αερολογίες δήθεν ότι έχω πει και τσουβαλιάσματα.
ΥΓ: Α τώρα είδα και για το επίπεδο.. ΑΚΑΛΑΟΚ.
Για να το συνδέσω: Je suis αμόρφωτοι και απολίτιστοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 30 Νοέμ 2021, 13:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
ariskatiforos
Ασε μας αγορι μ κ μάθε να μιλάς μη βριστούμε
Εξυπνάκια
Καντο πενηνταράκια μπορείς ;;
Εγώ θα στο κάνω μπας κ ξεστραβωθείς
Ο λουτσεσκου πήρε μια ομάδα χωρίς μεγάλες αλλαγές στη ποιότητα τ ρόστερ π ήταν κυπέλουχος και τελικά 2ος απέναντι στη πιο δυνατή ομάδα π φέτος μόνοι λέτε ότι είναι απλησίαστη
Αρα παρέλαβε μια ομάδα σε άνοδο όχι σε πτώση …και την έχει φέρει εδώ π βρισκόμαστε ενώ υποτίθεται ήρθε για να κάνει πρωταθλητισμό
Ο γκαρσια πέρσι δεν έκανε προετοιμασία δεν είχε λόγο στις μεταγραφές του καλοκαιριού κ έπαιζε κ άλλο σύστημα τελικώς
Πως γίνεται ν φταίει εξήγησε μ να το καταλάβω
Δε ξέρω τι σου έκανε ο γκαρσια ίσως είναι πολύ αρσενικός για τα γούστα σου
Ο λουτσεσκου πήρε μια ομάδα σε άνοδο πάλι με κατάκτηση κυπελλου με ρόστερ το πιο ακριβό με παικταράδες στη καλύτερη ηλικία κ ναι το διαχειρίστηκε σωστά αλλά δεν είναι μόνο δικιά του η επιτυχία
Εσυ πες είναι μόνο δικιά τ ακούγεσαι
Αν δεν αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα τουλάχιστο μη γίνεσαι προκλητικός με ειρωνικά σχόλια τα οποία ξεκινησες εξ αρχής και φρόντισε για το δικό σου επίπεδο πρώτα κ άσε τους αλλους
Κ αυτό είναι το τελευταίο σχόλιο μ προς εσένα διότι στο τέλος θ αρχίσω ν ανησυχώ για πάρτη μ
Εξυπνάκια
Καντο πενηνταράκια μπορείς ;;
Εγώ θα στο κάνω μπας κ ξεστραβωθείς
Ο λουτσεσκου πήρε μια ομάδα χωρίς μεγάλες αλλαγές στη ποιότητα τ ρόστερ π ήταν κυπέλουχος και τελικά 2ος απέναντι στη πιο δυνατή ομάδα π φέτος μόνοι λέτε ότι είναι απλησίαστη
Αρα παρέλαβε μια ομάδα σε άνοδο όχι σε πτώση …και την έχει φέρει εδώ π βρισκόμαστε ενώ υποτίθεται ήρθε για να κάνει πρωταθλητισμό
Ο γκαρσια πέρσι δεν έκανε προετοιμασία δεν είχε λόγο στις μεταγραφές του καλοκαιριού κ έπαιζε κ άλλο σύστημα τελικώς
Πως γίνεται ν φταίει εξήγησε μ να το καταλάβω
Δε ξέρω τι σου έκανε ο γκαρσια ίσως είναι πολύ αρσενικός για τα γούστα σου
Ο λουτσεσκου πήρε μια ομάδα σε άνοδο πάλι με κατάκτηση κυπελλου με ρόστερ το πιο ακριβό με παικταράδες στη καλύτερη ηλικία κ ναι το διαχειρίστηκε σωστά αλλά δεν είναι μόνο δικιά του η επιτυχία
Εσυ πες είναι μόνο δικιά τ ακούγεσαι
Αν δεν αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα τουλάχιστο μη γίνεσαι προκλητικός με ειρωνικά σχόλια τα οποία ξεκινησες εξ αρχής και φρόντισε για το δικό σου επίπεδο πρώτα κ άσε τους αλλους
Κ αυτό είναι το τελευταίο σχόλιο μ προς εσένα διότι στο τέλος θ αρχίσω ν ανησυχώ για πάρτη μ
- Amsterdamer_87
Επιμενω να μην καταλαβαινω..
Σε τι ακριβως φταιει ο Γκαρσια σχετικα με την εικονα της ομαδας του Λουτσεσκου????
Δωστε μου τα φωτα σας !!!!
Σε τι ακριβως φταιει ο Γκαρσια σχετικα με την εικονα της ομαδας του Λουτσεσκου????
Δωστε μου τα φωτα σας !!!!
Γιατι ποιος κατηγορησε τον Γκαρσια? Απλα μετα τα αγγελοσκυλα, πλεον περασαμε στη φαση Γκαρσιοσκυλα και καθε φορα που ενας προπονητης του ΠΑΟΚ θα εχει ανεπιτυχη αποτελεσματα, θα λενε καποιοι οτι ειναι λιγος και θα επρεπε να εχουμε προπονητη τον Γκαρσια...