Ρε συ Μπανε, λεω πως δεν με ενδιαφερει η δουλεια π εκανε διοτι δεν με ενοχλει η αποχωρηση του Αμανατιδη ως Αμανατιδη αλλα η αποχωρηση ενος προπονητη εξειδικευμενης προπονησης χωρις την άμεση αντικατασταση του απο καποιον αλλο.obanebane έγραψε:Είδες καμία βελτίωση στα φορ μας;Gospi έγραψε:Το γραφω εδω γιατί δεν ξερω π ειναι καλυτερα να το γραψω...
Αποχωρησε ο Αμανατιδης απο τον ΠΑΟΚ λεει.
Δεν ξερω τι δουλειά εκανε και δεν με νοιαζει.
Κριθηκε το καλοκαιρι οτι η ομαδα πρεπει να εχει διευρυμενο προπονητικο τιμ και ειπωθηκε οτι θελουμε να δημιουργησουμε σταθερο κορμο προπονητων και τωρα ξαφνικα φευγει γιατι λεει δεν εδεσε με τον Γκαρσια...
Αυτο δεν το αντιλαμβανομαι. Η φιλοσοφια του να δημιουργησεις σταθερο κορμο σημαινει ακριβως το αντιθετο. Εχω ενα τιμ π ανεχεται και αποδεχεται ο εκάστοτε προπονητης και οχι το αλλαζει ο εκαστοτε προπονητης...
Τεσπα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί δηλαδή εκρινες τον Τσολακ ως ανεπαρκή και αυτόν που ήρθε για την βελτίωση των επιθετικών μας,λες ότι δε σε νοιάζει τι δουλειά έκανε;
Μπορεί να είσαι τσεκουρατος άλλα πάντα εξηγείς τη σκέψη σου και επιχειρηματολογεις.
Τώρα τι είναι αυτό,δε με νοιάζει τι δουλειά κάνει;
Δηλαδή να πληρώνει η ομάδα κάποιον που ήρθε για βελτίωση των επιθετικών και αυτοί να μην βελτιώνονται;
Δηλαδή κάποιος που δεν βοηθάει την ομάδα να μείνει για να φανεί σοβαρή η ΠΑΕ στα μάτια τα δικά σου ή τα δικά μου;
Εμενα η φιλοσοφια με ενοχλει.
Ειχαμε αποφασισει να διανθισουμε το τιμ με προπονητες ειδικης προπονησης, εν προκειμενω ο Αμανατιδηε θεωρητικα θα δουλευε τον επιθετικο τομεα, αρα τωρα τι κανουμε? Ακυρωνουμε το πλανο αυτο και παμε παλι στα παλια?
Αν ηταν αχρηστος ο Αμανατιδης καλα εκαναν και τον απομακρυναν, αλλα θα ηθελα και μια ανακοινωση πως το ρολο του ως προπονητη επιθετικης λειτουργιας θα τον αναλαβει ο χ ψ που προσλαμβανεται και ειναι εξαιρετικος στο αντικειμενο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk