Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από pilotos »

Έκλαψα...

«Λοιπόν ως εδώ και μη παρέκει. Αρκετά με τη ΣΟΥΖΑΝΑ. Άκου Σουζάνα: Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανήκει στο Χρήστο Πανόπουλο και τον Πολυχρόνη Συγγελίδη τα τελευταία αμνημόνευτα χρόνια και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές. 
Δήλωσε εσύ, ποιοι είναι οι μέτοχοι της ιστορικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, προσκόμισε τις φορολογικές τους δηλώσεις και τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα. 
Επί την ευκαιρία, μήπως γνωρίζεις κάποιον ή κάποια, ονόματι “Κούγιας” που έχει δηλωθεί σαν διερμηνέας στον αγώνα του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με την ΠΑΕ ΑΕΛ;
Μακάρι Σουζάνα να υποβιβαστεί με όλες τις γνωριμίες και τις “ΠΛΑΤΕΣ” που έχεις, η πιο έτοιμη και καθαρή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες 3 δεκαετίες προκειμένου να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Εάν αυτό ΣΟΥΖΑΝΑ συμβεί, δεσμεύομαι ότι θα σου στείλω χίλια (1.000) ροζ τριαντάφυλλα που φυσικά θα έχουν και το χρώμα της κορδέλας που σου αρέσει. 
Σέβομαι, εκτιμώ αλλά και παράλληλα θαυμάζω διαχρονικά την ιστορική ΠΑΕ ΑΕΛ για όσα έχει πετύχει και προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω των μοναδικών της φιλάθλων».

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σήμερα λοιπόν η Κούλα κέρδισε με 2 μουφα πέναλτυ κι ο gay κέρδισε γιατί δεν έδωσαν 2 πέναλτυ στον αντίπαλο.

Άρα 2-2 μας κάνουν 0. Όλα καλά προχωράμε

Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Με ξένο διαιτητή σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ έκανε δύο χρόνια αήττητος.

Στο πρώτο ντέρμπι με Έλληνα, ήρθε η πρώτη ήττα...

Μην ελπίζετε σε τίποτα με Έλληνες διαιτητές.

Όσους κατονόμασε στην ανακοίνωση της Πέμπτης η πουστρομαδα, διαμόρφωσαν τη βαθμολογία απόψε.

Ο Παπαπέτρου στο Χαριλάου, ο αντιολυμπιακος Σιδηρ@πουστος στο Βαρ στο τηγάνι...

Κανονικότητα με ΟΥΕΦΑ Μαφία και Ακροδεξιά στο γκουβερνο...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

πιλοτε ξεχασες και χθες κερδισε ο ρουλης δικαια
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

V-olakiotis έγραψε:Με ξένο διαιτητή σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ έκανε δύο χρόνια αήττητος.

Όσους κατονόμασε στην ανακοίνωση της Πέμπτης η πουστρομαδα, διαμόρφωσαν τη βαθμολογία απόψε.

Ήθελα να το γράψω, με πρόλαβες.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μας είχατε πρήξει τον πούτσο για τον Berg, τώρα θα μας τον πρήξετε για τον Insua;
Αφου ακουστηκε για μας. Εγω απλα ειπα τη γνωμη μου πως θα μας ταιριαζαν αυτοι οι 2. Τωρα το ποιος το ξεχειλωσε ψαξτο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

gergeo4 έγραψε:πιλοτε ξεχασες και χθες κερδισε ο ρουλης δικαια
Ε καλά τώρα, δε σε έδωσε το ΜΠΕΝΑΛΤΥ στον Γιαννούλη και μέτρησε γκολ που γίνεται φάουλ στο τέρμα.
Ας την έπιανε το τέρμα σου

icue

Δημοσίευση από icue »

Σκεφτείτε να υπηρχε μονο η αλητικη κυριακη στην τβ και να μας κοτσαραν μετα και τον πουσταρα τον καρπετοπουλο στο πρεζοκαναλο. Παλι καλα να λεμε γιατι τουλαχιστον ακουγεται και η αλλη πλευρα με τον Σαββιδη. Εγω ειλικρινα θα σταματουσα να ασχολουμαι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

V-olakiotis έγραψε:Με ξένο διαιτητή σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ έκανε δύο χρόνια αήττητος.

Ο διαιτητης στο χαριλαου δε σου εφταιξε σε τιποτα ομως. Οποτε δε νομιζω πως υπαρχει καποιο συσχετιση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Όχι εμένα μου έφταιξε. Κατοχυρώνει γκολ που ήταν φάουλ στο τέρμα.

Για τα πεναλτυ δε θα πω ήταν μαρς αλλά το φάουλ στο ζιβκο υφίσταται.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για σκέψου να γινόταν μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ αυτές οι δύο φάσεις με το πάτημα του ποδιού που έγιναν στην περιοχή της ε.ο. σήμερα, έστω και με ξένο διαιτητή. Τι θα ακούγαμε σήμερα για χαλίφηδες, για διαπλοκή και άλλα ευτράπελα.
Στη φάση του 35΄ που ο Τσιμίκας παρεμποδίζει μέσα στην περιοχή επιτιθέμενο του ΠΑΟ, ο μπαρούφας είπε ότι σωστα δεν καταλογίστηκε παράβαση. Πριν δύο εβδομάδες, σε παρόμοια φάση στην περιοχή του Βόλου, το θεώρησε σαν πέναλτι!!! Τι ισχύει ρε ηλίθιε;
Ρε σεις στο ΟΡΕΝ, γιατί βάλατε την αθλητική εκπομπή στις 11μμ και όχι στις 10 μετά το Κόκκινο Ποτάμι και τρώμε τις βλακείες της γαυρΕΡΤ και του μπαρούφα;
stanilas14

Δημοσίευση από stanilas14 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
stanilas14 έγραψε:
stanilas14 έγραψε:Φτάνει.

Μπαρκαρούτσος
τι φτανει ? θα διαβαζουμε για ινσουα στον ΠΑΟΚ , γελαει ολο το φορουμ και μας λες φτανει για αυτο ---> :lol: , παρε και το νικ μου και γραφε εσυ για εμενα ρε μαγκα , κλαιν μαιν :lol:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μας είχατε πρήξει τον πούτσο για τον Berg, τώρα θα μας τον πρήξετε για τον Insua;

Αυτό δεν το είδες;

Ποιο φόρουμ γελάει; Μόνο εσύ γελάς. Δεν γουστάρεις την άποψή του, γέλα μια φορά. Όχι εκατό φορές το ίδιο πράγμα.

Αν ξαναδώ να απαντάει ο ένας στον άλλον, φεύγετε αμφότεροι.
:lol: :lol: :lol:
αυτα τα θα φυγετε κτλ που λες εδω σε παιδακια κ ρουφιανους σαν τον ντιμ, δεν περνανε σε εμενα ρε μλκ :lol: εγω ηδη εχω φυγει μαγκα μου , σιγα μην κατσω εδω να μας κανεις τον κηδεμονα να λογοκρινεις κειμενα, να μην μπορει καν να πει καποιος την αποψη του επειδη εσυ και ο σουρμενετες εχετε αποθημενα και πατροναρτε το φορουμ .... γραφε εσυ για εμενα απο εδω και περα και πιστευω ετσι οπως το πας εσυ με τον σουρμενετες στο τελος τα δυο σας θα τα λετε εδω μεσα αντε και 2-3 ρουφιανοι που δεν εχουν τις μπαλες να σας τα πουν οπως ειναι, αντε τα λεμε ... :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εχουμε και απωθημένα;;;

Άσε ρε μεγάλε!

Μας ξέρεις και από χθες;;;
Σου θιξαμε τον Ace και σε πληγωσαμε;;;

Η έκφραση θα φύγετε είναι κλασική για προειδοποίηση πριν το μπαν!

Αλλα εσύ πήρες την απόφαση σου έτσι κι αλλιώς. Δε θα σε πατροναρει ο μλκς ο Μπαρκαρούτσος και ο κομπλεξικός sourmenetes.

Το Φόρουμ έχει κανόνες και υπεύθυνοι είναι κάποιοι. Αν δεν μπορείς να το δεχτείς, δε σου φταίει κανένας!

Γράφε όπου θες και μίλα οπως, εδώ προσπαθούμε να κρατάμε κάποια προσχήματα, για αυτό και είμαστε καμια 11 χρόνια. Ολοι οι υπόλοιποι είναι άφαντοι!

Αυτές τις μπούρδες ότι θα μείνουμε 2 άτομα τις ακούμε 8 χρόνια.

Η αλήθεια τριβεται στη μούρη όλων όσων σνόμπαραν και σνομπάρουν. Όσους στημένους και να στέλνουν, όσους κομήτες και να πετάνε εδώ μέσα.

Ναι χαλάσαμε την καρδιά μας, ναι τσακωνομαστε πολλές φορές, διαφωνούμε αλλά όσοι ξέρουν εδώ είναι και γυρνάνε.

Εσύ εντελώς τυχαία μέσα σε 2 βδομάδες είπες τα ίδια πράγματα. Τυχαίο;;;

Υ. Γ. Και δεν έχουμε μόνο εδώ μέσα ρουφιάνους.. Εχουμε και αλλού.. Και εκείνοι ρουφιάνους μας αποκαλούν, εντελώς τυχαία.. Κοίτα κάτι συμπτώσεις... Πες τους ότι είναι ζωντανοί οι ρουφιάνοι!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

paok re niamou έγραψε:Θα σου προτεινα Darts αλλα μολις τελειωσε το παγκοσμιο πριν λιγες μερες
Έχει και premier league of darts ουσουνούπου....μην παραπληροφορεις τον κόσμο.
Πίτερ Ραααιτ...Πιιτερ Πιιτερ Ραααιιτ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Γελοιες και πληρωμενες ολες οι διαπιστωσεις - αναλυσεις του βαρουχα.
Εγω το μεταφραζω ως εξης : ολες οι αμφισβητουμενες φασεις που ευνοουν τον ΠΑΟΚ θεωρουνται ως μη γενομενες, γιατι ετσι, και αμα σας αρεσει. Δικαιολογιες μπορουν να εφευρεθουν και ας ειναι οι πιο αστειες.
Τσιπα μηδεν
Σε αμφισβητουμενες φασεις του ΠΟΚ συμβαινει ακριβως το αντιθετο, γιατι εχουν αθηναικες πινακιδες
Τι δεν καταλλλλλλαβαινετε ρε ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”