Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Νομιζω οτι πια ειναι οφθαλμοφανες τι λειπει απο την ομαδα.Με λιγα λογια και απταιστα ελληνικα ''aggressiveness'',τοσο στα χαφ,οσο και στην επιθεση.Παικτες με ενταση στο παιχνιδι που να πατανε περιοχη, για αυτο και ο Πελκας παρα την ατσουμπαλιαση του στην τελικη προσπαθεια ειναι αναντικαταστατος.
Αυτό λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Στα χαφ αυτό το ζητάμε κάθε μεταγραφική περίοδο αλλά δεν το βλέπουμε!
Ο καλός ζαμπα και ο καλός ακπομ δίνουν αυτό το στοιχείο νομίζω.
Ο πρώτος αγνοείται εδώ και λίγο καιρό , ο 2ος ψάχνει πατήματα.
Ο πρώτος αγνοείται εδώ και λίγο καιρό , ο 2ος ψάχνει πατήματα.
Τέτοιος ήταν ο Ολιβειρα, που αν περάσουμε ομίλους θα έρθει πιστεύω...
Ο Ακπομ είναι το φορ της ομάδας που και αυτόν δεν τον λες killer ακριβώς.Νιωθει καλύτερα στα πέριξ της περιοχής αλλά εγώ αναφέρθηκα στις θέσεις γύρω από το φορ. Ο Ζαμπα ναι είναι ίσως ο μόνος αλλά τα παιχνιδια στα οποία το έχει δείξει είναι λίγα.Ουσιαστικα μιλάμε για τις 2 θέσεις πίσω από το φορ στο 3-4-2-1 με την ευχή ο ένας να μπορεί να πάει και λίγο πιο πίσω και ο δεύτερος λίγο πιο μπροστά.
Παίκτη στην θέση του Πέλκα χρειάζεται η ομαδα.
Δεν γίνεται να βγαίνει 4 φορές αλλαγή ο πελκας και οι αλλαγές του να είναι ο σβιντεφσκι και ο μισιτς.
Μπορούν να βρουν έναν Λουκάς?
Στην επίθεση ο Πολωνός έδειξε ότι με μικρομεσαίες ομάδες μπορεί να βοηθήσει αφού μέσα στην περιοχή είναι κόμπρα...έξω απ' αυτήν είναι χειρότερος του Κλάους ακόμα.
Χαφ εγώ δεν θέλω. Η ομάδα έχει και ποσότητα και ποιότητα.
Στα εξτρέμ - πλάγια χαφ (όπως θέλετε πείτε τους ) υπάρχει πρόβλημα από την στιγμή που δεν ενεργοποιείται ο στοχ και ο ζαμπα πνευματικά είναι αλλού.
Ναι ο μπίσεσβαρ είναι παικταρα αλλά όπως είδαμε και στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είναι σταθερός.
Δεν ξέρω πόσο χειρότερος θα ήταν ο στοχ από τον χθεσινό ζαμπα που μπήκε και περπατούσε αδιαφορα και τι είναι αυτό που κάνει τον προπονητή να τον αφήνει εκτός 18αδας σε ματς με Παναιτωλικό, αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή Βιερίνια.
Στα αριστερά ο Γιαννούλης χρειάζεται κάποιον για κάλυψη
Δεν γίνεται να βγαίνει 4 φορές αλλαγή ο πελκας και οι αλλαγές του να είναι ο σβιντεφσκι και ο μισιτς.
Μπορούν να βρουν έναν Λουκάς?
Στην επίθεση ο Πολωνός έδειξε ότι με μικρομεσαίες ομάδες μπορεί να βοηθήσει αφού μέσα στην περιοχή είναι κόμπρα...έξω απ' αυτήν είναι χειρότερος του Κλάους ακόμα.
Χαφ εγώ δεν θέλω. Η ομάδα έχει και ποσότητα και ποιότητα.
Στα εξτρέμ - πλάγια χαφ (όπως θέλετε πείτε τους ) υπάρχει πρόβλημα από την στιγμή που δεν ενεργοποιείται ο στοχ και ο ζαμπα πνευματικά είναι αλλού.
Ναι ο μπίσεσβαρ είναι παικταρα αλλά όπως είδαμε και στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είναι σταθερός.
Δεν ξέρω πόσο χειρότερος θα ήταν ο στοχ από τον χθεσινό ζαμπα που μπήκε και περπατούσε αδιαφορα και τι είναι αυτό που κάνει τον προπονητή να τον αφήνει εκτός 18αδας σε ματς με Παναιτωλικό, αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή Βιερίνια.
Στα αριστερά ο Γιαννούλης χρειάζεται κάποιον για κάλυψη
Επι της ουσιας λεμε το ιδιο.Αντι Μπισεσβαρ και αντι Πελκας.Εγω απλα θελω ο αντι Μπισεσβαρ να μπορει να παει και στο 8.
- giwrgos04dex
Ψηφίζω Μάκη,δεν είναι επιπέδου Λούκας αλλά είναι εξτρεμοφορ και από τη στιγμή που ο προπονητής υπολογίζει τον Σφιντερσκι σε θέση καθαρού φορ,δε χρειάζεται να πάρουμε 9αρι αλλά δεύτερο επιθετικό.
Αρκεί να μην έρθει πάλι με παραπανίσια κιλά, πέρυσι που τον είδα σε κάποια ματς,είχε σε καλή κατάσταση το σώμα του.
Αρκεί να μην έρθει πάλι με παραπανίσια κιλά, πέρυσι που τον είδα σε κάποια ματς,είχε σε καλή κατάσταση το σώμα του.
Οχι ρε παιδια,εκει χρειαζεσαι παικτη με vision,οχι τον παιρνω φορα και οποιον παρει ο διαολος...Αλωστε ουτε η πρωτη επιστροφη πηγε καλα ουτε αυτη του Στοχ μεχρι τωρα μοιαζει να ενθουσιαζει.Ισως ο ΠΑΟΚ απλα μεγαλωσε.
Ο Μάκης αν έχει καλή φυσική κατάσταση μπορεί να διαπρέψει σε αυτό που θέλει να παίξει ο προπονητής.
Εννοείται με μεταγραφή,και να ξέρει ότι θα είναι εδώ για τα τρία τέσσερα επόμενα χρόνια.
Νιώθει ΠΑΟΚ και νομίζω ότι θα γουστάρει εδώ ξανά.
Μεγαλύτερη ποιότητα είναι δύσκολο να βρούμε με λίγα χρήματα (για τα δεδομένα μας λίγα) εκτός αν μιλάμε για δανεικό.
Τη γνώμη μου για τους δανεικούς την έχω γράψει,είμαι πολύ αρνητικός.
Σιγουρα υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από τον Μακ εκεί έξω,το θέμα είναι τι δίνουμε και τι έρχεται.
Εννοείται με μεταγραφή,και να ξέρει ότι θα είναι εδώ για τα τρία τέσσερα επόμενα χρόνια.
Νιώθει ΠΑΟΚ και νομίζω ότι θα γουστάρει εδώ ξανά.
Μεγαλύτερη ποιότητα είναι δύσκολο να βρούμε με λίγα χρήματα (για τα δεδομένα μας λίγα) εκτός αν μιλάμε για δανεικό.
Τη γνώμη μου για τους δανεικούς την έχω γράψει,είμαι πολύ αρνητικός.
Σιγουρα υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από τον Μακ εκεί έξω,το θέμα είναι τι δίνουμε και τι έρχεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 26 Αύγ 2019, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μας χαλαει η ατσουμπαλιαση στη τελικη ενεργεια του Πελκα και θα τον αντικαταστησουμε με τον Μακ ο οποιος φημιζεται για τα ποιοτικα τελειωματα του? Ο οποιος Μακ αν εξαιρεσεις ενα εξαμηνο στον ΠΑΟΚ ουδεποτε επανελαβε αντιστοιχες επιδοσεις. Πελκας και παλι Πελκας!!! Προτιμω να μην κανουμε μεταγραφη απο το να παμε σε μετριοτητες και αναμασηματα και ας περιμενουν νεο ξεσκαρταρισμα τον Γεναρη.
- black_star_ninja
Κ γω ειμαι κατα του Μακ παιδες. Φτανει με τους ρομαντισμους του παρελθοντος. Ο Μακ ξεχωρισε σε μια περιοδο που ο ΠΑΟΚ ηταν πολυ πιο κατω απο οτι ειναι τωρα. Αμα θελουν απο τη Ζενιτ να ξεφορτωθουν τον Μαλκολμ ας μας τον δωσουν δανεικο.. 

- theodorosstefan
Αυτά βλέπει ο Βιερινια μεσοεπιθετικά και έχει κ@υλώσει να γυρίσει γρήγορα πίσω. Αν δε γίνει κίνηση εκεί , σίγουρα θα βρει θέση σε κάποιο σχηματισμό πίσω από το σεντερ φορ.