Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- giwrgos04dex
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
πρεπει να σπασει και το συμβολαιο του και ο δανεισμος με μπραγκα. δυσκολο ακουγεται
Εχουν πολλους στην λιστα ενας και αυτος. Το θεμα ειναι οτι τον ξερει ο coach και ο παιχτης τον coach. Αμεση προσαρμογη οτι μας καιει ολους. Αν τον θελει ο coach ας τον πάρουνε. Τα κλειδια στον coach τέλος.
Εντάξει τότε να μην πάρουν αυτόν που θέλει ο προπονητής άλλωστε ποιος ει ναι ο προπονητής σε μια ομάδα περαστικός.Anthimox έγραψε:Ψάχνουν δύο μήνες για εξάρι και τελικά πηγαίνουν στον παίκτη που τους πρότεινε προχθές ο προπονητής.
Ουδέν σχόλιον.
- kostasAthens
Ο τσακαλεας και της διοικησης? Μάλλον του γαύρου εννοείς γιατί ΠΑΟΚ δεν ειναιnavigator11 έγραψε:"Γνωστό φερέφωνο της ανύπαρκτης διοίκησης. 'Φχαριστούμε, δε θα πάρουμε. Σαββίδη, πούλα". Προσεχώς σε κανένα μετροξέκωλις.Banksy έγραψε:Σύμφωνα με τον Τσακαλέα υπήρξε αντικείμενο σκάουτινγκ από το τμήμα μας. Άρα τον ξέραμε και πριν τον Φερέιρα
https://www.contra.gr/podosfairo/fakelo ... 9.amp.html
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί να μη με τρελαίνει,ειδικά αν το κόστος πλησιάζει τα νούμερα που γράφονται, αλλά θα πρέπει να δεχτούμε ότι είναι επιλογή προπονητή ,αν αυτός είναι ο εκλεκτός και από τη στιγμή που κάναμε μια τόσο μεγάλη επένδυση στο πρόσωπο του προπονητή θα πρέπει να στηρίξουμε και τις επιθυμίες του.
- giwrgos04dex
Ετσι πρεπει να δουλευει καθε σοβαρο κλαμπArgaliad έγραψε:Εχουν πολλους στην λιστα ενας και αυτος. Το θεμα ειναι οτι τον ξερει ο coach και ο παιχτης τον coach. Αμεση προσαρμογη οτι μας καιει ολους. Αν τον θελει ο coach ας τον πάρουνε. Τα κλειδια στον coach τέλος.
μεταγραφες ο τεχν διευθυντης με τον κοουτσ τελος .
Μόνη μου ένσταση το ότι περιμέναμε να φύγει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας για να φέρουμε αυτόν. Εάν δεν υπάρχει πολυτέλεια αναμονής φέρνεις εξαρχής καλούς παίκτες για να κάνουν όλη τη προετοιμασία. Αλλιώς περιμένεις μέχρι Αύγουστο για να κάνεις το μπαμ.
Τον παίκτη φυσικά δεν τον ξέρω αλλά τα νούμερα του στο FM είναι αρκετά καλά. Μια μεταγραφή με τόσο μεγάλο κόστος για εμάς που δείχνει ότι δεν κοιτάμε το κοντινό μέλλον αλλά το μακροπρόθεσμο.
- ΑποστόληςΑ
Δεν περιμέναμε επειδή είμαστε ανίκανοι. Περιμέναμε επειδή ο Λούτσε μας την έφερε σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο (και όλοι οι οπαδοί των άλλων ομάδων πανηγύριζαν) και έπρεπε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή από τις 2 Ιουλίου.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε στη λίστα χαφ που τους ενέκρινε ο Ρουμάνος, αλλά να μην τους εγκρίνει ο Πορτογάλος.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε στη λίστα χαφ που τους ενέκρινε ο Ρουμάνος, αλλά να μην τους εγκρίνει ο Πορτογάλος.
-
Συνήθως δεν γκρινιάζω και μάλιστα είμαι από αυτούς που συνήθως προσπαθούν να συνετίσουν τους γκρινιάρηδες ΑΛΛΑ:
Αν όντως ισχύει του Παλινια πραγματικά είμαστε για γέλια.
Την κρισιμότερη μεταγραφική περίοδο όπου ουσιαστικά η ομάδα χρειαζόταν πινελιές με τέσσερις όλο κι όλο έτοιμους παίκτες που θα κάνανε την διαφορά, εμείς παίρνουμε παίκτες τύπου Αουγκούστο και Παλινια.
Και άντε λογικό να πάρεις έναν από τους δύο με φόντο το μέλλον.Χαθηκε να πάρεις έναν παίκτη έτοιμο που θα σου κάνει την διαφορά στο κέντρο; Έναν έστω;
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ακόμη κι αν ο παίκτης με αναγκάσει μελλοντικά να κάνω κολοτουμπα.
Η ουσία είναι ότι την δεδομένη στιγμή και με τους κρισιμοτερους αγώνες της ιστορίας μας σε λιγότερο από ένα μήνα εμείς αυτοκτονούμε.
Χάθηκε ένας Γκουντελι ρε την τρέλα μου μέσα ή παρόμοιας εγνωσμένης αξίας;
Έλεος
Την κρισιμότερη μεταγραφική περίοδο όπου ουσιαστικά η ομάδα χρειαζόταν πινελιές με τέσσερις όλο κι όλο έτοιμους παίκτες που θα κάνανε την διαφορά, εμείς παίρνουμε παίκτες τύπου Αουγκούστο και Παλινια.
Και άντε λογικό να πάρεις έναν από τους δύο με φόντο το μέλλον.Χαθηκε να πάρεις έναν παίκτη έτοιμο που θα σου κάνει την διαφορά στο κέντρο; Έναν έστω;
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ακόμη κι αν ο παίκτης με αναγκάσει μελλοντικά να κάνω κολοτουμπα.
Η ουσία είναι ότι την δεδομένη στιγμή και με τους κρισιμοτερους αγώνες της ιστορίας μας σε λιγότερο από ένα μήνα εμείς αυτοκτονούμε.
Έλεος

- ΑποστόληςΑ
- GiorgosAtha
Εγώ σας τα λέω... πάνε να μας φορτώσουνε παλτά ο Μπράνκο και το φιλαράκι του που μας έφερε για προπονητή και να τσιμπήσουν τις μίζες τους! Γιώργη θα σου φάνε τα λεφτά!!! Μυρίστικαν μαρούλι και ορμήξαν οι πεινασμένοι!!!
-
Ειδες πολλους ελευθερους ποδοσφαιριστες εγνωσμενης αξιας να υπογραφουν 10 Ιουλιου;Πες μου ενανGawain1978 έγραψε:Συνήθως δεν γκρινιάζω και μάλιστα είμαι από αυτούς που συνήθως προσπαθούν να συνετίσουν τους γκρινιάρηδες ΑΛΛΑ:
Έλεος
-
Αποστόλη δεν είπα Banega ή τέτοιου επιπέδου όπως άλλοι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για 4 παικταράδες υπολόγιζε γύρω στα 25 μύρια.
Και στο κάτω κάτω ας παίρναμε δανεικό με οψιόν αγοράς.
Μπήκες ομίλους;Ενεργοποιεις την οψιόν.Δεν μπήκες.Επιστρεφει πίσω.
Και γενικά μιλάω για τον τρόπο που κινούμαστε.
Δεν μπορεί στις πιο κομβικές θέσεις να κινείσαι μόνο για νεαρούς και γενικά να αποκτάς παίκτες που αποτελούν μελλοντικά πρότζεκτ.
Γιατί και ο Αουγκούστο και ο Παλινια τέτοιοι είναι.
- Duke_Rolson
Ο προπονητής μπορεί να δεί, να δοκιμάσει και να επιλέξει αυτούς που θα παίξουν ρόλο στο πλάνο του.Hermann έγραψε:Μόνη μου ένσταση το ότι περιμέναμε να φύγει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας για να φέρουμε αυτόν. Εάν δεν υπάρχει πολυτέλεια αναμονής φέρνεις εξαρχής καλούς παίκτες για να κάνουν όλη τη προετοιμασία. Αλλιώς περιμένεις μέχρι Αύγουστο για να κάνεις το μπαμ.
Είναι λογικό και επόμενο να τεστάρει όλους τους υπάρχοντες παίχτες και να πάρει αποφάσεις.
Η ομάδα και συγκεκριμενα ο Μπράνκο πρέπει να έχει έτοιμη τη λίστα με τους παίχτες που ξεχωρίζουν οι σκάουτερ ή προτάθηκαν στην ομάδα.
Αν ο προπονητής θεωρεί ότι ξέρει ένα παιχτη και του κάνει, θα επιλέξουν να φέρουν αυτόν, σε λογικες τιμες..
Τι γίνεται λοιπόν αν ο προπονητής θέλει τον Κάτσε γιατί θέλει γρήγορο κέντρο? Τι γίνεται αν θέλει να τον κρατήσει και να πάει για ψηλό παίχτη ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται? Σε μια τρίτη περίπτωση αν αποφασίσει ότι δεν του κάνει, οπότε πάμε για 2 χαφ...?
Όσων αφορά την παράταξη...
Το μόνο εύκολο για τον προπονητή θα είναι να πάει στο 4-5-1 και να διαχειριστεί τους παίχτες...
Το ότι δοκιμάζει παίχτες, θεσεις και σχήματα στα φιλικά, δεν μπορώ να το εκλάβω μονο ως θετικό.
Ως παράδειγμα θα σκεφτόμουν έναν Παναιτωλικό στο 0-0 στο 80'. Θα μπορεί ο Μιχάι να παίξει δεξί μπακ σε 3αδα ώστε να βγεί ο Μάτος αλλαγή και να μπεί φορ?
Τέλος..
Ο καλός παίχτης αγαπητέ θα προσεγγιστεί από πολύ νωρίς. Ωστόσο ούτε την ανάγκη να κλείσει κατευθείαν έχει (καλύτερο συμβόλαιο και πρωτάθλημα) και μπορεί να μην έχει και όρεξη να κάνει 2 προετοιμασίες..