Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από laska4 »

Μπαμ στα εξτρέμ με Μυστακίδη
gaz

Δημοσίευση από gaz »

makispaspartou έγραψε:Ο καλύτερος μέσος που φέραμε ποτέ την περίοδο των πέτρινων χρόνων λεγόταν Φαν Ρόϊ και ήταν Ολλανδός....
Και μετά φέραμε τον φαν χαμ που δεν μάθαμε ποτέ αν ξέρει τι είναι το κοντρόλ. Μόνο με την μία έπαιζε.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

laska4 έγραψε:Μπαμ στα εξτρέμ με Μυστακίδη
Το εχω ξαναπει εδώ μεσα...Πρεπει να δοκιμαστεί σαν δεξι μπακ.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

mpafos4 έγραψε:
laska4 έγραψε:Μπαμ στα εξτρέμ με Μυστακίδη
Το εχω ξαναπει εδώ μεσα...Πρεπει να δοκιμαστεί σαν δεξι μπακ.
για μένα πρέπει να δουλέψει τριπλάσια από τους υπολοίπους για να σταθεί στον ΠΑΟΚ που το κόβω δύσκολο
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

''Δύσκολα θα ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Εβγέν Σάκχοφ, καθώς ο Ουκρανός εμφανίζεται αρνητικός στο να αγωνιστεί και πάλι στον Δικέφαλο.

Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» εκτιμώντας τη συνολική του παρουσία αυτά τα τρία χρόνια στην ομάδα του κατέθεσαν νέα προσφορά για να να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να μείνει στη Θεσσαλονική.

Μάλιστα, η προσφορά αυτή είχε μια γενναία αύξηση στον μισθό του Ουκρανού μέσου, αφού ο Δικέφαλος ήταν διατεθειμένος να ανεβάσει 50% το ποσό που θα αμειβόταν ο 28χρονος ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, ο Σάκχοφ εμφανίστηκε αρνητικός και σε αυτή την πρόταση, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα βρεθεί κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Άλλωστε, ήδη ο Ουκρανός μέσος αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του με κάποιες ομάδες να του έχουν εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους.''

inpaok

Αρα τη επομενη εβδομαδα ξερουμε ποιος ανανεωνει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ποια ομάδα που θα παίζει Ch.L. θα του δώσει παραπάνω από 700 χιλιάρικα το χρόνο;
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Συμπαθεστατος παίχτης και χαρακτήρας ο Ουκρανός
Πάμε για αλλα
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

gaz έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Ο καλύτερος μέσος που φέραμε ποτέ την περίοδο των πέτρινων χρόνων λεγόταν Φαν Ρόϊ και ήταν Ολλανδός....
Και μετά φέραμε τον φαν χαμ που δεν μάθαμε ποτέ αν ξέρει τι είναι το κοντρόλ. Μόνο με την μία έπαιζε.
Ήταν καλός στην κιθάρα όμως :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

barlow4 έγραψε:Άλλο φαν ροι κ άλλο λιρό'ι'
Η αλήθεια είναι ότι leeroy μπορείς να αποκαλείσαι μόνο αν χορεύεις μπρεηκ στους προντιτζι
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Τελικά γι αυτόν τον Σίλβα, να κάνουμε γκάλοπ στο τι θέση πιστεύει ο καθένας ότι παίζει. Μέχρι τώρα μάθαμε ότι είναι 6αρι, 8αρι, 10αρι, αριστερό εξτρέμ και δεξί εξτρέμ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεξί μπακ.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Tα αποτελέσματα των χαρακτηριστικών για αναζήτηση που έθεσε ο ΠΟΡΚΥ ήταν 2. Ένας ο Benito της Young Boys και μτα ένας Γερμαναράς που παίζει στην Fortuna Duesseldorf και είναι εδώ και 2 χρόνια σχεδόν ανενεργός με μόλις 7 συμμετοχές. Λαμβάνοντας υπόψιν πως ηκουστει κατιτίς για Ιβηρα μάλλον μιλάμε για τον Benito
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Γιατι να παρουμε Μπενιτο και να μην κρατησουμε Τοσκα?
https://www.transfermarkt.com/loris-ben ... ler/119085
Ιδιο στυλ παικτες φαινονται.
Ελβετικο τυρι αμυνα μη γινουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Τετ 05 Ιουν 2019, 19:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπενίτο Μουτοσκλίνι! Φέρνουμε τον έναν, κρατάμε και τον άλλον. Και σαμπού και κοντίσονερ φάση.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Μπήκα καινούργιος σε αυτό το φορουμ είμαι 39 χρονών είπα καλησπέρα σε όλους και όλοι με αγνόησαν, γράφω ποστς και για να πάρουν έγκριση είναι λες και κάνω αίτηση στην πολεοδομία, τα ποστ μου εγκρίνονται μετά από αρκετές ώρες και καταχωνιάζονται στις τελευταίες σελίδες με αποτέλεσμα κανείς να μην τα βλέπει. Έγραψα για αριστερό μπακ αλλά δεν το είδε κάνεις το ποστ μου γιατί όταν εγκρίθηκε είχαν περάσει πόσες σελίδες. Ούτε από ευγένεια κάποιος υπεύθυνος του σαιτ δεν μου απάντησε.
Δηλαδή στην ουσία κανείς δεν μου δίνει σημασία και είναι σαν να μου λέει φύγε.
Δεν θέλετε νέα μέλη στην κοινότητα? είναι κλειστό μόνο για συγκεκριμένα μέλη ? ας μου εξηγήσει κάποιος πως έχει το πράγμα να μην κουράζομαι άδικα και γράφω και με αγνοούν όλοι. :( :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”