Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Ενα αριστερό μπακ κανονικο με προετοιμασια ακομα κ δανεικο κ εγω ειμαι υπερευχαριστημενος.
Χαφ ας παρουμε στο τελος των μεταγραφων να πεσουν οι τιμες των παικτων. Προσωπικά θα με εψηνε νεος.
Εξτρεμ δεν θεωρω οτι χρειαζομαστε. Πρεπει να πάρουν ευκαιρίες οι μικροι που δειχνουν οχι μονο να το εχουν αλλα να είναι κ ετοιμοι να τις αρπαξουν.
Εκει που είμαστε πισω ειναι στις ανανεωσεις. Βαρελα Κρεσπο Κανιας Σαχοφ Πασχαλακης Ματος πρεπει να ανανεώσουν οπως κ δηποτε. Πολυ μεγαλο πραμα η ομοιογενεια.
Χαφ ας παρουμε στο τελος των μεταγραφων να πεσουν οι τιμες των παικτων. Προσωπικά θα με εψηνε νεος.
Εξτρεμ δεν θεωρω οτι χρειαζομαστε. Πρεπει να πάρουν ευκαιρίες οι μικροι που δειχνουν οχι μονο να το εχουν αλλα να είναι κ ετοιμοι να τις αρπαξουν.
Εκει που είμαστε πισω ειναι στις ανανεωσεις. Βαρελα Κρεσπο Κανιας Σαχοφ Πασχαλακης Ματος πρεπει να ανανεώσουν οπως κ δηποτε. Πολυ μεγαλο πραμα η ομοιογενεια.
Ειναι δυνατον να συζηταμε για μεταγραφη εξτρεμ,και ποτε θα παιξουν ολα αυτα τα παιδια;
Δεν υπαρχει πιο γεματη θεση στο ροστερ.
Ενα αριστερο μπακ αμεσα και μετα η χαφαρα για να βγαλουμε γουστα μεσα στο μπερναμπεου με την ομαδουλα της μαδριτης.
Ενα αριστερο μπακ αμεσα και μετα η χαφαρα για να βγαλουμε γουστα μεσα στο μπερναμπεου με την ομαδουλα της μαδριτης.
- sourmenetes
- Moderator
Μπανε μπορει να υπαρχει καμια πωληση ή να πρεπει να φυγει κανενας δανεικος.obanebane έγραψε:Ειναι δυνατον να συζηταμε για μεταγραφη εξτρεμ,και ποτε θα παιξουν ολα αυτα τα παιδια;
Λογικα ο.μυστακιδης θα παει δανεικος.μηπως φυγει και κανας ακομα.δεν ξερω κατι,απλα λεω τι μπορει να παιζει.
- kataramenos5
Μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.obanebane έγραψε: Ενα αριστερο μπακ αμεσα και μετα η χαφαρα για να βγαλουμε γουστα μεσα στο μπερναμπεου με την ομαδουλα της μαδριτης.
Ο παρταρέλης λέει πως δεν σκέφτεται να φύγει απ'το μεγαθήριο Genk
- desperando
- Επικοινωνία:
Δηλώσεις πίεσης προς την γκενκ είναι.
Αργά ή γρήγορα θα ανακοινωθεί.
Αυτό που καίει όμως τώρα είναι να βρεθεί ένα αριστερό Μπακ που να παίζει χθες.
Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη περίπτωση από τον σταφ, αλλά το κωλοχωρι ζητάει πολλά.
Αργά ή γρήγορα θα ανακοινωθεί.
Αυτό που καίει όμως τώρα είναι να βρεθεί ένα αριστερό Μπακ που να παίζει χθες.
Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη περίπτωση από τον σταφ, αλλά το κωλοχωρι ζητάει πολλά.
οποια προσθαφαιρεση να γινει, να γινει ΜΟΝΟ με την συμφωνη γνωμη του προπονητη...sourmenetes έγραψε:Μπανε μπορει να υπαρχει καμια πωληση ή να πρεπει να φυγει κανενας δανεικος.obanebane έγραψε:Ειναι δυνατον να συζηταμε για μεταγραφη εξτρεμ,και ποτε θα παιξουν ολα αυτα τα παιδια;
Λογικα ο.μυστακιδης θα παει δανεικος.μηπως φυγει και κανας ακομα.δεν ξερω κατι,απλα λεω τι μπορει να παιζει.
αυτος ο ανθρωπος ρε παιδια εχει παρει κουπα στο οακα χαλαρα και χαλαρη προκριση με βασιλεια!!! δεν υπαρχουν τα κατορθωματα του.
σημαντικο πολυ επισης οτι οποιος και να μην παιζει μπορει να προσαρμοστει η ομαδα πλεον γιατι ειναι ΟΜΑΔΑ.. τρομερο ειναι αυτο, και ειδικα απο τη μεση κ μπροστα δεν εχουμε κανενα προβλημα (εκτοσ απο το φορ
Τρομερο ειλικρινα!!!
Και χωρίς Μυστακιδη και Ουαρντα λέω εγώ,είμαστε υπερπληρεις.
Οκ έχουμε τρεις 20χρονους άλλα και Μπισεσβαρ,Καντουρι που είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα.
Δε ξέρω τι σκέφτονται,αυτό που θέλω εγώ είναι για το τι θα γίνει με το ροστερ τον πρώτο λόγο να τον έχει ο Λουτσεσκου.
Αν γίνει αυτό δε με νοιάζει ποιος θα φύγει και ποιος θα έρθει.
Οκ έχουμε τρεις 20χρονους άλλα και Μπισεσβαρ,Καντουρι που είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα.
Δε ξέρω τι σκέφτονται,αυτό που θέλω εγώ είναι για το τι θα γίνει με το ροστερ τον πρώτο λόγο να τον έχει ο Λουτσεσκου.
Αν γίνει αυτό δε με νοιάζει ποιος θα φύγει και ποιος θα έρθει.
-
Dimg4
Ακπομ λεγεταιPetros1988 έγραψε:Σήμερα λογικά τελειώνει του Αγκοπ.
- Παλαιολόγος
Ο σταφ παιζει κ αμ χαφ παντως
Μακαρι να το δουμ ετσι
Κ δαν αμ χαφ καλυτερος απο κανιας ειναι
Μακαρι να το δουμ ετσι
Κ δαν αμ χαφ καλυτερος απο κανιας ειναι
-
Dimg4
Αυτο το "παιζει και" με εχει τραυματισει σε αυτη την ομαδα! Καθαρο χαφ καθαρο μπακ επιτελους
Πάντως νομίζω ο Αιγύπτιος θα φύγει. Καλός παίκτης μέν, αλλά δεν τον βλέπω να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις. Γι αυτό και για μένα, παίζει να έρθει και άλλος ακραίος.
Κι ο Μυστακίδης μάλλον θα χαιρετήσει.
Κι ο Μυστακίδης μάλλον θα χαιρετήσει.