Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Οποιος δε θελει...GoMaRoS έγραψε:Η Λατσιο κοιταζει Λουκας Περεθ, να ακομα ενας που πρεπει να ξαναφορεσει να ασπρομαυρα
- sourmenetes
- Moderator
Μαλλον...TheCursed έγραψε:Πρεπει να του γυρισαν τν μυαλο οι αρδ για αυτο μαλλον χααα
Πρεπει να επεσε χεσιμο αγριο...
Καποιοι ζοριζονται τελευταια...
O ΠΑΟΚ έχει καταθέσει την πρότασή του στον Πόντους Βέρνμπλουμ και υπάρχουν θετικά μηνύματα από την πλευρά.
Θετικό κλίμα υπάρχει στην υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ μετά και την πρόταση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ στον Σουηδό μέσο, η οποία φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ συν μπόνους ετησίως με διάρκεια τριών ετών.
Η πλευρά του ποδοσφαιριστή βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του ΠΑΟΚ και υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.
Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει καθυστερήσεις στην όλη υπόθεση και γι΄ αυτό τον λόγο έχει κάνει γνωστό στον ποδοσφαιριστή πως θέλει άμεσα την απάντησή του, καθώς ο χρόνος πιέζει.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... m-gia-paok
Θετικό κλίμα υπάρχει στην υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ μετά και την πρόταση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ στον Σουηδό μέσο, η οποία φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ συν μπόνους ετησίως με διάρκεια τριών ετών.
Η πλευρά του ποδοσφαιριστή βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του ΠΑΟΚ και υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.
Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει καθυστερήσεις στην όλη υπόθεση και γι΄ αυτό τον λόγο έχει κάνει γνωστό στον ποδοσφαιριστή πως θέλει άμεσα την απάντησή του, καθώς ο χρόνος πιέζει.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... m-gia-paok
Συγγνώμη που ανακινώ ένα θέμα που απ' ότι φαίνεται τακτοποιήθηκε στο μεταξύ αλλά τώρα διάβασα τα σχόλια. Οφείλω να πω με τη σειρά μου ότι προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί σε κάποιον που γράφει την άποψή του είναι απαράδεκτες. Μπορεί να γράφω σπάνια στο forum, διαβάζω όμως καθημερινά τα σχόλια χωρίς να γνωρίζω κανέναν από το forum προσωπικά. Εν προκειμένω μπορεί να υπήρξε μια ατυχής έκφραση, όμως σε καμία περίπτωση τέτοια που να δικαιολογεί αυτές τις αντιδράσεις. Πιθανώς να υπήρχαν προηγούμενα, δεν με ενδιαφέρει, και μόνο όμως η σεμνότητα ως απάντηση σε αυτή την κόντρα που προέκυψε μαρτυράει πολλά. Ειρωνείες και εξυπνάδες σε άτομα με τα οποία διαφωνούμε καλό είναι να αποφεύγονται, ο καθένας θα πρέπει να αισθάνεται ελεύθερος να εκφράζει την άποψή του, ιδιαίτερα μάλιστα όταν το κάνει με θέσεις και επιχειρήματα.Παλαιολόγος έγραψε:sourmenetes οποτε εβλεπα αυτην την σημαια σου στο εικονιδιο,ανοιγε η καρδια μου![]()
εισαι ιδιαιτερα νηφαλιος ως χρηστης και mod και ποντιαρα,οποτε εχεις ολα τα καλα του κοσμου
τωρα για το ολο ζητημα,μην ασχολεισαι περαιτερω και εσεις παιδια σας ευχαριστω παντως για τα καλα λογια(και για τα αντιθετα ,γιατι μονο με καλα θα ειμασταν για ξυλο),δεν υπαρχει κατι τωρα να επικεντρωθουμε.Ας μιλησουμε για ΠΑΟΚ καλυτερα.
να στε καλα!χαρηκα την επαφη μου μαζι σας!
ΠΑΟΚαρα Κοκκαλο!
οπως ο παππους μου(διοτι εχω και εγω ποντιακη ριζα sourmenetes!αμ πως)εκεινος ο καλοκαγαθος ανθρωπος που ηρθε απο τις εσχατιες μοναχος του.οπως ο συγχωρεμενος πατερας μου,εκεινη η ψυχουλα,που ολο αγωνια στεκοταν ορθιος μπροστα στην τηλεοραση οταν δεν τον χωρουσε ο καναπες!και ειχε να λεει για τις εκδρομες που εκανε για την αγαπημενη του ομαδα την παλαια και αγνη εκεινη εποχη που μεσουρανουσε η ομαδα μας.(εζησε και μπανε αργοτερα,χιλια καλα εζησε τελικα εκεινη η γενια αθλητικα μιλωντας τουλαχιστον ε,ειχαν και καλη μουσικη,ειχαν και πολιτικες ζυμωσεις με μια ανιδιοτελεια για τον συνανθρωπο,αλλα και φιλοπατρια,που συνδυαζαν και την πιστη στον Θεο,αλλωστε απο αυτην προεκυπταν και τα παραπανω,ολα!τπτ δεν απεμπολουσαν τα παιδια της θρυλικης ΕΔΑ,της πορειας ειρηνης!ευλογημενη γενια)
ΠΑΟΚ γιατι ετσι μαθαμε απο παιδια!
να στε καλα παιδια και συμπαθατε με οποιους σας στενοχωρησα.
παντως εδω αθηνα εχουν λυσσαξει με τον ευγενιο,συνεχεια ειρωνιες και λενε ποσο αμπαλος ειναι κτλ..
αυτος ο ζοαοζινιο παικταρας..
ναι ο χατσεριδης ειναι αμπαλος και ο μπακακης ειναι το καλυτερο δεξι μπακ του πρωταθληματος αστους δεν πειραζει ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει δεν σημαινει οτι ισχυει κιολαςDemir έγραψε:παντως εδω αθηνα εχουν λυσσαξει με τον ευγενιο,συνεχεια ειρωνιες και λενε ποσο αμπαλος ειναι κτλ..
Εγω ξερω πως ο χατσεριδης θα κανει ολη την προετοιμασια με την ομαδα, θα τον βαλει γρηγορα στο κλιμα και ο αλλος ευγενιος, βασικουρα μαζι με βαρελα, και ας λενε οι χαβουζεοι οτι θελουν. Παμε τωρα για τον χαφ και τον επιτετικο, και ισως ενα εξτρεμ, και φουλ για ομιλους τσ λ, και αφηστε τους αλλους κατω να παλευουν να παρουν καπιερς, μπουχαλακιδες, φετφατζιδες, οικοδομους και να τους παρουσιαζουν μεσι και ολους τους δικους μας παλτα. Δεν θα χορταινουν τσαπου ολη την χρονια
Εγώ να δεχτώ ότι είναι και άμπαλος.
Ε όταν βγαίνουν όμως κάτι Σπυρόπουλοι και μου λένε για τον μπαλαδόρο τον Τσιγκρίνσκι που είναι λιγότερο αθλητικός κι από τον Ιησού από την Ναζαρέτ στην ταινία του Τζεφιρέλι και γράφουν ότι μοιράζει ωραία το τόπι ξέρω γω και πριν 20 μέρες τον είδαμε να το μοιράζει στους επιθετικούς μας πάρε βάλε, ε για μένα είναι αστείο.
Και είναι τέτοια η πονηριά, που πάει να βγάλει έτσι μια θετική αύρα κλπ στο κειμενάκι, αλλά πετάει και τα οπαδικά κολλήματα μέσα. Ότι τον κάνανε γιογιό οι της κούλας χαμηλά (αλλά σου λέει ήταν και Φλεβάρης γιατί είμαστε και αντικειμενικοί ρε).
Αν θες να κάνεις ανάλυση, πιάσε την πορεία του παίκτη, πες μας 5 πράγματα που δεν ξέρουμε όσοι είδαμε μόνο βιντεάκια από utube. Μη μου βάζεις μέτρο σύγκρισης αυτά που έχεις στο μυαλό σου για την κούλα.
Ε όταν βγαίνουν όμως κάτι Σπυρόπουλοι και μου λένε για τον μπαλαδόρο τον Τσιγκρίνσκι που είναι λιγότερο αθλητικός κι από τον Ιησού από την Ναζαρέτ στην ταινία του Τζεφιρέλι και γράφουν ότι μοιράζει ωραία το τόπι ξέρω γω και πριν 20 μέρες τον είδαμε να το μοιράζει στους επιθετικούς μας πάρε βάλε, ε για μένα είναι αστείο.
Και είναι τέτοια η πονηριά, που πάει να βγάλει έτσι μια θετική αύρα κλπ στο κειμενάκι, αλλά πετάει και τα οπαδικά κολλήματα μέσα. Ότι τον κάνανε γιογιό οι της κούλας χαμηλά (αλλά σου λέει ήταν και Φλεβάρης γιατί είμαστε και αντικειμενικοί ρε).
Αν θες να κάνεις ανάλυση, πιάσε την πορεία του παίκτη, πες μας 5 πράγματα που δεν ξέρουμε όσοι είδαμε μόνο βιντεάκια από utube. Μη μου βάζεις μέτρο σύγκρισης αυτά που έχεις στο μυαλό σου για την κούλα.
Ώρες ώρες εκεί στην Αθήνα κάνουν τον μπουζο και τον κόλκα να μοιάζουν πυρηνικοί φυσικοί.
Όλες οι αναλύσεις τους είναι για τα πανηγύρια
Όλες οι αναλύσεις τους είναι για τα πανηγύρια
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όχι μόνο ώρες ώρες..μισή σωστή κουβέντα δεν έχουμε διαβάσει από αυτούς. Αλλά πως να διαβάσουμε όταν έχουν άλλους σκοπούς. Την προπαγάνδα φέτος την πήγαν σε άλλο επίπεδο.
Η αλήθεια είναι πως ο Χάτσε είχε κάνει τραγικό παιχνίδι στην Ουκρανία με την ΑΕΚ και όλοι πατάνε πάνω σαυτό...Η αλήθεια νομίζω βρίσκεται στης δηλώσεις του Ουκρανού που έλεγε πως ο Χάτσερίδης είχε χάσει το ενδιαφέρον του για την ομάδα...Θεωρώ πως είναι αρκετά καλός...