Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Δημοσίευση από K_geo »

εγω μισω το μπασκετ, δε μου αρεσει καθολου το βολει. οταν παιζει ο ΠΑΟΚ είτε καθομαι να τα δω, είτε παω γήπεδο οποτε μπορω. αν εμενα θεσνικη παντως, μονο στη μπαλα δε θα πηγαινα, με 30 ευρω το χρονο χορταινει η ψυχουλα σου ΠΑΟΚ...

οκ και τελοσπαντων, ο καθένας οπως το βλέπει και το πιστεύει.

άλλωστε είμαστε μια ποδοσφαιροποιημένη.. κοινωνία και μερικά πραγματα δεν ειναι τοσο απλά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Simpa βαζω και τα 2 σου ποστ το ενα κατω απ το αλλο
Οποιος γουσταρει, παει..Και το κρατα κ για τον εαυτο του, δε το διατυμπανιζει απο δω κ απο κει, μπας κ παρει ποιντς ΠΑΟΚτσηδηλικιου.
Αλλο το να παρακινω κοσμο (μαγκια, εστω κ ενας κερδος ειναι) κ αλλο να διατυμπανιζω οπου παω ψεγοντας παράλληλα αλλους που δεν το εκαναν (ή στην τελικη που δεν τρελαίνονται με καποια αθληματα)
Α και τα δυοεχουν το ιδιο ακριβως νοημα παω πασσο και ειμαι περιεργος,παρεξηγησιαρης κλπ.Εμενα μου φαινεται οτι μιλουν για διαφορετικα πραγματα.Εγω τρελαθηκα με το πρωτο οπως γραφτηκε και τα εξηγω παραπανω δε τα ξαναγραφω.Το στυλ του Σνουφ νομιζω ηταν του στυλ "ασχοληθειτε περισσοτερο με ΠΑΟΚ κι οχι με Ζελο" αν αυτο το εισπαρατεις ως μομφη ξανα πασο.δε τα βρισκουμε.Τελικα καθαρα και ξαστερα ,χωρις σαλτσες και περιστροφες οταν λεω οτι αυριο θα μαι τουμπα,ξεκιναω κλπ κανω κατι το μεμπτο ,κατι που ειναι ανεπιτρεπτο?Για μενα.

ΥΓ Και μια εξηγηση ,ΠΩΣ θα παρακινησω καποιον να παει γηπεδο αν δε πω οτι θα παω πρωτος εγω.Επιμενω σ αυτο.

ΥΓ2 Υπηρχε ποστ του γκοραν σχετικο με το θεμα το οποιο σβηστηκε?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε αδερφε, γμτο δλδ, το πρωτο ηταν μια απαντηση σ'αυτο του σνουφ, οπως ειπα 10 φορες, κ το καταλαβε κ ο Dimitris.
Μπορει να το διατυπωσα λαθος, αμελωντας να τονισω αυτο που εγραψα στη συνεχεια ("μεμφοντας ξεκαθαρα αλλους"), γιατι παρεξηγηθηκε. Το ανελυσα κ εξηγηθηκα τοσες φορες, κ το συνεχιζεις.

Εχω απεριοριστο σεβασμο σε οσους εχουν την τρελα, το μερακι, τα μεσα, και πηγαινουν παντού ή στηριζουν αθληματα π η πλειοψηφια δεν κανει, κανοντας άνοιγμα στο κοσμο. Γκεο, ρομαν, εσυ, και ποσοι αλλοι.
ΑΠΛΟ

Αντιδρω μονο οταν κάποιος ψεγει με ειρωνεια αλλους π δεν το κανουν ή οταν προβαλλει ανυπαρκτα κριτήρια οπως πχ σε τι θρεντς θα επιλέξει να μιλήσει ή αν θα βγει στα τζενεραλ για να μην θεωρειται περίεργος ή οταν σε διαφωνιες για χαζα θεματα ή αλλοθρησκους, πετιεται καποιος κ μιλαει για απαντησεις σε γηπεδα λες κ οι αλλοι δεν πηγαινουν.
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΛΟ

Τωρα το πώς εξακολουθεις και συνδεεις αυτα, με το να πουμε "οτι παμε Τουμπα, αυριο εκει, αντε ξεκολλατε απο καναπεδες, ας γεμισουμε το γηπεδο, ας στηριξουμε την προσπαθεια", που ολοι λεμε, μονο εσυ ξες.

Ακομα κ το "ντροπη να μην εχουμε αυριο 20χιλιαδες κομματια, κριμα για την ομαδα" που ολοι εχουμε πει, ειναι μια κλασικη παρακινηση, τελειως διαφορετικη απ'τα παραπανω αντιδραστικα.

Δε λεω, του σνουφ, δεν ηταν κατι το τραγικο (εχουν γραφτει αλλα, πιο εντονα κ αναφερθηκα σ'αυτα), απλα διατυπωσα τη διαφωνια μου στο σκεπτικο του.

Ομως περιειχε μομφη. Οπως κ τα τελευταια του K_geo (τρελα για τον ΠΑΟΚ ως απαντηση στη μη τρελα καποιων για ορισμενα αθληματα και το "οκ ειναι ΠΑΟΚ αλλα να ξερω γω αφου"). Δε φταιω αν εσυ, για χψζ λογους δεν τα βλεπεις ή δε σε νοιαζουν.
Οπως δε σε νοιαζουν οι διαφορες προσβολες που εχουν γραφτει κ επιλεγεις να τις αγνοησεις ή με δικαιολογιες να τις υποβαθμισεις, χωρις να εχεις ιδια μετρα κ σταθμα καθως σε αλλα (ορισμενα μαλιστα απειρως πιο ηπια) εστιαζεις.
Οποτε, ειτε συμφωνεις μ'αυτες τις συμπεριφορες ειτε επηρεαζεται η κριση σου λογω φιλιων (θελω να πιστευω ασυναισθητα)
Αν θες το σκεφτεσαι κ προβληματιζεσαι, αν οχι, το γυρνας σε μενα για τον Χ τζος που δν εχω γνωρισει ουτε καν μιλησει, αγνοωντας οτι εχω διαφωνησει τοσες φορες μαζι του, οπως κ οτι εχω διατυπωσει την αντιθεση μου οταν ξεπερασε τα ορια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ρε παλικαρι με ναι οχι δε μπορεις ν απαντησεις?θα το γλιτωναμε ολο αυτο αν ελεγες για αυτο
Οποιος γουσταρει, παει..Και το κρατα κ για τον εαυτο του, δε το διατυμπανιζει απο δω κ απο κει, μπας κ παρει ποιντς ΠΑΟΚτσηδηλικιου.
εκανα λαθος.Λαθος εκφραση ,δεν ισχυει .
Τοσο απλα.Εκτος κι αν μπερδευομαι παλι.Και εχω 2 μετρα και σταθμα ?οκ.Σε ειπα κατι ,αντιλαμβανεσαι τα πραγματα αλλιως και επιμενεις να τα βλεπουν ολοι οπως εσυ.στο λενε κι αλλοι αλλα κι εκει θεωρεις οτι σ αδικουν,οτι δε σε καταλαβαινουν.Ανθρωποι μεγαλωμενοι διαφορετικα, με αλλες παραστασεις.
gman90

Δημοσίευση από gman90 »

Εγω προτιμώ ν βλεπω μπογιά να στεγνώνει παρα να βλεπω βολλευ και χάντμπολ τι να κάνω?Τα συχενομαι βρε αδερφέ δεν μπορω να κάτσω να δω ,αυτό σημαίνει οτι ειμαι λιγότερο ΠΑΟΚ?Δεν εχει λογική αυτο το πράγμα παιδια Εγω γουστάρω τρομερά μπάσκετ και πολυ λιγότερο μπαλα αφού να φανταστείς έγινα ΠΑΟΚ από το μπάσκετ και αγνοούσα καν οτι εχει ποδοσφαιρική ομάδα ο ΠΑΟΚ όταν ήμουν μικρός.Ξερω γελατε τωρα με αυτό που λέω αλλα ο κάθε άνθρωπος εχει κάποιες προτημισεις που όμως δεν του οριζουν αυτές το ποσο οπαδος της ομάδας του.Αυτα και τελος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι ρε και εγω προτιμω τη μπογια απο το μπασκετ. συμφωνω οτι μερικα αθληματα ειναι απαραδεκτα. τον κοιτας και φαουλ. ελεος.

βεβαια, να ειναι ασπρομαυρη η μπογια ε;

θα δω και αυριο στο eurosport τις γυναικες στην αρχη βαρων. αν δεν ειναι ασπρομαυρα τα βαρακια θα στειλω μειλ διαμαρτυριας.

gman.

αλλο λεμε τοση ωρα. 8-)

αντε εσυ μενεις πιο μακριά, αλλοι που εινια θεσνικη και μπορουν να παρουν το 30 ευρω του ερασιτεχνη ας το παρουν, ενα δυο ,πεντε ματς, στηριξη στον ΠΑΟΚ ειναι . αυτο λεμε.

τεσπα.
gman90

Δημοσίευση από gman90 »

Φυσικά ρε κγεο .Βεβαια το 91 που έγινα ΠΑΟΚ η ποδοσφαιρική ομας είχε εποχή βουλινου και δεν υπήρχε πολυ Ενδιαφέρον για την μπαλα τοτε λόγω της τρέλας με το μπάσκετ τοτε.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Γεια σου μπογιά, μπογιά, γαμώ τον Πειρ@ιά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

kataramenos5 έγραψε:Ρε παλικαρι με ναι οχι δε μπορεις ν απαντησεις?θα το γλιτωναμε ολο αυτο αν ελεγες εκανα λαθος.Λαθος εκφραση, δεν ισχυει .
Τοσο απλα.Εκτος κι αν μπερδευομαι παλι.Και εχω 2 μετρα και σταθμα ?οκ.
Σε ειπα κατι ,αντιλαμβανεσαι τα πραγματα αλλιως και επιμενεις να τα βλεπουν ολοι οπως εσυ.στο λενε κι αλλοι αλλα κι εκει θεωρεις οτι σ αδικουν,οτι δε σε καταλαβαινουν.Ανθρωποι μεγαλωμενοι διαφορετικα, με αλλες παραστασεις.
Λαθος ηταν που δεν το εκανα λιανα, προσθετοντας εξαρχης το "μεμφοντας ξεκαθαρα αλλους" οπως επι 10 φορες εξηγησα μετα, για οσους δεν ηθελαν να το καταλαβουν.
Εσυ επεμενες να το συνδεεις με αλλα πραγματα, επαναλαμβανοντας το μπας κ μεινει τπτ, αγνοωντας κλασικα αλλα..
Ενω τοσοι ανθρωποι το αντιληφθηκαν..

Οπως εχουν αντιληφθει και πολλα αλλα..Μαλλον γιατι δεν τα λενε με τσιπουρα ουτε με pm.

Τωρα το τι βλεπω εγω, τι βλεπεις εσυ κ "αλλοι" (η παρεα δλδ), τα λεγομενα του καθενος, το αν υπαρχουν 2 μετρα κ σταθμα, τα κρινουν οσοι μας διαβαζουν. Κ ας μη συμμετεχουν, με φοβο να στοχοποιηθουν κ αυτοι.

Σιγουρα αντιλαμβανομαι αλλιως καποια πραγματα καθως δεν συμφωνει με την αισθητικη ουτε με τις παραστασεις κ τις αρχες μου, λογω παρεας, να πασπαλιζω με καθε λογης δικαιολογιες, προσβολες κ υβρεις προς αλλους, ειδικα αναιτιες. Κανοντας μαλιστα το ασπρο-μαυρο ή εστιαζοντας στην αντιδραση, υποβαθμιζοντας το γεγονος.

Παντως βλεπεις οτι ενω εγω σεβομαι τις ενστασεις σου κ απαντησα στις επιμονες ερωτησεις σου, εσυ αγνοησες τις δικες μου, οπως κ την προηγουμενη φορα στα "προβληματα".

Τελικα μαλλον συμφωνεις με τις υβρεις, γτ οπως εχεις γραψει κιολας, "κουραστηκες να εκθετεις αυτους που η συμπεριφορα τους μοιαζει με αλλοθρησκου. Και τι να κανουμε, καποια πετσια δεν αντεχουν να ακουνε περιεργα για την ομαδα, τους γυρνανε τα μυαλα. Καποιοι ειναι μεγαλωμενοι αλλιως και δε γουσταρουν τετοιες συμπεριφορες.."

Ειδικα με το τελευταιο συμφωνω κ γω..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα σε όλους μας!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Που τη βλέπεις και συ...

Καλημέρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσο βλέπω ήλιο είμαι αισιόδοξος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

simba έγραψε: Λαθος ηταν που δεν το εκανα λιανα, προσθετοντας εξαρχης το "μεμφοντας ξεκαθαρα αλλους" οπως επι 10 φορες εξηγησα μετα, για οσους δεν ηθελαν να το καταλαβουν.
Εσυ επεμενες να το συνδεεις με αλλα πραγματα, επαναλαμβανοντας το μπας κ μεινει τπτ, αγνοωντας κλασικα αλλα..
Ενω τοσοι ανθρωποι το αντιληφθηκαν..

Οπως εχουν αντιληφθει και πολλα αλλα..Μαλλον γιατι δεν τα λενε με τσιπουρα ουτε με pm.

Τωρα το τι βλεπω εγω, τι βλεπεις εσυ κ "αλλοι" (η παρεα δλδ), τα λεγομενα του καθενος, το αν υπαρχουν 2 μετρα κ σταθμα, τα κρινουν οσοι μας διαβαζουν. Κ ας μη συμμετεχουν, με φοβο να στοχοποιηθουν κ αυτοι.

Σιγουρα αντιλαμβανομαι αλλιως καποια πραγματα καθως δεν συμφωνει με την αισθητικη ουτε με τις παραστασεις κ τις αρχες μου, λογω παρεας, να πασπαλιζω με καθε λογης δικαιολογιες, προσβολες κ υβρεις προς αλλους, ειδικα αναιτιες. Κανοντας μαλιστα το ασπρο-μαυρο ή εστιαζοντας στην αντιδραση, υποβαθμιζοντας το γεγονος.

Παντως βλεπεις οτι ενω εγω σεβομαι τις ενστασεις σου κ απαντησα στις επιμονες ερωτησεις σου, εσυ αγνοησες τις δικες μου, οπως κ την προηγουμενη φορα στα "προβληματα".

Τελικα μαλλον συμφωνεις με τις υβρεις, γτ οπως εχεις γραψει κιολας, "κουραστηκες να εκθετεις αυτους που η συμπεριφορα τους μοιαζει με αλλοθρησκου. Και τι να κανουμε, καποια πετσια δεν αντεχουν να ακουνε περιεργα για την ομαδα, τους γυρνανε τα μυαλα. Καποιοι ειναι μεγαλωμενοι αλλιως και δε γουσταρουν τετοιες συμπεριφορες.."

Ειδικα με το τελευταιο συμφωνω κ γω..
:lol: :lol: :lol: Κατι πινεις κι εσυ δεν υπαρχει περιπτωση
Χαλαρωσε,δε σε κυνηγαει κανεις παλικαρι μου.Τοσο σας πειραζει η "Παρεα"?Τοσες φορες σας προσκαλεσαμε
να ρθειτε να συμμετεχετε ,να τα βρειτε οι παρεξηγημενοι και αρνηθηκατε .Μαλλον εσεις ειστε οι ακαταδεκτοι που δε γουσταρετε.Δικη σας επιλογη ειναι και μετα κατηγορειτε για παρεες.Το τσατ ειναι ανοιχτο για ολους κι εκει παρεξηγησεις δεν υπαρχουν μεχρι στιγμης τουλαχιστον.
Στις ερωτησεις δεν απαντησες οπως σου ζητησα μονολεκτικα αλλα παλι με σεντονακια οπου μπερδευεις πολλα και διαφορα(δικηγορος να υποθεσω?)
Γιατο 2ο που διαφωνησα πως θα πεισω καποιον να παει γηπεδο αν δε πω οτι παω πρωτα εγω ακομα δεν απαντησες (3η φορα).Τες πα Προφανως τα χεις με αλλους, τα λες σε μενα και μπερδευεις αυτους που κανουν το σωστο(οπως λες) με καποιους που σε εκαναν(?) προσωπικη επιθεση.Μαλλον τα μπερδεψες λιγακι.
Δεν εχω τιποτα απολυτως μαζι σου,δε σε μισω,το αντιθετο μαλλον,αν και τελευταια ολο "ξυλο" παιζουμε(Shit happens) κι ανησυχώ. :mrgreen:
Για ..την παρεα που λες και ειδικα επειδη μιλαμε συνεχως εχω πει κατ ιδια καποια πραγματα με το ατομο που πιθανολογω οτι αναφερεσαι(ειμαι και μπερδεμενος) οπως θα εκανα μ ενα φιλο .Απο κει και περα δε μπορω να επιβάλλω τιποτα σε κανενα εδω μεσα.Ο καθενας εχει τη δικη του βουληση.Εγω ειπα και στο ντιμ και joshκαι ολους ελατε να τα βρουμε.Μλκια να τρωγομαστε.

ΥΓ και λεγαν εμενα συνομoσιολογο.

ΥΓ2 Για τα κοκκινα θελω λινκ.Ειλικρινα δε θυμαμαι.Στο φορουμ σχεδον περαστικος δε διαβαζω τα παντα πλεον.
gman90

Δημοσίευση από gman90 »

Αυτη η ψυχή ο διγμ4 που ειναι ?ο τζος έφυγε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”