Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μία ανάσα μακριά από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Μαμέ Τιάμ, που σύμφωνα με τον ατζέντη του έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο.
Κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που φαίνεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Μαμέ Τιάμ.
Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός, όπως τόνισε με δηλώσεις του στο PAOK24 ο εκπρόσωπός του τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του Δικεφάλου και αύριο θα κλείσει θετικά η υπόθεσή του.
«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα, νομίζω πως αύριο είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε και τυπικά το θέμα» δήλωσε ο Πάτρικ Μπαστιανέλι με τον παίκτη να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ωστόσο να μην επιβεβαιώνει τίποτα γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.
Ελπιζω να μην παρουμε μονο τον Τιαμ...γιατι ο τεμπελης τατουαζακιας αρχηγος μας δεν θα βγαινει απο την 11αδα.
Ζητανε 6 μυρια για τον Μικου?? Σοβαρα τωρα?? Μυρισαν χρημα εκει στην ομαδα της εργατιας στην Ισπανια και θελουν να μας αρμεξουν κανονικα....αν ηταν 27 οκ ισως να κοστιζε τοσα....οχι ομως 31 χρονων.
1 με 1.5 και πολυ ειναι....ας πιεσει και ο Βενεζουελανος να ερθει να παρει πρωταθλημα στην Σουπαλιγα (αν ξεκινησει ποτε)
Μα εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το οτι προτιμας τον Μικου,ειναι σεβαστοτατο.
Απλα να ξερουμε τι γραφουμε για να καταλαβαινομαστε.
Και δεν εχω τιποτα απολυτως μαζι σου.
Απλα τα πηρα γιατι οταν μιλαγαμε εχθες εγραψα οτι προτιμω τον Βασκεζ μονο και μονο λογω καλυτερης προοπτικης και ας ειναι πιθανον καλυτερος αυτη τη στιγμη ο Βενεζουελανος.
Οταν σου εχω γραψει αυτο δε μπορεις να μου απαντας με αυτο τον τροπο.
Τελος γιατι κουρασαμε και τους υπολοιπους.