5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- Aureliano Buendia
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
makispaspartou έγραψε:Ναι ρε συ το βρήκες είμαι manager του.. Τυγχάνει όμως να είμαι και λάτρης της κοινής λογικής. Για ποια ταχύτητα του Κρέσπο μου μιλάς? Και πού φταίει ο Βαρέλα ας πούμε σήμερα παραπάνω από τον Ίνγκασον? Ο ΠΑΟΚ χαφ δεν έχει και αυτό πληρώνει. Όπως και ταχυδυναμικά μπακ. Εκείνες είναι χτυπητές αδυναμίες. Όχι ο Βαρέλα που έχετε κολλήσει όλοι επειδή παίρνει πολλά λεφτά.
Πάντως χαίρομαι που αντιδράς έτσι όταν κάποιος απλά δεν σου γράφει επαίνους για τα ποσταρίσματά σου αλλά τα κριτικάρει.
Πάλι με τα πολλά λεφτά. Κόλλησε η βελόνα. Γράφω ο δόλιος ότι ουδόλως με απασχολεί το πόσο παίρνει, ότι δεν με νοιάζουν τα μισθολογικά των παικτών, εσύ εκεί, εξακολουθείς να μου προσάπτεις κάτι που δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν ισχύει. Δεν ξέρω σε πόσο πιο καθαρά ελληνικά να το πω: μου είναι αδιάφορο το πόσα παίρνει ο Βαρέλα, δεν του τα δίνω εγώ.
Εγώ προσωπικά, εξ όσων έχω δει, θεωρώ ότι ο Βαρέλα και δη στη θέση του αριστερού στόπερ απέναντι σε ομάδες που πιέζουν ψηλά είναι κίνδυνος-θάνατος. Αυτή είναι η γνώμη μου, όπως και το ότι οι Ίνγκασον-Κρέσπο είναι το λιγότερο επικίνδυνο δίδυμο. Όχι καλό, ούτε ιδανικό, αλλά το λιγότερο επικίνδυνο. Από τους 4 της τετράδας, όπως ξαναείπα, μόνο τον Ίνγκασον θα κρατούσα και όχι βασικό. Έχεις άλλη γνώμη; Κανένα πρόβλημα, μπορείς να την εκφράσεις ήρεμα κι ωραία (όχι, όπως φαίνεται, αλλά τέλος πάντων)
Όσο για την αστεία προσβολή ότι τάχα μου θέλω μόνο τεμενάδες, αγαπητέ Καρτέσιε του φόρουμ, δεν αντιδρώ στην κριτική ή στη διαφωνία, αλλά στη μονοκόμματη αγένεια.
ΥΓ: το πόσο έχει προσφέρει ο Βαρέλα και το πόσο μέσα στην καρδιά μου τον έχω για όσα προσέφερε παίζει να το έχω γράψει 1.000 φορές.
βετερανος, αθλιος αμυντικα πλεον και εκνευριστικος οταν χαλαει ολα τα στημενα
- Amsterdamer_87
Δεν μαζευετε λιγο τις καρακαηδονες τις γυναικες σας !!!!
Αντε με τα νευρα μας παιζετε !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Κυρ 14 Μαρ 2021, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν.
Γενική διάλυση.
Αυτή η εικόνα αποσύνθεσης και διάλυσης σε πάρα πολλά θέματα γύρω από την ομάδα,
θέλει ''τανκς'' και ''ερπύστριες'' για να διορθωθεί.
Γενική διάλυση.
Αυτή η εικόνα αποσύνθεσης και διάλυσης σε πάρα πολλά θέματα γύρω από την ομάδα,
θέλει ''τανκς'' και ''ερπύστριες'' για να διορθωθεί.
-
ΕΛΕΟΣ,
ΙΒΑΝ σταματα αυτη την ΑΗΔΙΑ που γινετε στο ινσταγκραμ.
- Salvador Allende
Το ξαναείπα. Αυτή η ομάδα πρέπει να διαλυθεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Στην άμυνα κρατάμε μόνο Αντρέ, Περέιρα. Όλοι οι άλλοι ελεύθεροι, δανεικοί δεν ξέρω μακρυά από την ομάδα και αυτοί και η γκαντεμιά τους και το τοξικό περιβάλλον τους.
@Berse το ότι χουντοποίησες το ζήτημα χρήσει ίσως άλλου είδους ανάλυσης
- bersekeros
Φίλε για να μην είμαι οφ τόπικ, μέσα σε εισαγωγικά το έβαλα.Salvador Allende έγραψε:Το ξαναείπα. Αυτή η ομάδα πρέπει να διαλυθεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Στην άμυνα κρατάμε μόνο Αντρέ, Περέιρα. Όλοι οι άλλοι ελεύθεροι, δανεικοί δεν ξέρω μακρυά από την ομάδα και αυτοί και η γκαντεμιά τους και το τοξικό περιβάλλον τους.
Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Θέλει αυστηρή πειθαρχία έτσι όπως έχει γίνει η ομάδα. Χτυπάει διάλυση.
Χρειάζεται ''στρατιωτικός νόμος'' στην ομάδα. ΝΑΙ, χρειάζεται ''χούντα''.
Θα αρχίσει η διάλυση και το ένα, θα φέρει το άλλο. Με αλυσιδωτές αντιδράσεις.
Δεν νομίζω ότι αν διαλυθεί τελείως η ομάδα, θα μπορέσει να ξανακτιστεί, γιατί η οικονομική καταστροφή θα είναι τεράστια, από μία μη έξοδο στην Ευρώπη.
Θα αρχίσει και έχει ήδη αρχίσει η γκρίνια για τον Ιβάν. Ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει αυτό;
Οντως απιστευτο, τι μπαχαλο ειναι αυτο ρε φιλε....Amsterdamer_87 έγραψε:Δεν μαζευετε λιγο τις καρακαηδονες τις γυναικες σας !!!!
- Sick Bastard
Δεν κατάλαβα, αν μπορεί ο Γιωργάκης, μπορεί και η γυναίκα του Βαρέλα.paok düsseldorf έγραψε:ΕΛΕΟΣ,
Και η γυναίκα του Γκαρσία.
Και όποιος θέλει βασικά. Ελεύθερο μέσο είναι.
επειδη δεν ασχολουμαστε ολοι με το ινσταγκραμ, τι εγραψε;Amsterdamer_87 έγραψε:Δεν μαζευετε λιγο τις καρακαηδονες τις γυναικες σας !!!!
- Amsterdamer_87
Σχολιασε αρνητικα τους Ινγκα και Κρεσπο για το χθεσινο ματςAzrael έγραψε:επειδη δεν ασχολουμαστε ολοι με το ινσταγκραμ, τι εγραψε;Amsterdamer_87 έγραψε:Δεν μαζευετε λιγο τις καρακαηδονες τις γυναικες σας !!!!
Η γυναίκα το Βαρέλα ειρωνεύτηκε τους Ίγκανσον και Κρέσπο για τα γκολ που φάγαμε από το βάζελο, μάλλον γιατί ο δικός της δεν έπαιξε. Προφανώς έφτασαν στα αυτιά της κυρίας φήμες περί προθέσεων της ΠΑΕ για περιορισμό των απολαβών ή αποδέσμευση του καλού της το καλοκαίρι και προσπαθεί να ισχυροποιήσει τη θέση του μέσα στην ομάδα.
Κατά τα άλλα μια χαρά τσίρκο γίναμε. Ότι γουστάρει κι αγαπά ο καθένας κάνει.
Δίκιο έχει ο bersekeros, βούρδουλα θέλουν όλοι μέσα στην ομάδα.
Αλλά ποιος να κάνει το ψυχικό???
- Ο Ιβάν, άγνωστο για ποιους λόγους, είναι εδώ και πολύ καιρό μακριά από την ομάδα, μεταφορικά και κυριολεκτικά.
- Ο Γιώργος δεν το'χει. Μπέρδεψε το πραγματικό ποδόσφαιρο με το manager και το insta.
- Οι υπόλοιποι της διοίκησης νοιάζονται μόνο να πέφτει κάθε μήνα ο μισθός κι από δω παν και οι άλλοι.
- Ο Πάμπλο έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
- Οι παίχτες σκορποχώρι.
Και μέσα σε όλα αρχίζουν και τα play off από εβδομάδα.
Δυστυχώς αν δε γίνει κάτι άμεσα πάμε για.... ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9SpTiX-2Utg[/youtube]
Κατά τα άλλα μια χαρά τσίρκο γίναμε. Ότι γουστάρει κι αγαπά ο καθένας κάνει.
Δίκιο έχει ο bersekeros, βούρδουλα θέλουν όλοι μέσα στην ομάδα.
Αλλά ποιος να κάνει το ψυχικό???
- Ο Ιβάν, άγνωστο για ποιους λόγους, είναι εδώ και πολύ καιρό μακριά από την ομάδα, μεταφορικά και κυριολεκτικά.
- Ο Γιώργος δεν το'χει. Μπέρδεψε το πραγματικό ποδόσφαιρο με το manager και το insta.
- Οι υπόλοιποι της διοίκησης νοιάζονται μόνο να πέφτει κάθε μήνα ο μισθός κι από δω παν και οι άλλοι.
- Ο Πάμπλο έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
- Οι παίχτες σκορποχώρι.
Και μέσα σε όλα αρχίζουν και τα play off από εβδομάδα.
Δυστυχώς αν δε γίνει κάτι άμεσα πάμε για.... ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9SpTiX-2Utg[/youtube]