Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από nikolasf »

Κιθαριστα και εγω οπως και ο Ιβαν φαντζομαι ηθελε πολυ αυτη την αδεια. Καθε επιχειρηματικη προσπαθεια εχει ενα οριο κοστους οφελους. Αξιζει το κοστος, οταν το επιθμητο αποτελεσμα μπορεις να το πετυχεις με λιγοτερο κοστος και αφου εχεις αναγκασει αντιπαλους να ανοιξουν τα χαρτια τους και να δεσμευσουν σημαντικα ποσα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ήδη είναι παρελθόν η τηλεόραση παρέα με τις εφημερίδες..

Το δυναμικό κοινό δεν τις ανοίγει καν,οι μεγαλύτεροι σε ηλικία βλέπουν καμιά τουρκικη σειρά.

Οι συνταξιούχοι έμειναν που ακούνε και επηρεάζονται.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Sera4 έγραψε:ελα μ@υνι στον τοπο σου που λενε και στο χωριο μου...

ρε παιδια να με κανει ο ιβαν ενα προπονητικο ευρωπαικου επιπεδου να το πανηγυρισω...να με αναβαθμισει ο ιβαν την τουμπα σε ευρωπαικα στανταρ να το πανηγυρισω...να με σηκωνει κουπες ο ιβαν με την ομαδαρα που θα κανει να μην με μαζευετε απο τα πανηγυρια...

τι στο διαολο να πανηγυρισω και να κραξω αν παρει ή δεν παρει ενα καναλι, ενα λιμανι, ενα ξενοδοχειο δεν ξερω και εγω τι???τι με κοφτουν οι επιχειρηματικες νικες και ηττες του??οσες θελει να εχει??

και ποια δυναμικη των καναλιων σε σχεση με τις ομαδες πλακα κανετε??οποιος μπορει ας μου τα κανει ψιλα για να καταλαβω και εγω...οτι θα επαιρνε ο σαββιδης καναλι δηλαδη και θα επαιζε ολη μερα το γκολ του βρυζα στο χαιμπουρι με υποκρουση απο πισω "μαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας"? και στα διαλειμματα θα επαιζε κοτσαρι και σερα??

παρεπιπτοντως για αυτους που κατεχουν η ανερχομενη δυναμικη του ιντερνετ εχει κανει την τηλεοπτικη ενημερωση να συρρικνωθει σαν το μοριο οταν πας στους -50 βαθμους στην ανταρκτικη :ugeek:
Αυτο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ξέρετε ποιο ήταν το μέσο που έγραψε ιστορία τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα. Δεν ξέρετε;
Ένας μόνο τα κατάφερε, αλλά τον έφαγαν...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε:Ήδη είναι παρελθόν η τηλεόραση παρέα με τις εφημερίδες..

Το δυναμικό κοινό δεν τις ανοίγει καν,οι μεγαλύτεροι σε ηλικία βλέπουν καμιά τουρκικη σειρά.
Και κάποιοι νεώτεροι...
(αν και δεν τις βλέπω - όσες βλέπω - από την τηλεόραση)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Sera4 έγραψε:ελα μ@υνι στον τοπο σου που λενε και στο χωριο μου...

ρε παιδια να με κανει ο ιβαν ενα προπονητικο ευρωπαικου επιπεδου να το πανηγυρισω...να με αναβαθμισει ο ιβαν την τουμπα σε ευρωπαικα στανταρ να το πανηγυρισω...να με σηκωνει κουπες ο ιβαν με την ομαδαρα που θα κανει να μην με μαζευετε απο τα πανηγυρια...

τι στο διαολο να πανηγυρισω και να κραξω αν παρει ή δεν παρει ενα καναλι, ενα λιμανι, ενα ξενοδοχειο δεν ξερω και εγω τι???τι με κοφτουν οι επιχειρηματικες νικες και ηττες του??οσες θελει να εχει??

και ποια δυναμικη των καναλιων σε σχεση με τις ομαδες πλακα κανετε??οποιος μπορει ας μου τα κανει ψιλα για να καταλαβω και εγω...οτι θα επαιρνε ο σαββιδης καναλι δηλαδη και θα επαιζε ολη μερα το γκολ του βρυζα στο χαιμπουρι με υποκρουση απο πισω "μαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας"? και στα διαλειμματα θα επαιζε κοτσαρι και σερα??

παρεπιπτοντως για αυτους που κατεχουν η ανερχομενη δυναμικη του ιντερνετ εχει κανει την τηλεοπτικη ενημερωση να συρρικνωθει σαν το μοριο οταν πας στους -50 βαθμους στην ανταρκτικη :ugeek:
ρε, γάμησέ το, τι ασχολείσαι;
berry

Δημοσίευση από berry »

Οντι με συγχωρείς αλλά...αν δεν έπαιρνε άδεια ο χοντρός με τον αφραγκουζο....κλαιν. Αλλα θα δημιουργούν κλιμα κ θα διαβάλουν συνειδήσεις. Τώρα τα....ξεπερασμένο ΜΜΕ η τηλεοραση....
Οσα δε φτανει η αλεπού.
Ενας μα ένας πριν τη δημοπρασία των αδειών δεν το είπε. Εκτος το είπε κάποιος και του ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά που δεν το γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Κάνε τον ΠΑΟΚ μόνιμο πρωταθλητή και άσε τους γαβροβάζελους στα κανάλια τους να σε παίζουν αναγκαστικά πρώτη προβολή...Αυτό είναι κ@υλα....Και είναι και τζάμπα...

ΥΓ Μ αρέσει που δεν πήρες για να πεισμώσεις.''Νιαμου κανάλια εσείς κι εγώ απ έξω?Δε θα σας αφήσω τίτλο για τίτλο..''
Αυτό θέλω να σκέφτεται...
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ο Έλληνας μετά τη κρίση 2010 κ μετά, κλείστηκε στο σπίτι του.
Τι κανει στο σπίτι του;
Δεν βλέπει τιβι; Τότε τι σχολιάζουν όλοι οι πελάτες μου καθημερινά ρε παιδιά, γιατί μιλάμε για την αλήτικη Κυριακή και το γκολ του αφραγκουζου; Μη λέμε οτι θελουμε. Στα 20 σου δεν βλέπεις γιατί δεν είσαι κ ποτε σπίτι. Έχανες και ειδήσεις παλιότερα Προ internet. Στα 35-40 αρχίζεις να ξαναβλέπεις. Στο τουιτερ τότε τι σχολιάζει τόσος κόσμος απο ταλεντ σόου μέχρι εκπομπές μαγειρικής! Μη μιλήσω για Μενεγάκη. (βλέπε καρανικα).
Μη λέμε οτι θελουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Παρ 02 Σεπ 2016, 10:52, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και όχι μόνο ο Έλληνας
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Εσείς που λέτε πως η τηλεόραση πεθαίνει...

Μέχρι να πεθάνει αυτοί που αγόρασαν άδειες θα έχουν κάνει απόσβεση και θα εχουν επωφεληθεί έμμεσα ή άμεσα από την τεράστια δύναμη της τηλεόρασης.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τιποτα αλλο δε σας πειραξε εκτος απο το οτι πηρε αδεια ο χοντρος,ουτε Αλαφουζος ουτε τιποτα.
Πως θα απαντατε τωρα στους γνωστους και στους φιλους σας η πως θα την λετε στους γαυρους;
Α το τι εχει να ακουστει απο τους ραδιοφωνατζηδες της πολης δε λεγετε.
Εχεις να φας πολεμο Ιβαν,ουτε ψιλος στο κορφο σου.
Αν γινει και κανα στραπατσο στο πρωταθλημα με νεους χαλιφηδες,βρες τρυπα να κρυφτεις.
Αιμα θα ζητανε οι ελληναραδες νεοΠΑΟΚτσηδες.

Υ.Γ Ακου 75 μυρια για αδεια ελληνικου τηλεοπτικου σταθμου. :o
Ο πολεμος ξεκινησε συντονιστειτε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

obanebane έγραψε:Τιποτα αλλο δε σας πειραξε εκτος απο το οτι πηρε αδεια ο χοντρος,.
Θα μεταδώσει live τη στιγμή της σύλληψής του!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πραγματικά ρε παιδιά δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν ούτε και έχω κάποιου είδους ανώτερη άποψη κλπ.

Αλλά ειλικρινά πιστεύω οτι η μεγάλο κομμάτι του κόσμου διακατέχεται από τεράστια κόμπλεξ και έναν υφέρποντα ραγιαδισμό ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.

Κάθε μα ΚΑΘΕ φορά πασχίζουμε κυριολεκτικά να προσβάλλουμε, να μειώσουμε και να λοιδωρήσουμε όσους έχουν σχέση με εμάς, και να παρουσιάσουμε ως ΑΝΙΚΗΤΟΥΣ, ΣΟΒΑΡΟΥΣ, ΙΣΧΥΡΟΥΣ και ΝΙΚΗΤΕΣ τους αντιπάλους.

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως αυτό το κάνουμε από μια γελοία προσέγγιση ΔΗΘΕΝ ειλικρίνειας, και ντομπροσύνης. Αλλά είναι αυταπόδεικτο πως κάτι τέτοιο είναι ψέμα, καθώς ΠΟΤΕ δεν κάνουμε το ίδιο όταν κάποιος σχετικός με εμάς είναι νικητής ή σοβαρός ή φερέγγυος. ΜΟΝΟ όταν χάνουμε την έχουμε αυτή τη γαμημένη ειλικρίνεια και "αναγνωρίζουμε" πόσο λίγος ήταν ο "δικός μας". Όταν οι άλλοι τόσες δεκαετίες ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ και έχουν γαμήσει τα πάντα για τη τσέπη τους, τους παρουσιάζουμε ως κιμπάριδες.

Επί του πρακτέου, θεωρώ οτι η συγκεκριμένη διαδικασία καθώς και η έκταση που πήρε το θέμα πανελλαδικώς, είναι η πιο χειροπιαστή ΑΠΟΔΕΙΞΗ του πόσο πάτο έχουμε πιάσει.

Μιλάμε για ένα τομέα στον οποίο κυριαρχούσε όλα τα χρυσά χρόνια, η απόλυτη σκατίλα.

Μιλάμε για ένα τομέα για τον οποίο ΚΑΝΕΙΣ δεν νοιάζεται για το προϊόν, αφού είναι ξεκάθαρο πως αυτό έχει ΠΕΘΑΝΕΙ και δεν έχει το παραμικρό ουσιαστικό κέρδος επιχειρηματικά.

Μιλάμε για ένα τομέα στον οποίο ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες είχαν ΑΛΛΑ προσωπικά συμφέροντα (ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ο Σαββίδης μπορεί να είναι χαζοχαρούμενος, αγαθός, ηλίθιος και κολλημένος ρώσος, αλλά μες τη βλακεία του ΔΕΝ ήθελε ούτε να αποφύγει τη φυλακή, ΟΥΤΕ να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, ΟΥΤΕ να γίνει διαπλεκόμενος στο Ελλαδιστάν. Έχει δικούς του νταλκάδες που μπορεί να μη μας βρίσκουν σύμφωνους, να μη μας ενθουσιάζουν και να μη μας νοάζουν, αλλά ΣΚΟΥΠΙΔΙ σαν τους άλλους, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ).

Μιλάμε για έναν τομέα ο οποίος έπρεπε να έχει ρυθμιστεί από το 1985 και φτάσαμε να συζητάμε ΓΙΑΤΙ ρυθμίζεται το 2016.

Μιλάμε για ένα τομέα ο οποίος δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να προσφέρει και ουσιαστικά ΟΛΟΙ οι Έλληνες το δέχονται ως πρώτο θέμα συζήτησης γιατί ΞΕΡΟΥΝ οτι μέσω της τιβί θα επιχειρηθεί η διαιώνιση της ΣΚΑΤΙΛΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ!!!!
Δηλαδή πόσο πιο ΔΟΥΛΟΙ? πόσο πιο ΜΟΥΛΟΙ?

Και μέσα σ όλα αυτά κάνει και ο Ιβάν το παιχνίδι του, δεν πετυχαίνει αυτό που ήθελε αλλά ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ το αυτονόητο, οτι τα λεφτά που δόθηκαν είναι εξωφρενικά και οι λόγοι εμφανείς, κι όμως εμείς εκεί, επιμένουμε οτι ο Ιβάν δεν τα κατάφερε!

Ε στα παπάρια μου ρε φίλε αν δε πήρε άδεια ο Ιβάν.

Στα παπάρια μου οχι μόνο επειδή δεν έχει ΕΥΘΕΙΑ σύνδεση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και επειδή η αποτυχία αυτή δε σημαίνει και τίποτα απολύτως! Αν τα χρέη που πλήρωσε ο Σαββίδης τα παρομοίωσε με τσαϊ 9 εκατομμυρίων, τότε ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, τα 70 εκατομμύρια για ένα γελοίο παιχνίδι εντυπώσεων και δήθεν "ισχύος", ισοδυναμούν με ένα ποτήρι σαμπάνια σε βραδινό πάρτι ξοφλημένων αστών κάπου στην Εκάλη.

Να χαμε να λέγαμε και έλα να σου πω Ντέπυ μου τι έκανε ο άντρας μου χτες.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

τα 60κατι θα μπουνε σε νεα αμκ ; :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”