Igor Tudor
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Igor Tudor
Τωρα που ειδα το βιντεο της προπονησης,καλος μου φανηκε ο τουντορ σαν σεντερ φορ.Δεν βγαζει και δελτιο λεω εγω να εχουμε μια ακομη λυση μπροστα.Παρα πολυ καλο τελειωμα εκανε παντως στο τελος της προπονησης.
Ωραίος και ψύχραιμος ο Ίγκορ!! Τακούνι, δοκάρι και καπάκι κεφαλιά πλασαριστή στην άλλη γωνία!!
Μακάρι να "παίξει" έτσι και την Παρασκευή στη συνέντευξη!!!!!
Πάντως σήμερα που έχουν απεργία οι κ@λοαρδ είδατε τι ησυχία επικρατεί στο φόρουμ; Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

Πάντως σήμερα που έχουν απεργία οι κ@λοαρδ είδατε τι ησυχία επικρατεί στο φόρουμ; Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

-
- Mr Ξερόλας 2019
Μα γι'αυτο εκανε προπονηση ρε goran64 για να'ναι ετοιμος λεμε.Αντε ας βαλω και γω καμοια φατσα.Ντο πραμα εν αουτη η τεχνολογιαν μο τη μανα νατ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 13 Νοέμ 2015, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: επεξεργάστηκε. μαντάρα τα είχες κάνει! :) :) :)
Λόγος: επεξεργάστηκε. μαντάρα τα είχες κάνει! :) :) :)
Καλημέρα σε όλους!! Τheo-drama ήθελα να ξέρω τι ακριβώς κάνεις κι αντί για "φατσούλες" βγαίνουν...λεξούλες!!!

- ace79grpaok
Εγώ όσο ακούω στο ράδιο τον πολκα να διαφημιζει την συνέντευξη τουντορ τόσο με ζωνουν τα φίδια .
goran 64 έγραψε:Ωραίος και ψύχραιμος ο Ίγκορ!! Τακούνι, δοκάρι και καπάκι κεφαλιά πλασαριστή στην άλλη γωνία!!
Πάντως σήμερα που έχουν απεργία οι κ@λοαρδ είδατε τι ησυχία επικρατεί στο φόρουμ; Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι οι αρδ φταινε, οχι εμεις που ειμαστε μ

-
- Mr Ξερόλας 2019

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
τούντορα, στο γράφω εδώ πριν δώσεις τη συνέντευξη
είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ που βγαίνεις στους συνδεσμίτες και μιλάς απευθείας στον κόσμο του ΠΑΟΚ
δείχνεις περίτρανα 3 πράγματα, πολύ σημαντικά
α) σέβεσαι τον ΠΑΟΚΣΗΔΙΚΟ λαό και τον τιμάς με αυτό τον τρόπο.
β) δεν κρύβεσαι, βγαίνεις στα ίσια, δείχνεις ότι μας γουστάρεις και δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. γενικότερα δεν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου
γ) δείχνεις ότι δε βλέπεις τον εαυτό σου σαν έναν περαστικό, σαν έναν που θα περάσει και το μυαλό του είναι ήδη αλλού. δείχνεις ότι γουστάρεις την ΠΑΟΚΑΡΑ και γι αυτό ασχολείσαι με τέτοια αμεσότητα
από μένα ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ για φέτος
είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ που βγαίνεις στους συνδεσμίτες και μιλάς απευθείας στον κόσμο του ΠΑΟΚ
δείχνεις περίτρανα 3 πράγματα, πολύ σημαντικά
α) σέβεσαι τον ΠΑΟΚΣΗΔΙΚΟ λαό και τον τιμάς με αυτό τον τρόπο.
β) δεν κρύβεσαι, βγαίνεις στα ίσια, δείχνεις ότι μας γουστάρεις και δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. γενικότερα δεν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου
γ) δείχνεις ότι δε βλέπεις τον εαυτό σου σαν έναν περαστικό, σαν έναν που θα περάσει και το μυαλό του είναι ήδη αλλού. δείχνεις ότι γουστάρεις την ΠΑΟΚΑΡΑ και γι αυτό ασχολείσαι με τέτοια αμεσότητα
από μένα ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ για φέτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Παρ 13 Νοέμ 2015, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.