Frank Arnesen
- PAOK_Antarctica
Re: Frank Arnesen
Η αλήθεια είναι πως όταν ανακοινώθηκες κανείς δεν περίμενε ότι θα έμπαινε Φλεβάρης και η ομάδα θα είχε αυτήν την εικόνα.
joshua έγραψε:Αυτο ειναι στο χερι του Σαββιδη να το αποφασισει και αν θελει να συνεχισει τα εγκληματα του.
Ο σαββιδης η ο αρνεσεν ειναι οι εγκληματίες;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Προφανως ο Σαββιδης,ο Αρνεσεν για μενα δεν ειναι πλεον το αφεντικο στην ομαδα και αν εχει καποιες ευθυνες ειναι που το αποδεχεται.MANIAKOS έγραψε:joshua έγραψε:Αυτο ειναι στο χερι του Σαββιδη να το αποφασισει και αν θελει να συνεχισει τα εγκληματα του.
Ο σαββιδης η ο αρνεσεν ειναι οι εγκληματίες;
- desperando
- Επικοινωνία:
Χαλας το βιογραφικο σου μιστερ. Αλλα ειναι πολλα τα μπικικινια και ζοριζεσαι να τα απαρνηθεις. Κριμα
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
- PAOK_Antarctica
Εντάξει, υποτίθεται πως τον χρυσοπληρώνουμε για να μην φτάνουμε στην τελευταία μέρα των μεταγραφών για να αγχωνόμαστε αν θα έρθει ο Τσάβεζ και ο Βελλίδης. Τον χρυσοπληρώνουμε για να βρίσκει και να φέρνει παίκτες σαν τον Τσίμιροτ και τον Ροντρίγκες, για να διαπραγματεύεται με παίκτες σαν τον Μπερμπάτοφ. Να διακρίνει τα κενά της ομάδας και να τα καλύπτει έγκαιρα, όχι να μπαίνει ο Φλεβάρης και να έχουμε ακόμα βασικές ελλείψεις.
Βελλίδη, Χατζηισαία και Τσάβεζ μου έφερνε και ο ΖΒ, δεν χρειάζεται να δίνουμε 1.5 μύριο.
Δεν είναι υπερβολή ούτε ψέμα να πούμε πως, αν οι μεταγραφές μείνουν ως έχουν, τότε δεν είχε καθόλου καλή επίδοση αυτήν την περίοδο.
Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να φύγει. Σημαίνει πως πρέπει να βάλει τα δυνατά του κι αυτός, όπως όλοι.
Βελλίδη, Χατζηισαία και Τσάβεζ μου έφερνε και ο ΖΒ, δεν χρειάζεται να δίνουμε 1.5 μύριο.
Δεν είναι υπερβολή ούτε ψέμα να πούμε πως, αν οι μεταγραφές μείνουν ως έχουν, τότε δεν είχε καθόλου καλή επίδοση αυτήν την περίοδο.
Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να φύγει. Σημαίνει πως πρέπει να βάλει τα δυνατά του κι αυτός, όπως όλοι.
Μαλλον ο Ιβαν εχει μαζεψει και ακουει πολλους παρατρεχαμενους, αφοπλιζοντας τον Φρανκ.
Αυτη την εντυπωση εχω σχηματισει. Μπορει να κανω και λαθος, αλλα δεν βλεπω οι κινησεις του Φεβρουαριου να κολλανε σε αυτες του καλοκαιριου....
Αυτη την εντυπωση εχω σχηματισει. Μπορει να κανω και λαθος, αλλα δεν βλεπω οι κινησεις του Φεβρουαριου να κολλανε σε αυτες του καλοκαιριου....
- desperando
- Επικοινωνία:
εσυ ποσα θα εδινες να διαχειριστει καποιος που εφερε με μεταγραφη στον ΠΑΟΚ αυτον τον τερματαMANIAKOS έγραψε:Ειδικά για δεκάρι κανει μπαμ οτι το αφεντικό κανει σκόντο
εγω προσωπικα ουτε σεντ
Ειναι ξεκαθαρα επιλογη Τουντορ ο Βελλιδης,αν ηταν αλλιως δεν θα εμπαινε η οψιον αγορας για το καλοκαιρι.
Για να το τελειωσω,ο Βελλιδης ειναι δανεικος με ενοικιο 100 χιλιαρικα και αυτο δεν χωραει καμια αμφισβητηση.
Οκ ντεσπε, πιασου απο μια ατυχη 6μηνη επιλογη επειδη ο Ιγκορ εφαγε σκαλωμα, μηδενισε τονα, κραχτε τον μαζι με τον τζος καθε 4 μερες ενω ο αλλος δεν του δινει χρηματα επειδη ειναι "δυσαρεστημενος" και μεινε με Ιβαν-ΝΒ να δεις μεγαλεια...
Ειχα πει το καλοκαιρι, ειναι στοιχημα Ιβαν να μην τον ξενερωσει/ακυρωσει και σε μια τοσο απιστευτη χρονια με 30 θλασεις και 37 ματς απο αρχες ιουλη, ικανος ειναι σε 4 μηνες να το καταφερει..
Ειχα πει το καλοκαιρι, ειναι στοιχημα Ιβαν να μην τον ξενερωσει/ακυρωσει και σε μια τοσο απιστευτη χρονια με 30 θλασεις και 37 ματς απο αρχες ιουλη, ικανος ειναι σε 4 μηνες να το καταφερει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 30 Ιαν 2016, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.