Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sourme αν θες γραψε 4-5 ποντιακα τραγουδια (τιλους) με καλη λυρα. Αυτα που θεωρεις τοπ σε επιπεδο παιξιματος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οκ κατ...
Το απογευματακι θα στα χω...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Λελευω σε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στειλε μια στο mail τι ακριβως ψαχνεις για να σου γραψω και για το καθενα 2-3 πραγματα...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Παίδες δεν αισθάνομαι και τόσο καλά τελευταία στο φόρουμ ειδικά μετά από τις απόψεις ορισμένων συνφορουμιτών στο τοπικ του τελευταίου Ποδοσφαιρικού ματς.... Νοιώθω ξένος εδώ μέσα και μύγα μέσα στο γάλα... :? :? :? :?
Ίσως ήταν καλό να αραιώσω λίγο... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Για καφέ πάντως είμαι διαθέσιμος 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ξεκόλλα.

οι απόψεις είναι για να τις συζητάμε. οκ, μπορεί το πνεύματα που και που λίγο να οξύνονται αλλά οκ, πάντα πιστεύω ότι βγαίνει μια α΄άκρη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nikolasf έγραψε:Παίδες δεν αισθάνομαι και τόσο καλά τελευταία στο φόρουμ ειδικά μετά από τις απόψεις ορισμένων συνφορουμιτών στο τοπικ του τελευταίου Ποδοσφαιρικού ματς.... Νοιώθω ξένος εδώ μέσα και μύγα μέσα στο γάλα... :? :? :? :?

Ναι ρε Νικόλα, αραίωσε και συ ρε παλικάρι μου να μείνουμε όλοι κι όλοι δυό τρία "μαντρόσκυλα" εδώ μέσα κι οι moderators για να "φυλάξουμε Θερμοπύλες"...

Διαφωνώ κάθετα με την απόφαση σου (έστω και προσωρινή κι αν φυσικά δεν συντρέχει κανένας άλλος σοβαρός λόγος) και σε παρακαλώ να την ανακαλέσεις άμεσα...Μην χάνεις το κουράγιο σου εξ αιτίας όποιων "αχαρακτήριστων"...

Πολλοί τρελαθήκαμε λίγο ή πολύ μ αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες δύο μέρες αλλά δεν είναι το πιο σωστό να "νιώθουμε και ξένοι" μέσα στο σπίτι μας, ούτε να το εγκαταλείψουμε σε πείσμα πολλών (πλέον) εδώ μέσα ... ;)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

K_geo έγραψε:ξεκόλλα.

οι απόψεις είναι για να τις συζητάμε. οκ, μπορεί το πνεύματα που και που λίγο να οξύνονται αλλά οκ, πάντα πιστεύω ότι βγαίνει μια α΄άκρη.
Φίλε, έχω γράψει δεκάδες σελίδες για να στηρίξω τον Μπόλονι και εξαιτίας του τρόπου που διώχθηκε έγραψα χιλιάδες για να φύγει ο Σπυριάρης... Ίσως ήταν λάθος, :? :? :? οπότε έγραψα άπειρες για να στηρίξω τον Χούμπ και στη συνέχεια τον Αναστασιάδη. 8-) 8-)

Και όταν και όπου έκανα λάθος δεν φοβήθηκα την κωλοτούμπα και το παραδέχτηκα εγγράφως!!! ;)

Δεν με χαρακτήρισε κανείς που διαφωνούσε μαζί μου ούτε "γάυρο" ούτε αλλόθρησκο. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Το γαμημένο πέναλτι ήταν πέναλτι που να πάρει.... 9 στις 10 θα το σφύριζαν στην Ευρώπη. :ugeek:
Απλά αν το κέρδιζε ο Μπερμπάτοφ θα μιλούσαμε για την ποιότητά του. :geek: :geek: :geek:

Την προσωπολατρία και την προσωπομησία ορισμένων αντιπαθώ εδώ μέσα και κουράζομαι.... :cry: :cry:

Οκ θα ηρεμήσω λίγο και θα το ξανασκεφτώ!!!
,
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

κοιτα επειδη λογικα μαλλον αυτα που εγραψα αποτελεσαν την αφορμη για να σπαστεις ετσι ασχημα αν ενιωσες οτι σε χαρακτηρισα γαυρο σου ζηταω συγνωμη.
απ την δικη μου οπτικη γωνια δεν υφισταται πεναλτι(μου φαινεται αστειο να το συζηταμε κιολας).κι ο μεσσι να το κερδιζε το ιδιο θα γραφα.
τι να πω ρε παιδια η κανω λαθος(που δεν το πιστευω :mrgreen: ) η εχετε υπερβολικη αγαπη για την ομαδα που θολωνει η κρισης σας..
τεσπα,καλη καρδια απο μενα κι ελπιζω να μην το κρατησεις μανιατικο :D
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Παοκάρα23 δεν είσαι μόνο εσύ και οι χαρακτηρισμοί αλλά η νοοτροπία.
Εγώ πέναλτι το είδα ακόμα και αν το έπαιρνε ο gay, απλά γιατί έτσι το είδα και έτσι το αντιλαμβάνομαι όσες φορές και να το δώ ακόμα και σε αργή κίνηση βλέπω επαφή, μπάλα αλλού, κλπ....

Η νοοτροπία με χαλάει και η σπουδή να αποδειχθεί ότι ήταν μούφα. :? :? :? :?
Δεν αντιλαμβάνομαι ποιον και τι εξυπηρετεί!!!!!

Να τσακωθώ με έναν "γαύρο" γιατί βλέπει μια φάση υπέρ της ομάδας του που δεν βλέπω εγώ το καταλαβαίνω... βλέπουμε με διαφορετικά μάτια (και όχι λόγο ομάδας που υποστηρίζουμε αλλά λόγω διαφορετικής νοοτροπίας, και γιαυτό τον αποκαλώ "γαύρο" και όχι ¨οπαδό του ολυμπιακού").

Αλλά τζάμπα συζητάω.... Ίσως τα ξαναπούμε στο μέλλον ψυχραιμότερα... Τώρα κρίνω ότι κάνουμε κακό στον εαυτό μας και προπαντός στη ομάδα!!!

ΤΕΣΠΑ
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ.... ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

nikolasf έγραψε:Παίδες δεν αισθάνομαι και τόσο καλά τελευταία στο φόρουμ ειδικά μετά από τις απόψεις ορισμένων συνφορουμιτών στο τοπικ του τελευταίου Ποδοσφαιρικού ματς.... Νοιώθω ξένος εδώ μέσα και μύγα μέσα στο γάλα... :? :? :? :?

Καλα είσαι σοβαρός; να αραιωσεις γιατί επειδή τα λες πολύ σωστά αλλά και όπου διαφωνώ μαζί σου εκτιμώ πολύ την άποψη σου γιατί αισθάνομαι ότι έχουμε την ίδια αγωνία όπως πολλοί άλλοι την γιγαντωση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Κι επαθε συγκοπή το φορουμ :mrgreen: οποτε...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σωστόοοοοοοοοοςςςςςςςς

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα...Χρόνια πολλά σε όλους και φυσικά στις Ευγενίες που έχουν την ονομαστική τους εορτή σήμερα...Να τις χαίρεστε όσοι έχετε στην οικογένεια σας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”