14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ε, τι να πει, αν είχε κάνει τα στοιχειώδη ο Δ.Σ. το ματς δεν θα είχε αντίξοες συνθήκες, θα ήταν ένα άνετο μεσημεριανό ματς.
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Α ρε σαλπι ,τα χρονια περασανε και δυστηχως δεν φαινεται οτι αξιζεις πελον για βασικος... Ειδικα αυτο που χανεις στην διπλη ευκαιρια δεν χανεται.. ολοκληρη γωνια αριστερα και την στελνεις στην κλειστη του?
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Δυστυχως δεν μπορει να προσφερει πια ουτε καποια στοιχειωδη.Απο το παγκο και αν...........Παλαιμαχος.Και φυσικα εδω ειμαστε να μας πεταξει τα ματια εξω,να μας διαψευσει για καλο της ομαδας.Μακαρι.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν είμαι ούτε δικηγόρος του ούτε ξάδερφος του.
Και φυσικά δεν με μαγεύει με την απόδοση του.
Χτες ειδικά ...Δεν...
Πως γίνεται όμως ένας παίχτης να κάνει για την Εθνική ομάδα της χώρας του κ να μην κάνει για την ομάδα του ;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

γιατι οσο αν ακουστει παραξενο..στην εθνικη παιζει δεξι εξτρμ κυριως για να μαρκαρει και επειτα να γινεται κρυφος φορ...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Δεν υπαρχει καποιος ελληνας δεξι εξτρεμ γενικοτερα.
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Ο Στεφενς αφου του εδωσε παρα πολλες ευκαιριες καταλαβε οτι η θεση του ειναι μια.Εκτος αποστολης.Η πλακα ειναι οτι δεχτηκε πολεμο απο τους Αρδ για αυτη την ολοσωστη επιλογη του.Ειναι θλιβερο το οτι επι ΓουΧου φαινεται να εχει καπαρωσει θεση βασικου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε κοιμάται τωρα πια τα βράδια
ψάχνει μπιμπερό μες τα σκοτάδια.
Πιστεύω, και πείτε οτι θέλετε εσείς ,οτι είναι ένας σοβαρός παράγοντας κι αυτός.
Οι μπαμπάδες ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω,εχει παιξει το ρολο του αυτο που γραφεις.
Εγω τωρα που εγινε 2 ετων η κορη μου εχω αρχισει να βρισκω τους φυσιολογικους ρυθμους μου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

δεν ξερω το θεμα :mrgreen: αλλα ειναι τοσα χρονια αυτη η κατασταση...νομιζω τα 50 ματς καθε χρονο + την ηλικια εχουν παιξει το βασικο ρολο...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Σαφώς Μανιακε αλλα δεν ειναι περίεργο που τα καλύτερα παιχνίδια τα κάνει είτε εκτος εδρας είτε με την εθνική?Εκει κοιμάται το παιδί :lol: Στα εντός σέρνεται.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

kataramenos5 έγραψε:Δε κοιμάται τωρα πια τα βράδια
ψάχνει μπιμπερό μες τα σκοτάδια.
Πιστεύω, και πείτε οτι θέλετε εσείς ,οτι είναι ένας σοβαρός παράγοντας κι αυτός.
Οι μπαμπάδες ξέρουν.
Αυτό που λες είναι πολύ σωστό. Όλοι όσοι το ζούμε το ξέρουμε από πρώτο χέρι. Δράμα είναι να μη κοιμάσαι. Προσωπικά μιλώντας, ΠΛΕΟΝ κοιμάμαι και με φωνές/τσιρίδες/ανοιχτή τηλεόραση κτλ, πράγμα που πριν 2 χρόνια ήταν επιστημονική φαντασία. Αλλά όταν είσαι κομμάτια από την αυπνία ή κοιμάσαι με δόσεις, γίνεται πανεύκολα.

Αυτό λοιπόν που έχω ΕΓΩ να πω είναι το εξής. ΑΝ είναι αυτό το πρόβλημα, μπορεί να πάρει νταντάδες. Λεφτά ΔΟΞΑ το Θεώ έχει να τις πληρώσει. Ένα ενάμιση χρόνο θα πάει. Κάνε τον πολλαπλασιασμό. Πόσα βγαίνουν ; αξίζει τον κόπο για αυτά (που είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ μπροστά σε αυτά που παίρνει) να παίζει έτσι ; επαναλαμβάνω. ΑΝ είναι αυτός ο λόγος.

ΥΓ : ειλικρινά, δεν θέλω να ακούσω το "και σε ποιον να εμπιστευτείς το παιδί" κτλ. Η γυναίκα του για να δουλεύει, δεν νομίζω να παίζει ούτε 1,05 στο στοίχημα. Συνεπώς σπίτι θα υπάρχει σχεδόν πάντα κάποιος "δικός του".
ΥΓ2: ΟΛΑ τα παραπάνω είναι 100% ΚΑΛΟ-προαίρετα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

οποτε Ιβαν παρτου μια νταντα...μηπως βοηθησει παραπανω...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δλδ στην ομάδα μας υπάρχει δεξί εξτρέμ ?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

angelheart έγραψε: Αυτό λοιπόν που έχω ΕΓΩ να πω είναι το εξής. ΑΝ είναι αυτό το πρόβλημα, μπορεί να πάρει νταντάδες. Λεφτά ΔΟΞΑ το Θεώ έχει να τις πληρώσει. Ένα ενάμιση χρόνο θα πάει. Κάνε τον πολλαπλασιασμό. Πόσα βγαίνουν ; αξίζει τον κόπο για αυτά (που είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ μπροστά σε αυτά που παίρνει) να παίζει έτσι ; επαναλαμβάνω. ΑΝ είναι αυτός ο λόγος.
ΥΓ : ειλικρινά, δεν θέλω να ακούσω το "και σε ποιον να εμπιστευτείς το παιδί" κτλ. Η γυναίκα του για να δουλεύει, δεν νομίζω να παίζει ούτε 1,05 στο στοίχημα. Συνεπώς σπίτι θα υπάρχει σχεδόν πάντα κάποιος "δικός του".
ΥΓ2: ΟΛΑ τα παραπάνω είναι 100% ΚΑΛΟ-προαίρετα.
Κουβέντα να χαμε να λέγαμε κάνουμε τώρα αλλα τέλος πάντων μιας και βρήκα συμπάσχοντες(ακομα τρεχουμε καποια βράδια αλλα μπροστά στα 3 χρονια αυπνίας...) Ξανατονίζω οτι αυτο το γεγονός ειναί ΕΝΑΣ απ τους παράγοντες που πιθανόν εξηγούν τις κακές εμφανίσεις.Ανέφερε κάποιους και ο ΜΑΝΙ ,θα προσθέσει και 343 ο dani και οι υπόλοιποι.Στο θέμα ( :mrgreen: ) μας, Angel οποιον και να χεις μεσα στο σπιτι όταν θα κλάψει θα το ακούσεις κι επειδή είναι το παιδί σου θα ανησυχήσεις.Ακόμα και στην περίπτωση όμως που είσαι αναίσθητος και δε σηκωθείς εσύ, η ΜΑΜΑ του σίγουρα θα ανησυχήσει όσες νταντάδες και να χεις.Οπότε θα ξυπνήσεις κι εσύ.

ΥΓ Αυτο κι αν ειναι υπερανάλυση ;) :lol:

Βρε και θα το ακούσεις, και θα αρρωστήσει και θα τραβιέσαι στα νοσοκομεία και ότι άλλο θέλεις. Άλλο όμως είναι να είναι 2 τα άτομα που κάνουν τους ...θαλαμοφύλακες και άλλο 3 και 4. Δεν θα τρέχεις σερί αϋπνίας όπως τρέχουμε εμείς τώρα.
Για να μη το κουράζω. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ομάδα ανθρώπων με μο ηλικίας κοντά στα 25. Το ότι κάποιος έγινε πατέρας δεν αποτελεί νέο, ούτε πρέπει να ζητήσουμε την ...τεχνογνωσία της ...Manchester United στο θέμα. ΚΑΘΕ χρόνο θα συμβαίνει. Τι θα κάνουμε δλδ ; θα μοιράζουμε προφυλακτικά και αντισυλληπτικά ;
Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν είναι και για να το παινευόμαστε.
Angelheart
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”