Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα ρε φίλε δεν γίνετε κριτικη ; Πλάκα κάνεις ποιος φοβατε ποιον ; Αλλα εδω και λίγο καιρο δεν γίνετε απλα πέφτει λάσπη μέ τους κουβαδες ....αν θεωρείς εσυ υγεία η ομάδα να παλεύει για την νίκη κια κάποιοι απο το 20 να κραζουν τι να πω ; Καντο πριν αρχίσει το ματς η μολις τελειώσει θα ακουστεί μην ανυσηχεις ....
tigon4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από tigon4 »

elpaoki έγραψε:tigon4 ο κοσμος δεν θα φυγει απο το γηπεδο επειδη ηταν ζαγορακης και οχι ΠΑΟΚ....αλλα θα φυγει οπως φυγαν και πολλοι μετα το ντου με την κουλα στο γηπεδο επειδη οι συνδεσμοι θα φανουν τελικα οτι αυτο που θελουν το καταφερνουν ενω αυτοι δεν κανουν κριτικη στον εαυτο τους..και θεωρω πολυ ανοητο και ξεφτιλα να διακρινουμε πλεον τους οπαδους σε συνδεσμους-φιλαθλους,4-υπολοιποι,μπαχαλακηδες-φυτα,αντιζαγορικοι-ζαγορικοι..κανονικα ολοι θα επρεπε να ειμασταν ΠΑΟΚ και τιποτα αλλο και να φωναζουμε μονο για αυτο και να λειτουργουμε για το καλο της ομαδας..
παντως σημερα αυτοι που τον εκραζαν δεν λειτουργησαν για το καλο της ομαδας αλλα για την παρτη τους και μονο .γιατι αν σεβονταν τον προεδρο αυτον με τα οποια λαθη του και του αναγνωριζαν καποια θετικα,αν σεβονταν τους συνοπαδους τους,τα αδελφια τους και δεν τους βριζαν και δεν πηγαιναν να πλακωθουν και αν σεβονταν τον ιδιο τον ΠΑΟΚ χωρις να τα κανουν ολα αυτα σε μια εβδομαδα που ειναι ο πιο σημαντικος αγωνας της χρονιας τοτε θα μπορουσαμε να μην εχουμε οι περισσοτεροι αυτην την σταση προς αυτους και να διαχωριζομαστε ετσι.
elpaoki επειδη στο ποστ σου υπαρχει μια δοση ανακριβειας θελω να σου πω οτι τα αδελφια τους τους εβρισαν πρωτοι με το συνθημα ποσο μακακες εισαστε, εκτος αν δεν ησουν στο γηπεδο....απο εκει και περα αυτοι που λειτουργουν για την παρτη τους και οχι για το καλο της ομαδας...ειναι αυτοι που φεραν τον ζαγορακη στην ομαδα(νομιζω το ξερεις), ειναι αυτοι που στην προ ζαγορακη εποχη π.χ. επι βεζυρτζη ηταν μονοι τους στο γηπεδο και βοηθουσαν την ομαδα.....θυμαμαι χαρακτηριστικα ΠΑΟΚ-λαρισα 1-3 με 4000 κοσμο και ολοι στην θυρα 4...ολοι οι αλλοι ξες που ηταν.
ειναι αυτοι που τρεχαν σαν τους μακακες για να κρατησουν τον σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ ....συναυλιες κλπ λες και αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ζωες και ειμαστε σιγουροι οτι μια ζωη θα τρεχουν για να διωχνουν τους γουμενους και τους παγωνηδες.
εκδρομικα ειναι αυτοι που τρεχουν σε καρπατια ορη και ρωσσιες και ρουμπινια για να μην αφησουν τον ΠΑΟΚ μονο του.
εχουν κανει λαθη εννοειτε.....αλλα σε παρακαλω δεν θα λες οτι λειτουργουν για την παρτη τους.
για οπαδικες κατακτησεις δεν θα μιλησω γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν σε ενδιαφερει και γενικα το φορουμ αλλα αν καταλαβω απο την υπογραφη σου κατι θα νιωθεις ....
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Προεδρε και λιγο γερο στομαχι δεν κανει κακο.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

το μονο που ζηταω πλεον απο τον ζαγορ ειναι να μεινει ως το καλοκαιρι τουλαχιστον για να κρατηθει μια ισορροπια στην ομαδα. μια θερμη παρακληση απο ενα "φυτο".
οποιοσδηποτε στη θεση του θα τα χε βροντηξει ηδη.
αλλα επειδη δεν τον ξερω και δεν μπορω να ειμαι στο μυαλο του διατηρω καποιες ελπιδες οτι μπορει να το παρει απο πεισμα και να μεινει.
ειλικρινα μπραβο μας. :evil: :cry:
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

tigon4 έγραψε:
εκανε θεμελιωδη λαθη....λαθη που εκαναν τον ΠΑΟΚ λιγοτερο περηφανο, χαρακτηριστικα:
1) γκαγκατσης και υιος
2) δανεισε χρηματα της παε σε επιχειρηματια
3) ομιλιες με ψωμιαδη και μπεο στον ενικο (για καποιους μπορει να ειναι τιποτα, για εμενα ειναι πολλα)
4) δεν ξεχρεωσε την ομαδα ουτε σεντ
5) ξεπουλησε τον βιερινια με αστειο ποσο
6) παραλιγο να εχουμε φιασκο στην ευρωπη με αποκλεισμο λογω κακοδιαχειρισης
7) ειχε πει στην πρωτη του συνεντευξη οτι δεν θα διχασει ποτε τον κοσμο, το οποιο δεν εγινε
8) αδιαφανεια οσο αφορα τα οικονομικα το τελευταιο 1,5-2 χρονια
1) Ουτε κι εμενα μ αρεσε η κινηση. Με χαλασε τοτε. Με μια διαφορα. Εγω ημουν διατεθημενος να ειμαι εκει ακομα και 50 χρονια χωρις πρωταθλημα. Τη χρονια που ο Κακος μας στερησε το ΤσουΛου θυμασαι ομως τι γραφονταν παντου στο ιντερνετ κ ουρλιαζαν στα ραδια; Κανε ενα ψαξιματακι, ευκολο εναι: "Ζαγορακη προστατευσε επιτελους την ομαδα...Ζαγορακη κανε κατι, μας σφαζουν...Ζαγορακη μπες στα κεντρα αποφασεων...Ζαγορακη ΞΥΠΝΑ"! Εχετε την ψευδαισθηση οτι στην Ελλαδα της σουπερ-κλικας υπηρχε αλλος τροπος απο αυτον να αντιμετωπισεις τη βρωμιας τους; Μπορει να το καναμε ασυνειδητα αλλα Μηπως κι εμεις λιγο πιεσαμε το Ζαγορακη να στραφει σε λυση Γκαγκατση;
2) λαθος του...αλλα μηπως δινουμε υπερβολικη αξια σε ενα θεμα που στην τελικη το εβγαλε ο ιδιος και αν υπηρχε δολος μπορουσε ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ; τελικα ο πονηρος ειναι προτιμοτερος του ειλικρινους;
3) Εχεις δικιο......την αλλη φορα απαιτηστε απο τον προεδρο του ΠΑΟΚ να τους μιλαει στον πληθυντικο!! :roll:
Λες και δεν ξερουμε οτι οσοι ειναι προεδροι στην Ελλαδα ειναι μεσα στα σκ@τ@. Δηλαδη κ αυτο σας πειραξε..οτι μιλουσε μαζι τους; Σε εναν συνεταιρισμο ειναι..τον αλλον προεδρο στην ΑΕΚ τον ειχε. Η κουβεντα μαζι τους πηραξε; Οτι ο ΠΑΟΚ ηταν ουσιαστικα η μονη μεγαλη ομαδα (+Αρη,Γρια σ'αυτους) για τον οποιο δεν βγηκε τιποτα (αλλα χρησιμοποιησαν τις κασσετες για να ριξουν τη λασπη που θα γλυτωνε τους 3 του ΠΟΚ κ κυριως το Μαρινακη) δε λεει κατι; Μπα, ε;
4+5+6) Το πρωτο δεν ισχυει. ισως οχι οσο θα θελαμε, ετσι ναι, αλλα και ο πρωταθλητισμος εχει το τιμημα του. εκτος κ αν φαω τον παπα της ανακοινωσης που μαθαμε τελικα οτι στοχος του ΠΑΟΚ επρεπε να ναι η διαχειρηση κ οχι ο πρωταθλητισμος ενω βεβαια τοτε τρεχαμε στα αεροδρομια και υποδεχομασταν τους πανακριβους παιταραδες!! Εκτος και αν νομιζει κανεις οτι με "διαχειρηση" θα ειχαμε εσοδα, διαρκειας, στηριξη και οχι γκρινια.
Ο μονος δρομος στην Ελλαδα αυτος ειναι. Αναπτυξη μεσω ενισχυσης. Ο κοσμος αν δε δει ελπιδα για χαρα δεν στηριζει...βλεπε κ μπασκετ σημερα που ο Πρελιεβιτς λογω και αλλων συνθηκων το παει αλλιως. Αλλα ακομα κ ετσι να ειναι, αν ειμασταν μαγκες ας τα λεγαμε, ΤΟΤΕ ομως..οχι μετα Χριστον προφητες. οσο για το δευτερο, φταιξιμο θα του ριξω αν υπαρξει τελικα προβλημα. Ας το παρω αλλιως ομως: ΑΝ του χρονου ο ΠΑΟΚ παρει αδεια για Ελλαδα+Ευρωπη την ωρα που καποιοι σε Αθηνα+Θεσσαλονικη παρακαλαν για να γλυτωσουν τη Β' θα τον θυμηθουμε το Ζαγορακη να πουμε μια καλη κουβεντα; Χλωμο...κατι αλλο θα μας φταιει παλι τοτε.
7) Το θεμα ειναι αν θελεις να διχαστεις. Αμα το χεις παρει αποφαση δεν γνεται τιποτα. Οταν καποιοι θεωρουν οτι εχουν δικαιωμα για κριτικη προς ολους αλλα οταν τους γινεται κριτικη μεσα στο γηπεδο σηκωνουν ακομα και χερι σε αδερφο τους τοτε μαλλον δεν ειναι ο διχασμος τους το προβλημα αλλα το απυροβλητο τους που απειληθηκε.
8) Λαθη ΝΑΙ! Μπορει και πολλα! Αδιαφανεια, απο τη στιγμη που δεν αρνηθηκε σε ΚΑΝΕΝΑΝ οποιοδηποτε στοιχειο η οποιαδηποτε ερωτηση δεν βλεπω...αλλα παλι εξαρταται τι θελεις να δεις.

ΥΓ1 Οσο για αυτα που λες για στηριξη συνδεσμων σε δυσκολα χρονια, εγω εκτος απο τα 2 χρονια αποχης επι Βουλινου (σωστη η λαθος αλλο θεμα) θυμαμαι και μια σειρα ετων την 4 αδεια σε μικρα (και οχι μονο) παιχνιδια και τον κοσμο στους συνδεσμους να θυμαται να ερχεται για εισητηριο μονο στα ντερμπυ. Αυτη ηταν η "παντοτινη" στηριξη; Θυμαμαι χρονιες που οταν ερχοταν καποιος "για εισητηριο" του βγαζαμε αυτοματα το μπλοκακι του μπασκετ και αν μας ελεγε "οχι ρε παιδια για ποδοσφαιρο" τον κοιταγαμε σαν εξωγιηνο! Θυμαμαι τις εκδρομες στα εκτος μακεδονιας να μην κλεινουν ποτε λεοφωρειο και να ξερουμε τα παντα για ολους λες και ειμασταν συγγενεις. Οι ιδιοι και οι ιδιοι γραφικοι. Μαλλον αλλα θα θυμαμαι εγω...πουτανα ιστορια, οπως βολευει γραφεσαι! Ποια στηριξη ρε; Δουλευομαστε; ΟΛΟΙ γυρισαμε την πλατη στον ΠΑΟΚ στα δυσκολα χρονια. Συνδεσμιτες η μη!

ΥΓ2 Καποιοι που ονειρευεστε Γκαρσια για Προεδρο, ο τυπος τρελος ειναι, οχι μ@λ@κ@ς!
Θα παει στην Ουρουγουαη του, οπως ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ, θα κανει τα κυνηγια του με τα κρασακια του κ τους κολλητους του παρεα, θα χει το σπιτακι του σε κανα βουνο πανω και θα ησυχασει απο την παρανοια των πολεων που αναγκαστηκε να ζει λογω επαγγελματος.
Ακομα και στην ανυπαρκτη (α)πιθανοτητα να πειθονταν ειναι αστειο να θεωρουμε οτι θα εχει διαφορετικη καταληξη. Πλεον μετα τα παραδειγματα ΖΖ δεν ειναι Αξιωμα αλλα Θεωρημα για οποιον κατεχει τη διαφορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Δευ 16 Ιαν 2012, 00:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Ναι τον φέρανε παρακαλώντας τον και τώρα τον απαξιώνουν τόσο όσο για το αν κάποιοι ειναι ποιο πολυ ζαγορακης η ΠΑΟΚ ναι εγω που βλέπω τον ΠΑΟΚ απο 1972 ειμουν και τότε ζαγορικος :):):):) έχουν δει τα ματιά πράγματα και θαύματα και το ξαναλέω γιατι τι πιστεύω η προσφορά του είναι μετα τον παντελακη η μεγαλύτερη ....όσο για τον συγκεκριμένο σύνδεσμο οι μάγκες που μπήκαν και πήγαν να επιτεθούν στους παίκτες της αεκ περσυ αλλα και αυτός που σημαδευε τον σαχα απο εκει μπήκαν μέσα η ειναι ψέμματα όσο για τις οπαδικες νίκες στην Λαμία φάγανε 100.000 η ομάδα χαντ μπωλ που έχασε και εναν τίτλο και μας κόπηκε η χορηγία του ΟΠΑΠ 1.000.000 στην Ηγουμενίτσα ήταν οπαδικη που δεν πλήγωσε την ομάδα ....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

trel@menos έγραψε:το μονο που ζηταω πλεον απο τον ζαγορ ειναι να μεινει ως το καλοκαιρι τουλαχιστον για να κρατηθει μια ισορροπια στην ομαδα. μια θερμη παρακληση απο ενα "φυτο".
οποιοσδηποτε στη θεση του θα τα χε βροντηξει ηδη.
αλλα επειδη δεν τον ξερω και δεν μπορω να ειμαι στο μυαλο του διατηρω καποιες ελπιδες οτι μπορει να το παρει απο πεισμα και να μεινει.
ειλικρινα μπραβο μας. :evil: :cry:
συμφωνω πρέπει να μέινει τώρα ειναι απαραίτητο
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

MANIAKOS έγραψε:Ασφαλως και πρεπει να ψαχτει βοναπαρτη αλλα δεν εχω δει και αυτοκριτικη απο τους συνδεσμους.....

κπ βαζουν τον εαυτο τους πανω απο ολα...και οχι την ομαδα...Ηταν ταιμιγ αυτο για τα βρισιδια σε Ζαγορ.? δειχνει πολλα ΚΑΙ το σημερινο...
ΜΑΝΙΑΚΟS Κανείς δεν νιώθει καλά με τέτοια συμβάντα. Το συνδεσμιακό κίνημα είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να το ξεχωρίσουμε ούτε να το παρακάμψουμε. Σε μία διχόνοια ακούμε και τις δύο μεριές. Γνώμη μου είναι ότι, κακώς, ο Ζαγοράκης έχει κόψει τους διαύλους επικοινωνίας με τους συνδέσμους λόγω της σκληρής κριτικής που του ασκούν, στην πλειοψηφία τους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

To λες και μονος σου ρε συ tigon οταν ηταν μονοι τους στο γηπεδο ο ΠΑΟΚ ηταν ανυπαρκτος προσπαθησαν να το αλαξουν και το καταφεραν γιατι μαζι με τον ζαγορακη εφεραν και τους υπολοιπους στο γηπεδο και ο ΠΑΟΚ γιγαντωθηκε τον ξαναενιωσαν οι ποκιτες μας εδωσε τοσες χαρες, λογω συγκυριων δεν πηρε καποιο τιτλο.
Για την ευρωπη οτι και να πω ειναι λιγο γιαυτα που ζησαμε.
Οκ εγιναν πολυ μεγαλα λαθη τα αναγνωρισαν ομως και πανε να κανουν μια νεα αρχη.
Τι στο διαολο λοιπον θελουν γιατι δεν τους δινουν μια ευκαιρια να επανορθωσουν?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ζαγορακη κοιταξε, και εγω ειμαι του πεταλου. Να φυγεις δε θελω αλλα να γινεις πιο δυναμικος, τσαμπουκαλεμενος και ευθυς. Την κριτικη να ξερεις να την ακους και να βελτιωνεσαι.

Τις δηλωσεις μπολονι τις ειδες?
Τετοια σταση θελουμε απο σενα.

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... s-2-1.html

Διαβασε και διαβασε και τα σχολια.

ΕΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΩ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

guardian4 έγραψε:Ζαγορακη κοιταξε, και εγω ειμαι του πεταλου. Να φυγεις δε θελω αλλα να γινεις πιο δυναμικος, τσαμπουκαλεμενος και ευθυς. Την κριτικη να ξερεις να την ακους και να βελτιωνεσαι.

Τις δηλωσεις μπολονι τις ειδες?
Τετοια σταση θελουμε απο σενα.

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... s-2-1.html

Διαβασε και διαβασε και τα σχολια.

ΕΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΩ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Έτσι.................πάμε γερά. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Besuch έγραψε:
tigon4 έγραψε:
εκανε θεμελιωδη λαθη....λαθη που εκαναν τον ΠΑΟΚ λιγοτερο περηφανο, χαρακτηριστικα:
1) γκαγκατσης και υιος
2) δανεισε χρηματα της παε σε επιχειρηματια
3) ομιλιες με ψωμιαδη και μπεο στον ενικο (για καποιους μπορει να ειναι τιποτα, για εμενα ειναι πολλα)
4) δεν ξεχρεωσε την ομαδα ουτε σεντ
5) ξεπουλησε τον βιερινια με αστειο ποσο
6) παραλιγο να εχουμε φιασκο στην ευρωπη με αποκλεισμο λογω κακοδιαχειρισης
7) ειχε πει στην πρωτη του συνεντευξη οτι δεν θα διχασει ποτε τον κοσμο, το οποιο δεν εγινε
8) αδιαφανεια οσο αφορα τα οικονομικα το τελευταιο 1,5-2 χρονια
1) Ουτε κι εμενα μ αρεσε η κινηση. Με χαλασε τοτε. Με μια διαφορα. Εγω ημουν διατεθημενος να ειμαι εκει ακομα και 50 χρονια χωρις πρωταθλημα. Τη χρονια που ο Κακος μας στερησε το ΤσουΛου θυμασαι ομως τι γραφονταν παντου στο ιντερνετ κ ουρλιαζαν στα ραδια; Κανε ενα ψαξιματακι, ευκολο εναι: "Ζαγορακη προστατευσε επιτελους την ομαδα...Ζαγορακη κανε κατι, μας σφαζουν...Ζαγορακη μπες στα κεντρα αποφασεων...Ζαγορακη ΞΥΠΝΑ"! Εχετε την ψευδαισθηση οτι στην Ελλαδα της σουπερ-κλικας υπηρχε αλλος τροπος απο αυτον να αντιμετωπισεις τη βρωμιας τους; Μπορει να το καναμε ασυνειδητα αλλα Μηπως κι εμεις λιγο πιεσαμε το Ζαγορακη να στραφει σε λυση Γκαγκατση;
2) λαθος του...αλλα μηπως δινουμε υπερβολικη αξια σε ενα θεμα που στην τελικη το εβγαλε ο ιδιος και αν υπηρχε δολος μπορουσε ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ; τελικα ο πονηρος ειναι προτιμοτερος του ειλικρινους;
3) Εχεις δικιο......την αλλη φορα απαιτηστε απο τον προεδρο του ΠΑΟΚ να τους μιλαει στον πληθυντικο!! :roll:
Λες και δεν ξερουμε οτι οσοι ειναι προεδροι στην Ελλαδα ειναι μεσα στα σκ@τ@. Δηλαδη κ αυτο σας πειραξε..οτι μιλουσε μαζι τους; Σε εναν συνεταιρισμο ειναι..τον αλλον προεδρο στην ΑΕΚ τον ειχε. Η κουβεντα μαζι τους πηραξε; Οτι ο ΠΑΟΚ ηταν ουσιαστικα η μονη μεγαλη ομαδα (+Αρη,Γρια σ'αυτους) για τον οποιο δεν βγηκε τιποτα (αλλα χρησιμοποιησαν τις κασσετες για να ριξουν τη λασπη που θα γλυτωνε τους 3 του ΠΟΚ κ κυριως το Μαρινακη) δε λεει κατι; Μπα, ε;
4+5+6) Το πρωτο δεν ισχυει. ισως οχι οσο θα θελαμε, ετσι ναι, αλλα και ο πρωταθλητισμος εχει το τιμημα του. εκτος κ αν φαω τον παπα της ανακοινωσης που μαθαμε τελικα οτι στοχος του ΠΑΟΚ επρεπε να ναι η διαχειρηση κ οχι ο πρωταθλητισμος ενω βεβαια τοτε τρεχαμε στα αεροδρομια και υποδεχομασταν τους πανακριβους παιταραδες!! Εκτος και αν νομιζει κανεις οτι με "διαχειρηση" θα ειχαμε εσοδα, διαρκειας, στηριξη και οχι γκρινια.
Ο μονος δρομος στην Ελλαδα αυτος ειναι. Αναπτυξη μεσω ενισχυσης. Ο κοσμος αν δε δει ελπιδα για χαρα δεν στηριζει...βλεπε κ μπασκετ σημερα που ο Πρελιεβιτς λογω και αλλων συνθηκων το παει αλλιως. Αλλα ακομα κ ετσι να ειναι, αν ειμασταν μαγκες ας τα λεγαμε, ΤΟΤΕ ομως..οχι μετα Χριστον προφητες. οσο για το δευτερο, φταιξιμο θα του ριξω αν υπαρξει τελικα προβλημα. Ας το παρω αλλιως ομως: ΑΝ του χρονου ο ΠΑΟΚ παρει αδεια για Ελλαδα+Ευρωπη την ωρα που καποιοι σε Αθηνα+Θεσσαλονικη παρακαλαν για να γλυτωσουν τη Β' θα τον θυμηθουμε το Ζαγορακη να πουμε μια καλη κουβεντα; Χλωμο...κατι αλλο θα μας φταιει παλι τοτε.
7) Το θεμα ειναι αν θελεις να διχαστεις. Αμα το χεις παρει αποφαση δεν γνεται τιποτα. Οταν καποιοι θεωρουν οτι εχουν δικαιωμα για κριτικη προς ολους αλλα οταν τους γινεται κριτικη μεσα στο γηπεδο σηκωνουν ακομα και χερι σε αδερφο τους τοτε μαλλον δεν ειναι ο διχασμος τους το προβλημα αλλα το απυροβλητο τους που απειληθηκε.
8) Λαθη ΝΑΙ! Μπορει και πολλα! Αδιαφανεια, απο τη στιγμη που δεν αρνηθηκε σε ΚΑΝΕΝΑΝ οποιοδηποτε στοιχειο η οποιαδηποτε ερωτηση δεν βλεπω...αλλα παλι εξαρταται τι θελεις να δεις.

ΥΓ1 Οσο για αυτα που λες για στηριξη συνδεσμων σε δυσκολα χρονια, εγω εκτος απο τα 2 χρονια αποχης επι Βουλινου (σωστη η λαθος αλλο θεμα) θυμαμαι και μια σειρα ετων την 4 αδεια σε μικρα (και οχι μονο) παιχνιδια και τον κοσμο στους συνδεσμους να θυμαται να ερχεται για εισητηριο μονο στα ντερμπυ. Αυτη ηταν η "παντοτινη" στηριξη; Θυμαμαι χρονιες που οταν ερχοταν καποιος "για εισητηριο" του βγαζαμε αυτοματα το μπλοκακι του μπασκετ και αν μας ελεγε "οχι ρε παιδια για ποδοσφαιρο" τον κοιταγαμε σαν εξωγιηνο! Θυμαμαι τις εκδρομες στα εκτος μακεδονιας να μην κλεινουν ποτε λεοφωρειο και να ξερουμε τα παντα για ολους λες και ειμασταν συγγενεις. Οι ιδιοι και οι ιδιοι γραφικοι. Μαλλον αλλα θα θυμαμαι εγω...πουτανα ιστορια, οπως βολευει γραφεσαι! Ποια στηριξη ρε; Δουλευομαστε; ΟΛΟΙ γυρισαμε την πλατη στον ΠΑΟΚ στα δυσκολα χρονια. Συνδεσμιτες η μη!

ΥΓ2 Καποιοι που ονειρευεστε Γκαρσια για Προεδρο, ο τυπος τρελος ειναι, οχι μ@λ@κ@ς!
Θα παει στην Ουρουγουαη του, οπως ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ, θα κανει τα κυνηγια του με τα κρασακια του κ τους κολλητους του παρεα, θα χει το σπιτακι του σε κανα βουνο πανω και θα ησυχασει απο την παρανοια των πολεων που αναγκαστηκε να ζει λογω επαγγελματος.
Ακομα και στην ανυπαρκτη (α)πιθανοτητα να πειθονταν ειναι αστειο να θεωρουμε οτι θα εχει διαφορετικη καταληξη. Πλεον μετα τα παραδειγματα ΖΖ δεν ειναι Αξιωμα αλλα Θεωρημα για οποιον κατεχει τη διαφορα.

Βαλτε το ποστ του αδερφου στη κεντρικη κοιτα που κατι εκανε και ο ζαγορακης στον ΠΑΟΚ τελικα υπαρχουν και ευγνωμονες εκτος απο αχαριστους.
Στηριξτε την ομαδα με καθαρο μυαλο και ολα θα πανε καλα.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Λαός που δεν διδάσκεται απ την ιστορία του, είναι υποχρεωμένος να τη ξαναζήσει

Beusch έγραψες
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

Besuch έγραψε:
tigon4 έγραψε:
με το συμπαθειο αλλα νομιζω οτι εθελοτυφλεις

1. επικοινωνιακα ετσι οπως γραφεις το σχολιο σου για τον γκαγκατση θα μπορουσ να το χαρακτηρισω και ως προπαγανδα, δλδ να ριξεις το φταιξιμο τοσο απλα στον κοσμο.
με αυτη την λογικη γιατι ο ζαγορακης δεν υπεκυψε στις πιεσεις του κοσμου για μεταγραφες ποτε μα ποτε σε καθε μεταγραφικη περιοδο , γιατι σε καθε μεταγραφικη περιοδο για μεταγραφη επιθετικου λεγαμε εκτος αν υποκυπτει κατα το δοκουν (μην μου πεις για οικονομικο θεμα γιατι εδω εφερε ολοκληρο κουτσιανικουλη 1,5 εκ.) και τελος δεν νομιζω η κουμπαρια να μην επαιξε τον ρολο της(γι'αυτο εβαλα και το υιος).

2. προσεχε δεν κρινω εαν το εκανε πονηρα ή φανερα....εγω ειδα οτι ξαφνικα εμαθα απο μια συνεντευξη τυπου οτι ο ζαγορακης δανεισε λεφτα του κοσμου σε εναν επιχειρηματια, δεν μιλαμε για δικα του λεφτα που τα βγαλε απο την ομαδα ενω ειπε οτι θα τα βαλει...κυριολεκτικα τα εβγαλε, αυτο θα ελυπε να μην ξαναγυρισουν πισω....αρα κρινω την κινηση και μονο !

3.κοιτα σου μιλαω ειλικρινα οτι δεν περιμενα τον ζαγορακη να εχει τετοιους διαλογους, χαρακτηριζει τον οπαδο του ΠΑΟΚ που πεταξε το μπουκαλι στον μαρινακη σε συνομιλια του με τον μπεο αρχ@δη....τελος παντων ειναι κατι που εγω δεν γουσταρα και με ξενερωσε τρελα. νομιζω δεν ειναι point να μην εχει σχεση με τα στημενα.

4-5-6.το οτι δεν ισχυει πως το λες ?.....παρελαβε συγκεκριμενα χρεη προς δημοσιο,ιδιωτες και καταφερε την τελευταια 2ετια να ξακαφερει τα χρεη προς ιδιωτες στην ιδια κατασταση, το ειπαν κιολας.
χρεη προς δημοσιο δεν κουνιεται φυλλο και προς παικτες υπαρχει ενα χρεος της ταξεος των 3,5-4 εκ. ευρω....οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω το φιασκο της ευρωπης εγινε γιατι ακομα ειμαστε κατω απο επιτηρηση.

7. νομιζω οτι το θεμα διχασμου δεν εχει να κανει με υποκειμενικα κριτηρια ή καποια οπτικη γωνια.....διχασμο μπορεις να παρατηρησεις σε ενα γεγονος π.χ. αυτο που εγινε σημερα στην τουμπα....σε ενα γεγονος δεν μπορεις να αλλαξεις κατι, ουτε να φερεις αντιρηση καθως το λεει η λεξη ειναι ενα ΓΕΓΟΝΟΣ ειναι ενα ΣΥΜΒΑΝ. (οι μεν τους εβρισαν οι δε πηγαν να απαντησουν με πραξεις, διχασμος λεγετε και δεν παρατηρητε μονο στο γηπεδο εκτος αν ζουμε σε παραληλο συμπαν

8. για το 8 θα συμφωνησω οτι ηταν ανοιχτος....αυτο που δεν μπορω ομως να καταλαβω ειναι γιατι μελη του ερασιτεχνη ακομα τον κατηγορουν και τον ζαγορακη και τον κυριο μαυροφοριδη πως λεγετε ( συγκεκριμενα απο ενα μελος του ερασιτεχνη)

και κατι τελευταιο στην ανακοινωση της νεαπολης ...υπαρχει ενα υστερογραφο....το οποιο μου προκαλει ενδιαφερον που κανενα δεν καιει να μαθει τι εννοουν ......δειχνει αρκετα πραγματα αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tigon4 την Δευ 16 Ιαν 2012, 01:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”