9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Τίμο, σβήστηκε δημοσίευσή σου...ο zavos μας χαιρέτησε... μόνος του...
Και ναι, εδώ βρίσκομαι, όλο το βράδυ...
Και ναι, εδώ βρίσκομαι, όλο το βράδυ...
ωχ...έσκασε ο zavos4...
τιμο ετοιμάσου να αποκρούσεις...
το πληκτρολόγιο επ ώμου, αρμ
τιμο ετοιμάσου να αποκρούσεις...
το πληκτρολόγιο επ ώμου, αρμ
τα ειπες ολα με 2 λεξεις ... αργησε να κανει ενα βημα παραπανω και να κανουμε το 0-2slidar έγραψε:ΛΑΘΟΣ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.....
μεγαλη στεναχωρια γαμω την μπαναχαναικη μου

ο σαλπι επαιξε μπαλαρα εχθες
Ναι παμε ολοι οι οπαδοι της πλακας να κρυφτουμε, ηρθε ο αλλος να μας βρισει εμας και τον σαλπι επειδη εχασε ευκαιρια.
που να κοιμηθείς..... εχει παει 4 και μεσα στο μυαλο μου γυρναει η φαση...
μηλαμε αν τον ειχα μπροστα μου .... μια ζωη στεναχώρια και προβληματα μας φερνεις τιποτα αλλο.
μηλαμε αν τον ειχα μπροστα μου .... μια ζωη στεναχώρια και προβληματα μας φερνεις τιποτα αλλο.
Γιατι δε γραφεις τα ιδια στου Ιβιτς? Αυτος δεν εχασε το πρωτο τετ α τετ στο ημιχρονο? Γιατι δε μπινελικωνεις τον Βιερινια που χαθηκε στο ματς?
Δεν πάει το χέρι μου να γράψω κάτι το αρνητικό..
Με τα αν δεν κερδίζεις όμως αν ο κοντός δεν έκανε
Πληρώνεται με 800 για να βάζει γκολ σε παρόμοια ματς.
Το έκανε σε Ζάγκρεμπ, το έκανε με γαύρο, ε το καλό δεν τρίτωσε (ακόμη τουλάχιστον!)
Με τα αν δεν κερδίζεις όμως αν ο κοντός δεν έκανε
σήμερα όλα θα ήταν όμορφα κι ωραία.. Αλλά αυτή δεν είναι και η ομορφιά της μπάλας?slidar έγραψε:ΛΑΘΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ.....
Πληρώνεται με 800 για να βάζει γκολ σε παρόμοια ματς.
Το έκανε σε Ζάγκρεμπ, το έκανε με γαύρο, ε το καλό δεν τρίτωσε (ακόμη τουλάχιστον!)
απο τις ελαχιστες φορες που ειμαι ψυχραιμος μετα απο στραβο αποτελεσμα. ισως επειδη η εμφανιση ΟΛΩΝ ηταν επικη.slidar έγραψε:ΛΑΘΟΣ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.....
κακως σχολιαζω την φαση αλλα το κανω επειδη θα την συζηταμε για αρκετο καιρο.
μεριδιο ευθηνης για την χαμενη ευκαιρια: 50% στον ιβιτς και 50% στον κοντο.
ο ιβιτς κανει τρελη κουρσα, πριν ακομη η μπαλα παει στον παυλαρα. την τσιμπαει και μπαινει στην περιοχη.
αυτο που εχει κανει απειρες φορες στην καριερα του ειναι οτι την σπαει προς τα αριστερα με το δεξι. με την εξωτερικη πλευρα του δεξιου του ποδιου, και ενα ειναι στην ευθια με τον σαλπι η μπαλα φευγει λιγο μπροστα. εαν πανω στον βηματισμο την εσπαγε απλα και ομορφα με το αριστερο θα εδινε στον κοντο την ευκαιρια να βαλει ή να χασει την ευκαιρια υπο καλυτερες συνθηκες.
ο κοντος βλεπει τι παιζει στην φαση και παει στο σωστο μερος. ειναι τοσο εγκαιρα εκει που εχει σταματησει και περιμενει απολυτως μονος του. αυτος ηταν ο λογος που δεν βρισκει καλα την μπαλα. δεν ηταν σε κινηση. ηταν σταματημενος. η μπαλα ειναι λιγο μπροστα και κανει προβολη για να την βρει. καμια δικαιολογια, επρεπε να το βαλει αλλα δεν το εβαλε. παμε παρακατω.
ΥΓ. ισως τα ποσοστα να ειναι αδικα για τον ιβιτς. εκανε αψογη κινηση που πρεπει να την διδασκουν οι ακαδημιες μας. εβαλα 50-50 γιατι αν και χαρουμενος ειμαι λιγο θολομενος.
Το τι αχάριστες και μικρόψυχες αηδίες διάβασα εδώ και λίγες σελίδες δεν λέγεται...απορώ γιατί το έκανα...
Τα κόμπλεξ σας έξω από τον ΠΑΟΚ μερικοί.
Τα κόμπλεξ σας έξω από τον ΠΑΟΚ μερικοί.
- ΑποστόληςΑ
Και ποιός σου λέει πως αν το σκορ παρέμενε στο 0-0 και παιζόταν το παιχνίδι μέχρι το 90΄ δεν θα τρώγαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό;danirifle έγραψε:το γαύρο τον περνούσαμε και με χ.
τη ντιναμό την περνούσαμε και με χ.
ΑΡΑ ΤΕΡΜΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟΣ.
τετ α τετ με αγιαξ. γεια σου τσου-λου
πάρε βάλε με τσε σε κα. γεια σου και σένα γιουρόπα!
ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ
Γιατί βλέπεις μόνο τις δικές του ευκαιρίες; Ο Ivic δεν έχασε penalty με Ajax; Χθες δεν έχασε δύο ευκαιρίες;
Ο Mousli δεν έπρεπε να είχε σκοράρει στη φάση του δοκαριού; Ο Ελ Ζαρ δεν έχασε το τετ-α-τετ στο πρώτο αγώνα;
Είναι λάθος να στεκόμαστε ατομικά σε παίκτες. Οι ομάδες που δικαιολογούνται ότι έχασαν ευκαιρίες και ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους είναι μικρές.
Και οι παίκτες που δικαιολογούνται ότι έχασαν ευκαιρίες και ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους τι είναι...?ΑποστόληςΑ έγραψε:...Οι ομάδες που δικαιολογούνται ότι έχασαν ευκαιρίες και ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους είναι μικρές.
- ΑποστόληςΑ
Όλοι χάνουν ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Να μας προβληματίζει το ότι εμείς χάνουμε πολλές τον τελευταίο καιρό και όχι να βγάζουμε τα απωθημένα μας σε μεμονωμένους παίκτες.
Ας κρατάγαμε τον Παπάζογλου να τον βρίζετε...Τώρα δεν έχετε ούτε αυτόν.
Ας κρατάγαμε τον Παπάζογλου να τον βρίζετε...Τώρα δεν έχετε ούτε αυτόν.
Άνθρωποι με καλές και κακές στιγμές, όχι γραμμές παραγωγής με 0% flaw.
Εγώ λέω να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια και ειδικά στο κύπελλο σε μία εβδομάδα, η ομάδα χρειάζεται στήριξη και συσπείρωση γιατί θα την πολεμήσουν και για να ξεπεράσει το ψυχολογικό βάρος από τον τρόπο του αποκλεισμού. Αυτή τη στήριξη πρέπει να την δώσουμε εμείς και όχι να αναλωθούμε πάλι σε κόντρες για παίκτες, επιδόσεις, φάσεις, και προπονητές.
Το μυαλό στην κούλα και το κύπελλο και όχι στα συνηθισμένα μας αλληλοφαγώματα.
Εγώ λέω να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια και ειδικά στο κύπελλο σε μία εβδομάδα, η ομάδα χρειάζεται στήριξη και συσπείρωση γιατί θα την πολεμήσουν και για να ξεπεράσει το ψυχολογικό βάρος από τον τρόπο του αποκλεισμού. Αυτή τη στήριξη πρέπει να την δώσουμε εμείς και όχι να αναλωθούμε πάλι σε κόντρες για παίκτες, επιδόσεις, φάσεις, και προπονητές.
Το μυαλό στην κούλα και το κύπελλο και όχι στα συνηθισμένα μας αλληλοφαγώματα.