Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kos

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από kos »

MANIAKOS έγραψε:με προβληματιζει ο ρολος του ........και ειναι αληθεια οτι για το ντιλ ΜΟΝΟ ζαγορ εμπιστευομαι και κανενα αλλο...ο αΣ αν ακι προς το παρων κανει τα σωστα νομιζω..δεν ξερω αν μυριστουν ρευστο τι θα αλλαξει.....

ελπιζω οντως να τα βρηκαν με Ζαγορ και να λειτουργει υπερ του ΠΑΟΚ και οχι του κουμπαρου του.,
γιατι δεν μιλας εσυ συγκεκριμενα? ποια ειναι σταση του βρυζα και γιατι σε προβληματιζει? πες μας και εμας να ξερουμε. που ξερεις, μπορει να συμφωνησουμε στους προβληματισμους μας.

ΥΓ. σε ενοχλουν ολοι οι κουμπαροι ή μονο του βρυζα?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εχεισ pm
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Δεν απαντω γιατι δεν ωφελει.
Τα ειπα στον rainmaker απο pm.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ρε σεις παμε καλα?θελαμε πως και πως να γυρισει αν οχι ολοι ενα μεγαλο κομματι του κοσμου και τωρα μας ξινιζει και μας προβληματιζει η σταση του???

τελικα νομιζω δε μας φταιει κανεις ο ζαγορακης κλεφτης ,ο βρυζας υπουλος προδοτης, ο σβουρας αχρηστος
μου φαινεται δεν ειμαστε για τιποτα...πανε να κανουνε κατι καλο και ειμαστε ετοιμοι να τους βγαλουμε τα ματια

ενα ευχαριστω που και που δεν κανει κακο....γιατι αν κανει να φυγει ο ζαγορακης θα καταληξουμε πως παλι θα φταιει ο βρυζας που τον εφαγε....οχι ολοι οσοι τον κατηγορουν και τον βριζουν εν χορω τι να πω εχω αρχισει να ντρεπομαι με τη φιλοσοφια μερικων

ειναι πολυ σωστο και λογικο να ψαχνομαστε εφου δε μας εχουν μιλισει ανοιχτα ωσ τωρα αλλα η αμφισβητηση ρε παιδια εχει και ενα οριο.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

αμφισβητει κανεις οτι ο σαχπα δε θελει Ζαγορ γι αυτο κα ι ολες οι δηλωσεις εναντιον οπως π.χ οτι δε θελει το ντηλ.....?

ο σαχπα δεν ειναι κουμπαρος του Ζηση?

Ο Ζησης δεν ειναι φιλος με Ζαγορ?

μονο εμενα μπερδευει αυτο δλδ?
zisis the end

ρε φιλε αληθεια ποτε ειπε ο σαχπα οτι ο ζαγορ δε θελει το ντηλ?εγω δεν το εχω διαβασει πουθενα....

αλλα με αυτη τη λογικη ο γκαγκατσης ειναι κουμπαρος του ζαγορακη γκαγκατσης ειναι τσακωμενος με το βρυζα αρα ο βρυζας υπονομευει το ζαγορακη?????????
λιγο λαμπιρη δε κανει ολο αυτο?

φυσικα δεν εχω καμια προθεση να σου την πω εννοειται πως εχει μια λογικη η απορια σου αλλα οι κουμπαριες ενος ανθρωπου δε χαρακτηριζουν τη σχεση με εναν αλλο...

μη φτιαχνουμε ιστοριες εκει που δεν υπαρχουν ειδη δεν εχουμε αρκετα προβληματα σαν ομαδα?εκει που πρεπει να εχουμε κοινουσ πυρηνες εκει θα χωριστουμε παλι?

κατα τη γνωμη μου δεν ειναι ενας ο βρυζας ενας ο ζαγορ ειναι ενα ο βρυζας και ο ζαγορ και αυτοι το εχουνε καταλαβει το θεμα ειναι εμεις ποτε?
kos

Δημοσίευση από kos »

MANIAKOS έγραψε:αμφισβητει κανεις οτι ο σαχπα δε θελει Ζαγορ γι αυτο κα ι ολες οι δηλωσεις εναντιον οπως π.χ οτι δε θελει το ντηλ.....?

φυσικα σε μπερδευει. ειναι απολυτα λογικο απο την στιγμη που για να σχηματισεις αποψη για το ντηλ βαζεις πρωτη προτεραιοτητα το μελλον του ζαγορακη στον ΠΑΟΚ.
δεν λες δηλαδη "ρε πουστη μου αυτοι οι τυποι ειναι καταλληλοι για τον ΠΑΟΚ που θελω?". εδω και ενα μηνα μας λες οτι "εαν δεν μεινει στην ομαδα ο ζαγορ δεν τους θελω". δεν σε προβληματιζει τιποτα αλλο, οπως π.χ τι δουλεια κανει ο τυπος απο τον παναμα, απλα το εαν θα μεινει στον νεο σχημα ο ζαγορακης. και καμια φορα οταν αμφισβητεις την επιφανεια τους δεν ειναι γιατι μπορει να μπλεξουμε αλλα για το οτι ισως τελικα και να μην μεινει ο ζαγορακης.
οποτε λογικο ειναι να εισαι μπερδεμενος.

μιας και ειμαστε στου ζηση και για να σου απαντησω στο pm να σου πω οτι ο βρυζας θα κριθει οχι για το εαν μεινει ή φυγει ο ζαγορακης αλλα για το εαν ο ΠΑΟΚ θα ωφεληθει ή θα μπει σε περιπετειες απο την παρουσια των επενδυτων. παιζει το ονομα του με λιγα λογια και την σχεση του με τον κοσμο της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ζισης δε εντ στην εξεδρα σημερα ο εκπροσωπος των επενδυτων το πε..τωρα ποιος ειναι δεν ξερω...αλλα φαΙνται και απο αλλα πραγματ αυτο..

τωρα αυτο που λες για τα μετωπα να μην ανοιγουμε καινουργια εχεις δικιο το δεχομαι ////
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

kos έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:αμφισβητει κανεις οτι ο σαχπα δε θελει Ζαγορ γι αυτο κα ι ολες οι δηλωσεις εναντιον οπως π.χ οτι δε θελει το ντηλ.....?

φυσικα σε μπερδευει. ειναι απολυτα λογικο απο την στιγμη που για να σχηματισεις αποψη για το ντηλ βαζεις πρωτη προτεραιοτητα το μελλον του ζαγορακη στον ΠΑΟΚ.
δεν λες δηλαδη "ρε πουστη μου αυτοι οι τυποι ειναι καταλληλοι για τον ΠΑΟΚ που θελω?". εδω και ενα μηνα μας λες οτι "εαν δεν μεινει στην ομαδα ο ζαγορ δεν τους θελω". δεν σε προβληματιζει τιποτα αλλο, οπως π.χ τι δουλεια κανει ο τυπος απο τον παναμα, απλα το εαν θα μεινει στον νεο σχημα ο ζαγορακης. και καμια φορα οταν αμφισβητεις την επιφανεια τους δεν ειναι γιατι μπορει να μπλεξουμε αλλα για το οτι ισως τελικα και να μην μεινει ο ζαγορακης.
οποτε λογικο ειναι να εισαι μπερδεμενος.

μιας και ειμαστε στου ζηση και για να σου απαντησω στο pm να σου πω οτι ο βρυζας θα κριθει οχι για το εαν μεινει ή φυγει ο ζαγορακης αλλα για το εαν ο ΠΑΟΚ θα ωφεληθει ή θα μπει σε περιπετειες απο την παρουσια των επενδυτων. παιζει το ονομα του με λιγα λογια και την σχεση του με τον κοσμο της ομαδας
.

με λιγα λογια λες ...οτι ειμαι Ζαγορικος και προσωπολατρης......

Βαζω πρωτη προτεραιοτητα να μεινει ο Ζαγορ γιατι μονο αυτον εμπιστευομαι απο τους εμπλεκομενους......σε καλυπτει αυτο?
...αν θες μιας και θυμασαι τι λεω ενα μηνα τωρα....δες οτι οταν εφυγε ο βρυζας κατηγορησα τον Ζαγορ οτι για το οτι χαλασαν οι σχεσεις τους αυτος εχει τη μεγαλυτερη ευθυνη...

Για το φλωριδη αυτα που μας λενε ειναι οτι εγγυαται ο σαχπα.////εσυ εμπιστευεσαι τον σαχπα? καλυψη ψαχνει....ποιος ειναι ο φλωριδης? κανεις δε μας λεει......

εγω αυτο που δε θελω ειναι να χαρουμαι προσκαιρα με κανα ψευτο μπαμ κια να υποθηκευθει το μελλον του συλλογου.....θα ναι αργα μετα

για τους κουμπαρους αυτο που πες μλκια του Ζαγορ που φερε Γκαγκατση και εφυγε νυχτα...μλκια που ειπαν οτι ο υιος γκγκατση θα φυγει και ακομα εδω ειναι οπως και πολλα π.χ αδερφη τη λιλης στη μπουτικ και αλλα.....

Παρολαυτα τον εμπιστευομαι.........περισσοτερο απο οποιονδηποτε εχει να κανει με την ομαδα τωρα......

αυτα που λες για βρυζα συμφωνω
zisis the end

ναι τωρα το ειδα αλλα δεν εχω καταλαβει κατι καλα μαλλον αμα θελει ο κατσαρης η δινει η δε δινει την ομαδα αναλογως πωσ τι κρινει κανω καπου λαθος???????

αν λοιπον και ο ζαγορ και ο κατσαρης ειναι αντιθετοι με ποια λογικη τον παρουσιαζουν στα αποδυτηρια κπου μπαζει το θεμα δε νομιζεις....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μπαζει αλλα απο πολλες μεριες......αν βαλουν λεφτα και παρουν την εγκριση απο εεα δε χρειαζεται κανενα να ρωτησουν.....το δημοσιευμα πιστευω ευσταθει γιατι εδω και μερες του ς εχουν πρωτοσελιδα και στο θωμαιδη εβγαινε ο σαχπα τρεις την ωρα.........οποτε ετσι οπως το βλεπω εγω δημιουργουν κλιμα.....
zisis the end

ενταξει δεν ξερω πολλα μπορει να παιζονται απο πισω αλλα οσον αφορα το καομματι του ζηση σε αυτο διαφωνω δεν αποφασιζει μονος του για τους επενδυτες απλως ο ανθρωπος εκανε μια επαφη τους επενδυτες με το ζαγορ και δεν ηταν ενεργο κομματι της ομαδας τοτε...

οντως παιζει το ονομα του γιατι θα του τα χρεωσουνε ολα αλλα ετσι δε γινετετ παντα ψαχνουμε καποιον να φταιει μεχρι στιγμης φταιει ο ζαγορ αυριο θα φταιει ο βρυζας αν κατι δεν παει καλα πραγμα που απευχομαι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

οτι παιζονται πολλα ειναι το μονο σιγορο...θυμιζω τα δημοσιευματα του εθνους ....τωρα μονο οι εξελιξεις και η ιστορια θα δειξει....τι να πω....απλα για μενα λογω ιστορικου σαχπα και ο αγνωστος φλωριδης μονο εγγυηση δε μπορουν να ναι...λεφτα ειμαι σιγουρος οτι εχει ο σαχπα τουλ.....αλλα αν ειναι να μπουμε σε περιπετειες μακρια......
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάντως όσο μελετάω τα όσα γράφτηκαν τόσο πιο σίγουρος γίνομαι στο ότι υπάρχουν πάρα πολλά περίεργα στην υπόθεση.

Από τη στιγμή που δεν ξέρεις όμως το ποιόν των επενδυτών δεν μπορείς να ξέρεις και ποιες από όλες τις φήμες ευσταθούν, όπως και το τι άλλο υπάρχει και δεν έχει καν ακουστεί.

Χωρίς να έχουμε στοιχεία στα χέρια μας είναι αδύνατον να φτάσουμε στο όποιο συμπέρασμα με απόλυτη σιγουριά. Είτε θετικό, είτε αρνητικό! Αλλά επειδή δεν μου αρέσει να ρισκάρω αυτά που αγαπώ, γιατί με κάποια πράγματα δεν παίζουν, δεν θα ήθελα ο ΠΑΟΚ να μπλέξει σε νέες περιπέτειες.

Προτιμώ τον ΠΑΟΚ δευτεροτρίτο παρά τον ΠΑΟΚ κυπελλούχο για ένα χρόνο και με εκατομμύρια χρέη λίγο καιρό μετά. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί το δεύτερο, αλλά δεν μπορώ να ρισκάρω θέτοντας σε κίνδυνο τον ΠΑΟΚ των μπαμπάδων και των παππούδων μας, τον ΠΑΟΚ των παιδιών και των εγγονιών μας.

Ελπίζω οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ και του ΑΣ να μην προχωρήσουν αν δεν είναι 100% σίγουροι για την ακεραιότητα των οποιονδήποτε επενδυτών. Γιατί αν επιστρέψουμε σε προηγούμενες εποχές και το όνειρο που ζούμε την τελευταία 4ετία θα σβήσει και ο ΠΑΟΚ σε λίγα χρόνια δεν θα είναι ο σημερινός ΠΑΟΚ. Και για αυτό οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν. Κι είναι κρίμα να την πληρώσουν άτομα που φέρθηκαν καλά στον σύλλογο.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
zisis the end

ρε παιδια απο οτι καταλαβα σε αυτη την ιστορια με το ριβας μαλλον μας τα παραφουσκωσαν τα μμε....εκτος και αν ειχε συμφωνησει ο βρυζας με την ιντερ χωρις να ερωτηθει ο παικτης.....παντως στη συγκεκριμενη περιπτωση δε φταιει ο σβουρας ας ειμαστε δικαιοι...αμα ερχοτανε θα λεγαμε μαγκα βρυζα τωρα που χαλασε λεμε αχργ=ηστε σβουρα....ε αδικια ρε παιδια....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”