Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το άρθρο του Πασχάλη Μεντίζη με εκφράζει σε μεγάλο βαθμό.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

giapas έγραψε:Othin κάνεις λάθος , δεν αναφέρθηκα σε σένα.
Λάθος μου που δεν ήμουν πιο αναλυτικός , αλλά τι να πεις πια περισσότερο με αυτές τις βλακείες που διαβάζεις.

Εδώ διάβασα σήμερα άλλο ένα τερατούργημα που λέει τάχα μου ο Μιτσελ είναι καλός προπονητής επειδή δεν έβαλε το Πελέ να παίξει ως υπέρβαρο .. ενώ ο Στέφενς βάζει το Μαντούρο που είναι χοντρός με αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Η ομάδα βάλλεται απο παντού και όσο μας βλέπουν διχασμένους τόσο πιο πολύ βαράνε . Και σε όλα αυτά διαβάζω και το άρθρο στη κεντρική... το φύλακα το σέβομαι γιατί έχει δώσει δείγματα εδώ τόσα χρόνια αλλά δε πρόκειται να συμφωνήσω ποτέ με αυτή τη λογική και πραγματικά τρέμω στην ιδέα ότι υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται έτσι ( και προφανώς υπάρχουν). Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λογική συνέχεια ούτε τεκμηρίωση σε αυτά που λέει , αλλά από τη στιγμή που το ασπάζεται ένα σεβαστό κομμάτι του λαού κάτι πρέπει να γίνει για να φτιάξει η κατάσταση.

Επομένως θλίψη και πάλι θλίψη και μόνο θλίψη .
αυτο.

othin διαφωνώ με όλη τη λογική του κειμένου, αλλά ο τυπάκος "κατάφερε" σε μια πρόταση να πει μια μεγάλη αλήθεια. καταλάθος το πιο πιθανό αλλά δεν πάυει να είναι αλήθεια. η υπομονή δεν είναι επιτακτική. είναι ΔΙΚΑΙΗ. όλα τα άλλα είναι για τον μπέο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Θαυμασα σημερα το σχολιο της ημερας απο το γνωστο σαιτ-ψητοπωλειο ΠΑΟΚ24563781940?99373+ ενος τυπου με το ονομα Τζορμπατζογλου...

Περα απο κατι παιδαριωδεις συμβουλες που δινει στον Στεφενς για το πως πρεπει να χειριστει την ομαδα , καταληγει σε δυο σημεια ...

Το πρωτο: "Να εμφυσήσει νοοτροπία νικητή σε όλους ενόψει των μεγάλων αγώνων που κρίνουν στόχους, αυτών που ο ΠΑΟΚ χάνει μόνιμα εδώ και δύο χρόνια"....

Αποδεικνυει ποσο ασχετος ειναι ο εν λογω δηθεν ΠΑΟΚτσης και δηθεν δημοσιογραφος....Οσοι του τηλεφωνειτε ή του στελνετε μηνυματα να του υπενθυμισετε οτι ο ΠΑΟΚ χανει στοχους ( αν εννουμε κυπελο για παραδειγμα) τα τελευταια 3 χρονια του Σαντος , την 1 χρονια του Χαβου , την 1 χρονια του Λαζλου και την περσινη χρονια του ανθυπο-προπονητη της καρδιας τους.... Αν εννοει ο εν λογω ημιαγραμματος ως στοχο το Ουεφα , μονο περυσι με την αγαπη τους στον παγκο , δεν περασαμε ....

Αν παλι εννοει τους ομιλους του Τσ.Λ. δεν νομιζω οτι ειναι και το πλεον ευκολο πραγμα - μεσω προκριματικων- για να λαβει χωρα ...Και παλι δεν νομιζω οτι ειχαμε τιποτα επιτυχιες πριν τα δυο χρονια .... Ως εκ τουτου οσοι τον καλειτε στα τηλεφωνα και στα μηνυματα , ενημερωστε τον να παει να διαβασει 5 πραγματα....

Το δευτερο ειναι και το πιο ωραιο : "Να επικοινωνήσει με το κοινό μια και ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν θέλει και δεν μπορεί να πει τα αυτονόητα ή και κάτι παραπάνω (Ακόμη και αυτό του έχουν φορτώσει στο 100%). "

Tι θα πει να επικοινωνησει με το κοινο ? Να κανει συνεντευξη τυπου στο Παλατακι ? Να αρχισει να ακουγεται απο τα μεγαφωνα της Τουμπας ? Να ανοιξει λογαριασμους στα χαζο-τουιτερ ? Να παρουσιαστει στους χαζο-ραδιοσταθμους σας και να του κανετε ερωτησεις , μπας και κονομησετε και κανα φραγκο απο τα μηνυματα ?

Και με αυτο το " ΚΑΝΕΙΣ" τι υποννοει ο δημοσιογραφισκος ? Γιατι δεν μας λεει ? μηπως βγαζει λιγο πονο που τους εχουν στην απεξω και δεν πεφτει κανα ξεροκομματο ? Μηπως - λεω εγω ο κακεντρεχης- μπορουν να βοηθησουν οι καλοι μας οι δημοσιογραφοι στο θεμα της επικοινωνιας με τον απλο λαο ? Με το αζημιωτο βεβαια ..... 8-)

Υ.Γ. Παντως το παθος που δειχνουν σε αυτο το δηθεν ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ με τα πεπραγμενα και τις επιτυχιες του Μαρινακη ειναι το και αλλο.... Ο ενας κοβει και αλλος ραβει....Και δωστου επιτυχιες ο Βαγγελης ...Και κοιτα ρε Ιβαν τι θα κανουμε .... Και ολο εκτιμηση για την πορεια του ψευτο-πρωταθλητη... Και απο την αλλη - ποτε εμμεσα ποτε αμεσα - ολο και λιγη χολη για τον Ιβαν , τον Στεφενς κλπ... :ugeek:

Απορω που δεν τους εχουν προσλαβει στο γαυρο και στον (ψευτο) πρωταθλητη....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τρί 21 Ιαν 2014, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Δεν το διαβασα το εν λόγω άρθρο, ευτυχώς όμως. Θα μου ανέβαζε πάλι την πίεση ο πουθενάς. Μάγκες, η μόνη λύση για όλους αυτους τους προδότες (γιατι αυτό είναι), είναι να τους αγνοήσουμε. Κανένα κλικ, κανένα comment, κανένα share, κανένα SMS, κανένα τηλέφωνο στα τρολ αυτά. Μόνο έτσι θα μαραζωσουν και θα εξαφανιστούν.

Sent from my Lumia using Tapatalk
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εσενα,ρε,Καρχαρια...τι σε χαλαει απο το συγκεκριμενο αρθρο?...Τι δεν περιμενες απο αυτα να γραψει?...

Αφου αυτο πουλαει,πλεον,στο,λαο του ΠΑΟΚ.....Κριτικη για την κριτικη...χωρις ουσια,χωρις νοημα...μονο και μονο για να ειναι μεσα στο....."επαναστατικο κλιμα"....!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα και η αγιογραφία στον σαντος ο οποίος την δεδομένη στιγμή που είχε ρθει πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και η υποτίμηση στον Στεφενς ειναι αλλο πράγμα και απο τον κολκα και τον μιζερογλου....
Αλλα εμένα με κούφανε το σχόλιο του κολκα που το λεει συχνά "ο Ιβαν ΠΑΡ οτι έβαλε ΛΕΦΤΑ στον ΠΑΟΚ δεν ταιριάζει στην αισθητική μου" :):):):)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

mpafos4 έγραψε:μονο και μονο για να ειναι μεσα στο....."επαναστατικο κλιμα"....!
Καπως ετσι τους φανταζομαι δυο απο τους "επαναστατες" του γνωστου ψητοπωλειου-σαιτ .... :mrgreen:

Εικόνα

- Σε παρακαλω Παναγιτσα μου , κανε να ερθει ο Ολλανδος στο σταθμο μας μπας και κονομησουμε κανα φραγκο απο τα μηνυματα .... Χαθηκε ο κοσμος Θεε μου , να ειμαστε στον πειραια μαζι με αυτον τον καλο κυριο τον Μαρινακη ...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

giapas έγραψε:Othin κάνεις λάθος , δεν αναφέρθηκα σε σένα.
Λάθος μου που δεν ήμουν πιο αναλυτικός , αλλά τι να πεις πια περισσότερο με αυτές τις βλακείες που διαβάζεις.

Εδώ διάβασα σήμερα άλλο ένα τερατούργημα που λέει τάχα μου ο Μιτσελ είναι καλός προπονητής επειδή δεν έβαλε το Πελέ να παίξει ως υπέρβαρο .. ενώ ο Στέφενς βάζει το Μαντούρο που είναι χοντρός με αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Η ομάδα βάλλεται απο παντού και όσο μας βλέπουν διχασμένους τόσο πιο πολύ βαράνε . Και σε όλα αυτά διαβάζω και το άρθρο στη κεντρική... το φύλακα το σέβομαι γιατί έχει δώσει δείγματα εδώ τόσα χρόνια αλλά δε πρόκειται να συμφωνήσω ποτέ με αυτή τη λογική και πραγματικά τρέμω στην ιδέα ότι υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται έτσι ( και προφανώς υπάρχουν). Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λογική συνέχεια ούτε τεκμηρίωση σε αυτά που λέει , αλλά από τη στιγμή που το ασπάζεται ένα σεβαστό κομμάτι του λαού κάτι πρέπει να γίνει για να φτιάξει η κατάσταση.

Επομένως θλίψη και πάλι θλίψη και μόνο θλίψη .
Συγγνώμη για την άνευ λόγου αναφορά μου σε σένα φίλε Γιάννη, αλλά το σχόλιό σου ήταν το ακριβώς επόμενο από το δικό μου και νόμισα πως απευθυνόσουν σε μένα.

Ακόμα χειρότερα όμως, δεν κατάφερα να πείσω άλλους στους οποίους δεν αναφέρθηκα, όπως ο αδερφός Αποστόλης, που «τσίμπησε» στο «άρθρο» αυτού του τύπου! Ελπίζω να το διάβασε επιπόλαια και να συμφωνεί μόνον στο κομμάτι της υπομονής, όπως σωστά έγραψε και ο K_geo.

Θλίψη πράγματι αισθάνομαι κι εγώ για τον διχασμό που υπάρχει στον λαό του ΠΑΟΚ και δεν ξέρω αν αρκούν μόνον τα καλά αγωνιστικά αποτελέσματα που είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν, ώστε να ξεπεραστεί αυτή η δυσφορία όρισμένων οπαδών έναντι της παρούσας κατάστασης.

ΥΓ. Ντίνο και DC είχατε δίκιο. Φαίνεται πως έχετε περισσότερα χρόνια στο κουρμπέτι (σας την είπα για την ηλικία σας :mrgreen: ) και αντιλαμβάνεστε καλύτερα κάποια πράγματα. :)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Σιγά τα χρόνια που μπορεί να έχει στο κουρμπέτι ένας... 25χρονος, λεπτός, χίπης σαν εμένα ( :roll: :roll: :roll: ).
Εκτός εάν μιλάς για τον DC και τον Μαθουσαλίξ, οπότε έχεις απόλυτο δίκιο! ;)

Ήταν, πάντως, προφανές το ότι αντιλήφθηκες λάθος το σχόλιο του Γιάννη.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Καλά .... φαίνεται ποιο είναι το πουρό του φόρουμ. Εγώ απλώς αναρωτήθηκα (στα πλαίσια της μετ' εφηβικής ανησυχίας μου) και ο άλλος ήταν απόλυτος στο συμπέρασμά του. ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Σιγά τα χρόνια που μπορεί να έχει στο κουρμπέτι ένας... 25χρονος, λεπτός, χίπης σαν εμένα ( :roll: :roll: :roll: ).
Λεπτός;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άκου λεπτός...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Σιγά να μη σου φύγει καμιά μασέλα, εσένανε!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μπηκα να δω τι λετε.....αλλα μαλλον μπερδεψα τα τοπικ....

Εδω ειναι το.......... Jurassic park..... 8-)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Είμαι ο πιτσιρίκος με τον φακό. 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”