Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Equalizer »

Το να ζητας τα ρεστα απ τους υπευθυνους να σ δινουν λογαριασμο για καθε λεξη π λενε, ειναι.

Ασε λοιπον τις θεωριες κ τα ερωτηματα.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Δε νομίζω να είχε επιθετικό ύφος η ερώτησή μου για να λάβω απάντηση σε προστακτική.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Με συγχωρείς rainmaker, τα 2 τελευταία σου ποστ, είναι δείγματα κακού moding.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Όταν όλα και όλοι σου φταίνε, όταν όλους θες να τους διώξεις γιατί δεν αξίζει κανείς κατ εσέ, όταν δεν βλέπεις τίποτα θετικό, καμία προσπάθεια, όταν την καλή κουβέντα τη λες με το σταγονόμετρο, τότε, επίσης κάτι δεν πάει καλά! "Επαναστατείς" γιατί δεν έχεις ούτε την υπομονή ούτε τη διάθεση να περιμένεις! Και κάθε τρεις και λίγο ξεσπάς στο αγαπημένο σου θέμα. Δεν είσαι μόνο εσύ. Είστε αρκετοί, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι, οι ηπιότεροι, αυτοί που στηρίζουν όσους αγωνίζονται για την ομάδα μας, είναι περισσότεροι. Ίσως να μην κάνουν τόσο σαματά, αλλά είναι περισσότεροι, Κρανάτε!

Δάσκαλε, ποιος την είδε κάπως και ανεβάζει άρθρα στην κεντρική; Τι σημαίνει αυτό το "κάπως";

Σε όσους έχουν τόσο έντονα παράπονα από το φόρουμ, συνιστώ ανεπιφύλακτα την αποχώρηση!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Και η πορεία ορισμένων εδώ μέσα ΧΡΟΝΙΑ πλέον τώρα, είναι δείγμα ύποπτου μέλους.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Παλιά το φόρουμ ήταν μια ωραία παρέα και μαλώναμε μια χαρά. Ουτε αποχωρήσεις ούτε μπαναρίσματα πολλά (εως καθολου θα λεγα).
Μια φουρνιά μελων-υπευθυνων-συντονιστών τα ψιλο μάμησε για διάφορους λόγους και εκ τοτε
έχει χαθεί το κλίμα.

Δυστυχως.

Προσωπικά έδωσα απίστευτες μάχες και καυγάδες με παιδιά για διάφορα αγωνιστικά θέματα και μετά τα βρίσκαμε
εύκολα. Με ενα πμ λυνότανε ολα.

Τες πάντων.

Ας ρολλάρει η ομάδα και όλα θα είναι πιο καλά.
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

rainmaker έγραψε:Και η πορεία ορισμένων εδώ μέσα ΧΡΟΝΙΑ πλέον τώρα, είναι δείγμα ύποπτου μέλους.
Μπορεί να είμαι καινούριος αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι το "ύποπτο μέλος".Αντι-ΠΑΟΚ,Αντι-Παοκμάνια,αντι-rainmaker;;;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γίνεται καμία στραβή στα εκτός και ψάχνουμε 150 τρόπους να γλιτώσουμε αδερφούς απο μπατσαριες (κι ας έχουμε παίξει - επαναλαμβάνω - σουτια νωριτερα) κι εδω αναρωτιομαστε αν εχει κανει η κοτα το αυγό ή το αυγο την κοτα και ψυριζουμε την μαϊμού 2 ωρες πως φταίει.

Απορώ πως αντιλαμβανονται καποιοι το ΠΑΟΚιζειν...

Απορω...

Αν ειναι καθε περυσι και καλύτερα να ξερω να μεινω στις αναμνήσεις μου γιατί και πίκρες οπαδικες εκτος τις αγωνιστικές δεν αντεχονται καθως κατηφοριζουμε προς τα σαράντα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

jay trotter έγραψε: Μπορεί να είμαι καινούριος αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι το "ύποπτο μέλος".Αντι-ΠΑΟΚ,Αντι-Παοκμάνια,αντι-rainmaker;;;
Όταν ένα μέλος έχει στη συντριπτική του πλειοψηφία αρνητικά ποστ, βρίσκει μόνο προβλήματα και συνεχώς συμμετέχει σε καυγάδες ή τους δημιουργεί μόνο του, τότε καθίσταται ύποπτο, στα δικά μου μάτια.

Asimos έγραψε:Γίνεται καμία στραβή στα εκτός και ψάχνουμε 150 τρόπους να γλιτώσουμε αδερφούς απο μπατσαριες (κι ας έχουμε παίξει - επαναλαμβάνω - σουτια νωριτερα) κι εδω αναρωτιομαστε αν εχει κανει η κοτα το αυγό ή το αυγο την κοτα και ψυριζουμε την μαϊμού 2 ωρες πως φταίει.

Απορώ πως αντιλαμβανονται καποιοι το ΠΑΟΚιζειν...

Απορω...

Αν ειναι καθε περυσι και καλύτερα να ξερω να μεινω στις αναμνήσεις μου γιατί και πίκρες οπαδικες εκτος τις αγωνιστικές δεν αντεχονται καθως κατηφοριζουμε προς τα σαράντα...
Άσιμε, αυτό είναι ένα βαθύτερο πρόβλημα της κοινωνίας του ΠΑΟΚ. Και δεν είναι μόνο εδώ μέσα. Όταν πριν κάποια χρόνια το Paokmania είχε γίνει ευρέως γνωστό, σε πολλούς... ψαγμένους δεν άρεσε και έψαχναν τρόπο να μας φιμώσουν. Με απειλές, mail, απαγόρευση ανάρτησης πανό στο γήπεδο, κι άλλα τινά. Το βρίσκεις νορμάλ; Εγώ οχι. Δυστυχώς ο διαχωρισμός ανάμεσα σε καλούς και κακούς ΠΑΟΚτσήδες, έχει πολλές εκφάνσεις. π.χ. "του δρόμου" και "του ίντερνετ" κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δεν είναι δυνατόν κάθε τρεις και λίγο και με κάθε αφορμή συγκεκριμένα άτομα να είναι έτοιμα για μανούρες και καυγάδες. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο γνωστό τόπικ, αλλά γενικά. Συχνά-πυκνά πιάνονται από λέξεις και φράσεις και αρχίζουν τις έντονες αντιπαραθέσεις είτε επειδή δεν συμφωνούν με κάποιον, είτε επειδή νιώθουν ότι αδικούνται, είτε επειδή το έχουν στο αίμα τους να αρπάζονται με το παραμικρό και να αναστατώνουν το φόρουμ. Σε όλους και ειδικά στην τελευταία κατηγορία συνιστώ αυτοσυγκράτηση.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι πολύ πιο πολλά μας ενώνουν απ’ όσα μας χωρίζουν. Υπό το πνεύμα αυτό, ζητώ από όλους την ηπιότερη δυνατή συμπεριφορά και την παντελή έλλειψη ειρωνείας, όπως δυστυχώς είχαμε σε αυτή και στην προηγούμενη σελίδα. Ας κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο στους διαλόγους μας.

ΥΓ. Το τόπικ του Σαλπιγγίδη θα ξεκλειδωθεί, διότι είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αυτός που θα γίνει αιτία να ξανακλειδώσει, δεν θα είναι πια μέλος του Paokmania.

Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν ξέρω τι εγινε ακριβώς με τη δυναμική που ανέπτυξε το σαιτ και πως αντιμετωπιστηκε απο διάφορους αλλα με φόβο να χαρακτηριστω γραφικος τολμώ να πω πως η οπτική που βλεπουμε τον ΠΑΟΚ οι μακρινοί ειναι λιγο διαφορετική. Ρομαντική θα έλεγα οποτε αυτοι οι τσακωμοι που καταληγουν σε κατι ακραιο και οριστικο φαντάζει επιστημονική φαντασία.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Dinos_Liverpool έγραψε:Όταν όλα και όλοι σου φταίνε, όταν όλους θες να τους διώξεις γιατί δεν αξίζει κανείς κατ εσέ, όταν δεν βλέπεις τίποτα θετικό, καμία προσπάθεια, όταν την καλή κουβέντα τη λες με το σταγονόμετρο, τότε, επίσης κάτι δεν πάει καλά! "Επαναστατείς" γιατί δεν έχεις ούτε την υπομονή ούτε τη διάθεση να περιμένεις! Και κάθε τρεις και λίγο ξεσπάς στο αγαπημένο σου θέμα. Δεν είσαι μόνο εσύ. Είστε αρκετοί, αλλά νομίζω ότι οι άλλοι, οι ηπιότεροι, αυτοί που στηρίζουν όσους αγωνίζονται για την ομάδα μας, είναι περισσότεροι. Ίσως να μην κάνουν τόσο σαματά, αλλά είναι περισσότεροι, Κρανάτε!

Δάσκαλε, ποιος την είδε κάπως και ανεβάζει άρθρα στην κεντρική; Τι σημαίνει αυτό το "κάπως";

Σε όσους έχουν τόσο έντονα παράπονα από το φόρουμ, συνιστώ ανεπιφύλακτα την αποχώρηση!
Ντίνο κοίταξε πως έχει το θέμα.
Αυτή τη στιγμή προσωπικά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι άρρωστος.
Η ασθένεια του εξελίχθηκε πλήρως την προηγούμενη χρονιά και εκεί που περίμενα να δω κινήσεις ίασης αυτό το καλοκαίρι, όχι μόνο δεν είδα τίποτα τέτοιο αλλά μέσα από τα δικά μου τα μάτια βλέπω κινήσεις που χειροτερεύουν την κατάσταση.
Εδώ βέβαια έχεις δίκιο αν μου πεις ότι δεν τελείωσε ο μεταγραφικός σχεδιασμός και ότι χωράει άλλο ένα 10ήμερο υπομονής. Το θέμα μας όμως ρε Ντίνο είναι ότι και 10 μέρες υπομονή να κάνω τι να το κάνω μετά να δικαιωθώ, αν δούμε έναν ΠΑΟΚ με αμφιβόλου ΤΩΡΙΝΗΣ αξίας ποδοφαιριστές και με στόχο που δεν αρμόζει στο όνομα του συλλόγου.
Όταν λοιπόν εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι άρρωστος, θεωρώ υποχρέωσή μου να κάνω κάτι.
Το ότι μπαίνω και γράφω (ή αν προτιμάς γκρινιάζω) σε ένα φόρουμ με ΠΑΟΚτσήδες είναι το ένα χιλιοστό από την υπόλοιπη δράση που γίνεται προκειμένου να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη.
Για τις καλές κουβέντες που δεν λέω να ξέρεις ότι τις λέω εκεί που πρέπει αλλά αν θεωρείς ότι θα πρέπει πλέον να τις γράφω και εδώ, κανένα πρόβλημα, θα προσπαθήσω να είμαι συνεπής.
Τώρα το γιατί "επαναστατώ".
Αν και την κριτική στην παε ΠΑΟΚ προσωπικά δεν τη βλέπω σαν επανάσταση.
"Επαναστατώ" λοιπόν γιατί βλέπω τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά.
Βλέπω μέλλον δύσκολο να έρχεται μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα βλέπω μια hard rock χρονιά κατά την οποία θα δοκιμαστούν τα νεύρα, τα μάτια, τα αυτιά και τα μυαλά όλων μας.
Για το "αγαπημένο" μου θέμα οι απόψεις μου είναι γνωστές. Το όλο θέμα για μένα αποτελεί μια μαύρη κυλίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ η οποία όσο συνεχίζει να εξαπλώνεται με κάνει να πονάω και να ντρέπομαι ακόμα περισσότερο που το επέτρεψα να συμβεί.
Τέλος Ντίνο, η πλειοψηφία, όπως έχει δείξει η ιστορία του ΠΑΟΚ, ελάχιστες φορές αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο. Επί Γούμενου να σου θυμίσω ότι τα πρώτα μπινελίκια ξεκίνησαν στην Τούμπα από 300 το πολύ άτομα κάτω από τις αποδοκιμασίες των υπολοίπων θεατών του γηπέδου. Η συνέχεια και η κατάληξη της ιστορίας γνωστή.

@rainmaker αν εννοείς εμένα στα ύποπτα μέλη θα σε παρακαλούσα να μου διευκρινήσεις ως τι ύποπτος κατηγορούμαι.
Άβαταρ μέλους
avenger_4

Δημοσίευση από avenger_4 »

Όταν πριν από κάποιες μέρες είπα για ινδιάνικες συνήθειες που δεν κόβονται μου έλεγε ο σούρμε ότι μου τα έχουν πει λάθος τα πράγματα κι ότι κάποιοι εξύφαιναν σχέδια αφανισμού του paokmania. Τώρα διαβάζουμε από αντμίν για υπόπτους. Ύποπτους για ποιό αδίκημα; Κι αν είναι "ύποπτοι" να φανταστώ ότι είναι κι υπό επιτήρηση;
Καθαρά πράγματα, τα φόρουμ (όπως και καθετί στην κοινωνία) έχουν τη δυνατότητα να αυτορυθμίζονται και να αυτοοργανώνονται. Τα μεγάλα προβλήματα αρχίζουν όταν εισάγονται αντιλήψεις που θεωρούν ότι μπορεί να τηρηθεί μια "τάξη" με "αστυνομικά" μέτρα. Λίγα μπινελίκια συν-πλην δεν κάνουν καμιά διαφορά, στο κάτω κάτω σε φόρουμ του ΠΑΟΚ είμαστε, όχι της φιλαρμονικής. Όσο για τις μηνύσεις, αν κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να μηνυθεί το site για τον χαρακτηρισμό "νο14" (επειδή κι αυτό γράφτηκε), τί να πώ; Δε νομίζω ότι είναι ζήτημα μηνύσεων αλλά καθαρά προστασίας του υπερχαϊδεμένου Δημητρίου Σαλπιγγίδη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ωραία, Κρανάτε! Τώρα μιλάς πιο ωραία και πιο ήρεμα.

Ναι έχουν προσφέρει οι 300 και οι 1000 ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Γνωστά και όλοι το αναγνωρίζουμε. Με 2-3 χοντρά λάθη, βέβαια, αλλά τα θετικά είναι εκατοντάδες γι' αυτό και το ισοζύγιο είναι άκρως ΘΕΤΙΚΟ.

Πάμε τώρα στο φέτος, που λες. Αν και πέρσι και πρόπερσι πάλι πρώτος ήσουν στις αναμπουμπούλες, αλλά τέλος πάντων.

Άκου και μένα τώρα για το φέτος. Σίγουρα έχουμε άλλες 10 μέρες συν άλλες τόσες για τους ελεύθερους, αλλά ας πούμε για το τι βλέπω. Μπορεί να μην βλέπω το πρώτο βιολί, αλλά βλέπω μια ομάδα. Και ένα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ! Και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Βλέπω ότι όλοι οι νέοι ξένοι με πρώτο και καλύτερο τον Μακ είναι καλοί, ρε γμτ! Πολύ καλοί! Ξέρουν ΜΠΑΛΑ! Ο Μακ - εδώ είμαστε και θα δεις - θα βγει καλύτερος από τον Στοχ. Ο Ρατ είναι βράχος και εγγύηση. Ο Γκολάσα τρεχαντήρι μεγάλο. Ο Αργεντίνος θέλει λίγο το χρόνο του, ίσως, αλλά δείχνει θετικότατα στοιχεία. Βλέπω ότι ο μικρός ο Σαββίδης, ο Κούλης, θα αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και θα μας εντυπωσιάσει. Ίσως και ο Στελλάκης ο Ποζατζίδης. Βλέπω να δένουν καλά με τους παλιούς και την αμυντική μας λειτουργία πάρα πολύ καλή. Έχουμε ακόμα δουλειά επιθετικά αλλά η ομάδα δουλεύει και σε αυτό το κομμάτι και θα βρεθούν λύσεις.

Υπάρχει, βέβαια, ταβάνι για τους γνωστούς λόγους για τους οποίους η φάρα τους εκεί κάτω τον λαμβάνει κανονικά και πατοκόρφως και το ξέρεις και το ξέρω. ΑΛΛΑ! Αλλά αυτήν την ομάδα που τώρα ΞΑΝΑ-χτίζεται έχω κάθε διάθεση να τη στηρίξω όσο μπορώ και φέτος, όπως και πέρσι και πρόπερσι και παραπρόπεσι. Δεν μιζεριάζω, δεν τα βλέπω όλα μαύρα και άραχνα και ας λέει ο άλλος ο φίλος ότι είμαι σε νιρβάνα! Βλέπω προσπάθεια και κάνω υπομονή για τα αποτελέσματα.

Και γω ψιλογκρινιάζω, αλλά πιο σιγά από σένα. Εγώ πανηγυρίζω όλα τα γκολ, όποιος και εάν τα πετυχαίνει, όσο ύψος και να έχει. Γιατί τα πετυχαίνει για τον ΠΑΟΚ! Δεν δημιουργώ ούτε συντηρώ αρνητικό κλίμα. Αυτό προσπαθώ!

Και γω και συ αγαπάμε την ομαδάρα μας πολύ, με διαφορετικό τρόπο και αυτό το σέβομαι σε σένα και στα άλλα παιδιά. Δεν γουστάρω, όμως, καθόλου τα φυτιλιάσματα εδώ μέσα και σε παρακαλώ να σεβαστείς ότι έγραψα λίγο παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

avenger άλλα ντ άλλα τα μεγάλα.

Ότε και αν εμείς παρατήσουμε το φόρουμ στη μοίρα του, ΕΣΥ θα την κάνεις με ελαφρά κι ΕΜΕΙΣ θα μείνουμε με την πίκρα οτι γράψαμε στ αρχίδια μας μια προσπάθεια ετών.

Και τότε δεν θα είσαι εδώ να λες ωραία λόγια για την αυτορρύθμιση.

Πριν τρεις ώρες ακόμα έγραφα για τις "θεωρίες" και τις "κοινωνικές αναζητήσεις".

Όταν πέρυσι έσκαγαν τα εξώδικα για όσα γράφονταν σ αυτό το site για τον Δώνη, δεν είδα καμιά.. αυτορρυθμιζόμενη λαοθάλασσα. 4-5 άτομα ασχολήθηκαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”