11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
+35 και οτι αλλο θες ρε αδελφεRealcon έγραψε:Παλικαρε... Μην ξεχάσεις το χτύπημα στο στήθος σου σήμερα, εκεί που βρίσκεται ο Δικέφαλος Αετός.
Θέλω να το δωωωωω μα πόσο θέλω να το δω!!!
Δυο φορές Μουσλι... Δυο φορές!!!
Μπορεί ο Μούσλι να μην έβαλε δύο γκολ αλλά με τό γκολ του ο ΠΑΟΚ έκανε το δεύτερο του γκολ και έφτασε στην νίκη επί του Παναθηναϊκού 2-1!!!
Τι χαρά ήταν αυτή ρε παλίκαρεεεεεεεεε
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
mkpaok, Να είσαι καλά αδερφέ μου. Εμείς μεταδώσαμε την δίψα να το ξέρεις αυτό για την νίκη. Εσύ, εγώ όλοι μας!!!
Τι χαρά ήταν αυτή ρε παλίκαρεεεεεεεεε
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
mkpaok, Να είσαι καλά αδερφέ μου. Εμείς μεταδώσαμε την δίψα να το ξέρεις αυτό για την νίκη. Εσύ, εγώ όλοι μας!!!
Ευχαριστώ παικταρά που δικαίωσες το προαίσθημά μου... Θα είσαι πάντα πουλέν!!! πολύ σημαντικό γκολ... έδειξες τη μεγάλη σου κλάση και την εκτελεστική σου ικανότητα...ioanmits έγραψε:μπα φιλαράκι orwell, εγώ πρώτη φορά είχα προαίσθημα για τον Μούσλι... ελπίζω να παίξει...Orwell έγραψε:τα προαισθήματα μας για τον Μούσλι παίζει να έχουν βάλει ίσα με 100 γκολ...απ' την άλλη ο Μούσλι himself σκέτος -χωρίς τα προαισθήματα- ούτε 10ioanmits έγραψε:Κρίμα ρε Ζλάταν... μακάρι να παίξεις την Κυριακή... είχα χθες όλη τη μέρα ένα προαίσθημα ότι εσύ θα τους το βάλεις...
Καταπληκτικο!!!ioanmits έγραψε:ioanmits έγραψε:]Ευχαριστώ παικταρά που δικαίωσες το προαίσθημά μου... Θα είσαι πάντα πουλέν!!! πολύ σημαντικό γκολ... έδειξες τη μεγάλη σου κλάση και την εκτελεστική σου ικανότητα...ioanmits έγραψε:Κρίμα ρε Ζλάταν... μακάρι να παίξεις την Κυριακή... είχα χθες όλη τη μέρα ένα προαίσθημα ότι εσύ θα τους το βάλεις...
μπα φιλαράκι orwell, εγώ πρώτη φορά είχα προαίσθημα για τον Μούσλι... ελπίζω να παίξει...
- sourmenetes
- Moderator
Dimisk το βουντου επιασε...Το λεγαμε και το πιστευαμε...Αυτος ειναι ο παιχτης ζλανταν που οταν προωθειται σωστα ξερει τι να κανει το τοπι...Το εδειξε και με τη γρια...Αυτα....Τα υπολοιπα τα ειπε ο ζλανταν στο γηπεδο...
Το αψογο κοντρολ με το μυτακι και το πλασε με το εξωτερικο ειναι χαρακτηριστικα μεγαλου πεχτου....
οχι πειτε μου οταν ειδατε να την κατεβαζει την μπαλα δεν ειπατε ολοι "το κάρφωσε" φενοταν ρε γαμοτο οτι σημερα το ματς θα το παρουν παικτες με προσωπικότητα.
μπραβο ρε ζλαταν αντε δωσεεε
μπραβο ρε ζλαταν αντε δωσεεε
- LittleJohn
Τι να πω...Οσο και να μας απογοητευσαν καποιες εμφανισεις σου,οσο αν μας απογοητευσαν οι συνεχεις τραυματισμοι σου,και μονο το σημερινο τα σβηνει ολα κι εγω σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου για αυτο που νιωθω αυτην την στιγμη 

- paok nafplio
ΑΨΟΓΟΣ!!!τι γκολακι ηταν αυτο ρε φιλε??τι κατεβασμα κ πλασε με τη μια κ παρτο κατευθειαν για πανηγυρισμο!!αυτα ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!
-
Πριν γυρίσει είχε δηλώσει οτι θα δούμε άλλο Ζλάταν..Πράγματι:
Ασσίστ με τον Ατρόμιτο
Γκόλ με την γριά
Γκόλ μεγίστης σημασίας σήμερα
Και μην ξεχνάτε οτι πάλεψε αρκετά στον βάλτο!
Ασσίστ με τον Ατρόμιτο
Γκόλ με την γριά
Γκόλ μεγίστης σημασίας σήμερα
Και μην ξεχνάτε οτι πάλεψε αρκετά στον βάλτο!
- Isaak the Greek
DimisK έγραψε:Το καλό...παστέλι το φυλάει για το λαγό.....novito έγραψε:Γι ακομη μια φορα εδωσε (και κερδισε) αρκετες μαχες, δημιουργώντας ουσιαστικά φάσεις για τους υπόλοιπους. Θα μπορουσε να πετυχει γκολ, αλλα μες το προγραμμα ειναι κι αυτα...
υ.γ. Βάλτο ρε Ζλάταν στο 50 να μας τρελάνεις!!
Αντε ρε Μούσλι, βάλτο...Και μετά πάρε φόρα,πήδα στα κάγκελα της 4 και χτύπα με πάθος με το χέρι σου το δικέφαλο στη φανέλα. Να λιώσουμε πάλι από συγκίνηση και έκσταση.....

Θέλεις να μάθεις τι κρύβει το μέλλον?????
Κάλεσε τώρα το 090 34565 3455656343 και ο πτυχιούχος Dimisk θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις.
Dimisk.....και για το μέλλον άλλο , δε σε καίει!!!