Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από tsou »

μαθαίνοντας για το νέο τραυματισμό του γιακουμάκη μετά από τους 50 προηγούμενος τραυματισμούς της ομάδας θυμήθηκα όταν ήμουν μικρός είχε ένα κωλοφτιαγμένο αμάξι ο μπάμπας μου μου το έδωσε να πάω να πάρω ρετσίνες από ένα παραδιπλανό χωρίο και στο γυρισμό να βάλω βενζίνη.
μου είπε : μικρέ δεν έχει καθόλου βενζίνη, πρόσεξε τη διαχείρηση κοίτα να το πας με ρέγουλα και χαμηλές στροφές να μην μείνεις μέχρι το βενζινάδικο.
εγώ σαν μικρός μπούφος του τίναξα τα πέταλα, πατημένο γκάζι χωρίς έλεος, παίρνω τις ρετσίνες και στο δρόμο για το βενζινάδικο το αμάξι πέθανε.
πήρα τηλ ήρθε ο μπαμπάς μου και λέει επί λέξει: το πέθανες, του μάμησες τη μάνα φωτίες βγάζει ο κινητήρας σου είπα να κάνεις διαχείριση να πας με σταθερή ταχύτητα, άμα έπαθε καμιά ζημιά θα σου κόψω το λωκό.

τώρα κατάλαβα μετά από καμιά 30 χρόνια ότι μόλις μπήκα στη θέση του οδηγού είχα πάθει λουτσέσκου...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μεϊτε = Μπιέλα.

Έτσι και ο tsou, βάρεσε μπιέλα στο κωλοφτιαγμένο καγκούρικο αμάξι του father
όπως βάρεσε μπιέλα εκεί , έτσι πάθαμε Μειτε και εμείς.
These users thanked the author giapas for the post:
tsou
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ρε θα μας ξεκανετε κι εμάς με αυτά που γράφετε!!!!
Έλα, έχουμε τελικό με μια κούπα να ξαποστάσουμε!!!!
Άβαταρ μέλους
Apeiroelaxistos

Δημοσίευση από Apeiroelaxistos »

Που ξεμείναμε φταίει ο Λουτσεσκου που δεν χρησιμοποίησε Μπιανκο και φταίει και η διοίκηση που δεν τον ενίσχυσε με παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις υπόλοιπες θέσεις. Βολιακο επίσης θα μπορούσε να παίξει παραπάνω.

Από την άλλη βγάλαμε πολλούς τραυματισμούς, που δεν έχει βγάλει κανένας αντίπαλος. Φυσικά έπαιξε κ ρόλο το φορτωμένο πρόγραμμα. Εκεί την πατήσαμε όπως καταλάβαμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μου φαινεται περιεργο οτι ΚΑΝΕΙΣ σε σχολιο του δεν εγραψε οτι η ομαδα απο της 22/3 μεχρι της 19/4 που ηταν το ματς με την κουλα επαιξε ΕΝΑ(1) ματς...
Σε ενα μηνα ΕΝΑ(1) ματς...
Με ενα ματς μεσα σ ενα μηνα λογικο ειναι να μην εχει η ομαδα αγωνιστικο ρυθμο καθολου...κι αυτο φανηκε στο ματς με την κουλα...δεν βρηκε ποτε αγωνιστικο ρυθμο ο ΠΑΟΚ σε κανενα σημειο του ματς...
Αυτο νιμιζω οτι εννοουσε ο Λου οταν ελεγε οτι δεν ειχε ''ενεργεια'' η ομαδα...

Ολη την εβδομαδα πριν το ματς με την κουλα...με τους φιλους ειχαμε μια και μοναδικη συζητηση...
Ειναι καλυτερα ο ΠΑΟΚ που δεν ειχε ματς οπως η κουλα και θα ηταν ξεκουραστος αλλα χωρις αγωνιστικο ρυθμο;
Η ειναι καλυτερα να εχεις ματς και παρ ολη την κουραση να εχεις ψηλα τον αγωνιστικο σου ρυθμο;

Αποδειχθηκε απ το ματς το δευτερο...1 ματς σε ενα μηνα ειναι πολυ λιγο για να κρατησεις ψηλα τους ρυθμους σου και την αγωνιστικοτητα σου...
Μεχρι και οι οπαδοι ειμασταν ντεφορμε απ την μεγαλη αγωνιστικη απραξια...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αυτό με το φορτωμένο πρόγραμμα να το ελέγχουμε πριν το χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα.
50 ματς εμείς, 50 και τα χαρτιά.

Επίσης, δεν ξεμείναμε μόνο στα χαφ, επειδή δεν έβαζε Μπιάνκο, ξεμείναμε σε πολλές θέσεις.

Για μένα, ο Λουτσέσκου, πήρε ό, τι καλύτερο γινόταν με βάση το ρόστερ που του δόθηκε και ίσως πήρε και αρκετά παραπάνω από όσο μπορούσε αυτό το ρόστερ που έχουμε.

Πάλι καλά που τουλάχιστον φέτος δεν ακούστηκε και πάλι, όπως και πέρσι από τη διοίκηση, ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πήρε σίγουρα το καλύτερο που μπορούσε από τή βασική ενδεκάδα του, αλλά όχι από το ροστερ. Δε λέω ότι όλοι είναι ισάξιοι, αλλά δεν είναι και όλοι για πέταμα.

Σίγουρα δεν ήταν εύκολο να προβλέψει ούτε να προετοιμαστεί για τόσες μαζεμένες απουσίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν λείπουν 1-2 παίκτες η ομάδα έδειχνε ασύνδετη και χωρίς εναλλακτικές επιλογές στο παιχνίδι.
These users thanked the author astral for the post (total 2):
geobila, kataramenos5
geobila

Δημοσίευση από geobila »

@astral σωστά, και με όσα διαβάζω μέσω αναλύσεων (συνεχίζω ακάθεκτος να τεντώνω τα ai όσο πάνε) καταλήγω εκεί.

Ο τρόπος που επιλέγει να παίζει τεντώνει τους βασικούς, οι οποίοι αν είναι και άνω των 28 και δη στα early 30s , και βάση ρολου που τους αναθέτει πχ μεϊτε αναπόσπαστο γρανάζι όπως και ο Ζιφκο, και σε συνδυασμό πάντα με το αδουλευτο τελευταίο τρίτο όπου πλην κάποιων εκλαμψεων ατομικής προσπάθειας παικτών (2-3 πάσες μεταξύ τους μπας και μπούμε στο κουτί) η ομάδα δεν έχει συστημικούς αυτοματισμούς ήτοι 1-2 πάσες και φεύγουν μπροστά (κυρίως σε σετ παιχνίδι).

Οπότε ναι, αν ο Λουτσος δεν έχει 2 Ζιφκο σε κάθε θέση δεν πρόκειται να πετύχει αυτό που θέλει με τον τρόπο που επιλέγει να το κάνει. Αν είχε εναλλακτικό πλάνο ανάπτυξης πχ με κλασσικό 6αρι είτε 3αδα άμυνα και επιλογή στο direct passing και βουρ μπροστά τοτε ίσως να είχαμε άλλη κατάληξη.
These users thanked the author geobila for the post:
astral
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”