70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Το σημαντικό είναι όμως να βάλει μετά αλλαγή τον μικρό. Όχι τον Μπράντον.
Όχι άλλο Μπράντον σε τέτοιου είδους ματς που οι αντίπαλοι στήνουν λεωφορείο
Το σημαντικό είναι όμως να βάλει μετά αλλαγή τον μικρό. Όχι τον Μπράντον.
Όχι άλλο Μπράντον σε τέτοιου είδους ματς που οι αντίπαλοι στήνουν λεωφορείο
- ΑποστόληςΑ
Aπλα ο συγκεκριμένος έχει βάλει καμιά 800 άρια σε άλλα ματς. Σαματα first goal την Πέμπτη. Βelieve
-
Βάλε λίγο το χαβαλέ στη ζωή σου δεν κάνει κακό.Μπαρκαρούτσος έγραψε:PablitoV2 μια μέρα εκτός.
- Μπαρκαρούτσος
PablitoV2 έγραψε:Μετά τα 40 λογικό να αρχίσεις να βγάζεις κάποια προβλήματα στη μέση.
PablitoV2 έγραψε:Ξεκινάει η αντεπίθεση με το Τανζανικό άτι αιχμή του δόρατος.
Αυτά είναι χαβαλές; Σκάσαμε στα γέλια!
Εμένα ειρωνικά με φαίνονται.
Το πρώτο ήταν ειρωνικό.
Το δεύτερο δεν ήταν, στην παρέα μου Τανζανικό άτι τον λέμε, και βγήκε όταν στις αρχές ψιλο έδειχνε κάτι.
Αν δε γέλασες ποσώς με ενδιαφέρει.
Το δεύτερο δεν ήταν, στην παρέα μου Τανζανικό άτι τον λέμε, και βγήκε όταν στις αρχές ψιλο έδειχνε κάτι.
Αν δε γέλασες ποσώς με ενδιαφέρει.
εμένα πάντως χαβαλέ μου φαίνονταιΜπαρκαρούτσος έγραψε:PablitoV2 έγραψε:Μετά τα 40 λογικό να αρχίσεις να βγάζεις κάποια προβλήματα στη μέση.PablitoV2 έγραψε:Ξεκινάει η αντεπίθεση με το Τανζανικό άτι αιχμή του δόρατος.
που είμαι μάλιστα ένας που τσατίζομαι πολύ με τα κραξίματα στους παίκτες ή στην ομάδα
- paokkerkir
O γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα. Ειδικά όταν τα νεύρα είναι τεντωμένα. Προχωρήστε παρακάτω θα λεγα εγώ. 

- AlxNeapoli1
Η αληθεια ειναι πως γραφονται πολυ χειροτερα, χαβαλε μου φανηκαν κι εμενα. Ας ηρεμησουμε ολοι λιγο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:PablitoV2 έγραψε:Μετά τα 40 λογικό να αρχίσεις να βγάζεις κάποια προβλήματα στη μέση.PablitoV2 έγραψε:Ξεκινάει η αντεπίθεση με το Τανζανικό άτι αιχμή του δόρατος.
- Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- john4serres
Όπως διαβάσατε νωρίτερα ο Άλι Σαμάτα δεν βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Τανζανίας για τους αγώνες κόντρα σε Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζαν και Μογγολία.
Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της πατρίδας του παίκτη του ΠΑΟΚ, ήταν μια προσωπική απόφαση αυτού.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρεται στο εν λόγω έγγραφο ο Σαμάτα ζήτησε να μην κληθεί στην εθνική ομάδα της Τανζανίας με το αίτημα του να γίνεται δεκτό.
Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες της Τανζανίας αυτό έγινε προκειμένου να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να προπονηθεί με τον ΠΑΟΚ (ΙΝΠΑΟΚ)
Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της πατρίδας του παίκτη του ΠΑΟΚ, ήταν μια προσωπική απόφαση αυτού.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρεται στο εν λόγω έγγραφο ο Σαμάτα ζήτησε να μην κληθεί στην εθνική ομάδα της Τανζανίας με το αίτημα του να γίνεται δεκτό.
Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες της Τανζανίας αυτό έγινε προκειμένου να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να προπονηθεί με τον ΠΑΟΚ (ΙΝΠΑΟΚ)