Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
montekristo
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Συγγνώμη που θα βγω λίγο off-topic αλλά γράφω χρόνια εδώ μέσα κι θυμάμαι πως από εποχές μοικαν, πολλές ειδήσεις έβγαιναν πρώτα από εδώ.
Πριν λίγες ημέρες πολύ σωστά ο Μαύρο Χιόνι πολύ σωστά επισήμανε τους κανόνες του site και είπε να μην ανεβάζουμε άρθρα από ''περίεργα'' blogs.
Αυτό το mercato ή μεροκάματο ή όπως στον τσοπου το λένε, έγραψε πρώτο και για τον Χαμάς που τον είχε η metrosport 3 μέρες πρωτοσέλιδο και για τον Αλ Ταμαρι που το ανέβασε από το πρωί.
Δεν ξέρω ποιοι είναι από πίσω αλλά δείχνουν να χουν εστω και μια μικρή ενημέρωση
Από κατι αλλους περίεργους τύπου στιλ πιεντζι που γράφουν δέκα χρονιά και δεν έχουν πιάσει ούτε εναν παπά έστω απο τα αρχίδια, καλύτεροι μου φαινονται.
Απλα το επισημαίνω για την καλύτερη ενημέρωση του φόρουμ
Πριν λίγες ημέρες πολύ σωστά ο Μαύρο Χιόνι πολύ σωστά επισήμανε τους κανόνες του site και είπε να μην ανεβάζουμε άρθρα από ''περίεργα'' blogs.
Αυτό το mercato ή μεροκάματο ή όπως στον τσοπου το λένε, έγραψε πρώτο και για τον Χαμάς που τον είχε η metrosport 3 μέρες πρωτοσέλιδο και για τον Αλ Ταμαρι που το ανέβασε από το πρωί.
Δεν ξέρω ποιοι είναι από πίσω αλλά δείχνουν να χουν εστω και μια μικρή ενημέρωση
Από κατι αλλους περίεργους τύπου στιλ πιεντζι που γράφουν δέκα χρονιά και δεν έχουν πιάσει ούτε εναν παπά έστω απο τα αρχίδια, καλύτεροι μου φαινονται.
Απλα το επισημαίνω για την καλύτερη ενημέρωση του φόρουμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Τετ 01 Ιουν 2022, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περιπτωση Σικαμπαλα....
Τον βλεπεις και σου πεφτει το σαγονι. Επειδη εχω καποιες επαφες με Κυπρο, παραμιλουσαν ολοι και ηταν βεβαιοι οτι θα κανει μεγαλη καριερα.
Τωρα...ειναι παικτης νοοτροπιας Ραζβαν; Δεν ξερω. Αλλα μηπως ηταν και ο Μιτριτσα;
Τον βλεπεις και σου πεφτει το σαγονι. Επειδη εχω καποιες επαφες με Κυπρο, παραμιλουσαν ολοι και ηταν βεβαιοι οτι θα κανει μεγαλη καριερα.
Τωρα...ειναι παικτης νοοτροπιας Ραζβαν; Δεν ξερω. Αλλα μηπως ηταν και ο Μιτριτσα;
- Statistikologos
Για τον συγκεκριμενο τον αλ ταμαρι, δεν ενδιαφεροταν και ο ρουλης και του ριξανε ακυρο; Νομιζω αυτος ειναι
Θέλει πολύ σκέψη, ψάξιμο και εμπιστοσύνη για μεσοποταμιους......
Τόσο μεγάλος ο κόσμος, τεράστια η αγορά να περιμένεις να σου κάτσει λαχείο από αυτή την περιοχή?!!!!
Τόσο μεγάλος ο κόσμος, τεράστια η αγορά να περιμένεις να σου κάτσει λαχείο από αυτή την περιοχή?!!!!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ποιος το γράφει; Παπατζιλικιαron-swanson έγραψε:https://www.transfermarkt.com/mousa-al-tamari/profil/spieler/551505
Γι αυτον γραφουν τωρα. Λιγο τον ειχα δει στα προκριματικα του Τσουλου. Ικανος με την μπαλα αλλα ατομιστης.
Geor1926 έγραψε:Πιστεύεις ότι ο Τέιλορ παίρνει 400.000;
Αυτά τα ποσά είναι δρακοι των δημοσιογραφων.
-
ron-swanson
PAOK24 αλλά μιλάει για δημοσιεύματα από Κύπρο.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ποιος το γράφει; Παπατζιλικιαron-swanson έγραψε:https://www.transfermarkt.com/mousa-al-tamari/profil/spieler/551505
Γι αυτον γραφουν τωρα. Λιγο τον ειχα δει στα προκριματικα του Τσουλου. Ικανος με την μπαλα αλλα ατομιστης.
Πηγε Κυπρο ο Μελισσαςnunies4 έγραψε:Να πληρώσεις και να σπάσεις συμβόλαια αν δεν βρουν ομάδες. Τι να κάνουμε, τα λάθη πληρώνονται.
Έτσι και αλλιώς δεν θα υπολογίζονται.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ραζβαν να περάσει 2η σεζόν την ψυχοφθόρα διαδικασία να προσπαθεί να ενσωματώσει και να πάρει πράγματα από Τευλορ και Μουργκ
Όσο για τον Ζιβκο τα έχουμε πει 1000 φορές. Ένα κανονικό δεύτερο τέρμα οπωσδήποτε! Το έγραψα και χθες. Ας είναι και ο Μελισας
Να ξέρεις ότι στα 5-10 παιχνίδια που θα χρειάζεται δεν θα έχεις στο τέρμα έναν παλαίμαχο
-
montekristo
Ακριβώς γι' αυτό μίλησα πριν για το μερκάτο. Γιατί ούτε από την Κύπρο βγήκε πρώτο ούτε από τους 24.ron-swanson έγραψε:PAOK24 αλλά μιλάει για δημοσιεύματα από Κύπρο.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ποιος το γράφει; Παπατζιλικιαron-swanson έγραψε:https://www.transfermarkt.com/mousa-al-tamari/profil/spieler/551505
Αυτό το μπλογκ το ανέβασε πρώτο από τις 11 το πρωί
- ΑποστόληςΑ
Ενταξει δε σου πεφτει και το σαγονι με τον αλ-ταμαρι. καλουτσικος με τη μπαλα στα ποδια και σχετικα γρηγορος φαινεται απο τα βιντεο. τιποτα τρελο. στο πρωταθλημα βελγιου εκανε 3γκολ και 1 ασσιστ.
Στην Κυπρο εκανε παπαδες. Και εχει οντως πολυ καλη τεχνικη. Αλλο επιπεδο πρωταθληματος βεβαια
Εντάξει είπαμε, δεν μπορεί να μιλάμε σοβαρά για τον συγκεκριμένο.
Ακόμα και ως αστείο αποτυχημένο είναι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακόμα και ως αστείο αποτυχημένο είναι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk