Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Ομάδα που νικάει 0-3 στο ογδόντα κ δεν παιρνει τους 3 βαθμους. Θα είχε πέσει κ δικαιολογημένα ο λευκός πυργος
- NickGavanas
- sourmenetes
- Moderator
Τι έγινε μάγκες;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοντός ψαλμός αλληλούια…Σε 1 εβδομάδα…Εκεί θα φανούν πολλά…
- sourmenetes
- Moderator
Όλα καλά;;;
Ελπίζω να μη στεναχωρηθηκε κάνεις...
Ελπίζω να μη στεναχωρηθηκε κάνεις...
-
Αυτό το συμπέρασμα βγάζεις εσύ.Μαυρο Χιονι έγραψε:Θέλεις να πεις πως ο Ιβάν είναι τσιγγούνης; Πως δεν πληρώνει στην ώρα του; Πως δεν δίνει τους μισθούς των συμβολαίων; Από τα γραφόμενα αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Και το θεωρείς πραγματικότητα και συμβαίνει και χρόνια! Αυτό που τρως ευτυχώς δεν κυκλοφορεί στα μέρη μουJohnDag έγραψε:Γιατί αλλιώς θα με κάνεις ντα;Μαυρο Χιονι έγραψε: Για κάντο πενηνταρακια
Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα πενηνταρακια, ειδικά για πράγματα που είναι γνωστά τοις πάσι και αυταποδεικτα.
Τώρα, αν κάποιος δεν θέλει να βλέπει την πραγματικότητα και θέλει να την αρνείται αυτό είναι δικό του θέμα.
Η πραγματικότητα δεν αλλάζει.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω ειμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις.
Αλλα μάλλον αυτό που τρως στα μέρη σου είναι καλύτερο απ το δικό μου.
Υ.Γ. Μπράβο ρε ΟΦΗ!!!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απορώ πως κάποιοι βιάζονται τόσο να ανεβάσουν τους άλλους βασιζόμενοι σε δύο αγώνες πρωταθλήματος.
Κάντε λίγο κράττει βρεεε. Μην εκτίθεστε από τώρα. Είπαμε ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τις κινήσεις που έπρεπε, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας, μας απογοήτευσε αλλά όχι και να εκθειάζουμε την αεκούλα από τη δεύτερη αγωνιστική.
Κάντε λίγο κράττει βρεεε. Μην εκτίθεστε από τώρα. Είπαμε ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τις κινήσεις που έπρεπε, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας, μας απογοήτευσε αλλά όχι και να εκθειάζουμε την αεκούλα από τη δεύτερη αγωνιστική.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Εχουμε συνεχεια σημερα απο τους χανουμολατρες που ψαρωσαν στο τελος απο τα 2 γκολακια του ΟΦΗ. Την προηγουμενη βδομαδα ειχαμε και βαζελολατρες και σκουληκολατρες μεχρι που χασανε τα παλικαρια. Συνεχιστε να αποδομειτε τον Ιβαν, τον Μπισε, τον Καγκαβα, τον Σβιντερσκι, τον Λουτσε, τα «κουπουκια» στη διοικηση, τους φυσιοθεραπευτες μεχρι και τον Πελκα και τον Ρεμπε και καθε πικραμενο. Σημερα αν ερθει 1Χ μην κολλησετε να ζητησετε παραιτησεις. Εχουμε ματσακι σε λιγο ΠΑΟΚτσηδες της φακης. Που και να μην περνουσαμε Ευρωπη οπως τα αλλα τα παρταλια.
Edit: Αρχιστε τις συγγνωμες με το 3-3 τωρα
Edit: Αρχιστε τις συγγνωμες με το 3-3 τωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 19 Σεπ 2021, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- theodorsalonika
-
proedros έγραψε:Κοντός ψαλμός αλληλούια…Σε 1 εβδομάδα…Εκεί θα φανούν πολλά…
Τίποτα δε θα φανεί. Είναι πολύ νωρίς. Πότε θα το καταλάβετε. Έχετε αλλάξει γνώμη τόσες φορές. Και άλλες τόσες θα χρειαστεί.
- thomas Murg
Τι κωλοτούμπες είστε ρε; Δεν παλεύεστε
Εάν προπονητής του ΠΑΟΚ είχε φάει τέτοια ανατροπή...δεν θέλω καν να το σκέφτομαι

Εάν προπονητής του ΠΑΟΚ είχε φάει τέτοια ανατροπή...δεν θέλω καν να το σκέφτομαι