Άντε να παίρνουν σειρά Νιμανι και Τόνι ΓκονζάλεζΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Leovac στη Θεσσαλονίκη!!
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Ελα παρτε λιγο τουιτερικο παπα
| En la reunión se volvió a hablar de Pablo Galdames. El representante del futbolista analiza ofertas de Europa (PAOK de Grecia) y Arabia, sino convence nada, analizarán la propuesta que pueda elevar #Independiente
| En la reunión se volvió a hablar de Pablo Galdames. El representante del futbolista analiza ofertas de Europa (PAOK de Grecia) y Arabia, sino convence nada, analizarán la propuesta que pueda elevar #Independiente
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τετ 09 Ιουν 2021, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τετ 09 Ιουν 2021, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακουστηκε κ παλιοτερα αυτος εδω μεσα...
Τιμιος παπας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τιμιος παπας
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τετ 09 Ιουν 2021, 19:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Gli argentini del Velez Sarsfield avrebbe offerto al Genoa e al Paok Salonicco il cartellino di un proprio tesserato prossimo alla scadenza.
Si tratta di un profilo già sondato la scorsa estate dal Grifone che il club sudamericano riuscì al tempo a trattenere ma che ora vorrebbe vendere per non correre il rischio di perderlo a zero tra poco più di sei mesi.
Il suo nome è Pablo Galdames, centrocampista anche della nazionale cilena classe 1996, dal 2017 domiciliato al Velez. Il giocatore, tuttavia, non sembra più suscitare molto interesse dalle parti di Pegli.
Απο calciomercato
Θενε να τον πουλησουν πριν τον χασουν τσαμπα σε ενα εξαμηνο λεει.Αλλα λεει οτι οι Γενοβεζοι δεν τρελαινονται κιολας.
Si tratta di un profilo già sondato la scorsa estate dal Grifone che il club sudamericano riuscì al tempo a trattenere ma che ora vorrebbe vendere per non correre il rischio di perderlo a zero tra poco più di sei mesi.
Il suo nome è Pablo Galdames, centrocampista anche della nazionale cilena classe 1996, dal 2017 domiciliato al Velez. Il giocatore, tuttavia, non sembra più suscitare molto interesse dalle parti di Pegli.
Απο calciomercato
Θενε να τον πουλησουν πριν τον χασουν τσαμπα σε ενα εξαμηνο λεει.Αλλα λεει οτι οι Γενοβεζοι δεν τρελαινονται κιολας.
Και για να το παω και ενα βημα παρακατω, έχει και τιμια καρτέλα στο fm ο τυπος!
Ετσι στηνονται τα τιμια παπαδορεπορταζ κυριοι!
Ετσι στηνονται τα τιμια παπαδορεπορταζ κυριοι!
πλακα πλακα με έναν λογαριασμο τουιτερ και ενα χαζομπλογκ, ανετα παιζει κανεις μπαλιτσα μητροπολιτικη
Αυτός μου βγάζει εικόνα ενδιαφέροντος εποχής Παυλάρα, Κοντρέρας συμμετέχοντος.
Δε νομίζω ο Λουτσέσκου να πετάει τη νέα σκούφια του για τέτοιες περιπτώσεις λατινοτζόκερ
Δε νομίζω ο Λουτσέσκου να πετάει τη νέα σκούφια του για τέτοιες περιπτώσεις λατινοτζόκερ
Επειδή προς το παρόν δε βλέπω να κινείται τίποτε,μήπως μια γενικότερη μεταγραφική συζήτηση του τύπου τι στυλ θα θέλαμε να είναι οι μεταγραφές θα βοηθούσε στο να κρατηθεί κάποιο ενδιαφέρον και κάποιες προτάσεις για το τι ομάδα θα θέλαμε.
Για παράδειγμα εγώ θα προτιμούσα να σταματήσει αυτή η δυστυχώς αποτυχημένη προσπάθεια των ξένων ταλαντούχων (Αουγκούστο, Σφιντερσκι, Ακπομ, Ζαμπα,Περέιρα,κλπ.) των τελευταίων χρόνων και η ομάδα να επικεντρωθεί σε παίχτες έμπειρους και σε καλή ηλικία.
Τα παραδείγματα Κρέσπο,Μάτος,Μπισε, Σαχοφ, Πριγιο,Καντουρι, Βιερίνια,Μαουρισιο,κλπ νομίζω πρέπει να ειναι ο οδηγός.
Σε συνδυασμό με δανεικούς(Νατχο,Νομποα,Ολιβειρα,Μισιτς, Κμρεντσικ, Μπαμπά, κλπ) που να μπορούν να αποκτηθούν πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για τη δημιουργία μια ομάδας πρωταθλητισμού. Παίχτες κατά κανόνα ελεύθεροι η δανεικοί και κάποιοι Έλληνες πιτσιρικάδες(Τζιόλης,Μιχαηλίδης,Τσιγγαρας,Ντελιας, Κουτσιαςκλπ.).
Για παράδειγμα εγώ θα προτιμούσα να σταματήσει αυτή η δυστυχώς αποτυχημένη προσπάθεια των ξένων ταλαντούχων (Αουγκούστο, Σφιντερσκι, Ακπομ, Ζαμπα,Περέιρα,κλπ.) των τελευταίων χρόνων και η ομάδα να επικεντρωθεί σε παίχτες έμπειρους και σε καλή ηλικία.
Τα παραδείγματα Κρέσπο,Μάτος,Μπισε, Σαχοφ, Πριγιο,Καντουρι, Βιερίνια,Μαουρισιο,κλπ νομίζω πρέπει να ειναι ο οδηγός.
Σε συνδυασμό με δανεικούς(Νατχο,Νομποα,Ολιβειρα,Μισιτς, Κμρεντσικ, Μπαμπά, κλπ) που να μπορούν να αποκτηθούν πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για τη δημιουργία μια ομάδας πρωταθλητισμού. Παίχτες κατά κανόνα ελεύθεροι η δανεικοί και κάποιοι Έλληνες πιτσιρικάδες(Τζιόλης,Μιχαηλίδης,Τσιγγαρας,Ντελιας, Κουτσιαςκλπ.).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τετ 09 Ιουν 2021, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Θέλει απ όλα. Σβιντερσκι κ Ακπομ δεν τις λες αποτυχημένες κ ο Περειρα όσο κ να χει απογοητεύσει είναι ακόμα νωρίς να κριθεί. Νομίζω χαρακτηριστικά πάρα ηλικία πρέπει να κοιτάμε. Μέσο που να μπορεί ν α σύνδεση άμυνα με επίθεση, που να αποφεύγει τα λάθη κ να χει αντοχές η' να διαβάζει το παιχνίδι ώστε να καλύπτει χώρους. Ενα πλάγιο μπακ με αντοχές αξιόπιστο αμυντικά. Ένα σεντερ φορ που να σκοράρει εύκολα η' να βγάζει πολύ ενέργεια κ να συμμετέχει στο build up ( να χει κ τα δύο, δύσκολα για το επίπεδο του πρωταθλήματος μας). Κατ αρχήν αυτά. Εγώ θα θελα ακόμα ένα σέντερ μπακ για να πλαισιώνει Ιγκασον Κρεσπο κ σιγά σιγά να πάρει τη θέση του Ισπανού.
Συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πόρτο για την απόκτηση από τον Δικέφαλο του 28χρονου Αργεντίνου δεξιού μπακ https://www.transfermarkt.com/saravia/p ... ler/268642... Δείτε παρακάτω κάποια από τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία: https://www.youtube.com/watch?v=ilXmG1KOe4k