Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Άβαταρ μέλους
Descartes

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από Descartes »

Εφόσον ολοκληρώθηκε η σεζόν, περιμένω και αυτά που είχε προαναγγείλει οτι θα γράψει ο miburosaito για κάποια θέματα με τη Da Yeong.

Ούτε πέρασε απαρατήρητο, αν και δεν θυμάμαι ποιός το έγραψε, οτι στο διάλειμα των σετ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο χορηγός σχολίαζε δημοσίως τις μεταγραφικές επιλογές του και τον προπονητή με άλλον προπονητή βόλει,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Τρί 26 Απρ 2022, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Ο Λεμονίδης γράφει την άποψή του, τα δώρα δεν τα έκανε ο Φενόλιο, τα λάθη είναι στη νοοτροποία του σχεδιασμού.

Απο εκεί και πέρα φυσικά και δεν έφταιγε η Da Yeong για την τραγική επιθετική απόδοση της Ομάδας, αφού όταν μπήκε η Ηλιοπούλου οι ακραίες και η διαγώνιος συνέχιζαν να στοχεύουν στην εξέδρα και πάνω στο φιλέ, ή να βγάζουν επιθέσεις με πλασεδάκια και πασούλες.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

fuzztone έγραψε:Δεν γίνεται επιτέλους να ενημερωνόμαστε από τους Λεμονίδηδες...δεν γίνεται να πάμε μπροστά με ρεπόρτερ που βλέπουν τη Τζεγιονγκ στη Μίκρα ενώ είναι στην Κορέα...

και αυτά αγαπητέ κ. Αμοιρίδη δεν χρειάζονται χρήματα για να λυθούν. Λίγη όρεξη και οργάνωση θέλει, βάλε αυτά τα παιδιά έστω που κάνουν τις μεταδόσεις να δίνουν και ειδήσεις από την ομάδα. Ούτως ή άλλως, για μεταδόσεις δεν κάνουν (ευτυχώς δεν θα ξανακούσω τη λέξη "τρομερή" για τους επόμενους μήνες...).
Πολυ σημαντικό. Οργανώστε λιγο επικοινωνιακά την ομάδα... κριμα ειναι. Δεν μπορω να χωνεψω ακομη οτι μας κάθισε από σποντα η ΛιΝτα Γιονγκ και το μονο που σκέφτηκαν οι "φωστήρες" του ΑΣ ηταν να βάλουν συνδρομη στις μεταδόσεις για να εκμεταλευτουν τη δημοφιλία της...
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Ότι έγινε έγινε. Τώρα ελπίζω σε διορθωτικές κινήσεις του χρόνου. Ελπίζω ο Αμοιρίδης να βάλει μυαλό να σουτάρει τον φενολιο και να φέρει έναν προπονητή της προκοπής η έστω που μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ με αξιοπρέπεια.
Από εκεί και πέρα αναβάθμιση στις Ελληνίδες. Η ομάδα θέλει σίγουρα στρατζαλη η έστω βλαχακη και στην πάσα την Κωνσταντινίδου ( ελπίζω οι φήμες που την θέλουν στην ΑΕΚ να μην ισχύουν) για να μπορεί να χτυπήσει ΠΑΟ που θα έχει παπαφωτιου Ανθούλη. Από εκεί και πέρα μια ξένη ακραία , μια διαγώνια , μια κεντρικο και κατά την γνώμη και μια λιμπερο γιατί υπάρχει έλλειψη στην Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
Descartes

Steven, για να ανταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό της Ανθούλη και τον ΟΣΦΠ, θα χρειαστεί ποιοτικές προσθήκες και ύψος που δεν έχει. Δεν υπήρχε απάντηση στην Κρός (1.95).

Περιμένω νέα απο τον miburosaito.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Σύμφωνα με άλλο σάιτ, δεν έχει κλείσει 100% η Ανθούλη ακόμη, και έχει και άλλες προτάσεις.

Επίσης, βγαίνει από τους Ρουμάνους ότι και η Κρος έκλεισε στη Ραπίντ.
steven123

Σύμφωνα με ποιο σάιτ η Ανθούλη δεν είναι σίγουρα στο ΠΑΟ?
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Descartes έγραψε:
Περιμένω νέα απο τον miburosaito.
Μη νομιζεις οτι ξερω κατι φοβερο, με την εννοια οτι τα περισσοτερα εχουν βγει λιγο πολυ σε φορουμ και σοσιαλ μιντια.

Δεν εχω την αδεια να μεταφερω λεπτομερειες αλλα και να ειχα δεν νομιζω να το εκανα.

Θα πω αυτα που γνωριζω οτι εχουν γινει και αυτα που υποθετω οτι εχουν γινει.
Και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

- Η Ντα Γιονγκ τον Δεκεμβριο ηταν χαρουμενη στον ΠΑΟΚ και μαλιστα ειχε αναφερει οτι θα της αρεσε να μεινει. Ηταν πολυ καλα με τις συμπαιχτριες της, με τον Αμοιριδη και με τον Φλωρο οπως και με τον Χαριτωνιδη. Τα ποσα που ανεφερα και η αισιοδοξια που ειχα στα μηνυματα μου εδω στο φορουμ εκεινη τη περιοδο βασιζονταν σε αυτη την ομολογια της Ντα Γιονγκ.

- Με τον Φενολιο οπως εχει ηδη αναφερθει δημοσιως, δεν ειχε και δεν εχει καλη σχεση. Εδω υπαρχουν πραγματα που δεν μπορω να πω οπως ανεφερα παραπανω

Αλλα μπορω να πω οτι στην αρχη υπηρχε θεμα επικοινωνιας μεταξυ τους (οπως ισχυριστηκε ο Μαρκο), ομως το γυαλι ραγισε και μετα εσπασε μεταξυ τους. Δηλαδη, στην συνεχεια οχι απλα υπηρχε θεμα επικοινωνιας αλλα και θεμα εμπιστοσυνης (απο οτι καταλαβαινω και απο τις δυο πλευρες). Την πλευρα του Μαρκο εδω δεν την ξερω, ισως καποιος δημοσιογραφος ή ανθρωπος του ερασιτεχνη να γνωριζει και καποια στιγμη μαθουμε.

Η Ντα Γιονγκ εχει αποκαλυψει καποιες συμπεριφορες του Μαρκο προς την ιδια που συνεβαλαν να χαλασει η εμπιστοσυνη της προς τον Μαρκο. ΚΑΙ αυτα που εγιναν στους αγωνες (και ειδαμε και εμεις) αλλα ΚΑΙ αυτα που εγιναν σε προπονησεις.
Βεβαια, ηδη αρκετοι συνοπαδοι εδω ανεφερατε το ψυχρο κλιμα μεταξυ τους, ηταν ηλιου φαεινοτερο. Επομενως δεν ξερω αν εχει νοημα να επεκταθω.

Ο βασικος λογος που δεν ηθελε να μεινει ειναι ο Μαρκο.

Ο αλλος λογος ειναι ο παρακατω:

- Ο ΠΑΟΚ δεν της εκανε προσφορα μεχρι το διαστημα που ο ατζεντης της καταφερε να τη πεισει να κλεισει στη Ρουμανια (το οποιο εχει κανα μηνα και λιγο παραπανω)

Απο οσο ξερω μεχρι σημερα δεν της εχει κανει καμια προσφορα (δεν εχει και νοημα τωρα...), βεβαια εδω δεν ειμαι 100% σιγουρος, μακαρι να το μαθαιναμε καπως - εχει ενδιαφερον...

Συνδυαστε το παραπανω με την εντονη φημη οτι ο ΠΑΟΚ εχει ηδη κλεισει τον Φενολιο για του χρονου (αρα αρνητικο για την Ντα Γιονγκ οπως το βλεπει αυτη) και οτι εχουμε ηδη κλεισει την Κογιαρ για του χρονου. Αν την ηξερα εγω αυτη την φημη, ειμαι σιγουρος οτι την ηξερε και η Ντα Γιονγκ.
Και ειδε οτι για τον ΠΑΟΚ ειναι πιο σημαντικη η Κογιαρ απο οτι η ιδια.

Θα μου πει καποιος ειναι εγωιστικη συμπεριφορα, αλλα ο αντιλογος ειναι οτι μια παιχτρια που εχει συνηθισει να κερδιζει και εχει τη στοφα και τις εμπειριες της πρωταθλητριας, ειναι λογικο να σκεφτει ετσι. Και οχι απλα ειναι λογικο αλλα ειναι επιθυμητο. Πρεπει να θελει να ειναι η πρωτη επιλογη και το πρωτο βιολι της ομαδας. Δυστυχως, καποιοι δεν το καταλαβαινουν αυτο οπως φαινεται.

Επισης, οπως καναμε και στους ανδρες, ετσι και εδω επρεπε η πρωτη κινηση να ειναι η πασαδορος - ετσι κανουν οι νορμαλ ομαδες. Ομως, εμεις ακομα δεν εχουμε καταφερει να γινουμε νορμαλ οπως εχουμε χιλιοαναλυσει εδω περα...

- Η προσφορα απο Ρουμανια ειναι πλουσιοπαροχη, σιγουρα πολυ πιο πανω απο τα 100k που θα επρεπε να κανει υπερβαση ο Αμοιριδης για να δωσει.

Της υποσχεθηκαν αρκετα οι Ρουμανοι, υπαρχει και μια εντονη φημη που ακουγεται απο χθες για κατι εξτρα σε αυτη τη συμφωνια, δεν ξερω τι ειναι - αν και εχω μια υποθεση - νομιζω αυριο μεθαυριο θα μαθουμε

- Φευγει εχοντας εξαιρετικη σχεση με τις συμπαιχτριες της, με τον Χαριτωνιδη (και τον Φλωρο εννοειται απλα λογω ηλικιας με τον Γιαννη τα πηγαινε καλυτερα), εχει να λεει τα καλυτερα για τον Αμοιριδη, αλλα και για τον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονικη και την Ελλαδα.

Μακαρι καποια στιγμη να τη ξαναδουμε στην ομαδα μας, οταν κι εμεις θα εχουμε τις υποδομες αλλα και τις παιχτριες να την 'εκμεταλλυετουμε' σωστα, κι οχι αυτο το αρπακολλα που καναμε φετος μαζι της και αγωνιστικα και εμπορικα.

Φιλε Descartes δεν ξερω αν ξεχναω κατι, αυτα θυμαμαι.

Εδω ειμαστε, αν θυμηθω κατι αλλο ή αν μαθευτει κατι αλλο απο τη πλευρα του Μαρκο (θα ηθελα κι εγω να ακουσω την αποψη του) οι δυο μας παλι θα ειμαστε εδω καλοκαιριατικα να τα συζηταμε ;) :lol:

Βασικα, ειμαι αισιοδοξος οτι το φετινο καλοκαιρι θα ειμαστε παραπανω στο φορουμ απο οτι περσι!

Νομιζω το μεγαλυτερο κερδος αυτης της φετινης χρονιας ειναι αυτο, οτι μεγαλωσε η παρεα γυρω απο το γυναικειο βολει του ΠΑΟΚ. :mrgreen:

Και η Ντα Γιονγκ εχει μεγαλο μεριδιο για αυτο, για να ξερουμε τι λεμε!
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Τωρα τα Korean drafts για τις ξενες εδω:

[youtube]BwaXZJ7IYGQ[/youtube]

Δυο ομαδες κρατησαν τις περσινες ξενες.

Απο τις υπολοιπες 5, οι 2 (!) πηραν ακραιες - συνηθως παιρνουν διαγωνιες

Δεν διαλεξαν καμια απο Ελληνικο πρωταθλημα (βεβαια απο περσι ειχαν παρει τη Γιασμιν του Μαρκοπουλου που εκανε παταγο με το Hillstate), αρα φιλε Descartes η αγαπημενη σου Μερκαδο μενει ελευθερη :mrgreen:

(Αν και οπως ανεφερα πανω, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχουμε ηδη ανανεωσει την Κογιαρ...)
Άβαταρ μέλους
fuzztone

steven123 έγραψε:Σύμφωνα με ποιο σάιτ η Ανθούλη δεν είναι σίγουρα στο ΠΑΟ?
Από έγκυρη πηγή, οι προτάσεις είναι πολλές, του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή, αλλά δεν έχει συμφωνήσει με καμιά ομάδα!

Το liberovolley σπάνια πέφτει έξω!
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Όσο υπάρχουν άτομα σαν κι εσάς, με αυτό το επίπεδο γνώσεων και χαρακτήρα να ξέρετε ότι η παρέα θα μεγαλώνει ακόμη κι αν δεν ανταποκρίνεται η ομάδα αντίστοιχα.
Είμαι σίγουρος ότι η παρέα είναι πολύ μεγαλύτερη αλλά κάποιοι παραμένουμε αφανείς.....
Άβαταρ μέλους
fuzztone

miburosaito έγραψε: Συνδυαστε το παραπανω με την εντονη φημη οτι ο ΠΑΟΚ εχει ηδη κλεισει τον Φενολιο για του χρονου (αρα αρνητικο για την Ντα Γιονγκ οπως το βλεπει αυτη) και οτι εχουμε ηδη κλεισει την Κογιαρ για του χρονου. Αν την ηξερα εγω αυτη την φημη, ειμαι σιγουρος οτι την ηξερε και η Ντα Γιονγκ.

Επισης, οπως καναμε και στους ανδρες, ετσι και εδω επρεπε η πρωτη κινηση να ειναι η πασαδορος - ετσι κανουν οι νορμαλ ομαδες. Ομως, εμεις ακομα δεν εχουμε καταφερει να γινουμε νορμαλ οπως εχουμε χιλιοαναλυσει εδω περα...
Έχω πει πολλές φορές ότι δεν γνωρίζω από βόλλευ, και προσπαθώ να "μαθαίνω" και να καταλαβαίνω περισσότερα με τη βοήθεια και αρκετών από το φορουμ.

Υπό αυτό το πρίσμα, δεν μπορώ να κρίνω τις τακτικές του Φενόλιο και τις προπονητικές του ικανότητες, δεν έχω δηλαδή το απαραίτητο background (που έχω πολύ περισσότερο στο ποδόσφαιρο).

Θα πω λοιπόν ορισμένα γενικά πράγματα.

1) Η ομάδα και κάθε ομάδα σε ομαδικό άθλημα πρέπει να ξεκινά από τον προπονητή. Επομένως, νομίζω ότι η ομάδα έκανε καλά που έκλεισε πρώτα τον προπονητή. Θεωρώ ότι οι κινήσεις που γίνονται και θα γίνουν έχουν την απόλυτη έγκριση του Φενόλιο.

2) Για το ζήτημα με τη Λι, εφόσον για τους όποιους λόγους ο προπονητής είτε δεν πιστεύει στις δυνατότητές τις, είτε θέλει κάτι διαφορετικό, καλά έκανε η ομάδα και δεν προχώρησε σε πρόταση προς αυτήν. Επομένως, ο Φενόλιο θα κριθεί και από αυτή του την επιλογή.

3) Κοίταξα ξανά το βιογραφικό του, έχει πάρει πρωτάθλημα με τη Νοβάρα το 2016-17, ενώ ήταν προπονητής και την προηγουμενη χρονιά. Άρα, ετοίμασε αυτός την ομάδα που κατέληξε πρωταθλήτρια. Δεν ξέρω λοιπόν κατά πόσο μπορούμε να τον λέμε "άσχετο".

Συμπερασματικά, αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις κινήσεις της ομάδας. Ιδιαίτερα στη θέση της πασαδόρου και στη διαχείριση των Ελληνίδων παικτριών. Θα είναι πολύ ευχάριστο για μένα να πιστεύει ο προπονητής ότι η Ηλιοπούλου μαζί με τη Μεροδουλάκη μπορούν να καλύψουν τη θέση. Σε μια τέτοια περίπτωση, απαντάται άμεσα και η κριτική του Miburosaito ότι πρέπει να ξεκινάνε από την πάσα οι μεταγραφές!
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

miburosaito έγραψε:Μακαρι καποια στιγμη να τη ξαναδουμε στην ομαδα μας, οταν κι εμεις θα εχουμε τις υποδομες αλλα και τις παιχτριες να την 'εκμεταλλυετουμε' σωστα, κι οχι αυτο το αρπακολλα που καναμε φετος μαζι της και αγωνιστικα και εμπορικα.
Η ομάδα ως οργανισμός δεν έδειξε απλά ανέτοιμη να εκμεταλλευτεί το μέγεθος της συγκεκριμένης παίκτριας, τόσο αγωνιστικά όσο και εμπορικά, αλλά λειτούργησε πραγματικά άρπα κόλα. Και αυτό ήταν το πιο στενάχωρο φέτος. Το θέμα είναι αν διδάχθηκαν κάτι από τα φετινά και να οργανωθούν επιτέλους. Αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος...
Όπως και να 'χει μας πρόσφερε κάποιες υπέροχες βολεϊκές στιγμές και μεγάλη χαρά να την βλέπουμε να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας.
fuzztone έγραψε:1) Η ομάδα και κάθε ομάδα σε ομαδικό άθλημα πρέπει να ξεκινά από τον προπονητή. Επομένως, νομίζω ότι η ομάδα έκανε καλά που έκλεισε πρώτα τον προπονητή. Θεωρώ ότι οι κινήσεις που γίνονται και θα γίνουν έχουν την απόλυτη έγκριση του Φενόλιο.
Τώρα που έληξε η σαιζόν και αν ισχύει η φήμη ότι έκλεισε ο προπονητής για την επόμενη χρονιά, θα ήθελα κάνοντας το "ταμείο", την άποψη σας για τον συγκεκριμένο προπονητή, αλλά και για τον Φλώρο και ότι παρουσίασαν φέτος.
Για τον Φενόλιο αυτό που με φοβίζει κυρίως είναι ότι ο τύπος είναι εντελώς αψυχολόγητος κάποιες στιγμές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η επιλογή παικτριών μέσα στην ξαδέρφη (πλέι οφ) και το τελευταίο παιχνίδι με τον βάζελο στο παλατάκι, που έβγαζε μάτια ("εμμονική" επιμονή με την Κλέπκου στη θέση της Φιντόν, η οποία επιθετικά τα πήγε χάλια, αλλά θα μπορούσε εν δυνάμει να βοηθήσει περισσότερο στο μπλοκ λόγω ύψους.)
Επίσης θα ήθελα την άποψη σας για τις Ελληνίδες παίκτριες μας.
steven123

Λοιπόν φίλε μου εγώ θα σου πω τη γνώμη για όλους τιες παίκτριες και τους προπονητές μας.
Αρχικά θα ξεκινήσω από την Μερτεκη. Μετά από δύο αρκετά μέτριες έως κακές σεζόν θα έλεγα ότι η επίδοση της ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Έκανε μια πολύ καλή σεζόν με κάποιες αστάθειες μεν στην υποδοχή παρόλα αυτά όμως πολύ καλή. Και έπαιξε καλά στα περισσότερα συμαντικα ματς της χρονιάς. Και σε αυτό το κομμάτι νομίζω ότι είχε ίσως την μεγαλύτερη σταθερότητα από όλες τις άλλες σπαικερ. Όταν ήρθε ο φενολιο βελτιώθηκε πολύ στην υποδοχή.

Πολύνοπουλου. Πάρα πολύ καλή σε όλη την χρονιά και νομίζω ότι θα είναι βασική και του χρόνου. Δεν νομίζω ότι μπορείς να πεις κάτι κακό για αυτή. Είναι καλή σε όλα και σε μπλοκ και σε επίθεση. Μόνο τώρα λίγο προς το τέλος ήταν πεσμένη αλλά για να είμαι ειλικρινής νομίζω οτι δεν έπαιρνε και πολλές πάσες.

Καλαντατζε. Έκανε μια κακή σεζόν ειδικά στην επίθεση. Δεν την περίμενα έτσι. Θεωρώ ότι ήταν μια από τις πιο δυσάρεστες εκπλήξεις φέτος από όλες τις Ελληνίδες του πρωταθλήματος ( μαζί με την Κωνσταντίνου του ΠΑΟ) . Δεν ξέρω τι έφταιγε , μπορεί απλά να μην είχε χημεία με την Λι η μπορεί απλά να έπεσε στην επίθεση . Πάντως δεν ήταν καλή. Στο μπλοκ τα πήγε πολύ καλά αλλά θεωρώ ότι πρέπει μια από τις δύο κεντρικούς να είναι πιο ψηλή και για αυτό θεωρώ ότι πρέπει να την έχουμε για τρίτη του χρόνου η να φύγει. Πάντως η πολύνοπουλου προηγείται.

Κλεπκου . Η κοπέλα έχει αρκετά καλή υποδοχή και άμυνα όμως η επίθεση είναι κακή με αδύναμα χτυπήματα και στο μπλοκ είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη ( για αυτό έκανε πλάκα η κρος). Θεωρώ ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί το ταλέντο της σε υποδοχή άμυνα και να γίνει λιμπερο. Θα τα πάει περίφημα. Σαν ακραία θα πρέπει να δυναμώσει πάρα πολύ για να χτυπάει πιο δυνατά και να μπορεί να κάνει ένα καλό αλμα

Κυππαριση. Πολύ ταλαντούχο κορίτσι που στην αρχή την προοριζαμε για βασική αλλά κάπου το πράγμα χάθηκε. Θεωρώ ότι πρέπει να δανειστεί οπωσδήποτε γιατί πιστεύω ότι το μεγάλο της θέμα είναι η έλλειψη εμπειρίας. Όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο τα χάνει και κάνει πάρα πολλά λαθη γιατί αγχώνεται. Όταν έπαιζε στα φιλικά στην αρχή της χρονιάς είχε πολύ καλή απόδοση που σημαίνει ότι απλά πρέπει να βρει τρόπο να χαλαρωσ ι και να κοντρολαρει το άγχος της. Αν το κάνει θα γίνει παικτουρα.

Ηλιοπούλου. Πολύ καλή σχεδόν σε όλους τους αγώνες και οσες φορές μπήκε σχεδόν πάντα έδωσε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα . Πολύ καλό σέρβις και άμυνα. Επίσης καλό μπλοκ αν σκεφτείς το ύψος της. Οι πάσες της είναι αρκετά γρήγορες κάτι που είναι θετικό. Στα αρνητικά είναι ότι είναι λίγο προβλέψιμη( όταν η υποδοχή είναι χαλασμένη καταλαβαίνεις πολύ εύκολα που θα τη δώσει. Αυτό πάει ανάλογα προς ποια πλευρά πάει η μπάλα). Θα ήθελα και εκείνη να δανειστεί για ένα χρόνο κάπου για να μπορούμε να την αξιολογήσουμε καλύτερα. Θεωρώ ότι θα βελτιωθεί και άλλο και έχει πάρα πολύ μέλλον.

Ξανθοπούλου. Μεγάλη ασταθεια σε σημείο που με τρόμαξε σε μια φάση. Όταν όμως τη συμαζεψε ο φενολιο ήταν πολύ καλή. Είναι δυνατή η Μαρτίνα όταν θέλει με πολύ καλή άμυνα. Αυτό θεωρώ ότι είναι το κύριο στοιχείο της. Θεωρώ ότι είναι μια αθλήτρια που πρέπει να την έχεις συνέχεια στην μπριζα . Είδαμε όλοι τι γίνεται αν χαλαρώσει για λίγο η χάσει την συγκέντρωση της.

Τερζόγλου. Δεν την είδαμε πολύ αλλά έδειξε θετικά δείγματα όσο επαιξε.

Τσιογκα. Μεγάλο ταλέντο με απίστευτα σωματικά προσόντα. Πολύ καλό σέρβις μπλοκ. Αλλά όπως και να έχει πρέπει κάποιος επιτέλους να της μάθει πώς να χτυπάει την μπάλα στην επίθεση γιατί είναι περίεργο που παίζει στη α1 και δεν ξέρει το πιο βασικό .

Παπαδοπούλου. Επίσης τη είδαμε λίγο αλλά έδωσε θετικά δείγματα. Προσωπικά θεωρώ ότι σε λίγα χρόνια θα γίνει η επόμενη κονομι.

Κογιαρ. Απόρησα όταν την έκλεισε ο ΠΑΟΚ γιατι ήταν φανερό ότι ήταν στα χειρότερα της. Στην Ρουμανία είχε τελειώσει τη σεζόν νομίζω με 36 η 37 τοις εκατό στην επίθεση και δεν σκόραρε πολύ. Βελτιώθηκε πολύ όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ όμως και πάλι ήταν πολύ ασταθής στο πρώτο μισομ τη μία έκανε παπάδες και την άλλη δεν βλέποταν. Πάντως από τότε που ήρθε ο φενολιο η τύπισσα απλά άρχισε να πετάει. Η επίδοση στο δεύτερο μισό ήταν απίστευτη. Άνετα η καλύτερη διαγώνια του πρωταθλήματος από τότε. Παρόλα αυτά λόγω ηλικίας δεν θα την ήθελα του χρόνου γιατί πραγματικά η απόδοση της θα είναι ένα μεγάλο ερώτηματικο. Πότε δεν ξέρεις.

Φιντον. Η πιο μεγάλη τρολια εβερ. Μας πλασαρίστηκε ως καλή υποδοχέας που θα κάλυπτε την Μερτεκη και εν τέλει η μερτεκη ( που δεν είναι και καμία σπουδές υποδοχέας ) έπρεπε να καλύπτει τη φιντον. Η επίθεση της ασχολίαστη. Και το αστείο είναι ότι προτού υπογράψει με ΠΑΟΚ την ήθελε και ο Παναθηναικός πριν ακόμα υπογράψει την γκροθες και αυτή τους απερριψε. Και τελικά εμείς ειμασταν οι " τυχεροί "που μας έκατσε η μπίλια. Στο σέρβις και στο μπλοκ ήταν καλή. Αλλά δεν είναι αρκετό για ακραια

Λι . Καψούρα . Απίστευτη παίκτρια με μοναδικό ελαττώμα το μπλοκ της. Έπεσε λίγο προς το τέλος αλλά θεωρώ ότι ήταν λόγω του ότι απαξιώθηκε από τον φενολιο

Φενολιο. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δούλεψε πάρα πολύ με τις αθλήτριες και τις βελτίωσε πολύ αλλά η ανικανότητα του στο να παίρνει ταιμ σουτ και η εμμονή με ορισμένες παικτριες καταντά επικίνδυνη. Δεν θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πάρει τίτλο αν μείνει αυτός ο αψυλογοτητις τύπος. Εκτός και η ομάδα είναι πολλά σκαλια ποιότητας πάνω από τις άλλες.

Φλώρος . Τίμιος προπονητής που ήξερε καλά πως να συμπεριφέρεται στις αθλήτριες αλλά δεν πιστεύω ότι θα έφερνε τις αθλήτριες στο επίπεδο που τις έφερε ο φενολιο. Παρόλα αυτά δεν υστερυ και θα διαχειρίζοταν πολύ καλύτερα το ρόστερ αν έμενε.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Τελική φάση Πανελληνίου κοριτσιών Κ20: Ελπίδα Αμπελοκήπων - ΠΑΟΚ

[youtube]zVajVvHCD4A[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”