ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Napoli4 »

rainmaker έγραψε:Σε ότι αφορά τον φορ και τα αρνητικά σχόλια, παρακαλώ δείτε την κριτική που γινόταν όταν μαθεύτηκε πως έρχεται ο πριγιοβιτς.
Καλά εδώ νομίζαμε πως θα πάρουμε Κολομπίνο και γράφαμε πόσο παικταράς είναι και πως αυτό λείπει από την ομάδα. Μετά μάθαμε πως κλείνει στην αελ :lol:

Είτε θετικές, είτε αρνητικές, οι πρώτες εντυπώσεις των οπαδών έχουν ελάχιστη σημασία.
Το πρόβλημα είναι όταν κάποιοι μιλάνε τόσο απόλυτα λες και έχουν κάνει διδακτορικό στο scouting μέσω βίντεο του youtube. Άσε με ρε φιλε να έχω την άποψή μου, έτσι κι αλλιώς τα ίδια βίντεο είδαμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Την Δευτέρα έρχεται ο Τσέχος!
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

gk.box16 έγραψε: Ζεις στον κόσμο του Pro και του fifa manager είσαι εκτός πραγματικότητας .
Ποιος Ramirez ρε μεγάλε ;
Αυτός που παίζει δυο φορές το χρόνο με Γιουβέντους , με Μίλαν , με Νάπολη , με Ίντερ, με Λάτσιο , με Ρόμα ;

Που θέλει 1.500.000 για να έρθει να φλοπαρει με Λαμία , Βόλο κλπ;

Εμάς περιμένει ο τύπος ε; Η καλύτερη επιλογή του είμαστε!

Αυτό που μπορούμε, είναι να πάρουμε παίχτες που φλοπαρουν δεξιά και αριστερά ή ξύνουν τα @@ τους όπως ο Ζιφκοβιτς .
Γι' αυτό και είπα ότι μια τέτοια περίπτωση θα δικαιούνταν κάποιος να την χαρακτηρίσει ως δύσκολη. Όχι ενός κάποιου Κροβίνονοβιτς. Εκτός κι αν καποιοι τον ΠΑΟΚ τον έχετε για τοσο μικρό μέγεθος. Στον ΠΑΟΚ οι ξένοι ας έρχονται λιγότεροι και καλύτεροι αλλιώς ας μην έρχονται καθόλου. Και πάντως εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα 1.5 για κάποιον σαν τον Ραμίρεζ. Ξέρεις δεν είμαι εγώ που πανηγύριζα για τον ερχομό του Βέρνμπλουμ, του Χατσερίδη ούτε ήμουν υπέρ της ανανέωσης Βαρέλα με 1+ εκατομμύριο το χρόνο ή άλλων κυρίων. Άλλοι ήταν αυτοί. Στον ΠΑΟΚ να έρχονται είτε ταλέντα, είτε παίκτες σαν αυτόν, είτε παίκτες στοιχήματα όπως πχ ο Ζιφκοβιτς (που φλόπαρε σε μια ομάδα για διάφορους λόγους, ο Κροβινοβιτς φλόπαρε και στη Μπενφικα και σε κακή ομάδα της Αγγλίας. Σε μια ομαδουλα της Κροατίας και σε άλλη μια της Πορτογαλίας είχε μια κάποια αξιόλογη παρουσία).
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

To φλόπαρε να υποθέσω σημαίνει απέτυχε.... :mrgreen:
george188

Δημοσίευση από george188 »

rainmaker έγραψε:.

Σε ο,τι αφορά τον Αμανατίδη, η αλήθεια είναι ότι ως επιθετική ανάπτυξη της ομάδας δεν είδαμε απολύτως τίποτα επί μήνες. Ίσως στο μέλλον να βλέπαμε κάτι, αλλά δε το στηρίζω πουθενά. Απλά υποθέτω. Δεν ξέρουμε γιατί έφυγε.

Υπήρξε μέλος που το Σεπτέμβρη έλεγε ότι γίνεται φοβερή δουλειά στην επίθεση και θα φανεί στο γήπεδο. Δεν θυμάμαι ποιο μέλος.

Δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ
Για να πούμε και του στραβού το δίκιο απο τότε άλλαξαν πολλά..τόσο παίκτες όσο και προπονητής και σύστημα. Ο αμανατίδης ουσιαστικά δούλεψε δύο μήνες. Αυτό που λέμε είναι ότι είναι το λιγότερο παράδοξο να διατυμπανίζεις το καλοκαίρι ότι θες σταθερό κορμό στο προπονητικό τιμ και να αλλάζεις μετα απο 3 μήνες άποψη
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

bersekeros έγραψε:To φλόπαρε να υποθέσω σημαίνει απέτυχε.... :mrgreen:
Περισσότερο "πέρασε και δεν ακούμπησε"
icue

Δημοσίευση από icue »

Για τον Πριγιοβιτς εγω παντως θυμαμαι που τον εβλεπα στους ομιλους σε ενα δυο ματς και ελεγα που πανε και τους βρισκουν και γιατι δεν μπορουμε να βρουμε εναν τετοιο και εμεις και βγαζουμε ταλαιπωρια με τον Κλαους.

Αντιθετα για τον Τσολακ πολλοι λεγαμε οτι στα βιντεακια σχεδον ολα του τα γκολ τα εβαζε σε κενο τερμα και τελικα μαλλον καταλαβαμε το γιατι.

Με τον Τσεχο εγω προσωπικα ειμαι καπου ενδιαμεσα. Προφανως και θα ειναι καλυτερος απο τον Τσολακ, αλλα μεχρι να τον δω στο γηπεδο δεν μπορω να ξερω ποσο καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν φτάσαμε στο σημείο να μας πειράζει η απομάκρυνση Αμανατίδη δεν πάμε καλά.
Ο Αμανατίδης ήρθε ξαφνικά στο ΠΑΟΚ με συγκεκριμένο ρόλο στον οποίο απέτυχε παταγωδώς. Σωστά τον έδιωξαν.
Ετσι ακριβως..δεν φανηκε να κανει κατι ξεχωριστο ο συγκεκριμενος.δεν ειδαμε και τιποτα απ την παρτη του..με γιομες παιζαμε τοσο καιρο..μαλλον πηρε τη σκουπα ο Ινδιανος και καλα εκανε.η γρια ο Αμανατιδης ηρθε να αλλαξει τον ΠΑΟΚ βρε ουστ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αντε να περάσει η μέρα, που λέει κι ένα άσμα. Να μπούμε σε αγωνιστική δράση αύριο διότι μερικοί θα μας φλοπάρουν τελείως :mrgreen: :mrgreen:

Τους παίχτες θα τους δούμε τι θα προσφέρουν στον ΠΑΟΚ και θα κρίνουμε στο τέλος. Θετικό πως τα κενά δείχνουν να καλύπτονται αρκετά γρήγορα. Τα υπόλοιπα στο χορτάρι.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

μην κλεβετε λεξεις απο τους μπασκετικους ..μαθαμε και το φλοπ τωρα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Καλή χρονιά σε όλους και όλες.
Σιχαμένο ήταν το 2020.
Με προβληματίζει περισσότερο του χαφ. Δεν κάνει σε αγγλική ομάδα που είναι σαφώς πιο κάτω από το επίπεδο της ομάδας μας.
Ισως ρωτήθηκε και ο Κάτσε για τον CF.
ΟΚ δεν είναι και καμία τεράστια ομάδα η Μπρυζ, αλλά έχει ένα πρεστίζ ως ομάδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:Το γραφω εδω γιατί δεν ξερω π ειναι καλυτερα να το γραψω...
Αποχωρησε ο Αμανατιδης απο τον ΠΑΟΚ λεει.
Δεν ξερω τι δουλειά εκανε και δεν με νοιαζει.
Κριθηκε το καλοκαιρι οτι η ομαδα πρεπει να εχει διευρυμενο προπονητικο τιμ και ειπωθηκε οτι θελουμε να δημιουργησουμε σταθερο κορμο προπονητων και τωρα ξαφνικα φευγει γιατι λεει δεν εδεσε με τον Γκαρσια...
Αυτο δεν το αντιλαμβανομαι. Η φιλοσοφια του να δημιουργησεις σταθερο κορμο σημαινει ακριβως το αντιθετο. Εχω ενα τιμ π ανεχεται και αποδεχεται ο εκάστοτε προπονητης και οχι το αλλαζει ο εκαστοτε προπονητης...
Τεσπα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είδες καμία βελτίωση στα φορ μας;
Γιατί δηλαδή εκρινες τον Τσολακ ως ανεπαρκή και αυτόν που ήρθε για την βελτίωση των επιθετικών μας,λες ότι δε σε νοιάζει τι δουλειά έκανε;
Μπορεί να είσαι τσεκουρατος άλλα πάντα εξηγείς τη σκέψη σου και επιχειρηματολογεις.
Τώρα τι είναι αυτό,δε με νοιάζει τι δουλειά κάνει;
Δηλαδή να πληρώνει η ομάδα κάποιον που ήρθε για βελτίωση των επιθετικών και αυτοί να μην βελτιώνονται;
Δηλαδή κάποιος που δεν βοηθάει την ομάδα να μείνει για να φανεί σοβαρή η ΠΑΕ στα μάτια τα δικά σου ή τα δικά μου;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Πότε πιάνει δουλειά ο Κρμέντσικ ; Ξέρουμε ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

seaman έγραψε:Σε καμία από τις τελευταίες προπονήσεις δεν ήταν ο Αμανατίδης.
@Gospi, τον φέρανε για να βοηθήσει (κορσές) τον Abel o oποίος όμως είχε δίπλωμα προπονητή ο ίδιος. Φαίνεται ότι το UEFA PRO του Αμανατίδη μάλλον δημιούργησε παρά έλυσε προβλήματα στην εποχή Γκαρσία. Μπορεί να έφερε και απαιτήσεις ἠ και άλλα πράγματα αν δηλώνονταν όντως ως πρώτος ο Αμανατίδης. Λέω, δεν ξέρω. Το ότι αναβαθμίζεται όμως ο ο Θωμαΐδης που έχει UEFA PRO μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι

Ρε συ seaman,πολύ θεωρία συνωμοσίας ρε φίλε;
Δηλαδή τι,ο Αμανατιδης επειδή είχε pro,θα ζήταγε παραπάνω αρμοδιότητες;
Δε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Δηλαδή το να μην έκανε τη δουλειά, το αποκλείουμε;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Δεν νομιζω οτι χειαζεται ενας παιχτης σαν τον κροατη αυτη τη στιγμη στα χαφ..Ο Μαξ Μεγιερ νομιζω οτι κουμπωνει
καλυτερα στα δικα μας δεδομενα..πιο σκληροτραχηλος και τεχνικα παρα πολυ καλος ο γερμανος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”