Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Δεν ειπα οτι προκυπτει απο καπου. Εγω αναφερθηκα στο ενδεχομενο.
Οσο για το ματς εγω βλεπω 3αδα στα χαφ και οχι 2αδα.
Αν παμε με 2αδα Εσιτι και εναν απο τους αλλους δυο, θα εχουμε θεμα κυκλοφοριας.
Εγω πονταρω σε ενα σφιχτο 5-3-1-1
Οσο για το ματς εγω βλεπω 3αδα στα χαφ και οχι 2αδα.
Αν παμε με 2αδα Εσιτι και εναν απο τους αλλους δυο, θα εχουμε θεμα κυκλοφοριας.
Εγω πονταρω σε ενα σφιχτο 5-3-1-1
-
Luigi Vampa
Ο υγειης Καντουρι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι ενδεκάδα. Εγώ πιστεύω ότι απλά ο Πέλκας δε θα πιέζει τόσο ψηλά. Θα παίζουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με Μπεσικτας. Δηλαδή 541
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 10 Σεπ 2020, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- invincible
Ο Νορβηγός δηλαδή με άλλα λόγια με αυτά που συλλέξαμε αμυντικά αν πέσει σε ταχυδυναμικό παίχτη είναι κλάφτα όπως και ο Γιαννούλης στην αρχή της καριέρας του αλλά δουλεύεται αυτό και βελτιώνεται όχι γρήγορα όμως. Επιθετικά είναι καλός ντελικάτος. Ταιριάζει περισσότερο για φουλ μπακ με 3 πίσω γιατί σε άλλο σύστημα με 2 θα κάνουν πάρτυ από εκεί. όλα καλά δώσαμε ένα εκατομμύριο με την προϋπόθεση να βγάλουμε λεφτά από αυτόν. Μακάρι να βγει η μεταγραφή και αν δεν βγει θα περάσει δανεικός από εδώ από εκεί μέχρι να καταλήξει πίσω στην Νορβηγία το πολύ πολύ ... Σιγά τα αυγά... Δεν ασχολούμαι καν μακάρι να βγει η μεταγραφή αλλά και να μην βγει τι να κάνουμε τώρα να κλαίμε το ένα εκατομμύριο σιγά... 
Περα απο τον Ζαμπα, που βεβαια για τα λεφτα που ηρθε δεν τον λες και ταλεντο με προοπτικη αλλα ετοιμο παιχτη, υπαρχει αλλος παιχτης ξενος που να ηρθε σε ηλικια κατω των 21 και να εκανε καριερα στον ΠΑΟΚ? Ή να εξελιχθηκε στον ΠΑΟΚ?
Και παλι ο Ζαμπα περα απο ενα αξιοπρεπες εξαμηνο δεν εχει δειξει κατι παραπανω.
Gospi έγραψε:Παντως αν τον βαλεις διπλα διπλα στους πιτσιρικαδες μας, δειχνει μισοριξια...
πως σκατα θα σταθει στην αντρικη ομαδα αυτος ρε γμτ...
Δλδ τοσο καλο επιπεδο εχει το πρωταθλημα π παιζει και τον παιρνουμε?
Δεν μας κανει ο Τσαουσης και ο Ταχατος, και μας κανει αυτο το φτερο?
Μακαρι να βγει παιχταρα, αλλα με τετοια ποδαρακια για Λαμπρου νο 2 τον βλεπω...
Τι μισοριξια ρε,πάνω από ένα 1.80 είναι το παλικάρι.
- bersekeros
Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά μέχρι στιγμής (πριν την Μπενφίκα εννοώ). Ίσα ίσα το αντίθετο.soflodoras έγραψε:Gospi έγραψε:Θα ειναι εγκλημα να φυγει ο Καντουρι πριν την Μπενφικα!
Βασικα θα ειναι εγκλημα να φυγει ο Καντουρι.-
Δηλαδη θα φυγει ο μονος παλιος και θα παμε στα παιχνιδια στο πρωταθλημα με καινουριο κεντρο? Ποτε ακριβως θα δεσουν?
Αυτα δεν γινονται!
Δλδ για να παρουμε 1 μυριο βαρια απο τον καντουρι θα ρισκαρουμε την ισορροπια του κεντρου?
Αυτα ουτε στο football manager δεν γινονται!
Προκυπτει απο καπου οτι θα φυγει πριν το ματς; Ναι. Θα ηταν λογικα λαθος, αν κ πιστευω πως θα ξεκινησει ο Εσιτι και η αλλη θεση παιζει μεταξυ Ελ καντουρι κ Σβαμπ. Διδυμο 2 οκταριων θα βλεπουμε φετος στα περισσοτερα ματς, ιδιως σε αυτα με πιο αδυναμες ομαδες, αλλα ευρωπη ισως θα θελουν πιο πολλη δυναμη στο κεντρο. Και νομιζω μεταξυ ελ καντουρι και σβαμπ θα προτιμηθει ο δευτερος που εχει πιο ευκολη τη γρηγορη, μακρινη και καθετη πασα , που χρειαζεται στην κοντρα επιθεση. Αλλα για την μπενφικα χρειαζεται σιγουρα ως αλλαγη (τουλαχιστον)
Η πρόθεση του προπονητή, από ότι φημολογείται, θα ήταν να μείνει ο παίκτης.
Το θέμα είναι τι θέλει ο ίδιος ο παίκτης, από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιο το 2021. Αν θέλει να πάει Ιταλία ή γενικά να φύγει, αναγκαστικά, θα χρειαστεί να πουληθει μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου,
μέχρι και την Δευτέρα 5/10.
Μακάρι να μείνει με ένα συμβόλαιο γύρω στα 450Κ + Μπόνους.
- zarathustra79
@gospi το πρωτο πρωτο ονομα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο vieirinha. Αν το σκαλισω σιγουρα θα υπαρχουν κ αλλοι.
Ρε συ μονο το υψος ειναι?obanebane έγραψε:Gospi έγραψε:Παντως αν τον βαλεις διπλα διπλα στους πιτσιρικαδες μας, δειχνει μισοριξια...
πως σκατα θα σταθει στην αντρικη ομαδα αυτος ρε γμτ...
Δλδ τοσο καλο επιπεδο εχει το πρωταθλημα π παιζει και τον παιρνουμε?
Δεν μας κανει ο Τσαουσης και ο Ταχατος, και μας κανει αυτο το φτερο?
Μακαρι να βγει παιχταρα, αλλα με τετοια ποδαρακια για Λαμπρου νο 2 τον βλεπω...
Τι μισοριξια ρε,πάνω από ένα 1.80 είναι το παλικάρι.
Μπες δες την φωτο να καταλαβεις τι λεω. Αυτος εχει πιο λεπτα ποδια απο τον Λαμπρου!
Πιο αδυνατος και απο τον Νινουα ειναι...
Σαν 15χρονος μοιαζει
γιατι ο γιαννουλης και ο λινο τι ηταν... ειναι ακριβως ιδιο σωματοτυπο με γιαννουλη...
Ο βιειρινια ηρθε 23 ετων (30-6-2009 και ειναι γεννημενος τον γεναρη του 86)...zarathustra79 έγραψε:@gospi το πρωτο πρωτο ονομα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο vieirinha. Αν το σκαλισω σιγουρα θα υπαρχουν κ αλλοι.
εγω μιλαω για κατω των 21.
Ο Γιαννουλης χρειαστηκε να φτασει 24 για να σταθει στν ΠΑΟΚ. Δλδ πηραμε εναν 20χρονο για να παιξει στα 24?Demir έγραψε:γιατι ο γιαννουλης και ο λινο τι ηταν... ειναι ακριβως ιδιο σωματοτυπο με γιαννουλη...
μπορει να μπορει να παιξει στα 22... μια χαρα ειναι η κινηση.. ο τσαουσης δεν ειναι τιποτα αμαν κ τι.. μακαρι να παιξει το παιδι, αλλα κατι ξερουν και στον ΠΑΟΚ...Gospi έγραψε:Ο Γιαννουλης χρειαστηκε να φτασει 24 για να σταθει στν ΠΑΟΚ. Δλδ πηραμε εναν 20χρονο για να παιξει στα 24?Demir έγραψε:γιατι ο γιαννουλης και ο λινο τι ηταν... ειναι ακριβως ιδιο σωματοτυπο με γιαννουλη...
-
Luigi Vampa
Γιατί υπάρχουν πολλοί u21 ξένοι που ήρθαν γενικά στον ΠΑΟΚ;Gospi έγραψε:Περα απο τον Ζαμπα, που βεβαια για τα λεφτα που ηρθε δεν τον λες και ταλεντο με προοπτικη αλλα ετοιμο παιχτη, υπαρχει αλλος παιχτης ξενος που να ηρθε σε ηλικια κατω των 21 και να εκανε καριερα στον ΠΑΟΚ? Ή να εξελιχθηκε στον ΠΑΟΚ?