8. Douglas Augusto
-
τσιριγωτης
Re: 8. Douglas Augusto
Ουσιαστικά έσωσε την ομάδα από την ισοφάριση. Ρίσκο ήταν αυτό που έκανε και λόγω Κοστάρσκι και τύχης τού βγήκε.
Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο από αυτό που λεω για σένα από την πρώτη χρόνια. Δώστε τον, το παιδί έχει ακατοίκητο εγκέφαλο.
Ακριβώς αυτό!joshua έγραψε:Το ελαφρυντικο του ειναι πως τετοια μαρκαρισματα συνηθως γινονται ενστικτωδως...
Που να μην έμενε και 4 χρόνια.barlow4 έγραψε:Προσωπικα δεν τον πολυσταυρωνω.Το χοντρο λαθος ειναι του σβαμπ.
Ο Αουγκουστο χρεωνεται μονο την ελλειψη ευφυιας σε δυσκολες φασεις κ το οτι γενικα μου τη σπαει.
Θα ηθελα να τον βασανισουμε λιγο πριν φυγει.Ουτως η αλλως σαν μισθοφορος θα φυγει.Δε φανηκε να γουσταρε ποτέ την παρουσια του εδω.
Βρήκαν ευκαιρία οι περισσότεροι να ξεθάψουν τα φτυάρια, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.
το 90% των ποδοσφαιριστών σε τέτοιες φάσεις έχει ακριβώς την ίδια αντίδραση. Ας μην τον έβγαζε ο αλλος τετ α τετ.
- WeWillRockYou
Όταν διάβασα στην αρχή για κόκκινη του Αουγκούστο, περίμενα πολύ χειρότερη αντίδραση του παίκτη, αλλά τελικά το τραγικό λάθος είναι του ΣΒαμπ.
Η πώληση μοιάζει αναπόφευκτη,αλλά ο παίκτης πρέπει να φύγει μετά τα παιχνίδια με την Χάιντουκ. Έστω στον επαναληπτικό να μπορεί να παίξει, μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτό το ελλειπέστατο κέντρο που έχουμε.
Η πώληση μοιάζει αναπόφευκτη,αλλά ο παίκτης πρέπει να φύγει μετά τα παιχνίδια με την Χάιντουκ. Έστω στον επαναληπτικό να μπορεί να παίξει, μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτό το ελλειπέστατο κέντρο που έχουμε.
- TylerDurden
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αν δεν έκανε το πέναλτι θα γινόταν το 1-1.
Εκ του αποτελέσματος σωστά έπραξε.
Την εγκληματική του ηλιθιότητα με πολλή χαρά θα δω να τη φορτώνεται άλλος.
Ελπίζω εκεί που θα πάει να τους κάνει και παιχνίδια όπως αυτό που είχε κάνει με τον Άρη πρόπερσι (;) που παρακαλούσε να πάρει κόκκινη.
Εγκέφαλος αγνοείται, αν υπήρξε ποτέ κιόλας.
Μακάρι να μην ψάχνουν έναν παίχτη "σαν κι αυτόν" αλλά να φέρουν έναν ποδοσφαιριστή στη θέση του.
Μακάρι να ήταν το τελευταίο του ματς με τον ΠΑΟΚ.
Ναι ήταν εκτός περιοχής. Με λίγα λόγια έκανε φάουλ που δόθηκε πέναλτι για να σώσει την ομάδα απ' το γκολ. Θυσιαστηκε δηλαδή επειδή κάποιου άλλου ο εγκέφαλος αγνοείται, όπως λέει και ο φίλος από πάνω.
Κι εγώ δίστασα να το ρωτήσω, να το γράψω.
Είχα την εντύπωση ότι ήταν εκτός περιοχής.
Είχα την εντύπωση ότι ήταν εκτός περιοχής.
Να γράψω και το σχόλιο μου.
Έχω την εντύπωση ότι τον αδικούμε ολίγο...
Παράβαση υπάρχει, ασφαλώς.
Γράφτηκε επίσης, κι έτσι είναι ότι σε τέτοιες στιγμές οι αποφάσεις του τι πρέπει να κάνεις, ακροβατουν αλλά κάτι κάνεις, κι αυτό που έκανε ήταν σοφτ. Μάλιστα μετά από λάθος όχι δικό του.
Έχω την εντύπωση ότι τον αδικούμε ολίγο...
Παράβαση υπάρχει, ασφαλώς.
Γράφτηκε επίσης, κι έτσι είναι ότι σε τέτοιες στιγμές οι αποφάσεις του τι πρέπει να κάνεις, ακροβατουν αλλά κάτι κάνεις, κι αυτό που έκανε ήταν σοφτ. Μάλιστα μετά από λάθος όχι δικό του.
- TylerDurden
Νομίζω πως κάπου το μπερδεύουμε:adman έγραψε:Ναι ήταν εκτός περιοχής. Με λίγα λόγια έκανε φάουλ που δόθηκε πέναλτι για να σώσει την ομάδα απ' το γκολ. Θυσιαστηκε δηλαδή επειδή κάποιου άλλου ο εγκέφαλος αγνοείται, όπως λέει και ο φίλος από πάνω.
Ο Σουάρεζ θυσιάστηκε στο τελευταίο λεπτό παράτασης προημιτελικού Παγκοσμίου κυπέλλου, παίρνοντας κόκκινη και χάνοντας τον ημιτελικό εν γνώσει του, επειδή απέκρουσε μπάλα που έμπαινε γκολ. Χωρίς ίσως ή αν ή μπορεί. Έμπαινε γκολ. Αποκλείονταν. Θυσιάστηκε για να αποσοβήσει αυτήν τη βεβαιότητα .
Ο Αουγκούστο δεν θυσιάστηκε παίρνοντας κόκκινη στο 40'
- που αν βάλεις τις καθυστερήσεις που είχαν γίνει πιο νωρίς ήταν - σε φάση που δεν είχε ιδέα πως θα κατέληγε.
Όχι, αυτό που έκανε ήταν να αφήσει την ομάδα του με 10 παίχτες για 60 - 65 λεπτά, απέναντι σε μια (νομίζω, δεν είμαι σίγουρος) πιο έτοιμη ομάδα, η οποία είχε πολύ περισσότερα να κερδίσει από ότι να χάσει, και η οποία έπαιζε εντός έδρας σε συνθήκες πολύ πιο ευνοϊκές για αυτήν. Ρίσκαρε την πιθανότητα ενός γκολ απέναντι στις παραπάνω βεβαιότητες.
Στο πανηλίθιο λάθος του συμπαίχτη του επέλεξε να δώσει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.
Αν και κ-ορει να εχει απαντηθει, η ιστορια δεν ειναι φαουλ και κοκκινη και πεναλτυ και κιτρινη? Η εχει αλλαξει ο κανονισμος παλι?
Επισης σιγα το μαρκαρισμα. 7 στους 10 διαιτητες θα ελεγαν παιζετε.
Βεβαια υπαρχει και το αλλο ποιο πριν του Ενγκονγκ οποτε ψαρωσε ο ρεφ. Αλλα η κοκκινη γιατι?
Υ.Γ. Μακαρι ρε Σβαμπαρε να εβγαζες τετοιες καθετες και στο αλλο μισο του γηπεδου.
Επισης σιγα το μαρκαρισμα. 7 στους 10 διαιτητες θα ελεγαν παιζετε.
Βεβαια υπαρχει και το αλλο ποιο πριν του Ενγκονγκ οποτε ψαρωσε ο ρεφ. Αλλα η κοκκινη γιατι?
Υ.Γ. Μακαρι ρε Σβαμπαρε να εβγαζες τετοιες καθετες και στο αλλο μισο του γηπεδου.
TylerDurden έγραψε:Νομίζω πως κάπου το μπερδεύουμε:adman έγραψε:Ναι ήταν εκτός περιοχής. Με λίγα λόγια έκανε φάουλ που δόθηκε πέναλτι για να σώσει την ομάδα απ' το γκολ. Θυσιαστηκε δηλαδή επειδή κάποιου άλλου ο εγκέφαλος αγνοείται, όπως λέει και ο φίλος από πάνω.
Ο Σουάρεζ θυσιάστηκε στο τελευταίο λεπτό παράτασης προημιτελικού Παγκοσμίου κυπέλλου, παίρνοντας κόκκινη και χάνοντας τον ημιτελικό εν γνώσει του, επειδή απέκρουσε μπάλα που έμπαινε γκολ. Χωρίς ίσως ή αν ή μπορεί. Έμπαινε γκολ. Αποκλείονταν. Θυσιάστηκε για να αποσοβήσει αυτήν τη βεβαιότητα .
Ο Αουγκούστο δεν θυσιάστηκε παίρνοντας κόκκινη στο 40'
- που αν βάλεις τις καθυστερήσεις που είχαν γίνει πιο νωρίς ήταν - σε φάση που δεν είχε ιδέα πως θα κατέληγε.
Όχι, αυτό που έκανε ήταν να αφήσει την ομάδα του με 10 παίχτες για 60 - 65 λεπτά, απέναντι σε μια (νομίζω, δεν είμαι σίγουρος) πιο έτοιμη ομάδα, η οποία είχε πολύ περισσότερα να κερδίσει από ότι να χάσει, και η οποία έπαιζε εντός έδρας σε συνθήκες πολύ πιο ευνοϊκές για αυτήν. Ρίσκαρε την πιθανότητα ενός γκολ απέναντι στις παραπάνω βεβαιότητες.
Στο πανηλίθιο λάθος του συμπαίχτη του επέλεξε να δώσει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, γιατί ο Αουγκούστο δεν τον ανατρέπει καν επίτηδες, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να τον παρεμποδίσει όσο περισσότερο μπορεί και πιο πολύ το κερδίζει ο αμυντικός, παρά τον ανατρέπει. Αν υπήρχαν και άλλοι αμυντικοί μπροστά απ' τον επιθετικό και έπεφτε έτσι, πιστεύεις ότι θα έδινε τίποτα;