Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
-
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Leroy Fer... μία αξιόλογη περίπτωση χαφ που μένει ελεύθερος με δύο ερωτηματικά.. προέρχεται από τραυματισμό, ακούγεται ότι είχε πρόταση από Τουρκία.
- Sick Bastard
Ναι αλλά εσύ με πας;barlow4 έγραψε:Πλάκα κάνεις!ποτέ?navigator11 έγραψε:Και μαζί είχαμε αρπαχτεί στο παρελθόν! Κουνάβι.barlow4 έγραψε:Ε μα κ εσύ σε prax κίνημα ξεκίνησες με αυτό το Μπραντ νεημ. Αλλά μην παρεξηγείστε ρε σεις.Ασε που πιο πολύ στο Νάβι έκανα μπουλινγκ που με ξέρει κ δεν παρεξηγεί.Αλλα από την άλλη νόμιζα ότι κ ο Τζος με πηγαινε.
Πρέπει να σοβαρεψω μάλλον.
τελικα μόνο ο sick με πάει.
Ρωτάω γιατί αγάπη χωρίς ανταπόδοση, (ρίξε μου μια γλυκιά ματιά) είναι κόλαση, δεν αντέχεται.
-
Ο καλύτερος μέσος που φέραμε ποτέ την περίοδο των πέτρινων χρόνων λεγόταν Φαν Ρόϊ και ήταν Ολλανδός....
- Σουριναμέζος
Ο Leroy Fer κάτι Gudelj κάτι Oliveira και κάτι Vukcevic δεν τους βλέπει
εδώ μαζί με τον Βαινάλντουμ και τον ...Μπισεσβαρ ραπάρουν
[youtube]V_NUEMvQFZQ[/youtube]
εδώ μαζί με τον Βαινάλντουμ και τον ...Μπισεσβαρ ραπάρουν
[youtube]V_NUEMvQFZQ[/youtube]
-
- ΑποστόληςΑ
barlow4 έγραψε:Εμένα μου εμφάνισε 1.172ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Θέλετε να μάθετε το ποιός θα 'ναι ο αριστερός μας μπακ ε? Αφού είστε τόσο ανυπόμονοι, συμπληρώστε στις φόρμες του Transfermarkt: α) στην ηλικία από 26 έως 28, β) στο ύψος από 1,83 έως 1,85, γ) στο να αγωνίζεται ως μπακ αλλά και ως χαφ στην αριστερή πτέρυγα, δ) να λήγει το συμβόλαιό του το 2019 ή το 2020, ε) να είναι Ευρωπαίος και στ) η τιμή του να κυμαίνεται από 2,5 έως 4 μύρια. Πόσους βρήκατε? Ε, αυτός ο ένας είναι...!

- fiorentinos
Πορκαρε έχει δύο εθνικότητες η παικτούρα σωστά;ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Θέλετε να μάθετε το ποιός θα 'ναι ο αριστερός μας μπακ ε? Αφού είστε τόσο ανυπόμονοι, συμπληρώστε στις φόρμες του Transfermarkt: α) στην ηλικία από 26 έως 28, β) στο ύψος από 1,83 έως 1,85, γ) στο να αγωνίζεται ως μπακ αλλά και ως χαφ στην αριστερή πτέρυγα, δ) να λήγει το συμβόλαιό του το 2019 ή το 2020, ε) να είναι Ευρωπαίος και στ) η τιμή του να κυμαίνεται από 2,5 έως 4 μύρια. Πόσους βρήκατε? Ε, αυτός ο ένας είναι...!
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- ΑποστόληςΑ
ΙΝΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ίσμαελ Σίλβα. Ο πρώην συμπαίκτης του και νυν προπονητής της K-17 της Κάλμαρ, Νένταντ Τζόρτζεβιτς, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena, σκιαγραφώντας το αγωνιστικό προφίλ του Βραζιλιάνου μέσου.
........................
Για τις προοπτικές που έχει ο παίκτης:
«Δεν είναι μια απλή ερώτηση. Τα τελευταία χρόνια έπαιζε στη Ρωσία και δεν έβλεπα πολλά παιχνίδια. Έχει προοπτικές. Μου έχουν μεταφέρει πολύ καλά λόγια όσοι μίλησα μαζί τους. Θεωρώ ότι μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να πάρει μεταγραφή σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι καθαρό εξάρι, με πολύ καλή τεχνική. Δεν είναι μεγαλόσωμος παίκτης, είναι όμως πολύ δυνατός. Δεν ξέρω με ποιον παίκτη θα μπορούσα να τον συγκρίνω. Ένας ποδοσφαιριστής τύπου Φερναντίνιο. Φυσικά δεν είναι ίδιος με τον παίκτη της Σίτι, αλλά είναι τέτοιου είδους παίκτης, με καλή τεχνική, μακρινή πάσα, καλή αντίληψη του παιχνιδιού. Αν ήμουν προπονητής στον ΠΑΟΚ θα τον αγόραζα».
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ίσμαελ Σίλβα. Ο πρώην συμπαίκτης του και νυν προπονητής της K-17 της Κάλμαρ, Νένταντ Τζόρτζεβιτς, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena, σκιαγραφώντας το αγωνιστικό προφίλ του Βραζιλιάνου μέσου.
........................
Για τις προοπτικές που έχει ο παίκτης:
«Δεν είναι μια απλή ερώτηση. Τα τελευταία χρόνια έπαιζε στη Ρωσία και δεν έβλεπα πολλά παιχνίδια. Έχει προοπτικές. Μου έχουν μεταφέρει πολύ καλά λόγια όσοι μίλησα μαζί τους. Θεωρώ ότι μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να πάρει μεταγραφή σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι καθαρό εξάρι, με πολύ καλή τεχνική. Δεν είναι μεγαλόσωμος παίκτης, είναι όμως πολύ δυνατός. Δεν ξέρω με ποιον παίκτη θα μπορούσα να τον συγκρίνω. Ένας ποδοσφαιριστής τύπου Φερναντίνιο. Φυσικά δεν είναι ίδιος με τον παίκτη της Σίτι, αλλά είναι τέτοιου είδους παίκτης, με καλή τεχνική, μακρινή πάσα, καλή αντίληψη του παιχνιδιού. Αν ήμουν προπονητής στον ΠΑΟΚ θα τον αγόραζα».
-
Κοιτα ψηλός δεν είναι αλλά έχει πολυ καλή αντίληψη του τέρματος
Θα μπορούσες να τον παρομοιάσεις με τον Allison στο πιο κοντό του
Θα μπορούσες να τον παρομοιάσεις με τον Allison στο πιο κοντό του