Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Το έχω δηλώσει εδώ και πολλά χρόνια ότι δεν θα πήγαινα ποτέ αεροδρόμιο για μεταγραφή,kataramenos5 έγραψε:Κανα αεροδρομιο θα παμε ρε ?
παρά μόνο για έναν παίχτη, αν φυσικά ερχόταν ποτέ αυτός ο "ιπτάμενος" στον Π.Α.Ο.Κ. μας...

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Τα πραγματα φαινονται σε σωστη ροη,μιας και μετα τον χατσεριδη φαινεται να πηγαινουμε για το χαφ.
Αν φερεις και εναν επιθετικο επιπεδου σαν διοικηση,εχεις κανει το χρεος σου,εφοσον βεβαια δεν κανεις κανα τρελο και πουλησεις πρωτοκλασατο παικτη.
Στα εξτρεμ δε βλεπω να γινεται προς το παρον κινηση,εκτοσ κι αν φυγει κανας τζαλμα(δε το θεωρω πιθανο).
Απο κει και περα αν ταυτοχρονα αρχισει και το ξεφορτωμα περιττων συμβολαιων,θα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο.
Αν φερεις και εναν επιθετικο επιπεδου σαν διοικηση,εχεις κανει το χρεος σου,εφοσον βεβαια δεν κανεις κανα τρελο και πουλησεις πρωτοκλασατο παικτη.
Στα εξτρεμ δε βλεπω να γινεται προς το παρον κινηση,εκτοσ κι αν φυγει κανας τζαλμα(δε το θεωρω πιθανο).
Απο κει και περα αν ταυτοχρονα αρχισει και το ξεφορτωμα περιττων συμβολαιων,θα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο.
-
- Επικοινωνία:
χαχαχα Dennis Bergamb που δεν έμπαινε σε αεροπλάνο ακομα κι αν του κολλούσες όπλο στον κρόταφο!goran 64 έγραψε:Το έχω δηλώσει εδώ και πολλά χρόνια ότι δεν θα πήγαινα ποτέ αεροδρόμιο για μεταγραφή,kataramenos5 έγραψε:Κανα αεροδρομιο θα παμε ρε ?
παρά μόνο για έναν παίχτη, αν φυσικά ερχόταν ποτέ αυτός ο "ιπτάμενος" στον Π.Α.Ο.Κ. μας...
Αν έρθει ο Βέρνμπλουμ ή ένα χαφ του επιπέδου του, μαζεύονται στο κέντρο 6 παίκτες (Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μουλέν, Χαρίσης, Βέρνμπλουμ), που όλοι τους θεωρώ ότι θα μπορούσαν να είναι βασικοί είτε σε κούλα είτε σε γαύρο. Μόνο ερωτηματικό ίσως ο Μουλέν, επειδή δεν τον έχω δει ακόμα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εντωμεταξύ αισθάνομαι άβολα που ακόμα δεν έχω διαβάσει 'Πρόταση για Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ'. Να διαβάσω έστω ενα ρεπορτάζ της Bild. Τι σοι καλοκαίρι θα είναι αυτό;; Θα κλείσουμε και νωρίς τις μεταγραφές και μετά κλάψτε μας..
Χαχα αμοκ έχει πάθει.
Τι διάολο, βγήκε τουρνέ και μαζεύει υπογραφές;;
Τι διάολο, βγήκε τουρνέ και μαζεύει υπογραφές;;
Για πρώτη φορά η ομάδα δεν αλλάζει προπονητή επί εποχής Σαββίδη. Κάτι που αποτυπώνετε και από την αμεσότητα εντόπισης κενών στο ρόστερ, εντόπισης στόχων και κλείσιμο των διαπραγματεύσεων σε χρόνο dt.
Είναι κρίμα να καθόμαστε να αναλύουμε αν ο ένας παίκτης που κυνηγάμε ή ο άλλος που ακούστηκε είναι οι κατάλληλοι. Ας απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι μια περίοδο ρέκλας που τόσο μας έχει λείψει. Στην παραλία με εφημερίδα-τάμπλετ-κινητό, αναμένοντας τα μπαμ-μπουμ της οικογένειας Σαββίδη.
Έχω πολύ καλή αίσθηση φέτος ότι θα κλείσουν τρύπες, θα δομηθεί μια ακόμα πιο στιβαρή και πιο δεμένη ομάδα που θα κάνει παπάδες.
Καλό καλοκαίρι παίδες.
Υγ. Το πρώτο μπαμ έσκασε και όσο και αν ξινίζει σε κάποιους το όνομα Χατσερίδης πριν 2 χρόνια θα μας παρήγαγε πολλαπλές ονειρώξεις σε όλους, νυχθημερόν.
Είναι κρίμα να καθόμαστε να αναλύουμε αν ο ένας παίκτης που κυνηγάμε ή ο άλλος που ακούστηκε είναι οι κατάλληλοι. Ας απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι μια περίοδο ρέκλας που τόσο μας έχει λείψει. Στην παραλία με εφημερίδα-τάμπλετ-κινητό, αναμένοντας τα μπαμ-μπουμ της οικογένειας Σαββίδη.
Έχω πολύ καλή αίσθηση φέτος ότι θα κλείσουν τρύπες, θα δομηθεί μια ακόμα πιο στιβαρή και πιο δεμένη ομάδα που θα κάνει παπάδες.
Καλό καλοκαίρι παίδες.
Υγ. Το πρώτο μπαμ έσκασε και όσο και αν ξινίζει σε κάποιους το όνομα Χατσερίδης πριν 2 χρόνια θα μας παρήγαγε πολλαπλές ονειρώξεις σε όλους, νυχθημερόν.
Η Λατσιο κοιταζει Λουκας Περεθ, να ακομα ενας που πρεπει να ξαναφορεσει να ασπρομαυρα