Răzvan Lucescu
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Răzvan Lucescu
Ναι ρε Γρηγορη,αλλα βρες μου ΑΥΤΗ τη στιγμη,εναν ΠΟΙΟΤΙΚΟ προπονητη.
Αυτη ειναι η διαφορα,οτι κατ εμε δυσκολα τον βρισκεις τουτη εδω τη στιγμη που μιλαμε.
Και ο οποιος θα σου παρει τιτλο.
Αυτη ειναι η διαφορα,οτι κατ εμε δυσκολα τον βρισκεις τουτη εδω τη στιγμη που μιλαμε.
Εμένα δεν είναι δουλειά μου να στον βρω ρε συ Τέο, αλλωνών δουλειά είναι αυτή...
Πάντως όποιος θέλει να βρει ποιοτικό προπονητή και πληρώνει, τον βρίσκει, τα σκάει κι έρχεται...De facto!!!!
Αυτό έχω να πω σαν απαιτητικός οπαδός του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Υ.Γ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, όσο ποιοτικός κι αν είναι, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟ...Τ Ε - Λ Ο Σ!!!! :ugeek:

Πάντως όποιος θέλει να βρει ποιοτικό προπονητή και πληρώνει, τον βρίσκει, τα σκάει κι έρχεται...De facto!!!!

Αυτό έχω να πω σαν απαιτητικός οπαδός του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Υ.Γ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, όσο ποιοτικός κι αν είναι, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟ...Τ Ε - Λ Ο Σ!!!! :ugeek:
αναφερομαι στο παθος των παικτων, αυτο εχω πεθυμησει στους δικους μας γαμω. Να σκυλιαζουν να παθιαζονται.desperando έγραψε:Μόνο που την μαγκιά ο βαζελος την έβγαλε στην έδρα του.Dimg4 έγραψε:Παρε σημειωσεις για το πως βγαζεις μαγκια και πατας τον γκει... κι εσυ πηγες εκει μεσα και παρουσιασες ενα μπαχαλο... αμπαλε
Ξέρεις σ αυτά τα παιχνίδια ο γηπεδούχος έχει πάντα το πρώτο λόγο
Καλα η συγκριση με την πρωτη χρονια του Σαντος με κανει να γελαω.
ΡΟΣΤΕΡ ΠΡΩΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΑΝΤΟΣ (ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ) και διπλα τι εχει ο Λουτσεσκου
33 Greece GK Kyriakos Tohouroglou - Ρει
71 Greece GK Panagiotis Glykos
2 Greece DF Nikos Arabatzis - Ματος
4 Cyprus DF Elias Charalambous - Λεοβατς
8 Italy DF Bruno Cirillo - Βαρελα
13 Greece DF Stelios Malezas
21 Brazil DF Baiano - Μαουριτσιο
24 Nigeria DF Ifeanyi Udeze - Ζαμπρανο
30 Croatia DF Goran Gavrančić - Πριγιοβιτς
44 Netherlands DF Ruud Knol - Κρεσπο
18 Greece MF Lambros Vangelis -
19 Spain MF Toni González - Μακ
22 Argentina MF Ricardo Verón - Καντουρι
23 Greece MF Vassilis Lakis - Βιερινια
25 Greece MF Sotiris Balafas - Κανιας
43 Greece MF Georgios Georgiadis - Καμπος
9 Romania FW Viorel Frunză - Μακ (ως 2η επιλογη φορ)
Ο Σαντος ειχε ενα ματσο αμπαλους και δεν καταφερε να κανει κατι ουσιαστικο με αντιπαλους ομως παιχταραδες. Ο Λουτσεσκου στην πρωτη του χρονια εχει υπεροπλα και απλα τα εχει αχρηστεψει οποτε σας παρακαλα, οχι αλλο παιχνιδι νοημοσυνης με την συγκριση σαντος
- buffalobill4
φυσικα και η πορεια του σαντος στην προπονητικη δεν εχει καμια σχεση με αυτην του υιου λουτσεσκου. παρολα αυτα, ακομα και ετσι, την πρωτη του χρονια θυμαμαι να λεμε κατι για καρπουζια κατι για γκοου βιλατζ κατι για διωξε πια διωξε πια τον πορτογαλο.
το κριτηριο του λαου μας ειναι ψιλοαμπαλο αλλα φοβαμαι οτι και της διοικησης ειναι ψιλοαμπαλο. οποτε απο οπου και αν το πιασεις μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
το κριτηριο του λαου μας ειναι ψιλοαμπαλο αλλα φοβαμαι οτι και της διοικησης ειναι ψιλοαμπαλο. οποτε απο οπου και αν το πιασεις μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
Όχι όλοι θα είμαστε και θα πανυγηριζουμε, απλά κάποιοι θα λένε πήραμε πρωτάθλημα χωρίς προπονητή η ότι το πήρε ο Ιβάν μόνος του και δώστου πανυγηρια....abg12d34 έγραψε:αν αντεξεις απο τον φλεβαρη-μαρτη και μετα
εγω ο eorptol1 ο desperando και δυο τρεις ακομη θα γραφουμε εδω μεσα
![]()
![]()
![]()
βαστα γερα και δουλευε

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γκαβρανσιτς - Πρίγιοβιτς ?Dimg4 έγραψε:αναφερομαι στο παθος των παικτων, αυτο εχω πεθυμησει στους δικους μας γαμω. Να σκυλιαζουν να παθιαζονται.desperando έγραψε:Μόνο που την μαγκιά ο βαζελος την έβγαλε στην έδρα του.Dimg4 έγραψε:Παρε σημειωσεις για το πως βγαζεις μαγκια και πατας τον γκει... κι εσυ πηγες εκει μεσα και παρουσιασες ενα μπαχαλο... αμπαλε
30 Croatia DF Goran Gavrančić - Πριγιοβιτς
Ο Σαντος ειχε ενα ματσο αμπαλους και δεν καταφερε να κανει κατι ουσιαστικο με αντιπαλους ομως παιχταραδες. Ο Λουτσεσκου στην πρωτη του χρονια εχει υπεροπλα και απλα τα εχει αχρηστεψει οποτε σας παρακαλα, οχι αλλο παιχνιδι νοημοσυνης με την συγκριση σαντος
Πως γκένεν τούτο ?

ναι διωξτον λεγαμε αλλα το υλικο που ειχε ηταν τραγικο.buffalobill4 έγραψε:φυσικα και η πορεια του σαντος στην προπονητικη δεν εχει καμια σχεση με αυτην του υιου λουτσεσκου. παρολα αυτα, ακομα και ετσι, την πρωτη του χρονια θυμαμαι να λεμε κατι για καρπουζια κατι για γκοου βιλατζ κατι για διωξε πια διωξε πια τον πορτογαλο.
Ettien έγραψε:αναφερομαι στο παθος των παικτων, αυτο εχω πεθυμησει στους δικους μας γαμω. Να σκυλιαζουν να παθιαζονται.Dimg4 έγραψε:Μόνο που την μαγκιά ο βαζελος την έβγαλε στην έδρα του.Dimg4 έγραψε:Παρε σημειωσεις για το πως βγαζεις μαγκια και πατας τον γκει... κι εσυ πηγες εκει μεσα και παρουσιασες ενα μπαχαλο... αμπαλε
30 Croatia DF Goran Gavrančić
29 South Africa FW Glen Salmon - Πριγιοβιτς
Γκαβρανσιτς - Πρίγιοβιτς ?
Πως γκένεν τούτο ?

Κατα λαθος απο κεκτημενη ταχυτητα τον εβαλα εκει
- buffalobill4
ρε ντιμ, δεν βλεπεις το νοητικο αλμα οταν λες οτι ηταν λογικο να λεμε διωξε τον σαντος ενω ειχαμε τραγικο ροστερ?Dimg4 έγραψε:ναι διωξτον λεγαμε αλλα το υλικο που ειχε ηταν τραγικο.buffalobill4 έγραψε:φυσικα και η πορεια του σαντος στην προπονητικη δεν εχει καμια σχεση με αυτην του υιου λουτσεσκου. παρολα αυτα, ακομα και ετσι, την πρωτη του χρονια θυμαμαι να λεμε κατι για καρπουζια κατι για γκοου βιλατζ κατι για διωξε πια διωξε πια τον πορτογαλο.
οπως και να εχει. οι απαντησεις για το αν ο λουτσεσκου μπορει να μας κανει ομαδα πρωταθληματος βραχυπροθεσμα αλλα και μεσοπροθεσμα, ειναι μπροστα μας. καλως η κακως τα ψεματα και οι δικαιολογιες τελειωσανε. ακολουθει το προγραμμα που θα δειξει το ταβανι αυτης της ομαδας με αυτον τον προπονητη. το να γινομαστε ρδελο καθε μερα με τα φυγε λιγε ειναι μονο για να προκαλουν εσωστρεφεια.
Βέβαια την συγκεκριμένη περίοδο, Μακ και Βιερίνια δεν φαίνονται και καλύτεροι των Λάκη,Γκονζάλεζ. Θα πεις φταίει ο προπονητής, αλλά στο Καραϊσκάκη που ο Μακ κάνει κοντρόλ έξω από την μεγάλη περιοχή και φτάνει η μπάλα στο άουτ, τί να σου κάνει ο Λουτσέσκου.
Δεν είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά ας δώσουμε λίγη πίστωση χρόνου ακόμα.
Δεν είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά ας δώσουμε λίγη πίστωση χρόνου ακόμα.
- abc_o_ karpouzas
Dimg4 έγραψε:.....
.......αναφερομαι στο παθος των παικτων, αυτο εχω πεθυμησει στους δικους μας γαμω. Να σκυλιαζουν να παθιαζονται.
.......
ποτε ρε μεγαλε η πρωτη χρονια του λουτσεσκου βγηκε αποτυχημενη και εγω δεν το πηρα χαμπαρι??
Η αμηχανη στιγμη που προσπαθεις να την πεις στον αλλον αλλα εχεις πει χαζομαρα.
Σαντος (αποτυχημενη) γραφω....
Σαντος (αποτυχημενη) γραφω....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Κυρ 29 Οκτ 2017, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Παολο Σοουζαtheo-drama έγραψε:Ναι ρε Γρηγορη,αλλα βρες μου ΑΥΤΗ τη στιγμη,εναν ΠΟΙΟΤΙΚΟ προπονητη.
Ετσι @#$$@#, να αφηνεις εκτος αποστολης τον Κανιας και να βαζεις τον Σαχοφ και αν αυριο μεθαυριο χρειαστεις αμυντικο χαφ να δω ποιον θα βαλεις.Ελεος με τον Ουκρανο Τζιωλη και μαλλον αδικω τον δευτερο...