gergeo4 έγραψε:ο ελ καντουρι(8-10αρι) προ των πυλών συμφωνα με τοσκιτση
Μακαρι να πεσει και σε κατι μεσα αυτος,ο Καντουρι που θυμαμαι εγω ειναι παιχτης που θα κανει πλακα στην Ελλαδα.
gergeo4 έγραψε:ο ελ καντουρι(8-10αρι) προ των πυλών συμφωνα με τοσκιτση
Στο καλο...Johnsim έγραψε:Ο Σαββιδης ειναι ο ΠΑΟΚ ;;;;;;;;;;;;;sourmenetes έγραψε:Σεβασμος στο φορουμ και στους υπολοιπους ΠΑΟΚτσηδες δεν εδειξες ομως.Johnsim έγραψε:Κάθομαι και γράφω ολόκληρο κείμενο και τρώει Ακυρο ; Ενω μιλάω καθαρα
Για το μεταγραφικό πλάνο της ομαδας ; Πως ειναι οφτοπικ αυτο ρε παιδια
Και αν ειναι γιατι δεν το μεταφέρετε σε αλλη ενότητα ;
30' έγραφα και βλακεία να ηταν λιγο σεβασμός στον κόπο που εκανα
Δεν βλάπτει![]()
Ευχαριστώ
Δε μιλησες για μεταγραφικο πλανο
Μιλησες για εσκεμμενη αποτυχια περυσι για να καλυψει ο ΠΑΟΚ των κωλο του και να μην ανοιχθει οικονομικα.αυτα αλλου.
Αστο φιλε μου κατάλαβα ...
Καλη συνέχεια
Στις θεσεις 6 (για άλλους 8) και στόπερ ομως, για την ώρα μετεξεταστέος.Ελπιζω τα καλύτερα να ερχονταιche4 έγραψε:απλα ειναι τα πράγματα
τραυματισμός γλυκού = ρει
λαθος επιλογή δεύτερου τερματοφύλακα πέρσι = πασχαλακης
στη θέση 1 το μιχελ του βγάζω το καπελο
Σενάρια για τα οποία εκπαιδευτικάμε στο βοθροπολις και από τον γνωστό σκουπιδιάρη.....sourmenetes έγραψε:Στο καλο...Johnsim έγραψε:Ο Σαββιδης ειναι ο ΠΑΟΚ ;;;;;;;;;;;;;sourmenetes έγραψε: Σεβασμος στο φορουμ και στους υπολοιπους ΠΑΟΚτσηδες δεν εδειξες ομως.
Δε μιλησες για μεταγραφικο πλανο
Μιλησες για εσκεμμενη αποτυχια περυσι για να καλυψει ο ΠΑΟΚ των κωλο του και να μην ανοιχθει οικονομικα.αυτα αλλου.
Αστο φιλε μου κατάλαβα ...
Καλη συνέχεια
Τρελα οχι εδω μεσα..
Οταν λες ανοιχτα οτι ο ΠΑΟΚ επιδιωξε να μην παει προκ.τσου λου γιατι δεν το συνεφερε να ανοιχτει για μεταγραφες και οτι το συμφερει το γιουροπα,να σε αφησω να μας πεις κι αλλα;;;
Όταν δεν τρολαρεις είσαι ωραίος.paokovios1974 έγραψε:Μαγκες σας διαφευγει η ουσια απο την ειδηση περι πασχαλακη.
Πρωτον , την ειδηση για αλλη μια φορα την παιρνουμε απο σαιτ αθηναικων συμφεροντων.1-0
2-0 εφοσον υπογραψε συμβολαιο συμφωνα με την ειδηση γιατι δεν ανακοινωθηκε κιολας?
Για τριτο τερματοφυλΑκα δηλαδη ποιον θελετε να εχουμε?Πραγματικα απορω με αυτους που βγαζουν γκρινια(τους δικαιολογουσα οταν εβγαινε η ειδηση τον ιουνιο και νομιζαμε οτι θα ειναι πρωτος τερματοφυλακας.)αλλα τωρα...δεν υπαρχει λογος γκρινιας, εφοσον ισχυει βεβαιως.
Και τελος παντων ρε παιδια ξαναρωταω τις μεταγραφες του αμυντικου, βιερινια, και του μεσου, ποτε τις χρειαζομαστε?
στα πλει οφ του γιουροπα η στην πρεμιερα του πρωταθληματος.
Και ξαναρωταω , για να κερδισουμε τις 7 πρωτες αγωνιστικες η σημερινη 11αδα δεν επαρκει? Αν ναι προς τι ο πανικος.
Αν οχι τοτε τι να πω , αν δεν μπορει ο Μακ ο Μπισε Ο Ενρικε οΤζαλμα ο Πριγιοβιτς ο Ματος ο Ρει ο Τσιμιροτ οΛεβεκ και ο Κανιας να κερδισουν την επαρχια... ε ... να το κλεισουμε το μαγαζι ρε παιδια.
Εγω εχω περασει το καλυτερο μεταγραφικο μου καλοκαιρι.
Αληθεια σας λεω ρε παιδια.
Πειτε με οτι θελετε , δεν με νοιαζει.
Η ομαδα θα γραψει ιστορια φετος.
Το ειπα και περυσι και δικαιωθηκα με το κυπελλο.
Φετος θα δικαιωθω με το πρωταθλημα
Δεν τρολαρεις σίγουρα και είσαι απόλυτα σωστόςpaokovios1974 έγραψε:Μαγκες σας διαφευγει η ουσια απο την ειδηση περι πασχαλακη.
Πρωτον , την ειδηση για αλλη μια φορα την παιρνουμε απο σαιτ αθηναικων συμφεροντων.1-0
2-0 εφοσον υπογραψε συμβολαιο συμφωνα με την ειδηση γιατι δεν ανακοινωθηκε κιολας?
Για τριτο τερματοφυλΑκα δηλαδη ποιον θελετε να εχουμε?Πραγματικα απορω με αυτους που βγαζουν γκρινια(τους δικαιολογουσα οταν εβγαινε η ειδηση τον ιουνιο και νομιζαμε οτι θα ειναι πρωτος τερματοφυλακας.)αλλα τωρα...δεν υπαρχει λογος γκρινιας, εφοσον ισχυει βεβαιως.
Και τελος παντων ρε παιδια ξαναρωταω τις μεταγραφες του αμυντικου, βιερινια, και του μεσου, ποτε τις χρειαζομαστε?
στα πλει οφ του γιουροπα η στην πρεμιερα του πρωταθληματος.
Και ξαναρωταω , για να κερδισουμε τις 7 πρωτες αγωνιστικες η σημερινη 11αδα δεν επαρκει? Αν ναι προς τι ο πανικος.
Αν οχι τοτε τι να πω , αν δεν μπορει ο Μακ ο Μπισε Ο Ενρικε οΤζαλμα ο Πριγιοβιτς ο Ματος ο Ρει ο Τσιμιροτ οΛεβεκ και ο Κανιας να κερδισουν την επαρχια... ε ... να το κλεισουμε το μαγαζι ρε παιδια.
Εγω εχω περασει το καλυτερο μεταγραφικο μου καλοκαιρι.
Αληθεια σας λεω ρε παιδια.
Πειτε με οτι θελετε , δεν με νοιαζει.
Η ομαδα θα γραψει ιστορια φετος.
Το ειπα και περυσι και δικαιωθηκα με το κυπελλο.
Φετος θα δικαιωθω με το πρωταθλημα